Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze 3 Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 270 Caps Serra Endometrioză, Sinuzită, Chisturi, Sistem Cardiovascular

  • Poze 3 Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 270 Caps Serra Endometrioză, Sinuzită, Chisturi, Sistem Cardiovascular
  • Poze 3 Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 270 Caps Serra Endometrioză, Sinuzită, Chisturi, Sistem Cardiovascular
  • Poze 3 Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 270 Caps Serra Endometrioză, Sinuzită, Chisturi, Sistem Cardiovascular
 
 
Pin It


3 Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 270 Caps Serra Endometrioză, Sinuzită, Chisturi, Sistem Cardiovascular

SKU: 01261707

Pret vechi: 594 RON Reducere 31%

Pret nou: 411 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820


Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240,000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular.


Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK)

Prezentare: 3 x flacoane cu 90 capsule = 270 capsule


Pret 411 ron  - Oferta cu Livrare Gratuita prin Urgent/Cargus Curier

Serratiopeptidaza (Serratia Peptidase) este o enzimă proteolitică studiată de mult timp și lansată relativ recent pe piață. Serratiopeptidaza este enzima extrasă din intestinul viermelui de mătase. Cu ajutorul ei acesta reușește să dizolve o gaură în cocon pentru a putea ieși afară.

Serratiopeptidaza digeră proteinele depuse în exces (proteinurie) care conduce la o afecțiune foarte gravă, Amiloidoza (rar descoperită la timp sau diagnosticată corect), reduce rapid durerile inflamatorii de la articulații până la dinți, tratează cu succes endometrioza în cure de 6-12 luni, elimină sinuzita de orice tip, este foarte utilă ca adjuvant în tratarea adenomului de prostată, rinichi polichistici, ovare polichistice, varicocel testicular, colesterol ridicat.

Cercetările recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subția lichidul care se adună în zonele de inflamație, blocând eliberarea de compuși dureroși și dizolvând fibrina (o acumulare de proteine) care conduce la procese inflamatorii.  

Datorită acestei proprietăți, Serratiopeptidaza de 240.000 U.I. pe zi este extrem de eficientă în tratarea  artritei reumatoidale, osteoartritei, inflamațiilor post-operatorii, endometriozei, a sinuzitei, a curățării întregului corp de materie moartă și a desfundării canalelor de comunicare dintre diferite organe (ex: trompe uterine, aortă, sinusuri, canalul de descărcare a bilei, etc).

 

Endometrioza este o boală progresivă, care afectează 10-15% din femei în timpul anilor de reproducere şi a doua cea mai frecventă cauză a infertilitității. 30% până la 40% din femeile cu endometrioză fiind infertile. Durerea fizică alături de cea sufletească, dată de incapacitatea de a avea copii, aduc cu sine depresie, oboseală, apatie, izolare.

Endometrioza constă în dezvoltarea endometrului, a mucoasei care tapetează pereţii interni ai uterului, în cu totul altă parte decât la locul potrivit precum la nivelul ovarelor, a trompelor uterine, pe peretele abdominal intern, vezică urinară, intestin, uneori poate ajunge până la plămâni, măduva spinării şi chiar la creier.

 

Best Serrapeptase Forte 240,000  este încapsulată în capsule nedigerabile de către Seratiopeptidaza pentru a nu-i consuma din potența proteolitică, este acoperită enteric (gastro-rezistentă) pentru ca enzima să treacă prin stomac fără a fi atacată de sucurile gastrice și să ajungă astfel intactă în intestine.

Best Serrapeptase este standardizat la o concentrație Forte de 240.000 UI per 3 capsule. 

Serratiopeptidaza are capacitatea de a dizolva cheagurile de sânge și chisturile din sistemul circulator, de pe plămâni, rinichi, uter și ovare, efectiv curățând arterele și prevenind accidentele cardiovasulare și în special accidentele cerebrale prin blocări cauzate de cheagurile de sânge sau depuneri de fibrină ori colesterol.

În aceste sens devine foarte utilă și după un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sânge sau în stările post operatorii cand ajută la vindecarea rănilor (externe și interne) provocate de chirurgie precum și dizolvarea cheagurilor de sânge provocate de intervenția chirurgicală și care odată eliberate în circuitul sanguin pot bloca unele vase cauzând complicații neprevăzute.

Efecte terapeutice:

-Elimină inflamația, edema, trauma,

-Curată trompele uterine ajutând la obținerea mai ușor a unei sarcini,  

- Tratează endometrioza,

- Digeră proteinele,

- Elimină treptat chisturile și fibroamele de toate etiologiile,

- Dizolvă fibrina (acumulările de proteină) fiind eficient în tratarea fibroamelor, fibromastoza, varicocel,

-Curăță sinusurile de acumulările care le obturează, cât și de infecțiile din acestea, fiind cea mai bună metodă de a scăpa de puncție. Elimină infecțiile sinusurilor în 2-4 luni. Este eficient în sinuzită cronică, etmoidală, sfenoidală, frontală, maxilară indiferent de origine (bacteriană, virală, fungică, alergică). 

Pentru tratarea Sinuzitei se recomandă că după aproximativ 10 zile de tratament cu Serrapeptase Forte să se facă inhalații (1 litru apă clocotită, 1 lingură sare, 30 picături tinctură de propolis sau 3-4 picături de Ulei de Oregano Salbatic) apoi să se sufle ușor și lung fiecare nară. După inhalații se acoperă capul și se stă la căldură cel puțin 30 min. Inhalațiile se fac timp de 10 zile.

 

-Restabilește buna funcționare a organelor genitale feminine reglând ciclul menstrual și dizolvând chisturile și fibroamele  ovariene, mamare și uterine, elimină endometrioza. În aceste afecțiuni se recomandă administrarea în paralel de 1 capsulă pe zi, dimineața de Graviola 600mg CLICK AICI!!!  , 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara de Omega 3 Pur Distilat Molecular 180EPA/120DHA CLICK AICI!!! și 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara de Extract din Rădăcină și Frunze de Urzică Vie CLICK AICI!!! 

-Dizolvă cheagurile de sânge din vene și curăță nefronii din interiorul rinichiilor și chisturile renale,

-Restabilește buna funcționare a microcirculației venoase,

-Dizolvă țesuturile moarte din vene,

-Elimină durerile artritice sau care apar odată cu întinderile de ligamente. Eficient în Gonartroză și Coxartroză cand este administrat împreună cu Hyaluronic Acid cu Colagen de tip 2, Condroitină și Extract de Măceșe  CLICK AICI!!!

-Ataca și dizolvă: materia moartă din organism precum celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase și fibrinolitice, Inflamații (Traume) Post-Operatorii, Cistită interstitială,

Curață sistemul circulator de elementele care "îngroașa sângele"


Serrapeptase Forte și Uleiul de Oregano Sălbatic pentru infecțiile respiratorii:

În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămânilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparație cu cei care primiseră un tratament placebo. 

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Serrapeptase Forte de 240.000ui  și Ulei de Oregano Sălbatic  CLICK AICI PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE!!!


Recomandat în:

Sinuzită, Cistită Interstițială, Rinită, Tinitus(țiuit în ureche), Pielonefrită, Curațarea și Desfundarea Trompelor Uterine, Varicocel testicular,  Paniculită nodulară - Boala Weber-Christian, Cancer pulmonar, Enfizem Pulmonar, Boala Pulmonară Obstructivă Croică BPOC 1 2 3,  Stări Post Operatorii, Chisturi(ovariene, mamare, de rinichi, testiculare,etc), Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Endometrioza, Osteoartrită, Artrită Reumatoidală, Intinderi de ligamente, Răni, Amiloidoza, Proteinurie, Traume post operatorii, Inflamații, Riscuri la Accidente cardio-vasculare, Sidromul Tunel Carpal, Hiperplazie benignă de Prostată (Adenom de prostată)

În Germania, Serratiopeptidaza este recomandată în spitale de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice. În America se folosește cu succes pentru curățirea arterelor de materie "moartă" cum ar fi fibrina, cheaguri de sânge etc.

  Pachet Trataemnt Endometrioza Click Aici!


Prezentare: flacon cu 90 de capsule

Ingrediente active/3 capsule: Best Serrapeptase Forte (din Seratiopeptidaza cu 240 000 de unități de serratiopeptidaza reale)...... 120 mg.

Doza zilnică este de 240.000 UI serratiopeptidaza divizată în 3 administrări dimineața, la prânz și seara. 

Mod de utilizare:

Cazuri ușoare și de intreținere 1 capsulă pe zi (80.000 U.I) dimineața cu 15-30 minute înainte de micul dejun.

Cazuri moderate câte 1 capsulă de două ori pe zi (160.000 U.I) dimineața și seara cu 15-30 minute înainte de mese

*Pentru a obține beneficii maxime și rapide, este recomandată utilizarea de 3 ori pe zi a câte 1 capsulă,  dimineața, la prânz și seara. (240.000 U.I/zi)

Administrarea se face înainte de mese cu cel puțin 20-30 minute.

Pentru tratarea Sinuzitei se recomandă ca după aproximativ 10 zile de tratament cu Serrapeptase Forte să se facă inhalații (1 litru apă clocotită, 1 lingură sare, 30 picături tinctură de propolis sau 5-10 picături de Ulei de Oregano Sălbatic) apoi să se sufle ușor și lung fiecare nară. După inhalații se acoperă capul și se stă la caldură cel puțin 30 min. 

Contraindicații: A nu se administra persoanelor cu probleme de coagulare a sângelui sau care iau medicamente care afectează coagularea sângelui, copiilor mici femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, parsoanelor cu alergii la oaricare din ingrediente.


Este recomandat consumul de limonadă în perioada tratamentului pentru sinuzită.

Limonada se face din lămâia întreagă, cu tot cu coajă, dată prin blender.

Aproximativ 1-1,5 litri de limonadă pe zi

Administrarea tratamentul se face pe o perioadă de 3 luni, în cazuri mai grave tratamentul se poate prelungi până la 9-12 luni (cancer de rinichi, pancreas, col uterin, ovarian, plămâni, esofag, sân, leucemie).


 *Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 Produse similare


Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Profita de ocazie si comanda 3 cutii cu Concentratie DUBLA si livrare gratuita CLICK AICI!!! . D escriere Stiinta bazata pe nutritie Supliment alimentar 40.000 de...
129 RON
149 RON
Formula exclusivă Med's Best Acid Hialuronic 1900 cu Colagen TIP 2 menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale. Un redutabil susținător aparatului locomotor...
152 RON
220 RON
Formula exclusivă Med's Best Acid Hialuronic 1900 cu Colagen TIP 2 și Serrapeptase Forte menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale. Un redutabil susținăt...
279 RON
418 RON
Formula exclusivă Optimum Potency Serrazimes® contribuie la tratarea chisturilor ovariene, a sinuzitei, elimină inflamația, digeră proteinele. Concentratie: 8 0, 000 Unitati/zi (2 cps) Prez...
79 RON
98 RON
Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Anti...
69 RON
99 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Va multumesc din suflet pentru tratamentul de E-coli cu produsele D-Mannose si Asparagus Extract. Timp de 3 ani m-am chinuit cu antibiotice dar nu am...

Mariana Gea

Vezi mai multe marturii