Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancerigen, Antifungic, Antimicrobian, Metastaze, Radioterapie, Chimioterapie Pret Prospect

 • Poze Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancerigen, Antifungic, Antimicrobian, Metastaze, Radioterapie, Chimioterapie Pret Prospect
 • Poze Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancerigen, Antifungic, Antimicrobian, Metastaze, Radioterapie, Chimioterapie Pret Prospect
 • Poze Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancerigen, Antifungic, Antimicrobian, Metastaze, Radioterapie, Chimioterapie Pret Prospect
 • Poze Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancerigen, Antifungic, Antimicrobian, Metastaze, Radioterapie, Chimioterapie Pret Prospect
 
 
Pin It


Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancerigen, Antifungic, Antimicrobian, Metastaze, Radioterapie, Chimioterapie Pret Prospect

SKU: 01261772

Pret vechi: 386 RON Reducere 39%

Pret nou: 237 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Artemisinin  din Pelin Dulce - Artemisia Annua  puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian.

Un redutabil susținător al sănătății întregului organism.

Prezentare: flacon cu 90 capsule 

Producător: Primo Nutrition, România


Oferta!!! La achizitionarea a 2 flacoane primiti Transport Gratuit prin Cargus Curier


Descriere: 


Dintre toate formele cunoscute de cancer, cel mai des întâlnit este cancerul de plămâni cu celule mici. Cancerul face anual foarte multe victime, numărul persoanelor diagnosticate cu cancer fiind în creștere de la an la an. Pe plan mondial se depun eforturi susținute pentru cercetarea bolii și găsirea căilor și a medicamentelor vindecătoare. Este cunoscut deja faptul că orice medicament de sinteză (chimic) are efecte secundare, iar tratamentul efectelor secundare necesită alte medicamente care și acestea au efecte secundare. Natura are un remediu mult mai bun, o plantă folosită în trecut împotriva malariei: Artemisia Annua.


Numeroși oameni de știință și cercetători s-au ocupat cu studierea efectelor concrete ale Artemisia Annua. Astfel, Sigh și colaboratorii săi au stabilit că efectul Artemisininului asupra tumorilor are un caracter selectiv. Efectul se majorează odată cu creșterea conținutului în fier a celulelor cancerigene. Este cunoscut faptul că celulele canceroase au un grad de absorbție a fierului crescut față de celulele normale. Astfel, acțiunea substanței se răsfrânge selectiv asupra celulelor bolnave.


Cercetătorii au utilizat o metodă de amplificare a conținutului de fier al celulelor, utilizând pentru aceasta albumine speciale care leagă fierul.


Cancerul pulmonar apare în primul rând la persoanele care fumează. Din păcate atinge și nefumătorii. Având la bază rezultatele pozitive obținute în diverse forme de cancer prin utlizarea Artemisininei, s-au elaborat studii cu privire la efectele asupra cancerului pulmonar. Zhou și colaboratorii au făcut cercetări asupra a două linii celulare tuberculoase (ASTC-a și A549) si au găsit că utilizarea Artemisininei a condus la apoptoză, adică la moartea programata a celulelor bolnave. Este un rezultat deosebit de important, care dă speranța de viață acelor persoane care prezintă rezistență la tratamentele cu raze (radioterapie).


"O lucrare publicată recent în “Life Science” a implicat studierea unei plante care, poartă numele popular de “pelin dulce”,denumirea ei stiințifică fiind “Artemisia annua”,rezultatele dând speranțe bolnavilor de cancer.

“Artemisinina” este o substanță care se găsește în compoziția tuturor variantelor plantei de artemisia.

În momentul în care aceasta se amestecă cu fier (citrat sau fumarat) (doza unică între 18 si 25mg), cercetătorii au descoperit că în decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise! Se administrează citratul sau fumaratul de fier doar înainte de Artemisia annua cu 15-30 min.


A fost utilizată pe toate tipurile de cancer.
“Artemisinina” a fost folosită în trecut ca un tratament puternic anti-malarie dar, acest studiu s-a axat în special pe acțiunea ei împotriva cancerului.


Amestecarea cu fier(citrat sau fumarat) pare a fi punctul cheie, pentru că atunci când artemisinina a fost utilizată în mod singular, s-a constatat doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase.


Citrat sau Fumarat de fier  - Click Aici!!!

Așa că, atunci când pacienților din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care, de multe ori se acumulează în celulele canceroase), Artemisinina a fost efectiv capabilă să țintească celulele “rele” și să lase celulele “bune” în siguranță.

Raportul a concluzionat că:
“În general, rezultatele noastre arată că artemisia annua oprește factorul de transcriere” E2F1 “și intervine în distrugerea celulelor canceroase, ceea ce înseamnă că prezintă o modalitate de transcriere în funcție de care artemisina controlează creșterea celulelor de cancer”.

“Acest lucru arată foarte promițător”, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland; acest lucru constituie un progres imens”,a mai adaugat el."

Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore după cină.


O sugestie de tratament minim antitumoral între 6 și 12 luni:

~Tratamentul de zi: - zilnic

În timpul terapiei antitumorale este recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, (baza de ulei) în doze de 10.000 UI (2 capsule softgels de 5.000 UI) în timpul micului dejun


Click Aici pentru Vitamina D3 250 softgels !!!

 

   Graviola SW 600 mg3 capsule/zi: 1-1-1 cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

   - Mangosteen SW 500 mg3 capsule/zi: 1-1-1 cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

  Citrat sau Fumarat de Fier SW 18 - 25 mg: 1 capsulă la 2,5-3 ore după cină (în cazul în care nivelul de fier în corp este la limita superioară sau peste limita superioară, atunci se înlocuiește doza de fier cu un amestec din 500 g miere + 200 g pudră turmeric + 200 g pudră ghimbir. Din acest amestec se administrează 1 linguriță cu 15 min înainte de  Peliniță - Wormwood - Artemisia annua)

  Artemisinin 100  mg (extractul concentrat): între 2 și 5 capsule administrate toate odată, la 15 min după administrarea de Citrat de Fier sau amestecul de miere cu turmeric și ghimbir.

(Fierul și Artemisia Annua se administrează 4 zile consecutiv urmat de 3 zile pauză)

Este recomandată în cancer de stadiile 1 până la 4: ficat, creier, sân, ovarian, uter, pancreas, adenom prostată, plămani, gât (laringe, esofag), stomac, colon, duoden, vezica, piele, leucemie.

.


Artemisia Annua are în compoziția ei vitaminele B6 si C, absint, acid malic și clorofilă, având un efect tonic digestiv, antiseptic, antiinfecțios, antitumoral, antidiareic, antiinflamator ( este indicat la reducerea febrei). Este recomandat pentru cancer, eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), artrită, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, candida, tuse, migrene, digestie dificilă, gastrită hipo-acidă, precum și senzației de greață sau deranjamente stomacale frecvente. Pelinul este considerat cel mai puternic atunci când este vorba de stimularea activității stomacului și a digestiei. 


Mulți pacienți doresc pe lângă tratamentul de bază să beneficieze și de un tratament alternativ complementar. În acest sens se poate recomanda Artemisinin.

În trecut, tabletele obținute din Artemisia annua erau utilizate la vindecarea malariei. Ulterior, s-a constatat că are o puternică acțiune vindecătoare în cazul tumorilor maligne canceroase. Spre deosebire de citostaticele uzuale.

Capsulele cu Artemisinin sunt recomandate în afecțiuni precum Hepatita și Ciroza având un rol deosebit de important în protecția ficatului.
În cazul viermilor intestinali sau Giardia se administrează o capsulă de 3 ori pe zi, în cure de 14 zile, cu 10 zile de pauză și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi. Poate fi administrat singur sau în combinație cu medicamente de sinteză, a căror acțiune o potențează.
Pentru intoxicații sau otrăviri se face o cură de 2 săptămâni, în care se iau câte o capsulă de 2 ori pe zi. Este un foarte bun depurativ, stimulează și tonifică ficatul, având efectul de eliminare a toxinelor rămase în organism.
Normalizează circulația cerebrală, combate voma, înlatură tulburările digestive și în special cele biliare, care adesea sunt asociate și stau la baza migrenelor.
Este un foarte bun adjuvant în tratarea infecțiilor de Candidoza vaginală: o capsulă de 3 ori pe zi timp 2 săptămâni, pauză 1 săptămână și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi.


 Proprietăți


- anticancerigen superior, antibacterian, antihelmintic, antiinfecțios, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, reduce ritmul cardiac,citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticide, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug.


Efect terapeutic:


- distruge celulele canceroase;

- antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK - natural ucigașe cu pâna la 400%, activează macrofagele, induce sinteza oxidului nitric);

-complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneza, crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimio și radioterapie, antimutagenic, stimulează producția limfocitelor T,

- oprește creșterea tumorilor;

- declanșează apoptoza celulelor canceroase;

- activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar, 

- crește capacitatea de adaptare a organismului la condiții de stres prelungit prin: 

     *reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol;

      *reducerea hiperglicemiei cauzată de secreția excesivă de adrenalină;

      *reducerea acțiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescută în stări preneoplazice.

- activitate antibacterială;

- are efect în Herpes Simplex;

- este un excellent antiparazitar.


Capsulele de Artemisinin fac parte din tratamentul de deparazitare și detoxifiere a organismului Hulda Clark. Pentru administrare, urmați schema de tratament cuprinsă în tabelul de mai jos:


Tratamentul de deparazitare poate fi urmat de oricine suferă de:
 
- eczema cauzată de viermii cilindrici (nematode)
- atacuri de apoplexie cauzate de viermele cilindric, Ascaris, care pătrunde în creier.
- astmul cauzat de Ascarizii din plămâni
- diabetul cauzat de trematodul pancreatic al bovinelor Eurytrema
- migrene cauzate de nematodul Strongylodes
- acneea rozacee cauzată de parazitul Leishmania
- boli de inimă cauzate de Dirofilaria, parazit ce se găsește în inima câinelui.
- boli ale tractului digestiv cauzate de diverși paraziți


Compozitie per 1 capsulă


Artemisinin (Extract Standardizat din frunze de Artemisia annua) ........100 mg 

Flacon cu 90 capsule Vegane (potrivite pentru vegetarieni și vegani)


Citrat sau Fumarat de fierClick Aici!!!


Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore dupa cină.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

În terapia antitumorală alimentația va fi pe cât posibil vegană.

1-2 căni de ceai verde pe zi în care se adaugă jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul de la  jumătate de lămâie. 


Dimineața și seara este recomandat a se consuma cereale, semințe, fructe și lapte vegetal;

50 gr fulgi de ovăz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secară (2-3 linguri) + 1 linguriță susan + ½ linguriță de scortișoară + 1 linguriță semințe de floarea soarelui neprăjite + 1-2 lingurite cu varf de pudră de roscove + 1 linguriță semințe de dovleac + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 sâmburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de pădure + 1 linguriță  semințe de chia  (toate acestea se lasă la înmuiat de seara până dimineața în 200ml apă plată)+ ½-1  banană feliată + ½ -1 măr feliat (să nu fie acru sau acrișor) + 1 kiwi (să nu fie foarte tare pentru că nu e copt =>acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apă plată sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amestecă și se consumă tot odată.


Masa de prânz poate consta în: Ciorbă/supă  de legume, o mâncare de Orez brun sau negru sau Quinoa neagră sau  Fasole neagră sau Năut sau Hrișcă sau Mazăre sau Amarant. Salată de legume care să conțină: roșie, ceapă, varză roșie sau albă, morcov ras, castravete, ardei roșu sau gogoșar, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie proaspăt, puțină sare, piper.


Se pot consuma și sucuri proaspete de legume de 1-3 ori pe zi:  Câte 80 ml suc proaspăt din următoarele legume: castravete, morcov, sfeclă roșie, țelină și varză roșie (sucul de varză roșie se filtrează prin tifon).   


Rezultă 400 ml suc proaspăt de legume care se bea în maxim 15-20 min de la preparare.

La 2-3 ore după micul dejun: Se amestecă 4-7 lingurițe de Pudră de orz Verde cu 200ml apă plată și o lingură de ulei de in.

La 2-3 ore după masa de prânz: Se amestecă 4-7 lingurițe de Pudră de orz Verde cu 200 ml apă plată și o linguriță de ulei de cătină.


Este necesar a se renunța complet la fumat, cafea, prăjeli, margarină, zahăr, oțet, mezeluri și la orice produse care conțin proteine de origine animală și aditivi alimentari nocivi organismului pentru un tratament eficient.


*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale, Antitumorale, Sistem Imunitar

Cod produs - SKU: 01261772


Comentarii


 • Mihaela P. / acum 6 luni ArataAscunde

  tatal meu sufera de o tumora maligna a pleurei. am comandat de la dvs un flacon de artemisia annua si am vrea sa continuam...problema este ca nu stim exact ce sa alegem...si cum sa facem un tratament viabil. rugamintea mea este sa ne spuneti ce sa comandam si cum sa ia capsulele respective.multumim anticipat. numai bine

 • / acum 6 luni ArataAscunde

  Buna ziua, puteti continua tratamentul cu Artemisinin minim 3 luni de zile, iar pe langa acest produs mai administrati Graviola de 3 ori pe zi deoarece ajuta foarte mult sistemul imunitar si acetogenina substanta cea mai importanta este un puternic antitumoral. Mai multe detalii va putem oferii si la telefon. Sanatate!

 • Lucia P. / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va rog sa imi spuneti daca poate fi administrat si in timpul chimioterapiei?
  Va multumesc

 • Poenaru Mihai / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Chimioterapia ditruge atat celulele canceroase cat si pe cele sanatoase, deci este nociva. Cheia tratamentului consta in alcalinizarea sangelui prin alimentatie wegana+ tratament cu pulbere de Artemisia Annua si Gluconat de fier.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, se poate administra si in timpul chimioterapiei. multa sanatate!

 • anonim .v / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara ma intereseaza pt cancer stomac interventie chirurgicala scos tot stomacu nu sunt alte organe afectate pelinul dulce trebuie luat neaparat cu fumurat de fier si ce alte tratamente recomandati.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, fumaratul de fier il puteti administra daca ati facut chimio si radioterapie sau daca stiti ca aveti deficit de fier.
  Artemisinul o sa va ajute, la fel si graviola deoarece cresc imunitatea si previn reaparitia cancerului.
  Multa sanatate!

 • Delia C / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Şi mama a fost operată de 2 ori de aceeaşi tumoră. Aţi reuşit să găsiţi un remediu? noi am încercat mai multe variante dar nu am avut succes.

 • Krauss23mirel / acum 7 luni ArataAscunde

  Chimioterapia nu face alceva decat sa iprastie in tot corpul boala dar de distrus nu distruge boala decat doar din acel loc dar la care o iprastie in tot corpul
  Si acel pacient face la citostatice pana cand i se slabeste organismul de tot si moare
  Medicina din spitale e doar o vrajala din sistemul acesta globalist ce ne conduc si nu vor sa ne vindece doar ne trateaza
  Bineinteles cum vor ei

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, puteti administra schema de tratament de pe site-ul nostru care este afisata la produsul aretemisinin.
  Multa sanatate!

 • Cristofan A. / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara, mama mea a fost diagnosticată acum 10 zile cu glioblastom si a fost operata cu succes acum 7 zile. A fost îndepărtata tumora și urmează să facă radioterapia in ianuarie. Credeți va tratamentul ar putea să o ajute? Ce diferența este între cele 2 prezentări ale pelinitei din oferta dvs. Am văzu t caun produs este nou. Ce aduce în plus? Mulțumim.


Produse similare


Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral Un redutabil susținătoral sistemului imunitar Prez...
89 RON
149 RON
Formula exclusivă Best Artemisinin Extract Standardizat din Pelin Dulce - Artemisia Annua puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian. Un redutabil susținător al sănătății întregului organis...
249 RON
396 RON
Formula exclusivă Graviola ( Annona Muricata) sau Guyabano menține sănătatea întregului organism, anticancerigen, susținător al sistemului imunitar, reduce efectele negative ale chimioterapiei sau radiot...
105 RON
168 RON
Formula exclusivă Iron Ferrous Fumarate contribuie la menținerea unui nivel optim de fier în organism Continut: 60 capsule de 18 mg Producător: Swanson SUA Fierul con...
69 RON
89 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
Formula exclusivă Graviola capsule 530 mg contribuie la distrugerea celulelor canceroase, metastaze și elimina efectele negative ale radio si chimioterapiei. Un redutabil susținător al sis...
315 RON
504 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Folosesc Extractul de Asparagus de 3 luni. Sunt foarte multumit de acest supliment alimentar. Eu il folosesc pentru guta. Inainte sa incep sa il iau...

Stoica Lucian

Vezi mai multe marturii