Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps

 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps
 
 
Pin It


Fibro Esentiale - Neuro Optimizator, Fibromialgie, Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie, Scleroză Multiplă, AVC, Alzheimer, Parkinson, SLA 90 Caps

SKU: 00000121

Pret vechi: 179 RON Reducere 29%

Pret nou: 127 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontinenței.

Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA


Neuro Optimizatorul Fibro Essentials este caracterizat ca fiind un supliment alimentar natural destinat stimulării metabolismului cerebral, refacerea și însănătoșirea sistemului neuromuscular dar şi al funcţiei cognitive, fiind totodată şi un puternic antioxidant. Rolul acestuia este de a menţine excitabilitatea membranei celulare şi echilibrul osmotic (concentraţia de ioni din celule), creşterea cantităţii de glucoză metabolizată în creier, producţia de energie, conţinutul de fosfolipide, stimulează producţia de acetilcolină şi alti neurotransmiţători.

Acest supliment naturist este utilizat cu succes în oboseala psihică, în combaterea deficitului de memorie, în tulburările de concentrare mentală şi neuropatie diabetică, în fibromialgie şi incontinență, în depresii, afecțiuni ale coloanei vertebrale, spondiloză cervicală, sechele AVC şi afecţiuni neurodegenerative (maladia Alzheimer, boala Parkinson, SLA).


Indicații pentru Neuro Optimizatorul Fibro Essentials:

 Afecțiuni ale sistemului nervos: polineuropatii, spondiloză cervicală, fibromialgie primară şi secundară, neuropatie periferica, scleroză medulară, scleroză multiplă, incontinență urinară și/sau anală, sechele AVC, boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea creșterii petelor în Vitiligo, Sclerodermie, spondiloza cervicala, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativă,  afecțiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii, migrene, nevrită, paralizie facială, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, poliartrită reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmică, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorțeală, trombangeită obliteranta, insuficiență circulatorie vertebro-bazilara. 

Pentru Neuropatia Diabetică se administrează concomitent cu produsul Diavit.

În afecțiunile sistemului nervos, cum este Alzheimer, s-au obținut rezultate foarte bune și rapide la administrarea în combinație cu Niacin 100mg sau 500 mg și  Huperzine A de 50 sau 200 mcg.  Click Aici!!!

 

Schema de Tratament pentru Scleroză Multiplă (în plăci) și Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI câte 2 capsule în timpul micului dejun

K2 MenaQ7 Menaquinona câte 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3

Fibro Esențial câte 1 capsulă pe zi dimineata cu 20-30 minute înainte de micul dejun (poate apărea senzața de încălzire la nivelul pielii)

Puteți beneficia de toate aceste produse într-un singur pachet cu Discount și Livrare gratuită prin Cargus Curier. CLICK AICI!!!

  

Tratamentul determină ameliorări încă din primele zile de utilizare, doar în situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3 - 6 săptămâni. 

Aduce în parametrii normali rezultatele analizelor medicale, dupa utilizarea între 9 și 15 luni (uneori și după 3 - 6 luni). În cazul în care se folosește acest set încă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 - 6 luni, și atunci când la două investigații consecutive parametrii sunt în limite normale, atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave și depășite terapeutic temporizează evoluția și diminuează manifestările în primele 2-3 luni după care începe procesul de vindecare.

Scleroza multiplă (în plăci) este o afecțiune neurologică cronică a creierului, măduvei spinării și a nervilor optici, și se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci când teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este întrerupt.

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recădere-remisie când simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani.

- Secundar progresivă când după o perioadă de recădere-remisie boala progresează în mod constant.

- Primar progresivă când boala are o evoluție progresivă constantă de la debut.

- Recădere progresivă când deși simptomele apar și dispar, deteriorarea nervoasă este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la început : slăbiciune musculară (lipsa de coordonare, neîndemânare, târârea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorțeli pe toată suprafața corpului, amețeli, incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremur, dificultate la mers, tulburări digestive, probleme emoționale, pierdere de memorie sau de concentrare.

 

Afecțiuni musculare: mialgie, torticollis, astenie musculară, entorse, displazii.


Afecțiuni osteo-articulare: artrită, artroză, carii osoase, necroză osoasă, decalcifiere osoasă, fracturi, lumbago, reumatism articular.

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials contribuie la :

-reducerea oboselii și extenuării,

-îmbunătățirea performanței mentale eliminand "ceața" din creier

-funcționarea normală a sistemului nervos,

-stimularea memoriei, sănătatea neuronală şi plasticitatea sinaptică prin creșterea circulației la nivelul capilarelor cerebrale,

-funcționarea normală a sistemului neuromuscular, elimină simptomele fibromialgiei,

-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,

-metabolismul energetic normal,

-menținerea sănătății psihice,

-funcționarea normală a inimii,

-menținerea sănătății membranelor mucoase,

-menținerea nivelului normal al globulelor roșii,

-menținerea sănătății pielii, creșterea circulației la nivelul capilarelor (apare senzația de încălzire),

-menținerea vederii normale,

-metabolismul normal al fierului.

Vitamina B1 (tiamina) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase și ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispoziții”, are efecte tonice și este utilă pentru cei care suferă de rău de mișcare (kinetosis); contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. 

Vitamina B2 (riboflavina) ajută la transformarea carbohidratilor, grăsimilor și proteinelor în energie și intervine în menținerea vederii normale

Vitamina B3 (niacina) are efect direct în procesul de sintetizare a grăsimilor și colesterolului. Ajută la scăderea nivelului de colesterol și, conform unor studii recente, joacă un rol relevant în protecția împotriva bolilor Alzheimer, Schizofreniei și a declinului congnitiv care poate să apară odată cu înaintarea în vârstă. La unele persoane apare senzația de încălzire a pielii, senzație care dispare în general în 30-60 minute.

Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la sinteza normală a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol în protecția celulelor hepatice și în funcționarea corectă a tractului gastrointestinal

Vitamina B5 (acidul pantoneic) are rol în transformarea grăsimilor, proteinelor și a carbohidraților în energie. Vitamina B5 este necesară atât pentru producerea hormonilor de stres, cât și a acetilcolinei, neurotransmițătorul stimulator al memoriei. Toate nootropicele ar trebui administrate împreună cu această vitamină deoarece este necesară în sinteza acetilcolinei.

Magneziul reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Organismul nu il produce singur și, în plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decât în cantități reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile în comerț îngreunează și mai mult asimilarea magneziului necesar funcționării optime a organismului. Nu în ultimul rând, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în timp ce utilizarea în mod repetat a laxativelor și consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantității de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, prețul pe care îl plătim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic.

Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, stările anxioase, irascibilitatea, atacurile de panică sau chiar depresia.

Acidul malic este un compus organic ce se găseşte în mod natural în fructe ca mere, struguri, ananas, fructe de pădure etc.

A fost izolat pentru prima dată din suc de mere în 1785, iar în 1787 a primit denumirea de acid malic.


De zeci de ani sa constatat că atomi de aluminium  se adună în creierul uman și este suspect de fenomene binecunoscute care se vâd ca făcând parte din efectele îmbătrânirii, cum ar fi diminuarea memoriei.  Toate medicamentele care au fost încercate nu au reușit să urnească aluminiumul din creier. Acidul Malic a reușit să facă serviciu de catalizator, să provoace schimbarea aluminiumului  cu oxid de  magneziu care nu este nociv sănătății.


Atomii de aluminium au ajuns în corpul uman din vasele de gătit de aluminiu, de la ustensilele casnice ca de exemplu mașini de tocat de aluminium sau ciocane de bătut carnea, din industria alimentară în care se face încă și azi, uz intens de mașini construite din aluminiu. Sa nu uitam nici de ambalajele care și în zilele noastre se fac tot din foi de Al.


Acidul malic este un compus important ce creşte nivelul de energie din organism şi rezistenţa la efort fizic. Acidul Malic întărește funcția mitocondriei. Mitocondria este responsabilă de transformarea nutrienților în energie la nivel celular.

Este folosit şi ca supliment alimentar, împreună cu magneziul, pentru tratarea oboselii cronice şi a fibromilagiei.

DL-metionina este un aminoacid esenţial cu sulf care acţionează în metabolismul lipidelor şi proteinelor. Este o sursa de grupări metil, alternativa colinei. S-a demonstrat că reversibilizează deficiența nutrițională de colină care mai apoi este sintetizată în acetilcolina necesară creierului (Zapsalis, 1985 #30).

DL-metionina este cea mai stabilă formă de metionină și se substituie echivalent metioninei pure (Zapsalis, 1985 #31).

Previne sau corectează grăsimile la nivelul ficatului prin eliberarea deficitului de colină în protecţia ficatului. Are efect reglator al acidității urinei.

Betaina este un nutrient important pentru organism ce poate fi produs intern de mitocondrii sau obţinut printr-o alimentaţie variată. Betaina este un derivat al aminoacidului glicină şi poate fi întâlnită şi sub denumirile trimetilglicină, licină şi oxineurină.

A fost descoperită în secolul 19 în sucul de sfeclă de zahăr, după care a fost gasită şi în alte organisme.

Este absorbită şi utilizată uşor, iar principalele roluri sunt de protecţie celulară şi de donor de grupări metil necesare în foarte multe reacţii biochimice. Acest compus protejează celulele în cazuri de salinitate ridicată, deshidratare, temperaturi ridicate. Betaina favorizează acumularea de apă în celule, înlocuieşte sărurile anorganice şi protejează enzimele de inactivarea osmotică sau termică. 

Studii recente au arătat că un consum adecvat de colină şi betaină (betaine) are efect antiinflamator, ceea ce scade considerabil riscul apariţiei cancerului şi a altor afecţiuni grave. Acest compus protejează rinichii de acţiunea unor substanţe toxice şi poate creşte performanţele fizice ale sportivilor.

Inozitolul  sau ciclohexanul este un compus identificat în urmă cu mai bine de 100 de ani. Beneficiile asupra sănătăţii au fost puse în valoare abia în ultimele decenii, în urma unor cercetări ştiinţifice şi studii clinice efectuate de echipa de medici condusă de A. K. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

Poate fi regăsit în complexul vitaminic B (vitamina B7), este lipotropic şi alături de colină intră în compoziţia lecitinei ce are un rol important în alcătuirea şi hrănirea celulelor organismului. Lecitina este secretată de bilă, solubilizează sărurile, împiedică depunea grăsimilor şi a colesterolului în ficat, previne steatoza hepatică, împiedică arteroscleroza şi formarea calculilor biliari.

Precursor al fosfogliceridelor (fosfatidil-inozitol) facilitează comunicarea neuronilor cu sistemul nervos al organismului şi asigură transportul grăsimilor, a ionilor de potasiu şi  sodiu  prin membrane în tot corpul. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, care poate provoca mutaţii genetice.

Este  de un real  folos în afecţiuni neurologice, psihiatrice, cardiovasculare, dermato-venerice, digestive, metabolice, diabet (diabeticii au un nivel ridicat de inozitol în urină), modificări biochimice şi electrolitice ale sângelui. Eficient în tratarea eczemelor, constipaţiei, ajută secreţia laptelui, menţine sănătatea pielii, părului şi a ochilor.

Colina mai este numita și vitamina memoriei.Colina este una din puținele substanțe capabile să penetreze așa-numita "barieră sangvina a creierului" care are rolul de a proteja encefalul de variațiile bruște ale dietei zilnice. Este una din puținele vitamine care trec în lichidul cefalorahidian, fiind implicată în metabolismul chimic al creierului. Ea reușește să pătrundă direct în celulele creierului unde produce o substanță ce stimulează memoria.

Colina este un nutrient esenţial, este solubilă în apă, recent numită membru al complexului de vitamine B. Este necesară în dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii membranelor celulelor creierului, pentru a asigura eficiența semnalelor, integritatea și fluiditatea structural neuronală. Colina este folosită alături de acidul acetic la sintetizarea acetilcolinei în neuroni.

Creşterea aportului de colină prin consumul de suplimente alimentare îmbunătăţeste performanţele mentale şi previne declinul cognitiv care apare odată cu înaintarea în vârstă. Nu toate sursele de colină sunt egale în cantitate, aproximativ 50% din colina pe care o mâncăm poate fi afectată de bacteriile din intestine. Multe dintre suplimentele de colină de pe piață au o biodisponibilitate scăzută și doar un mic procent sunt capabile să traverseze bariera sânge creier. 


FIBRO ESSENTIALS  - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: acid malic 417 mg, agent de încărcare: făină  de orez, capsula: gelatină,  DL-metionină  100 mg, magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg,trimetilglicină (TMG) (din Beta PowerR  Natural Betaine) 50 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu,  magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg, niacină  25 mg , acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 18 mg , vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) 17 mg , vitamina B2(riboflavină) 17 mg, inozitol 17 mg,  colina  (bitartrat de colina ) 15.6 mg, vitamina B12 (ciancobalamină) 17 mcg.

Doza recomandată pentru consumul zilnic asigură 25 mg niacină / 156%/VNR*, 18 mg acid pantotenic / 300%/ VNR*, 17 mg  vitamina B1 / 1545%/VNR*, 17 mg  vitamina B2/1214%/VNR*, 17 mcg vitamina B12/680%/VNR*  (*VNR- Valoare Nutriționalță de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează. A se consulta medicul înainte de administrare în cazul persoanelor care au afecțiuni ale ficatului, rinichilor, un nivel crescut al homocisteinei sau cancer.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. În majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale, Sistem Imunitar, Oftalmologice, Diabet, Neurologice, Gastrointestinale

Cod produs - SKU: 00000121


Comentarii


 • Ionela / acum 2 saptamani ArataAscunde

  Buna ziua,   Mama mea a fost diagnosticata cu paralizie supranucleara progresiva. Ce schema ne puteti recomanda?

 • Raspuns magazin / acum 2 saptamani ArataAscunde

  Buna ziua, schema de tratament este cea cu Fibro Ess, vitamina D3 si vitamina K2, care actioneaza asupra nervilor periferici, redat mobilitatea, intareste atat sistemul osos cat si cel muscular si reface teaca de mielina afectata. Rezultatele sunt foarte buna dupa prima cura de tratamant. Sanatate!

 • Adrian G / acum 2 luni ArataAscunde

  Bună ziua. Mama mea are Alzheimer. Dacă puteți sa îmi indicați ceva, va mulțumesc anticipat.

 • Raspuns magazin / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua, Huperzine A impreuna cu Fibro ess sunt cele mai indicate produse pentru Alzheimer. Fibro ess actioneaza asupra nervilor periferici, iar datorita B-urilor pe care le contine actioneaza si asupra sistemului nervos si Alzheimerului. Huperzinele A actioneaza doar asupra sistemului nervos, sprijina memoria si functia cognitiva. Sanatate multa!

 • Marian Catalin S. / acum 3 luni ArataAscunde

  buna seara !
  va scriu in speranta de tratament in cazul meu-varsta 51ani,inaltime 182cm,greutate 98kg,stau foarte mult in picioare.
  Din 2013 asist la o evolutie negativa a afectarii terminatiile nervoase din picioare,dupa multe cautari ,vizite la diversi medici,analize ,1an de abonament la clinica Regina Maria ,la medici posibili....s-au declarat depasiti de situatie ...clasat cu neuropatie periferica idiopatica,acum 3 ani de atunci asist neputincios cum nu mai simt pe ce calc partea din fata ,,laba picior",umblu fara ciorapi ca sa percep ceva ..glicemie glicozilata 5.1,glicemie 92,provocata la 2 ore=172,lucrez in auto-pentru detox formula flow si edta stare din picioare e mai suparatoare, osmoza cu electrod,sau plasturi detox lafel.am incercat cu neuromultivit alanerv,resveratrol,urimil,vitalin plus,q10,10 fiole intravenos cu tioctacid samd...acupunctura-nu...acum 4 ani a fost bioenergie incerca sa dispara deranj din picioare m-am ingrasat rapid,trecut pe regim si efect a disparut.

 • Raspuns magazin / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna ziua, pentru afectiunile mentionate mai sus va indicam sa administrati fibro ess sau pachetul care este mai complex si anume fibro ess, vitamina d3 si vitamina k 2 care ajuta atat in cazul nervilor periferici deteriorati cat si partea de sistem osos deoarece dupa varsta de 50 de ani incep sa apara si problemele articulare. Acest pachet o sa indeparteze amorteala in maini si picioare cat si furnicaturile, iar mobilitatea si simturile o sa fie mult mai dezvoltate. Mai jos aveti atasat linkul pentru produsul recomandat. Sanatate!   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...

 • Mihaela / acum 3 luni ArataAscunde

  Bună ziua. Revin pentru rugămintea recomandării celei mai bune combinații. Am specificat că mama mea are polineuropatie diabetica și Parkinson. Am uitat sa specific la rugămintea ei, și celelalte afecțiuni...poliartrita, artroza, mialgii, incontinenta urinara, afecțiuni ale coloanei vertebrale, dureri și astenie musculara plus multe alte complicații ale diabetului... In momentul de față urmează tratament medicamentos pentru toate cele enumerate mai sus,de ani de zile.. dar nu se vad rezultate in nici o privința.
  Va rugam sa ne ajutați cu un sfat in această privință. Multumim

 • Raspuns magazin / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna ziua, pentru polineuropatie diabetica avem pachetul cu Fibro Ess, Vitamina D3 si Vitamina K2 care actioneaza asupra nervilor periferici, reda mobilitatea articulara, reface teaca de mielina si sustin sistemul osos. Fibro ess datorita actiunii sale asupa nervilor periferici slabiti ajuta si in cazul incontinentei urinare si Parkinson. In cazul durerilor musculare si ale coloanei vertebrale va oferim acidul hialuronic care actioneaza atat asupra durerii cat si asupra refacerii cartilajului articular distrus. Sanatate !

 • Dumistracel / acum 3 luni ArataAscunde

  Am fost diagnosticat cu fibromialgie,, puteti sa-mi recomandați ceva ?

 • Raspuns magazin / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna ziua, pachetul nostru format din fibro ess, vitamina k2 si vitamina d3 ajuta aceasta afectiune intr-o mare masura. Restabileste mobilitatea articulara, intareste sistemul osos, reface teaca de mielina si actioneaza eficient asupra nervilor periferici. Mai jos aveti atasat linkul pachetului nostru. Sanatate!   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...

 • delia / acum 4 luni ArataAscunde

  buna ziua,mama mea sufera de polineuropatie diabetica.se poate administra acest medicament in cazul ei?daca da,dati-mi o schema de tratament .cat timp se poate administra pana se observa imbunatatiri?multumesc

 • Raspuns magazin / acum 4 luni ArataAscunde

  Buna ziua, este indicat sa administrati fibro esentiale pentru polineuropatie diabetica impreuna cu vitamina d3 si capsulele de scortisoara, deoarce acestea refac teaca de mielina si actioneaza asupra nervilor periferici afectati de aceasta boala. Capsulele de scortisoara regleaza glicemia, fibro ess reda mobilitatea articulara iar vitamina d3 actioneaza asupra oaselor si a absorbtiei celorlalte produse. Tratamentul se administreaza minim 3 luni, iar imbunatatirile se vad dupa 2 saptamani. Sanatate!

 • Kenzzo / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua,pt incontinenta fecala cat timp pot sa iau tratament

 • Raspuns magazin / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua, tratamentul trebuie administrat 3 luni de zile cate 2 capsule pe zi. Sanatate!

 • ENACHE PETRACHE / acum 5 luni ArataAscunde

  Am polineuropatie periferica demielinizanta,senzitivo-motorie cronica.Amorteala permanenta la talpi si glezne,cu dureri si arsuri,permanente,nu ma pot deplasa decit foarte greu,cu cirje,imi scapa lucruri din miini,imi amortesc si miinile periodic.Ce imi recomandati,pentru tratament eficace?

 • Raspuns magazin / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua, pachetul nostru petru polineuropatie va recomandam si anume: fibro ess, vitamina d3 si vitamina k2. Aceste produse redau mobilitatea articulara, actioneaza asupa nervilor periferici si intaresc oasele. Dupa administrare o sa simtit o incalzire usoara in maini si in picioare , durerile vor disparea pe parcursul tratamentului, iar membrele o sa reusiti sa le miscati mult mai usor. Mai jos va atasez linkul acestui pachet. Sanatate multa!   http://www.naturanoastra.ro/catalog?q=Tratament+Ne...

 • Arhip Marian / acum 5 luni ArataAscunde

  Am SLA,și aici spuneți că acest medicament ,supliment ,ar fi bun...dar nu dați mai multe explicații.
  Îmi puteți spune mai multe?

 • Raspuns magazin / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua, petru scleroza multipla avem un pachet promotional care este eficient si mai complex, acesta actioneaza asupra nervilor periferici, reda mobilitatea articulara a membrelor, reface teaca de mielina si stopeaza evolutia bolii. mai jos aveti atasat pachetul nostru.
  Va multumim!
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...

 • Iakob Liliana / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua,as vrea un tratament naturist pentru boala Parkinson,și cât ar costa.Vreau sa știu dacă există posibilitatea de ameliorare a bolii.Va mulțumesc.

 • Raspuns magazin / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua.
  In link-ul de mai jos aveti tratamentul care este eficient:   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...

 • Pagina urmatoare
  1 2 3 4 5 6

Produse similare


Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
Formula exclusivă MenaQ7 MK-7 Menachinona-7, cu Ascorbyl Palmitate contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge și integritatea oaselor, susține buna funcționare a circulației și reduce riscul apariției t...
129 RON
185 RON
Formula exclusivă Fibro Essentials, Vitamina D3 și Vitamina K2 contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia Sclerozei Multiple, Fibromialgiei, Afecțiun...
314 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă Huperzine A 200 mcg contribuie la revitalizarea memoriei și a capacității de concentrare, fiind deosebit de util în perioadele de învățare intensă. Un redutabil revitalizant al memor...
179 RON
252 RON
Formula exclusivă Leg Vein Essentials menține sănătatea sistemului circulator. Un redutabil susținător al circulației periferice. Conținut: flacon cu 60 caps cu eliberare prelung...
118 RON
157 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am facut tratamentul cu Serrapeptase de la voi timp de 3 luni si mi s-au curatat complet sinusurile. Si fratele meu a inceput tratamentul. Va...

Geanina Horia

Vezi mai multe marturii