Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Asparagus - Extract din germeni de Sparanghel 60 Caps Acid Folic Organic Tratament Naturist Gută, Uree, Nefrită, Dializă, Piatră la Rinichi, Limfomul Hodgkin, Elimină Acidul Uric.

  • Poze Asparagus - Extract din germeni de Sparanghel 60 Caps Acid Folic Organic Tratament Naturist Gută, Uree, Nefrită, Dializă, Piatră la Rinichi, Limfomul Hodgkin, Elimină Acidul Uric.
  • Poze Asparagus - Extract din germeni de Sparanghel 60 Caps Acid Folic Organic Tratament Naturist Gută, Uree, Nefrită, Dializă, Piatră la Rinichi, Limfomul Hodgkin, Elimină Acidul Uric.
  • Poze Asparagus - Extract din germeni de Sparanghel 60 Caps Acid Folic Organic Tratament Naturist Gută, Uree, Nefrită, Dializă, Piatră la Rinichi, Limfomul Hodgkin, Elimină Acidul Uric.
 
 
Pin It


Asparagus - Extract din germeni de Sparanghel 60 Caps Acid Folic Organic Tratament Naturist Gută, Uree, Nefrită, Dializă, Piatră la Rinichi, Limfomul Hodgkin, Elimină Acidul Uric.

SKU: 00000002

Pret vechi: 178 RON Reducere 39%

Pret nou: 109 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820


Formula exclusivă Asparagus contribuie la buna funcționare a tractului urniar, gută, pietre la rinichi

Prezentare: 60 Capsule Vegetariene

Producător: Swanson Health Products, SUA


Descriere:

Extractul din germeni de Asparagus, (Asparagus officinalis) produs de Swanson SUA conține cea mai mare cantitate de acid folic organic, asparaginaza, glutation și alte minerale importante și are diverse aplicații, eliminarea pietrelor de rinichi și stoparea creșterii pietrelor datorită curățării nefronilor, dizolvă și împiedică depunerea acidului uric și oxalaților de calciu în rinichi, reduce reabsorbția renală glomerulara, îmbunătățirea funcției renale și reducerea nivelului de acid uric din corp. Eficient în Gută.

Extractul de Asparagus este foarte recomandat pentru femeile care iși doresc o sarcină sigură. Fiecare capsula cu Extract de Asparagus conține acid folic organic. Studiile arată că, dacă femeile de vârstă fertilă (15- 45) administrează zilnic acid folic organic, riscul de defecte de tub neural (defecte la naștere), cum ar fi splina bifida sau anencefalie ar putea fi reduse cu 50%.

Asparagozide este un compus care restrictioneaza sinteza ADN-ului și transferul de proteine, inhibând adenocarcinomul.

- Agent diuretic natural, 

- Previne și tratează bolile canceroase,

- Adjuvant esențial în tratamentele pentru cancer de rinichi, prostată, pancreas, col uterin, plămâni, esofag, sân, leucemie, 
- Reduce reabsorbția renală glomerulara, îmbunătățirea funcției renale în caz de nefrită, pielonefrită, dializă, pietre la rinichi, uree mare,

- Reglează tensiunea arteriala prin procesul de diureză naturală,

- Eliminarea pietrelor de rinichi datorită curățării nefronilor. Când nefronii sunt obturați atunci se produc pietrele în rinichi,
- Imbunătățește membrana intestinală/stomacală, timusul și funcțiile splinei, 
- Mare conținut de acid folic organic, pentru reducerea nivelului de homocisteină, 

- Crește imunitatea (dublează activitatea IL-2, NK, CD4/CD8) și elimină bacteria E-coli din tractul urinar,

- Eficient în cazuri grave de Cistită sau Cistită Recurentă și Colibaciloza renală. Trebuie administrat concomitent cu D-Mannose de 1400 mg Click AICI  și Probiotic cu 16 sau 25 de tulpini

- Creșterea cantității și calității măduvei osoase,  
- Previne malformații congenitale - Femeile fertile ar trebui să ia acest supliment alimenar înainte de a rămâne însărcinate,

- Antireumatic eficient în administrarea de lungă durată,

- Reduce efectele negative ale alcoolului, fiind deosebit de eficient contra "mahmurelii" de după consumul excesiv de alcool.

Tratamentul se face pe o perioadă de 3 luni, în cazuri mai grave tratamentul se poate prelungi până la 6-9 luni (cancer de rinichi, pancreas, col uterin, plămâni, esofag, sân, leucemie)

In tratamentul pentru cancer, limfomul Hodgkin’s și limfomul non-Hodgkin’s  se administrează:

Asparagus Extract

Arabinoxylan MSR 3

Essiac Formula din 8 plante

Sparanghelul/asparagusul era cultivat și ca plantă medicinală. Era folosit în combaterea anumitor afecțiuni ale stomacului, pentru curățarea ficatului, a plămânilor și a intestinelor de deșeurile și toxinele lor.

Prezintă un conținut ridicat în Asparaginaza - Standardizat între 4,0%, cu rol în menținerea echilibrului acido-bazic al sângelui.

Principalul efect este acela de curățare a tractului renal și a organelor adiacente tractului urinar.

In afara efectelor depurative, se va avea în vedere și acțiunea sa protectoare asupra arterelor; într-adevar, consumat cu regularitate, sparanghelul previne apariția arteriosclerozei și fluidizează sângele.

Extractul din germenii de Aspargus conține enzime, flavonoizi, oligoelemente, săruri minerale, acid folic, fosfor și vitamine A,B,C.E,H, ceea ce ii conferă proprietăți remineralizante și stimulative; în cazurile de astenie fizică și intelectuală, de anemie și de convalescență, este recomandată cura de sparanghel, ca și în cazurile de eretism cardiovascular după ce, bineânțeles, a fost exclusă printr-un diagnostic orice urma de boala cardiacă.

Asparagina duce la scăderea glicozuriei și mărește diureza; prin urmare, diabeticii și cei care caută un remediu pentru a-și spori debitul urinar il vor consuma cu regularitate.
Glutathionul: recomandat în terapiile complementare antitumorale, chimio și radioterapie, expunere la radiații ionizante, explorări radiologice, radiaţii ultraviolete (reduce efectele toxice hepatice, renale, neurologice), detoxifiant: inhibă absorbția și favorizează eliminarea din organism a substanțelor carcinogene: hormoni în exces și xenobiotice (metale grele, fum de țigară, alcool, pesticide, fungicide, coloranți alimentari, detergenti, supradoze medicamentoase, grăsimi vegetale hidrogenate, s.a.); acționează și la nivel cerebral datorită capacității de a traversa bariera hematomeningiană. 

- imunomodulator: reglează echilibrul între imunitatea celulară și umorală;, interleukina IL-2, limfocitele T citotoxice, NK (natural ucigașe), activează macrofagele 

Extractul de Asparagus, Asparaginaza, este un excelent diuretic natural. Hipertensivii administrează cel puțin două medicamente pentru a scădea presiunea sângelui, diureticele sunt prima recomandare a doctorului.

Doctorul M.McCain a avut rezultate excelente cu bolnavii de rinichi, în special cei ce fac dializă. După primele două zile de tratament cu Extract din germeni de Asparagus au început să urineze. In aproximativ 3 săptămâni rinichii și-au reluat în totalitate funcțiile.

Extractul de Asparagus este foarte recomandat pentru femeile care iși doresc o sarcină sigură.

Malformațiile de naștere pot aparea în embrion înainte ca femeia să știe că este însărcinată. Din acest motiv, este o idee bună pentru femeile de vârstă fertilă să administreze acid folic chiar înainte de a rămâne însărcinate. 

Acidul folic nu împiedică numai defecte la naștere, dar este de asemenea eficient pentru hipertensiune arterială. Cercetătorii de la Spitalul Brigham & Women’s si Harvard Medical School au efectuat un studiu care a evaluat 156.063 femei timp de 8 ani. 
Ei au descoperit că femeile mai tinere care consumă acid folic zilnic au risc cu 46% mai mic de a face hipertensiune arterială.

Extractul de Asparagus numit Asparaginaza, crește imunitatea și conține Asparagina și Asparagozide,care sunt fitochimicale eficiente împotriva cancerului. 


Asparagusul conține asparaginaza, o enzimă folosită pentru a trata unele forme de cancer de sânge. In cartea USP Droug Information  (1998; ediţia a 18-lea, pag. 3212,3215) se subliniază faptul că asparaginaza poate fi folosită ca tratament pentru leucemie acută limfocitara, leucemie limfatica cronică, leucemie acută mielomonocitară, acută promielocitară leucemie (AML), limfomul Hodgkin’s si limfomul non-Hodgkin’s. 

Pentru a opri creșterea celulelor canceroase, celulele au nevoie de o substanţa chimică numita Asparagina-un aminoacid sintetizat din acid aspartic. 

Celulele canceroase nu pot produce propria lor asparagină, astfel acestea se bazează pe celulele normale, sănătoase pentru a trăi.

Cu toate acestea, Asparaginaza eliberează Asparagina în organism, astfel inhibă creșterea celulelor canceroase. 

In tratamentul pentru limfomul Hodgkin’s și limfomul non-Hodgkin’s se administrează:

Asparagus Extract

Arabinoxylan MSR 3

Essiac Formula din 8 plante

Asparagozide este un alt compus al Asparaginazei, care restricționează sinteza ADN-ului și transferul de proteine, inhibând adenocarcinomul. 

Dr.Gorgann, în 1984, a arătat în mai multe studii că Asparagoside este eficient în reducerea cancerului de sân, pancreas, și a cancerului de col uterin. 

In 1985, Dr. Sati a folosit Asparagoside pentru a reduce JTC-26 (celula de cancer de col uterin) și P-388 (celule de leucemie)

Acțiune: 

Din cele mai vechi timpuri se cunoaște ,sparanghelul ca un diuretic natural, curață rinichiul, conține o substanță asemănătoare hormonilor masculini care stimulează potența, fecunditatea și dorința sexuală, prin conținutul în vitamina E asigură buna funcționare a aparatului uro-genital, dizolva și împiedică depunerea acidului uric și oxalaților de calciu în rinichi, ajută la acțiunea de detoxifiere în special la nivelul rinichilor, vezicii urinare, tractului urinar, scade valorile tensiunii arteriale,datorită conținutului sau în asparagina păstrează pH-ul (echilibrul acido- basic) al sângelui, neutralizează acțiunea amoniacului care poate cauza scăderea apetitului sexual, având efecte în tratarea infertilitații în special la bărbați, asparagina este un alcaloid esențial pentru sănătatea prostatei, prin conținutul în oligozaharide protejează flora bacteriană saprofita( benefica ) de la nivelul colonului, conține antioxidanți care împiedică acțiunea radicalilor liberi, stimulează imunitatea.

O capsulă de Asparagus Extract asigură mai mult de 50% din necesarul de acid folic al organismului si totodata scăderea riscului de boli genetice, lipsa acidului folic în organism alături de deficitul de vitamine de grup B duc la apariția depresiilor, stărilor de neurastenie, tulburări de concentrare și dedublare de personalitate (spanacul, sparanghelul, cerealele integrale, fasolea sunt surse naturale de acid folic), stimulează hematopoeza, sărurile minerale pe care le conține determina un efect alcalin , prevenind și tratând guta, acneea, eczemele și bolile de piele, pielonefrita, fibrele conținute în sparanghel reglează tranzitul intestinal.

Administrarea tratamentul se face pe o perioadă de 3 luni, în cazuri mai grave tratamentul se poate prelungi până la 6-9 luni (cancer de rinichi, pancreas, col uterin, plămâni, esofag, sân, leucemie) și se combină cu alte suplimente alimentare.

ASPARAGUS EXTRACT -supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 60 capsule vegetale

Ingrediente/1 capsulă: extract de Sparanghel (Asparagus officinalis, rizomi și rădăcini,standardizat la 4% asparagozide) 170 mg,   muguri de Sparanghel (Asparagus officinalis)  100 mg, hipromeloza(capsulă vegetală), celuloză microcristalină(agent de încărcare), stearat de magneziu și dioxid de siliciu(agenți antiaglomerant).

Mod de utilizare: câte1 capsulă de 2 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicatii:A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăpteaza, persoanelor cu alergii la oricare dintre componente, persoanelor cu afecțiuni renale.

Atenție! A nu se lasa la îndemână și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător:Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.


Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale, Articulatii, Antitumorale, Sistem Imunitar, Urinare, E- Coli

Cod produs - SKU: 00000002


Comentarii


  • anca / acum 8 luni ArataAscunde

    Buna ziua   Va rog sa imi spuneti daca produsul poate fi administrat inainte de sarcina si in timpul ei ptr ca informatiile se contrazic in prospect.   Merci

  • / acum 8 luni ArataAscunde

    Buna ziua, este indicat sa se administreze inainte de sarcina, dar in timpul sarcinii nu au fost facute teste pentru a verifica reactia lui in organism si cum influenteaza fatul. Sanatate!


Produse similare


Formula exclusivă D-Mannose contribuie la menținerea sănătoasă a tractului urinar, elimină bacteria E-coli și cistita recurentă. Un redutabil susținător al tractului urinar sănătos . Prezentare:...
127 RON
184 RON
Formula exclusivă Best D-Mannose 1400 Forte contribuie la tratarea infecțiilor urinare, eliminarea bacteriei E-coli Un redutabil susținător al tractului urinar și al rinichilor P...
119 RON
198 RON
Acest Pachet promotional beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin curierat Urgent Cargus. Pachetul contine Tratamentul pentru 2 luni cu cele 3 produse: 1. D-Mannose - 2 x 60 capsule (60...
337 RON
522 RON
Formula exclusivă Kidney Essentials-Esențiale pentru rinichi menține sănătatea tractului urinar și a rinichilor. Prezentare: flacon cu 60 capsule. Producător: Swanson Health Products, USA....
89 RON
137 RON
Formula exclusivă Ultimate 16 Strain Probiotic susține repopularea florei intestinale. Un redutabil Complex de 16 probiotice pentru adulți și copii. Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
119 RON
195 RON
Formula exclusivă POLYGEMMA NR 7 50 ML contribuie la buna funcționare a căilor urinare și curățarea rinichilor Un redutabil susținător antibacterian Prezentare: flacon cu 50 ml Producă...
25 RON
30 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii