Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Extract Concentrat 10:1 Ulei Oregano Salbatic, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, 150mg 120 caps

 • Poze Extract Concentrat 10:1 Ulei Oregano Salbatic, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, 150mg 120 caps
 • Poze Extract Concentrat 10:1 Ulei Oregano Salbatic, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, 150mg 120 caps
 
 
Pin It


Extract Concentrat 10:1 Ulei Oregano Salbatic, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, 150mg 120 caps

SKU: 00000151

Pret vechi: 99 RON Reducere 32%

Pret nou: 67 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

 

Formula exclusivă Extract Concentrat 10:1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic natural.

Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,  Antibacteriabn, AntisepticAntifungic, Antiparazitar.

Prezentare: flacon 120 capsule gelatinoase

Producător: Swanson Health Products, USA


Descriere:

Uleiul de oregano, obținut din frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Cu siguranță ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteraneene. Sub formă de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate. 

Află care sunt proprietățile uleiului de oregano și de ce ar trebui să îl încerci ca medicament alternativ pentru tratarea anumitor afecțiuni.  Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns înrudită cu menta. Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde îi pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale.

Disponibil și sub formă de picături CLICK AICI!!!

Ce substanțe conține oregano?

Ceea ce se vinde în supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta sălbatică, căreia îi sunt atribuite proprietățile medicinale extraordinare. Adevarata plantă sălbatică este de doua tipuri: Thymus capitatus (o varietate care crește în Spania) și Origanum vulgare. Pentru a obține beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie să facă parte din una dintre aceste două varietăți.

Iata ce substanțe fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:

carvacrol, o substanță despre care s-a demonstrat stiințific că are puternice proprietăți antimicrobiene, fiind extrem de eficientă în prezervarea alimentelor. Studiile arată că carvacrolul luptă împotriva unor cunoscuți dușmani ai sănătății, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella

timol, o substanță cu proprietăți antifungice și antiseptice. Este și un ingredient activ din apa de gura Listerine. Timolul acționează ca un scut împotriva toxinelor și este capabil să prevină avarierea țesuturilor.

terpene, substanțe lichide care au o aromă de pin și au funcții antibacteriene. 

- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decât vitamina E. Acesta împiedică efectele nocive ale radicalilor liberi și joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei și a cancerului. S-a demonstrat că această substanță este foarte eficientă și în tratarea astmului alergic și reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substanțe esențiale pentru sănătate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A și C și niacina.

Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă a alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice. 

Substanța denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. În Mexic, cercetătorii au făcut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat că oregano este mai eficient împotriva giardiei decat Tinidazol.

Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit că oregano prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul acționează la nivelul întregului organism și poate fi utilizat atât pentru uz intern cât și extern. Carvacol inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspandirea stafilocolului auriu în special la nivel pulmonar și facial în paralel cu un efect antibactetian, mucolitic și expectorant. Se administrerază contra virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumonie, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util în: infecții urinare și prostatită. Se poate administra de asemena post operatoriu pentru a evita infectarea în special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortală).

Pentru ce poți folosi uleiul de oregano?

S-au facut numeroase studii pentru a determina eficiența uleiului de oregano în tratarea unor afecțiuni. Rezultatele au surprins prin spectrul larg de efecte benefice pe care aceasta plantă le are asupra sănătății. Iată câteva dintre bolile împotriva cărora luptă uleiul de oregano.

ULEIUL DE OREGANO ȘI PARAZIȚII INTESTINALI

O cercetare arată că administrarea orală a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziți intestinali. Din acest cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

ULEIUL DE OREGANO SI CANDIDA

Într-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul că uleiul de oregano distruge Candida. Atunci când șoarecii de laborator au fost infectați cu de 5 ori doza letală de Candida, 80% dintre ei au supraviețuit în urma tratamentului cu oregano.

ULEIUL DE OREGANO ȘI INFECȚIILE RESPIRATORII

În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămanilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparție cu cei care primiseră un tratament placebo. 

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

ULEIUL DE OREGANO ȘI COLESTEROLUL 

Lasând la o parte infecțiile, ulei de oregano mai are o proprietate care poate fi valoroasă pentru o mare parte din oameni: ajută la scăderea colesterolului. Într-o cercetare realizată în 2008, s-a arătat că pacienții cu un nivel crecut de lipide în sânge care au luat suplimente pe bază de ulei de oregano și-au îmbunătățit cu mult condiția. Nu numai că scăzuze nivelul colesterolului nesănătos, dar crescuse în același timp nivelul colesterolului benefic. În același timp pacienții care au luat suplimentul și-au îmbunîtățit funcția endotelială( legată de sănătatea vaselor de sânge) în comparație cu cei care nu au luat suplimentul.

În plus față de aceste beneficii demonstrate ale uleiului de oregano, există teoriile (aflate încă în studiu) conform cărora acesta ar fi un remediu împotriva cancerului, inclusiv împotriva celui mamar.

 Proprietăţile terapeutice ale uleiului de oregano:

 • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, AntisepticeAntifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infecțiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util ăn: infecții urinare și prostatită.
 • Vasodilatatoare şi încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitară, alergie la frig
 • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice și obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronșic, traheobronșita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoză, tuberculoză, alergi de primăvara, fibroza chistică.
 • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
 • Imunomodulatoare
 • Antidiabetice
 • Hipotensive
 • Anticancerigene--> poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de încetinire a dezvoltării celulelor canceroase. Nota: în acest caz, consultarea unui specialist este obligatorie.                        Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

Ulei de Oregano salbatic -supliment alimentar

Prezentare: flacon 120 capsule gelatinoase

Ingrediente/capsulă: ulei concentrate de  Oregano/Sovarv (Origanum Vulgare) , în baza de ulei extravirgin de măsline (furnizând 150 mg ulei de Oregano)- 167.27 mg; capsulă: gelatin, glicerină, apă purificată.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă între 1-4 ori  pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și bolnavilor de anemie feriprivă (acesta putând reduce absorbţia de fier în organism).

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator:Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.
Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • Gianina / acum 4 luni ArataAscunde

  Buna ziua
  Pt veruci vaginali,și imunitate scăzută Vs rog sa îmi Spune-ți câte comprimate pe zi și cat timp
  Mulțumesc

 • / acum 4 luni ArataAscunde

  Buna ziua, 4 capsule pe zi administrati, se pot aplica si picaturi pe veruci direct. Tratamentul se face minim 3 luni. Sanatate!

 • Minodora / acum 5 luni ArataAscunde

  Am fostoperata De muningiom cerebral in 2015. Scum IAU vit bl7 , noni, bit C . AU inceput as creasca noi tumori in cap in zone neoperabile .AU intre 6 si 15 mm. As dori sa va intreb CE testament as IAU pentru ca tumorile as nu mai creasca.

 • / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua, tratamentul cel mai eficinet, care a dat cele mai bune rezultate este cel cu Artemisinin (pelinul dulce) care este un puternic antitumoral impreuna cu fierul si schema de tratament care este prezentata pe site-ul nostru la acest produs. Pt mai multe informatii va putem sfatui la unul din numerele: 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820
  Sanatate!

 • Tabita / acum 6 luni ArataAscunde

  Buna ziua ,
  se poate lua in acelasi timp si PAU D ARCO?

 • / acum 6 luni ArataAscunde

  Buna ziua, aceste produse merg foarte bine impreuna. Le puteti administra linistita. Sanatate!

 • Florin / acum 7 luni ArataAscunde

  Mama tocmai a terminat prima chemioterapie acum câteva zile. Este într-o perioada în care sistemul imunitar este slăbit și trebuie să evite aglomeratii, infecții, etc. Produsul dumneavoastră este recomandat pentru a fi luat preventiv in situația asta? Mulțumesc

 • / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna ziua, cel mai indicat pentru problemele de sanatate ale mamei d-voastra este artemisininul impreuna cu graviola si vitamina d3. Artemisininul este un puternic antitumoral, iar graviola si vitamina d3 sustin si imbunatatesc semnificativ sistemul imunitar astfel incat organismul sa poata lupta in continuare cu boala. Rezultatele sunt pe masura, tumorile au scazut si cu 80%, iar graviola reduce si efectele adverse ale chimio si rasdioterapiei. Sanatate!

 • Florin / acum 7 luni ArataAscunde

  Mulțumesc mult pentru răspuns.

 • DUTCOVICI BEATRICE / acum 7 luni ArataAscunde

  A folosit cineva capsulele? sunt eficiente?

 • / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna ziua, capsulele de oregano sunt foarte comandate pt diferite afectiuni, iar rezultatele sunt pe masura. Pentru ce afectiune doriti sa le administrati?

 • Lacatus Nicolae / acum 8 luni ArataAscunde

  Cat dureaza un tratament pt candida si stafilococ auriu

 • / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua,
  Tratamentul se administreaza minim 3 luni de zile, desi rezultatele se observa dupa cateva saptamani. Sanatate!

 • Albu Bianca / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua atat eu cat si bebele de 3 luni avem stafilococ auriu nazal luat din maternitate.Precizez ca alaptez si din cate vad tratamentele de pe site nu sunt tocmai indicate.Ce altceva as putea sa incerc pentru a nu afecta alaptarea?multumesc frumos.

 • / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, nu sunt facute teste pe femeile insarcinate sau care alapteaza de aceea nu sunt recomandate produsele noastre. Sanatate!

 • O mamica / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua. Acest produs poate fi folosit pentru un copil de 6 ani?
  Multumesc

 • / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, poate fi administrat si copiilor de 6 ani. Cate 2 capsule pe zi inainte cu o jumatate de ora de masa se administreaza. Sanatate!

 • george / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pt colesterol mare / ficat gras ce schema de administrare recomandati (45 ani) ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  puteti adiministra radacina de papadie care este un puternic detoxifiant al ficatului, se adiministreaza de 2 ori pe zi inainte de mese.
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/dandelion-root...

 • Elena Matei / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pentru infectie cu candida albicanis si candida krusei cat timp trebuie sa fac tratament si in ce doza zilnica?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, se administreaza cate 3 picaturi de 3 ori pe zi. toate tratamentele se fac pe o perioada de minim 3 luni.
  O zi buna!

 • grama / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Sunt capsule sau ulei ?
  Multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Flaconul contine 120 capsule gelatinoase cu ulei de oregano salbatic.

 • Topala Lenuta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pot face o comanda pt cineva care locuieste in Spania?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Da.
  Selectati la metoda de transport "transport international"

 • Diana Ciresar / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Foarte repede a ajuns coletul. Aseara am facut comanda pe site si azi la pranz deja aveam produsele. Foarte prompti!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Incercam sa facem livrarea produselor in 24 de ore si folosim firme de curierat internationale. Va mai asteptam cu drag.


Produse similare


Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Anti...
69 RON
99 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol si Menta contribuie la sănătatea întregului organism Un redutabil antibiotic natural Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
79 RON
99 RON
Formula exclusivă Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Ant...
119 RON
159 RON
Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral Un redutabil susținătoral sistemului imunitar Prez...
89 RON
149 RON
Formula exclusivă D-Mannose contribuie la menținerea sănătoasă a tractului urinar, elimină bacteria E-coli și cistita recurentă. Un redutabil susținător al tractului urinar sănătos . Prezentare:...
127 RON
184 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii