Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps

 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps
 
 


Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps

SKU: 00000121

Pret vechi: 179 RON Reducere 29%

Pret nou: 127 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontinenței.

Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA


Neuro Optimizatorul Fibro Essentials este caracterizat ca fiind un supliment alimentar natural destinat stimulării metabolismului cerebral, refacerea și însănătoșirea sistemului neuromuscular dar şi al funcţiei cognitive, fiind totodată şi un puternic antioxidant. Rolul acestuia este de a menţine excitabilitatea membranei celulare şi echilibrul osmotic (concentraţia de ioni din celule), creşterea cantităţii de glucoză metabolizată în creier, producţia de energie, conţinutul de fosfolipide, stimulează producţia de acetilcolină şi alti neurotransmiţători.

*Acest supliment naturist este utilizat cu succes în oboseala psihică, în combaterea deficitului de memorie, în tulburările de concentrare mentală şi neuropatie diabetică, în fibromialgie şi incontinență, în depresii, afecțiuni ale coloanei vertebrale, spondiloză cervicală, sechele AVC şi afecţiuni neurodegenerative (maladia Alzheimer, boala Parkinson, SLA).


Indicații pentru Neuro Optimizatorul Fibro Essentials:

 Afecțiuni ale sistemului nervos: polineuropatii, spondiloză cervicală, fibromialgie primară şi secundară, neuropatie periferica, scleroză medulară, scleroză multiplă, incontinență urinară și/sau anală, sechele AVC, boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea creșterii petelor în Vitiligo, Sclerodermie, spondiloza cervicala, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativă,  afecțiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii, migrene, nevrită, paralizie facială, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, poliartrită reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmică, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorțeală, trombangeită obliteranta, insuficiență circulatorie vertebro-bazilara. 

Pentru Neuropatia Diabetică se administrează concomitent cu produsul Diavit.

În afecțiunile sistemului nervos, cum este Alzheimer, s-au obținut rezultate foarte bune și rapide la administrarea în combinație cu Niacin 100mg sau 500 mg și  Huperzine A de 50 sau 200 mcg.  Click Aici!!!

 

Schema de Tratament pentru Scleroză Multiplă (în plăci) și Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI câte 2 capsule în timpul micului dejun

K2 MenaQ7 Menaquinona câte 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3

Fibro Esențial câte 1 capsulă pe zi dimineata cu 20-30 minute înainte de micul dejun (poate apărea senzața de încălzire la nivelul pielii)

Puteți beneficia de toate aceste produse într-un singur pachet cu Discount și Livrare gratuită prin Cargus Curier. CLICK AICI!!!

  

Tratamentul determină ameliorări încă din primele zile de utilizare, doar în situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3 - 6 săptămâni. 

Aduce în parametrii normali rezultatele analizelor medicale, dupa utilizarea între 9 și 15 luni (uneori și după 3 - 6 luni). În cazul în care se folosește acest set încă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 - 6 luni, și atunci când la două investigații consecutive parametrii sunt în limite normale, atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave și depășite terapeutic temporizează evoluția și diminuează manifestările în primele 2-3 luni după care începe procesul de vindecare.

Scleroza multiplă (în plăci) este o afecțiune neurologică cronică a creierului, măduvei spinării și a nervilor optici, și se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci când teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este întrerupt.

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recădere-remisie când simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani.

- Secundar progresivă când după o perioadă de recădere-remisie boala progresează în mod constant.

- Primar progresivă când boala are o evoluție progresivă constantă de la debut.

- Recădere progresivă când deși simptomele apar și dispar, deteriorarea nervoasă este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la început : slăbiciune musculară (lipsa de coordonare, neîndemânare, târârea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorțeli pe toată suprafața corpului, amețeli, incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremur, dificultate la mers, tulburări digestive, probleme emoționale, pierdere de memorie sau de concentrare.

 

Afecțiuni musculare: mialgie, torticollis, astenie musculară, entorse, displazii.


Afecțiuni osteo-articulare: artrită, artroză, carii osoase, necroză osoasă, decalcifiere osoasă, fracturi, lumbago, reumatism articular.

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials contribuie la :

-reducerea oboselii și extenuării,

-îmbunătățirea performanței mentale eliminand "ceața" din creier

-funcționarea normală a sistemului nervos,

-stimularea memoriei, sănătatea neuronală şi plasticitatea sinaptică prin creșterea circulației la nivelul capilarelor cerebrale,

-funcționarea normală a sistemului neuromuscular, elimină simptomele fibromialgiei,

-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,

-metabolismul energetic normal,

-menținerea sănătății psihice,

-funcționarea normală a inimii,

-menținerea sănătății membranelor mucoase,

-menținerea nivelului normal al globulelor roșii,

-menținerea sănătății pielii, creșterea circulației la nivelul capilarelor (apare senzația de încălzire),

-menținerea vederii normale,

-metabolismul normal al fierului.

Vitamina B1 (tiamina) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase și ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispoziții”, are efecte tonice și este utilă pentru cei care suferă de rău de mișcare (kinetosis); contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. 

Vitamina B2 (riboflavina) ajută la transformarea carbohidratilor, grăsimilor și proteinelor în energie și intervine în menținerea vederii normale

Vitamina B3 (niacina) are efect direct în procesul de sintetizare a grăsimilor și colesterolului. Ajută la scăderea nivelului de colesterol și, conform unor studii recente, joacă un rol relevant în protecția împotriva bolilor Alzheimer, Schizofreniei și a declinului congnitiv care poate să apară odată cu înaintarea în vârstă. La unele persoane apare senzația de încălzire a pielii, senzație care dispare în general în 30-60 minute.

Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la sinteza normală a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol în protecția celulelor hepatice și în funcționarea corectă a tractului gastrointestinal

Vitamina B5 (acidul pantoneic) are rol în transformarea grăsimilor, proteinelor și a carbohidraților în energie. Vitamina B5 este necesară atât pentru producerea hormonilor de stres, cât și a acetilcolinei, neurotransmițătorul stimulator al memoriei. Toate nootropicele ar trebui administrate împreună cu această vitamină deoarece este necesară în sinteza acetilcolinei.

Magneziul reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Organismul nu il produce singur și, în plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decât în cantități reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile în comerț îngreunează și mai mult asimilarea magneziului necesar funcționării optime a organismului. Nu în ultimul rând, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în timp ce utilizarea în mod repetat a laxativelor și consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantității de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, prețul pe care îl plătim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic.

Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, stările anxioase, irascibilitatea, atacurile de panică sau chiar depresia.

Acidul malic este un compus organic ce se găseşte în mod natural în fructe ca mere, struguri, ananas, fructe de pădure etc.

A fost izolat pentru prima dată din suc de mere în 1785, iar în 1787 a primit denumirea de acid malic.


*De zeci de ani sa constatat că atomi de aluminium  se adună în creierul uman și este suspect de fenomene binecunoscute care se vâd ca făcând parte din efectele îmbătrânirii, cum ar fi diminuarea memoriei.  Toate medicamentele care au fost încercate nu au reușit să urnească aluminiumul din creier. Acidul Malic a reușit să facă serviciu de catalizator, să provoace schimbarea aluminiumului  cu oxid de  magneziu care nu este nociv sănătății.


*Atomii de aluminium au ajuns în corpul uman din vasele de gătit de aluminiu, de la ustensilele casnice ca de exemplu mașini de tocat de aluminium sau ciocane de bătut carnea, din industria alimentară în care se face încă și azi, uz intens de mașini construite din aluminiu. Sa nu uitam nici de ambalajele care și în zilele noastre se fac tot din foi de Al.


Acidul malic este un compus important ce creşte nivelul de energie din organism şi rezistenţa la efort fizic. Acidul Malic întărește funcția mitocondriei. Mitocondria este responsabilă de transformarea nutrienților în energie la nivel celular.

Este folosit şi ca supliment alimentar, împreună cu magneziul, pentru tratarea oboselii cronice şi a fibromilagiei.

DL-metionina este un aminoacid esenţial cu sulf care acţionează în metabolismul lipidelor şi proteinelor. Este o sursa de grupări metil, alternativa colinei. S-a demonstrat că reversibilizează deficiența nutrițională de colină care mai apoi este sintetizată în acetilcolina necesară creierului (Zapsalis, 1985 #30).

DL-metionina este cea mai stabilă formă de metionină și se substituie echivalent metioninei pure (Zapsalis, 1985 #31).

Previne sau corectează grăsimile la nivelul ficatului prin eliberarea deficitului de colină în protecţia ficatului. Are efect reglator al acidității urinei.

Betaina este un nutrient important pentru organism ce poate fi produs intern de mitocondrii sau obţinut printr-o alimentaţie variată. Betaina este un derivat al aminoacidului glicină şi poate fi întâlnită şi sub denumirile trimetilglicină, licină şi oxineurină.

*A fost descoperită în secolul 19 în sucul de sfeclă de zahăr, după care a fost gasită şi în alte organisme.

Este absorbită şi utilizată uşor, iar principalele roluri sunt de protecţie celulară şi de donor de grupări metil necesare în foarte multe reacţii biochimice. Acest compus protejează celulele în cazuri de salinitate ridicată, deshidratare, temperaturi ridicate. Betaina favorizează acumularea de apă în celule, înlocuieşte sărurile anorganice şi protejează enzimele de inactivarea osmotică sau termică. 

*Studii recente au arătat că un consum adecvat de colină şi betaină (betaine) are efect antiinflamator, ceea ce scade considerabil riscul apariţiei cancerului şi a altor afecţiuni grave. Acest compus protejează rinichii de acţiunea unor substanţe toxice şi poate creşte performanţele fizice ale sportivilor.

Inozitolul  sau ciclohexanul este un compus identificat în urmă cu mai bine de 100 de ani. Beneficiile asupra sănătăţii au fost puse în valoare abia în ultimele decenii, în urma unor cercetări ştiinţifice şi studii clinice efectuate de echipa de medici condusă de A. K. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

Poate fi regăsit în complexul vitaminic B (vitamina B7), este lipotropic şi alături de colină intră în compoziţia lecitinei ce are un rol important în alcătuirea şi hrănirea celulelor organismului. Lecitina este secretată de bilă, solubilizează sărurile, împiedică depunea grăsimilor şi a colesterolului în ficat, previne steatoza hepatică, împiedică arteroscleroza şi formarea calculilor biliari.

Precursor al fosfogliceridelor (fosfatidil-inozitol) facilitează comunicarea neuronilor cu sistemul nervos al organismului şi asigură transportul grăsimilor, a ionilor de potasiu şi  sodiu  prin membrane în tot corpul. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, care poate provoca mutaţii genetice.

Este  de un real  folos în afecţiuni neurologice, psihiatrice, cardiovasculare, dermato-venerice, digestive, metabolice, diabet (diabeticii au un nivel ridicat de inozitol în urină), modificări biochimice şi electrolitice ale sângelui. Eficient în tratarea eczemelor, constipaţiei, ajută secreţia laptelui, menţine sănătatea pielii, părului şi a ochilor.

Colina mai este numita și vitamina memoriei.Colina este una din puținele substanțe capabile să penetreze așa-numita "barieră sangvina a creierului" care are rolul de a proteja encefalul de variațiile bruște ale dietei zilnice. Este una din puținele vitamine care trec în lichidul cefalorahidian, fiind implicată în metabolismul chimic al creierului. Ea reușește să pătrundă direct în celulele creierului unde produce o substanță ce stimulează memoria.

Colina este un nutrient esenţial, este solubilă în apă, recent numită membru al complexului de vitamine B. Este necesară în dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii membranelor celulelor creierului, pentru a asigura eficiența semnalelor, integritatea și fluiditatea structural neuronală. Colina este folosită alături de acidul acetic la sintetizarea acetilcolinei în neuroni.

Creşterea aportului de colină prin consumul de suplimente alimentare îmbunătăţeste performanţele mentale şi previne declinul cognitiv care apare odată cu înaintarea în vârstă. Nu toate sursele de colină sunt egale în cantitate, aproximativ 50% din colina pe care o mâncăm poate fi afectată de bacteriile din intestine. Multe dintre suplimentele de colină de pe piață au o biodisponibilitate scăzută și doar un mic procent sunt capabile să traverseze bariera sânge creier. 


FIBRO ESSENTIALS  - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: acid malic 417 mg, agent de încărcare: făină  de orez, capsula: gelatină,  DL-metionină  100 mg, magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg,trimetilglicină (TMG) (din Beta PowerR  Natural Betaine) 50 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu,  magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg, niacină  25 mg , acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 18 mg , vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) 17 mg , vitamina B2(riboflavină) 17 mg, inozitol 17 mg,  colina  (bitartrat de colina ) 15.6 mg, vitamina B12 (ciancobalamină) 17 mcg.

Doza recomandată pentru consumul zilnic asigură 25 mg niacină / 156%/VNR*, 18 mg acid pantotenic / 300%/ VNR*, 17 mg  vitamina B1 / 1545%/VNR*, 17 mg  vitamina B2/1214%/VNR*, 17 mcg vitamina B12/680%/VNR*  (*VNR- Valoare Nutriționalță de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează. A se consulta medicul înainte de administrare în cazul persoanelor care au afecțiuni ale ficatului, rinichilor, un nivel crescut al homocisteinei sau cancer.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. În majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale, Sistem Imunitar, Oftalmologice, Diabet, Neurologice, Gastrointestinale

Cod produs - SKU: 00000121


Comentarii


 • Mocanu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua am fost diagnosticat cu polineuropatie senzitiva spunetimi va rog ce tratamrnt ar trebui sa urmez va multumesc astept un raspuns

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, puteti administra fibro esential si vitamina d3 http://www.naturanoastra.ro/cumpara/highest-potenc...

 • Mihaela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ma confrunt cu dureri in zona abdominala, a organelor si mușchilor netezi din cavitatea abdominala (in special stomac si intestine ) tulburări de tranzit , dureri articulare , înțepenirea acestora , trosnirea articulațiilor , tulburări de somn , dureri cervicale , durere in stern senzatie de presiune , uneori obosolea cronica , amorteli in mâini si daca duc o plasa mai grea sau daca țin mâna intr-o poziție nemișcată mult timp , durerile devin si mai puterinice la schimbările de presiune atmosferică . Probleme de concentrare si uneori de memorie pe scurta durata . Toate analizele Ok , gastroenterolog ( intestin iritabil ) , psihiatru (axietate) . Diverse tratamente pentru colon iritabil , pentru axietate rezultat 0 . Cu toate acestea ma confrunt de Cca un an jumătate . Poate fi vorba de fibromialgie ? Fibro esențiale este același cu cel din farmacie Cluj ? Mulțumesc .

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs este indicat in problemele mentionate mai sus, probleme circulatorii, ale muschilor si nervilor periferici.
  Pt problemele de anxietate, stari depresive recomandam sa administrati 5 HTP care este un produs tot 100% natural si Huperzine A pt memorie si creier,iar pt colonul iritabil este recomandat sa administrati probiotice. Mai jos va atasez linkurile cu produsele mentionare. Va doresc multa sanatate!
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/5-htp-50-mg-60...
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/huperzine-a-re...
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/epic-pro-25-pr...

 • Dumitru Liliana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,operată de hernie cervicala cu mielita,discopatie lombara,probleme de deshidratare coloana,fibromialgie,lupus sistemic,retenție urinara,.Va rog dacă puteti sa ma ajutati cu o schema de tratament,tot ce am inceri

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, pentru afectiunea lupus puteti administra http://www.naturanoastra.ro/cumpara/peony-immune-t... care este eficient, fibro esentiale cum ati mentionat mai sus este eficient atat pentru retentia urinara cat si pentru circulatia periferica. Multa sanatate!

 • ioan / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  sufar de spondiloza cervivala distonue neorovegetativ\ din cauza dureri am facut depresie anxioasa si intestin iritabil pot lua fibro esential va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. puteti administra fibro esentiale impreuna cu vitamina D3, pt starile de anxietate recomandam sa administrati 5 HTP , iar pentru refacerea colonului si a florei intestinale EPic Pro.
  Multa sanatate!
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/epic-pro-25-pr...
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/5-htp-50-mg-60...

 • elena / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Sutul meu in varsta de 58 ani sufera cumplit de dureri de umar mai ales nopaptea iar simptomele sunt cele de neuropatie din pacate am fost pe la medici unde am primit tratamente diverse(arconcsia geluri antibiotice)dar degeaba atunci am hotarat sa incercam noi sa facem ceva asa ca am ajuns pe pagina dumneavoastra,va rog din suflet sa ne recomandati o schema de tratament cu acest produs care poate sa ne ajute,mentionez ca sotul meu are un servici cu responsabilitati mari si f. mult stres. iar mai nou i sa depistat o crestere a glicemiei (170). Va multumesc din suflet

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, puteti administra pachetul nostru http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur... iar pentru stres si starile acestea de neliniste puteti administra http://www.naturanoastra.ro/cumpara/5-htp-50-mg-60...
  Multa sanatate!

 • Iancu Mădălin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bunicul meu de 68 ani are incontinență urinară ce âi recomandați ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua,
  puteti administra fobro esentiale care o sa-l ajute mult.
  Multa sanatate!

 • ionela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara.sunt diagnosticata de 6 ani cu sm.fac doar un tratament naturist.precizez ca merg foarte greu.in baston.si as vrea sa stiu in ce masura m ar ajuta aceste pastile.va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua,
  pachetul pentru SM este foarte eficient si contine fibro esentiale, vitamina k2 si vitamina d3.
  Multa sanatate!
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...

 • cacovean sorin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  pt polineuropatie demielizanta ce sa iau va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Fibro Essentials si Vitamina D3 de 5000

 • Gabriela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.Am o rugaminte,sa-mi confirmati daca aceste capsule mi-ar ajuta la afectiunile ce le am :scolioza sinostro-convexa,cifoza si fibromialgie.Am niste dureri de spate groaznice.Am incercat tot felul de tratamente si procedee,dar fara niciun rezultat.Astept raspunsul d-voastra.Multumesc mult.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua
  Pentru fibromialgie este eficienta combinatia de Fibro Essentials cu Vitamina D3
  Celelalte simptome pot trece de la sine daca tratati fibromialgia si faceti zinic gimnastica usoara
  Multa sanatate!

 • Ely / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Am fost diagnosticata cu urm. Rezultat medical:
  Leziuni demielinizante in hiposemnal T1, hipersemnal T2 si FLAIR, unele cu restrictie pe difuzie, situate in subst. alba supratentoriala subcorticale si profunde periventriculare cu axul lung de pana la 13 mm compatible cu boala demielinizanta -33 ani
  As dori o schema de tratament cu Fibro Essentials....
  Multumesc frumos!!!!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Fibro Ess 1 capsula dimineata si una seara
  Vitamina D3 4 capsule in timpul micului dejun
  Plimbare mai alerta timp de 30 min zilnic

 • Dana m / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Sotul meu a fost diagnosticat cu polineuropatie senzitivo-motorie cu demielinizare din cauze necunoscute. Putem incerca tratamentul cu Fibro Essential?
  Multumim anticipat pt raspuns!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Tratamentul se face cu Fibro Essentials 1 capsula de 2 ori pe zi,dupa mese si Vitamina D3 cate 2 capsule in timpul micului dejun.

 • Negoita / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua ,
  Eu am screloza multipla si nu pot sa merg numai cu ajutorul cadruleui.
  Am 29 de ani
  Fac si tratament cu perfuzii lunara
  Afecteaza daca iau si tratamentul de la dumneavoastra

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, pachetul nostru pentru scleroza multipla este eficient si puteti sa il asociati cu tratamentul recomandat de medic.
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...   Multa sanatate!

 • Goleanu Elena / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Am 71 ani si de 8 ani sunt diagnosticata cu Polineuropatie motorie care a debutat cu amorteli in talpi.Dupa 3 ani au inceput si dureri in talpi timp in care s-au produs modificari la degetele picioare. Pana acum am facut Proceduri de Fizioterape dupa care cedau durerile pentru cateva luni apoi le repetam. Dar de 1 luna s jumatate dupa 12 sedinte Fizio durerile nu au incetat. Merg fr putin dar ma doare ingrozitor. Aveti si pentru mine un tratament care sa imi opreasca durerile?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua,
  puteti adiministra pachetul nostru eficient o sa va ajute pe partea de nerivi periferici si circulatie http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...
  Multa sanatate!

 • vasile / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  AM 77 de ani.Am diabet de tip 2 si neuropatie diabetica la membrele imferioare.Peste nuuropatie s-a suprapus o artroza .A-si dori sa fac tratament cu FIBROESENTIAL.Cum sa procedez? MULTUMESC FFFF MULT

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,   Puteti face comanda la numarul de telefon 0751209820, sau direct pe site www.naturanoastra.ro.   O zi frumoasă!

 • Sima Nicoleta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Mi s a confirmat de catre medicul reumatolog si de dr. de recuperare medicala:fibromialgie, cifoza, scolioza si hiper lordoza...am dureri musculare mari. Ce m ar ajuta? Multumesc...

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Fibro Essentials si vitamina D3

 • Ana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna,
  Mama mea in varsta de 79 ani a facut in mai anul trecut un AVC in urma caruia a ramas cu sechele grave paralizie pe partea stanga. AVC a avut loc din cauza inimii , este cardiaca cu tratament permanent pentru tensiune si circulatie. La iesirea din spital doctorul a spus ca nu e nici o speranta sa-si revina cat de cat si nu vrea sa o trimita la recuperare. Dupa iesirea din spital a innceput sa isi miste f. putin piciorul apoi din ce in ce mai mult.acum si-l trage si se ridica aproape singura in sezut. Are o vointa incredibila., tot timpul se viseaza mergand. Intrebarea este daca credeti ca ar ajuta-o acest supliment. Are si efecte adverse tinand cont de medicatia pe care o are.?
  Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Fibro Essentials 1 cps de 2 ori pe zi zi Vitamina D3 2 capsule la micul dejun

 • Mariana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua am inceput acest tratament dar nu lam luat corect fibro esentiale la luat gresit in timpul mesei schimba ceva?astept raspuns

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Se poate administra si in timpul meselor fara efecte negative.

 • Sandor valentina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua. Mama mea are neuropatie și sindromul picioarelor neliniștite. În urmă cu 7 Ani a avut și un AVC. Ce ne recomandați? Mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Fibro Essentials 1 caps de 2 ori pe zi si vitamina D3 2 capsule la micul dejun

 • Bianca / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Sunt diagnosticata cu S M de 5 ani,m.ia amortit partea dreapta si dupa nu am putut sa mai merg...am urmat tratamentul Compaxone cateva luni si nu am mai suportat..dupa care am urmat trat Av00n33x pe care il fac si acum..am 27 de ani ,1,60 si 50 kg..ce ati putea sa..mi recomandati?va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Fibro Essentials 1 caps pe zi, Vitamina D3 4 capsule la micul dejun, Magneziu Complex 1 capsula de 2 ori pe zi, cate jumatate de ora de activitate fizica pentru stimularea circulatiei dimineata si seara

 • emilia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pt oboseala cronica,ameteala,insomnie,dureri de spate,posibil fibriomalgie ajuta produsul?!Dupa cit timp se pot vedea efecte clare?Mentionez ca pb sint de 10 ani iar diagnosticul initial a fost de surmenaj iar eu confirm ca pb au aparut in urma unor suprasolicitari psihice.Dc credeti ca nu se obtin decit mici ameliorari va rog sa nu ma mai amagiti degeaba ,mai ales ca bugetul meu este unul foarte mic.Multumesc mult.Tel meu este 0726754745

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pentru simptomele dv ar fii recomandat Fibro Essentials 1 capsula de doua ori pe zi si vitamina D3 doua capsule la micul dejun.

 • Serban Georgeta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, pe flacon scrie ca nu este recomandat a se administra in perioada alaptarii. Intrebarea mea este de ce? Sunt vitamine si sunt naturale.... Multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, este un produs 100% natural, dar nu sunt facute teste pentru acest produs in timpul sarcinii sau in timpul alaptarii. Multa sanatate!

 • delia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.Am fost diagnosticata anul trecut cu sm forma primar progresiva.Am dureri,amorteli,furnicaturi in picioare,pierderi de echilibru,incontinenta si analiza la vit d,( 13,3,) f.mica.Fac tratament cu Vicotrat D3 100.000ui injectabil o fiola pe luna Va rog sa-mi spuneti daca ar trebui suplimentat cu produsul dvs.Vit D3 5000u.i si daca Fibro Essentiale m-ar ajuta?Daca da,va rog o schema de tratament.Va multumesc si astept raspunsul dvs.Mentionez ca am 48 ani.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  In link aveti schema de tratament.
  Multa sanatate!   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...

 • Dumitrescu Cristina Lucia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua!Mama mea are 71 de ani,a fost o femeie foarte activa,foarte iute ,cum se spune,dar de 1 an si jumatate,problemele au aparut foarte brusc,un umar blocat,care mai apoi,dupa un rmn cerebral s-a adeverit a fi unde fapt o pareza usoara pe partea derapta si Parkinson,destul de rau,intr-un timp foarte scurt.Mama mai sufera si de astm bronsic de foarte multi ani,dar pe care a reusit sa-l tina sub control.M-ar interesa daca Fibro Essential ar ajuta-o si pe mama mea?!Va multumesc din suflet!Astept raspunsul dumneavoastrs.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna.
  Tratamentul este simplu si foarte eficient:
  4 capsule de vitamina D3 in timpul micului dejun pe timp de iarna si 2 caps pe timp de vara. Nu se mai consuma lactate sau suplimente de calciu.
  1 Caps Fibro Essentials dupa micul dejun.
  Plimbare 30 minute zilnic, viteza mediu spre alert.

 • iuliana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua,
  am 45 ani si in urma cu 13 ani fost diagnosticata cu polineuropatie(charcot marie). mentionez ca boala a avansat, pana in stadiul de acum cand nu mai pot urca nici o scara .am rugamintea sa-mi spuneti daca un tratament de la dumneavoastra ma poate ajuta in vreun fel.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va recomandam acest produs si Vitamina D3 de 5.000 ui cate 2 caps in timpul micului dejun.

 • Popovici Cristina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, tatal meu 76 ani, a suferit un AVC in luna aprilie, a ramas cu sechele in sensul ca are o semipareza pe partea dreapta, se plange de amorteli si dureri pe aceasta parte, tremur al maiinii drepte , incurca cuvintele in sensul ca vrea sa spuna ceva dar ii iese pe gura altceva,oboseste destul de repede; accidentul l- a facut din cauza fibrilatiei ; tratament cu dig00xin si eelliqui/s ; as putea incerca si produsul dvs ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Tratamentul i-ar fi de mare ajutor.
  Administrati 1 capsula dimineata si 1 capsula seara dupa mese.

 • alina baisan / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.Eu sunt exagerata de frigiroasa,am mainele si picioarele permanent reci ,doar cand dorm ma incalzesc.Probleme cu tiroida nu am.Am facut ecograf dopler au iesit bine.Iau fibro esentiale ma simt Mai Putin obosita dar mainile so picioarele sunt reci permanent si frig imi este. CE a ti pute sa mi recomandati?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Puteti combina tratamentul cu capsulele de oregano salbatic.

 • Aurora / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Copilul meu a fost diagnosticat cu intarziere i dezvoltarea vorbirii si are si un deficit de atentie. Ii pot da acest produs? Va multumesc. Va rog sa imi da-ti raspuns.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Puteti sa-i administrati 1 caps dupa masa de dimineata.

 • Silvia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   Tatal meu a fost diagnosticat cu guta acum 8 ani de zile, cu dureri destul de mari ale piciorului drept. in urma cu 7 ani a facut si un AVC in urma caruia a ramas cu o semipareza pe partea dreapta. Este perfect lucid, nu are deficit verbal, insa mana dreapta nu o poate mobiliza deloc, iar piciorul foarte greu. Are in schimb dureri destul de mari la picior, recuperarea nu prea a dat rezultate, asadar va rog din suflet sa imi spuneti ce ar putea sa il scape de dureri in primul rand si cat de cat sa il ajute la recuperarea mobilitatii.   Va multumesc din suflet si astept cu nerabdare raspunsul Dvs

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  In timpul micului dejun ii administrati 2 caps din Vitamina D3 de 5.000 UI, o gasiti pe site.
  Dupa micul dejun la 1-2 ore ii administrati 1 caps de Fibro Essential.
  Nu mai consuma lactate si suplimente de calciu si bea cel putin 2 litri de apa zilnic. Continuati exercitiile de recuperare.

 • Dragos31 / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Sunt bolnav de lyme.Estimati ca ar avea un effect pozitiv?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Puteti sa-l incercati daca va regasiti in simptomele descrise in prospect.
  Pentru fibromialgie, scleroza multipla si parkinson rezultatele sunt exceptionale.
  Sincer, nu vreau sa va dau sperante desarte. Daca va hotarati sa-l incercati si va rugam sa refeniti cu un feedback/recenzie pe site.
  Mult succes si sanatate!

 • Tudor iolanda / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am fost diagnosticata cu polineuropatie senzitiva in urma tratamentului cu methotrexa(poliartrita reumatoida)si am urmat un an de zile tratament cu milgamma n si thiolin forte cite doua pastile pe zi.Nu am niciun rezultat.Degetele de la piciore sunt amortite si ma dor (mai ales in repaus) si am senzatia de talpa, partea spre degete,incarcata cu smoala,oricum cu ceva in plus.Ce sa fac? Ma mai fac bine Va multumesc!

 • Georgiana / acum 11 luni ArataAscunde

  Buna seara.ati incercat tratamentul?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Este foarte bine pentru dumneavoastra ca ati ajuns la acest produs. Multi pacienti de-ai nostri ajung sa simta o imbunatatire semnificativa a starii lor de sanatate in mai putin de doua saptamani de la inceperea tratamentului cu acest produs.
  Doza de administrare pentru dumneavoastra este de 2 capsule pe zi, cate una dimineata si seara in primele 3 luni, dupa care mai continuati cu un flacon de 90 capsule administrand doar o capsula pe zi.
  Daca aveti peste 50 de ani va recomandam sa va faceti analiza pentru vitamina D si in functie de rezultat sa ne contactati la numarul de pe site.   Va multumim ca ne-ati contactat si daca va hotarati sa incepeti sa va tratati acum, va asteptam cu pareri dupa 2-3 saptamani de la inceperea tratamentului.
  Va dorim multa sanatate!

 • alin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua am avut in 2012 un accident in urma caruia am un traumatism de coloana cu sectiune incompleta de maduva L1-L2 sunt destul de ok dar ma deranjeaza incontinenta urinara ce parere aveti mar ajuta sa mai inbunatatesc ceva cu acest tratament...cu stima astept un raspuns.....

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Produsul este recomandat si persoanelor cu afectiuni cum sunteti dumneavoastra.
  Doza recomandata este de 1 caps de 2 ori pe zi in primele 3 luni dupa care reduceti la 1 caps pe zi.

 • Goras Stefan / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am fost diagnosticat cu SLA in urma cu 2 luni ,nu mai am forta in bratul drept ,merg schiopatand cu piciorul drept ,iar noaptea nu pot sa dorm de durerea piciorului ,plus celelalte simtome caracteristice bolii .De 2 saptamani iau Ri/lut33k 50mg. .Ce imi recomandati sa mai iau ?.Va multumesc !

 • varga Elvis / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  După cât timp ași face efectul fibro esențial și cat trebuie luat

 • tudor nicusor viorel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua
  Revin cu rugămintea de a-mi răspunde dacă produsul fibro essential este indicat si pentru torticolis spasmodic.
  Multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Fibro essential este utilizat si pentru torticolis spasmodic destul de fregvent dar impreuna cu crema zeel.

 • varga / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna am dureri an mâini si picioare si am luat mai multe medicamente dar tot cu dureri am rămas am fost la mai multi medici si miau pus diagnostic diferite analizele miau iesit bine.si sant nervos tot timpul.va rog un răspuns

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Puteti sa faceti tratament cu Fibro Essential. Majoritatea cazurilor ca si al dv sunt vindecate cu acest produs.
  Sanatate!

 • Belu Petru / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua Am fost diagnosticat in urma cu 17 ani (acum am 57 ani) cu acleroza multipla dar am avut doar o amorteala in bratul stang ,in 2004 a aparut o durere in zona lombara care in poitia sezand era foarte vie ,am luat calmante,antiinflamatoare dar nu a trecut am facut RMN si a rezultat ca am discul intervertebral L4-L5 ingustat am primit solum33dr00l de 500 mg i din 2008 nu mai pot sta in picioare si merge.In 2010 mi sau implantatin zona L4-L5-S1 2 tije fixate cu 6 suruburi dar intrucat au ajuns 4 suruburi in canal am fost nevoit sa le scot,nu mai pot sta nici pe scaun ,am dureri in zona lombara ,dureri si amorteli in picioare ,din cauza discopatiei cervicale am dureri in maini cu amorteli,icotinenta urinara,constipatii si dureri articulare,tremuraturi in membrele inferioare,dureri in muschi ca febra musculara, pareza in piciorul stang..Va rog sa imi spuneti daca ma ajuta acest tratament si ce doza sa iau,multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Produsul Fibro Essential este cel mai recomandat pe tru afectiunile dv.
  Doza este de 1 caps de doua ori pe zi

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Produsul Fibro Essential este cel mai recomandat pe tru afectiunile dv.
  Doza este de 1 caps de doua ori pe zi

 • raud elena / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua ,sotul meu a fost operat pe 4 mai 2015 de triplu baypass la inima si a doua zi dupa operatie facut un AVC sia revenit dar are diabet la avut si in timpul operatiei ,ia pastile dar la un control neurlogic a zis doctorul ca are neuro patie diabetica il ustura picioarele nu are putere in ele .Poate lua acest produs si cum.multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Acest produs poate fi administrat si in cazul sotului dv.
  cate o capsula dimineata si seara.

 • carmen / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, eu sufar de fibromialgie , dupa multe ore de trafic pe internet in cautarea unei medicine pentru aceasta boala, am gasit mai multe persoane care au incercat FIBROESENTIAL. Fiind plina de dureri si cu moralul ... nu va spun cum, am hotarat sa le cumpar , dupa o lunga cautare prin farmacii; am terminat 90 de capsule si da, ma simt mult mai bine. Daca ma operez de Tunel Carpale sunt sigura ca nu as mai avea dureri mai mari de 20%.. aceste pastile ma tin calma iar pentru mine cu cat sint mai calmma cu atat am dureri mai putine. Acum fac o pauza de 2 saptamani si dupa incep din nou aceasta cura. As putea sa completez cu ceva aceasta cura care sa mi faca bine si la 8ncheituri?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Ne bucuram ca va simtiti bine cu produsul Fibro Essentials.
  Pentru articulatii puteti sa administrati Best Hyaluronic Acid 1900. Acest produs reface si lubrefiaza cartilajele din articulatii.   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/recomandat-de-...   Va dorim multa sanatate!

 • m. Miron / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am fost diagnosticata cu neuropatie diabetica. ma maninca-prurit- ingrozitor piciarele - de la glezne in sus- mi-a cresct mult pulsul-116-120- si tensiunea- talpile ma ard ca pe carbuni- cesa fac/ mdicul de familie mi- a spus ca il depaseste problema- sint foarte spseriata. Multumesc!!!!!!!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Tratamentul cu Fibro Esential cate 1 capsula de 2 ori pe zi cu un pahar mare de apa si Diavit cate o tableta mestecata inainte de fiecare masa.
  Sanatate!

 • Cristian marius / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua acum 2 luni am fost diagnosticat de spondilita anchilozanta std 2 si hernie de disc cervicala la nivel inelelor c5-c6 si asi dori sa stiu daca imi puteti recomanda ceva pt aceaata boala care ma demoralizeaza si imi da dureri aproape in tot corpul sper sami rasp si sami dati un sfat util deoarece medici nu au gasit o solutie pt a scapa de acest chin care ma tortureaza va mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Ne bucuram ca ati apelat la noi deoarece pentru afectiunea dumneavoastra avem un protocol de tratament foarte eficient. Protocolul trebuie urmat intre 1 si 3 luni in functie de severitatea cazului.
  Puteti citi si comanda tratamentul in link-ul de mai jos.
  Va dorim multa sanatate!   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/protocol-trata...

 • Camberea Anisoara / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am fost diagnosticată cu spondiloză cervicala cu insuficientă circulatorie bazilocraniană, vertij,iau betaserc doua pastile pe zi,tasare vertebre c5-c6,c6-c7.Ametelile sunt dese,cei drept stau si mult la calculator,iar muschii de pe mâna dreaptă se zbat mult sau se contractă.Astept un sfat de la dumneavoastră.Multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ne bucuram ca ati apelat la noi deoarece pentru afectiunea dumneavoastra avem un protocol de tratament foarte eficient. Protocolul trebuie urmat intre 1 si 3 luni in functie de severitatea cazului.
  Puteti citi despre acest tratament in link-ul de mai jos.
  Va dorim multa sanatate!   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/protocol-trata...

 • tudor nicusor viorel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  am 47 de ani si un torticolis spasmotic dreapta ce ma tine de noua luni si nu cedeaza la niciun tratament. acest produs ma poate ajuta? as dori va rog raspuns pe adresa de mail.   multumesc

 • Avalele Constantin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am o neuropatie periferica diabetica si as dori sa- mi recomandati daca este cazul acest medicament si ce doza trebuie sa iau.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Administrarea se face de doua ori pe zi.

 • Teoltis cristinel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  bună ziua As dori și eu informații suplimentare despre ce tratament pot urma pentru tulburări vedere și insomnie

 • Geta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneți daca fibro essentials este un produs 100% natural. Mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Fibro Essentials contine minerale, vitamine si extracte naturale din plante.

 • iovu mircea / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua sufar de discopatie cervicala inelele c5 c6 si ceocuri de papagal ametesc ma oare tot corpu coloana si toate tesuturile osoase va rog spunetimi daca este indicat pentru mine o seara buna am 28 de anii si fara posibilitate de a ma cauta am 2 copii si ma simt foarte rau
  ast raspuns o seara buna

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Pentru afectiunea dumneavoastra se administreaza Fibro Essential impreuna cu Best Hyaluronic Acid care are in compozitie Colagen de tip 2, Sulfat de Condroitina si Extract de Maces.
  Tratamentul v-a dura intre 4 si 6 luni.
  Va multumim pentru interesul acordat.

 • George Danila / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Am luat produsul Fibro esential si Turmeric si va spun cu mana pe inima ca nu credeam ca aceste medicamente naturale sa isi faca efectul atat de repede. Inca de a doua zi durerile din tot corpul s-au redus aproape complet si dupa o saptamana de tratament ma simt foarte bine.
  Fibromialgia pe care o am eu este foarte ciudata, in ultima vreme nu au mai cedat durerile la nici-o medicatie si produsele astea au venit ca o mana cereasca pentru mine.
  Va multumesc pentru aceste produse minunate.

 • constantinescu Ana Marina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va rog sa-mi spuneti daca este indicat, efectiv util, ptr. un barbat de 73 ani care a avut un AVC tranzitoriu. acum 4 ani. Nu a avut deficiente de vorbire niciodata, dar a ramas cu unele sechele locomotorii ( chiar daca merge fara baston ) iar tratamentul de recuperare facut a fost superficial. Accepta greu un tratament la fizioterapeut... Multumesc.
  Ana Marina Constantinescu

 • Victoria / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua, Am dureri foarte mari de oase in tot corpul. De un an medicii m, au supus la tot felul de analize si raze si colonoscopii si gastrointestinal, am slabit 12 kg, si nu mai stiu ce sa fac de dureri, Am 50de ani, si vreau sa trăiesc, fiindca simt ca mor. VA ROG SA, MI SPUNETI CU O ADRESA DIN CJ NAPOCA DACA EXISTA O FARMACIE DE UNDE SE POATE CUMP FIBRO ESENTIAL, acum de putin tmp doctorii au zis ca s, ar putea sa am fibromialgia, imi fac inca analize dar eu nu mai suport durerile, si mereu slabesc, va rog mult sa ma ajutati

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Comenzile se fac pe site sau la tel. 0724106687

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Este indicat si pentru AVC.
  Administrarea se face inainte de mese, de doua ori pe zi cate o capsula, minim 3 luni(2 flacoane), dupa care doza administrata se poate reduce la o capsula pe zi.
  Multa sanatate!

 • Constantinescu Claudia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am un copil bolnav de SM si ma intereseaza daca este recomandat acest produs. Cine este producatorul?daca achizitionez doua cutii mai exista o reducere? Se gaseste produsul si in farmacii? Daca nu cine este distribuitorul?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Puteti sa-i administrati Fibro Essential 1 cps de doua ori pe zi. Produsul se gaseste in cateva farmacii si magazine naturiste din tara. Pentru o reducere va rugam sa ne sunati. Multa sanatate!

 • Pantelimon Teofil - Eugen / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am fost diagonosticat cu polineuropatie senzitiva axonala periferica usoara,am inceput tratamentul claxic cu Gabapentina,am parcurs 2 saptamini de tratament,iar rezultatul nu apare.Nu stiu care e drumul in viitor,dar sun dezamagit pana in acest moment ,si atunci incerc pe aceasta cale sa gasesc o solutie care sa imi rezolve boala daca se poate.Din ce am mai vazut pe net ,toata lumea isi da cu parerea dar concret nimeni si nimic.O seara buna,si astept o minune dela dumneavoastra.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Pentru afectiunea dv se poate administra 1 caps de 2 ori pe zi.
  Momentul in care o sa apara rezultatele variaza de la o persoana la alta dar foarte multi utilizatori sunt multumiti de tratament inca din primele zile de administrare.
  Multa Sanatate!

 • Pagina urmatoare
  1 2

Produse similare


Formula exclusivă Fibro Essentials, Vitamina D3 și Vitamina K2 contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia Sclerozei Multiple, Fibromialgiei, Afecțiun...
314 RON
511 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
Formula exclusivă MenaQ7 MK-7 Menachinona-7, cu Ascorbyl Palmitate contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge și integritatea oaselor, susține buna funcționare a circulației și reduce riscul apariției t...
129 RON
185 RON
Formula exclusivă 5 HTP contribuie la reducerea stresului, anxietate, depresie. Un redutabil susținător al sistemului nervos Prezentare: 60 capsule a 50 mg - pentru 60 de "zile senine"...
49 RON
89 RON
Formula exclusivă Ultimate 16 Strain Probiotic susține repopularea florei intestinale. Un redutabil Complex de 16 probiotice pentru adulți și copii. Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
119 RON
195 RON
Formula exclusivă D-Mannose contribuie la menținerea sănătoasă a tractului urinar, elimină bacteria E-coli și cistita recurentă. Un redutabil susținător al tractului urinar sănătos . Prezentare:...
127 RON
184 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Va multumesc din suflet pentru tratamentul de E-coli cu produsele D-Mannose si Asparagus Extract. Timp de 3 ani m-am chinuit cu antibiotice dar nu am...

Mariana Gea

Vezi mai multe marturii