Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Best Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancer Pret Prospect Antitumoral, Antifungie, Antimicrobian, Metastaze.

 • Poze Best Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancer Pret Prospect Antitumoral, Antifungie, Antimicrobian, Metastaze.
 • Poze Best Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancer Pret Prospect Antitumoral, Antifungie, Antimicrobian, Metastaze.
 • Poze Best Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancer Pret Prospect Antitumoral, Antifungie, Antimicrobian, Metastaze.
 • Poze Best Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancer Pret Prospect Antitumoral, Antifungie, Antimicrobian, Metastaze.
 
 
Pin It


Best Artemisinin Capsule 100 mg Extract de Pelinita Pelin Dulce Artemisia Annua 90 Caps Anticancer Pret Prospect Antitumoral, Antifungie, Antimicrobian, Metastaze.

SKU: 00000159

Pret vechi: 396 RON Reducere 37%

Pret nou: 249 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Best Artemisinin Extract Standardizat din Pelin Dulce - Artemisia Annua  puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian.

Un redutabil susținător al sănătății întregului organism.

Prezentare: 90 capsule Vegane (potrivite pentru vegetarieni și vegani).

Producător: Doctor's Best, SUA 


Oferta!!! 2 flacoane Transport Gratuit prin Cargus Curier !!!

Descriere: 

Dintre toate formele cunoscute de cancer, cel mai des întâlnit este cancerul de plămâni cu celule mici. Cancerul face anual foarte multe victime, numărul persoanelor diagnosticate cu cancer fiind în creștere de la an la an. Pe plan mondial se depun eforturi susținute pentru cercetarea bolii și găsirea căilor și a medicamentelor vindecătoare. Este cunoscut deja faptul că orice medicament de sinteză (chimic) are efecte secundare, iar tratamentul efectelor secundare necesită alte medicamente care și acestea au efecte secundare. Natura are un remediu mult mai bun, o plantă folosită în trecut împotriva malariei: Artemisia Annua.

Numeroși oameni de știință și cercetători s-au ocupat cu studierea efectelor concrete ale Artemisia Annua. Astfel, Sigh și colaboratorii săi au stabilit că efectul Artemisininului asupra tumorilor are un caracter selectiv. Efectul se majorează odată cu creșterea conținutului în fier a celulelor cancerigene. Este cunoscut faptul că celulele canceroase au un grad de absorbție a fierului crescut față de celulele normale. Astfel, acțiunea substanței se răsfrânge selectiv asupra celulelor bolnave.

Cercetătorii au utilizat o metodă de amplificare a conținutului de fier al celulelor, utilizând pentru aceasta albumine speciale care leagă fierul.

Cancerul pulmonar apare în primul rând la persoanele care fumează. Din păcate atinge și nefumătorii. Având la bază rezultatele pozitive obținute în diverse forme de cancer prin utlizarea Artemisininei, s-au elaborat studii cu privire la efectele asupra cancerului pulmonar. Zhou și colaboratorii au făcut cercetări asupra a două linii celulare tuberculoase (ASTC-a și A549) si au găsit că utilizarea Artemisininei a condus la apoptoză, adică la moartea programata a celulelor bolnave. Este un rezultat deosebit de important, care dă speranța de viață acelor persoane care prezintă rezistență la tratamentele cu raze (radioterapie).

"O lucrare publicată recent în “Life Science” a implicat studierea unei plante care, poartă numele popular de “pelin dulce”,denumirea ei stiințifică fiind “Artemisia annua”,rezultatele dând speranțe bolnavilor de cancer.

“Artemisinina” este o substanță care se găsește în compoziția tuturor variantelor plantei de artemisia.

În momentul în care aceasta se amestecă cu fier (citrat sau fumarat) (doza unică între 18 si 25mg), cercetătorii au descoperit că în decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise! Se administrează citratul sau fumaratul de fier doar înainte de Artemisia annua cu 15-30 min.

A fost utilizată pe toate tipurile de cancer.
“Artemisinina” a fost folosită în trecut ca un tratament puternic anti-malarie dar, acest studiu s-a axat în special pe acțiunea ei împotriva cancerului.

Amestecarea cu fier(citrat sau fumarat) pare a fi punctul cheie, pentru că atunci când artemisinina a fost utilizată în mod singular, s-a constatat doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase.

Citrat sau Fumarat de fier  - Click Aici!!!

Așa că, atunci când pacienților din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care, de multe ori se acumulează în celulele canceroase), Artemisinina a fost efectiv capabilă să țintească celulele “rele” și să lase celulele “bune” în siguranță.

Raportul a concluzionat că:
“În general, rezultatele noastre arată că artemisia annua oprește factorul de transcriere” E2F1 “și intervine în distrugerea celulelor canceroase, ceea ce înseamnă că prezintă o modalitate de transcriere în funcție de care artemisina controlează creșterea celulelor de cancer”.

“Acest lucru arată foarte promițător”, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland; acest lucru constituie un progres imens”,a mai adaugat el."

Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore după cină.

O sugestie de tratament minim antitumoral între 6 și 12 luni:

~Tratamentul de zi: - zilnic


În timpul terapiei antitumorale este recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, (baza de ulei) în doze de 10.000 UI (2 capsule softgels de 5.000 UI) în timpul micului dejun.

Click Aici pentru Vitamina D3 250 softgels !!!


 

   Graviola SW 600 mg3 capsule/zi: 1-1-1 cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

   - Mangosteen SW 500 mg3 capsule/zi: 1-1-1 cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

~Tratamentul de noapte: 4 zile consecutiv urmat de 3 zile pauza:

  Citrat sau Fumarat de Fier SW 18 - 25 mg: 1 capsulă la 2,5-3 ore după cină (în cazul în care nivelul de fier în corp este la limita superioară sau peste limita superioară, atunci se înlocuiește doza de fier cu un amestec din 500 g miere + 200 g pudră turmeric + 200 g pudră ghimbir. Din acest amestec se administrează 1 linguriță cu 15 min inainte de  Peliniță - Wormwood - Artemisia annua)

  Artemisinin 100  mg (extractul concentrat): între 2 și 5 capsule administrate toate odată, la 15 min după administrarea de Citrat de Fier sau amestecul de miere cu turmeric și ghimbir.

Este recomandata în cancer de stadiile 1 până la 4: ficat, creier, sân, ovarian, uter, pancreas, adenom prostată, plămâni, gât (laringe, esofag), stomac, colon, duoden, vezică, piele, leucemie

Artemisia Annua are în compoziția ei vitaminele B6 si C, absint, acid malic și clorofilă, având un efect tonic digestiv, antiseptic, antiinfecțios, antitumoral, antidiareic, antiinflamator ( este indicat la reducerea febrei). Este recomandat pentru cancer, eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), artrită, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, candida, tuse, migrene, digestie dificilă, gastrită hipo-acidă, precum și senzației de greață sau deranjamente stomacale frecvente. Pelinul este considerat cel mai puternic atunci când este vorba de stimularea activității stomacului și a digestiei. 

Mulți pacienți doresc pe lângă tratamentul de bază să beneficieze și de un tratament alternativ complementar. În acest sens se poate recomanda Artemisinin.

În trecut, tabletele obținute din Artemisia annua erau utilizate la vindecarea malariei. Ulterior, s-a constatat că are o puternică acțiune vindecătoare în cazul tumorilor maligne canceroase. Spre deosebire de citostaticele uzuale.

Capsulele cu Artemisinin sunt recomandate în afecțiuni precum Hepatita și Ciroza având un rol deosebit de important în protecția ficatului.
 
În cazul viermilor intestinali sau Giardia se administrează o capsulă de 3 ori pe zi, în cure de 14 zile, cu 10 zile de pauză și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi. Poate fi administrat singur sau în combinație cu medicamente de sinteză, a căror acțiune o potențează.

Pentru intoxicații sau otrăviri se face o cură de 2 săptămâni, în care se iau câte o capsulă de 2 ori pe zi. Este un foarte bun depurativ, stimulează și tonifică ficatul, având efectul de eliminare a toxinelor rămase în organism.

Normalizează circulația cerebrală, combate voma, înlatură tulburările digestive și în special cele biliare, care adesea sunt asociate și stau la baza migrenelor.

Este un foarte bun adjuvant în tratarea infecțiilor de Candidoza vaginală: o capsulă de 3 ori pe zi timp 2 săptămâni, pauză 1 săptămână și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi.

 Proprietăți

- anticancerigen superior, antibacterian, antihelmintic, antiinfecțios, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, reduce ritmul cardiac,citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticide, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug.

Efect terapeutic:

- distruge celulele canceroase;

- antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK - natural ucigașe cu pâna la 400%, activează macrofagele, induce sinteza oxidului nitric);

-complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneza, crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimio și radioterapie, antimutagenic, stimulează producția limfocitelor T,

- oprește creșterea tumorilor;

- declanșează apoptoza celulelor canceroase;

- activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar, 

- crește capacitatea de adaptare a organismului la condiții de stres prelungit prin: 

     *reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol;

      *reducerea hiperglicemiei cauzată de secreția excesivă de adrenalină;

      *reducerea acțiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescută în stări preneoplazice.

- activitate antibacterială;

- are efect în Herpes Simplex;

- este un excellent antiparazitar.

Capsulele de Artemisinin fac parte din tratamentul de deparazitare și detoxifiere a organismului Hulda Clark. Pentru administrare, urmați schema de tratament cuprinsă în tabelul de mai jos:

Tratamentul de deparazitare poate fi urmat de oricine suferă de:
 
- eczema cauzată de viermii cilindrici (nematode)
- atacuri de apoplexie cauzate de viermele cilindric, Ascaris, care pătrunde în creier.
- astmul cauzat de Ascarizii din plămâni
- diabetul cauzat de trematodul pancreatic al bovinelor Eurytrema
- migrene cauzate de nematodul Strongylodes
- acneea rozacee cauzată de parazitul Leishmania
- boli de inimă cauzate de Dirofilaria, parazit ce se găsește în inima câinelui.
- boli ale tractului digestiv cauzate de diverși paraziți

Compozitie pe 1 capsulă

Artemisinin (Extract Standardizat din frunze de Artemisia annua) ........100 mg 

Flacon cu 90 capsule Vegane (potrivite pentru vegetarieni și vegani)

Citrat sau Fumarat de fierClick Aici!!!

Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore dupa cină.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

În terapia antitumorală alimentația va fi pe cât posibil vegană.

1-2 căni de ceai verde pe zi în care se adaugă jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul de la  jumătate de lămâie. 

Dimineața și seara este recomandat a se consuma cereale, semințe, fructe și lapte vegetal;

50 gr fulgi de ovăz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secară (2-3 linguri) + 1 linguriță susan + ½ linguriță de scortișoară + 1 linguriță semințe de floarea soarelui neprăjite + 1-2 lingurite cu varf de pudră de roscove + 1 linguriță semințe de dovleac + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 sâmburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de pădure + 1 linguriță  semințe de chia  (toate acestea se lasă la înmuiat de seara până dimineața în 200ml apă plată)+ ½-1  banană feliată + ½ -1 măr feliat (să nu fie acru sau acrișor) + 1 kiwi (să nu fie foarte tare pentru că nu e copt =>acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apă plată sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amestecă și se consumă tot odată.

Masa de prânz poate consta în: Ciorbă/supă  de legume, o mâncare de Orez brun sau negru sau Quinoa neagră sau  Fasole neagră sau Năut sau Hrișcă sau Mazăre sau Amarant. Salată de legume care să conțină: roșie, ceapă, varză roșie sau albă, morcov ras, castravete, ardei roșu sau gogoșar, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie proaspăt, puțină sare, piper.

Se pot consuma și sucuri proaspete de legume de 1-3 ori pe zi:  Câte 80 ml suc proaspăt din următoarele legume: castravete, morcov, sfeclă roșie, țelină și varză roșie (sucul de varză roșie se filtrează prin tifon).   

Rezultă 400 ml suc proaspăt de legume care se bea în maxim 15-20 min de la preparare.

La 2-3 ore după micul dejun: Se amestecă 4-7 lingurițe de Pudră de orz Verde cu 200ml apă plată și o lingură de ulei de in.

La 2-3 ore după masa de prânz: Se amestecă 4-7 lingurițe de Pudră de orz Verde cu 200 ml apă plată și o linguriță de ulei de cătină.

Este necesar a se renunța complet la fumat, cafea, prăjeli, margarină, zahăr, oțet, mezeluri și la orice produse care conțin proteine de origine animală și aditivi alimentari nocivi organismului pentru un tratament eficient.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • Resmerita zenovia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Pentru tumora la Prostata cu extindere la Oase Ce ne recomandati

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, adminitrati graviola, artemisinin, saw palmetto, vitamina d3. Toate acestea lupta impotriva celulelor canceroase si creste imunitatea. Pt mai multe detalii despre produse si modul de utilizare va rog sa ne contactati la nr: 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820 Sanatate!

 • Oana Diaconu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pt un copil de 8 ani, 24 kg cu leucemie acuta limfoblastica cu celula T care este doza de Artemisinin pe zi? Ce perioada (minim 6 luni?)
  Se poate administra si ceai de pelin (concomitent)?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, o capsula de artemisinin pe zi poate administra si poate administra cononmitent si ceai de pelin.Multa sanatate!

 • Mihai / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua, va rog sa-mi spuneti daca Artemisinin se poate luăm si in timp ce se fac si tratamentele de chimio si radio. deoarece parerile sunt împărțite unii spun ca in timpul radiatiilor este interzisă administrarea ei altii ca in timpul acestor proceduri este maxi eficienta.In speranta ca raspunsul d -voastră va fi dat de un specialist in masura va multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, il puteti administra si in timpul tratamentelor de chiomoterapie si radioterapie. multa sanatate


Produse similare


Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral Un redutabil susținătoral sistemului imunitar Prez...
89 RON
149 RON
Formula exclusivă Artemisinin din Pelin Dulce - Artemisia Annua puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian. Un redutabil susținător al sănătății întregului organism. Prezentare: flacon...
237 RON
386 RON
Formula exclusivă Graviola ( Annona Muricata) sau Guyabano menține sănătatea întregului organism, anticancerigen, susținător al sistemului imunitar, reduce efectele negative ale chimioterapiei sau radiot...
105 RON
168 RON
Formula exclusivă Iron Ferrous Fumarate contribuie la menținerea unui nivel optim de fier în organism Continut: 60 capsule de 18 mg Producător: Swanson SUA Fierul con...
69 RON
89 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
Formula exclusivă Mangosteen contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral Un redutabil susținător al organismului Prezentare: 100 capsule Producator: Swan...
79 RON
129 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Folosesc Extractul de Asparagus de 3 luni. Sunt foarte multumit de acest supliment alimentar. Eu il folosesc pentru guta. Inainte sa incep sa il iau...

Stoica Lucian

Vezi mai multe marturii