Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.

 • Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.
 • Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.
 • Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.
 
 
Pin It


Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.

SKU: 00000069

Pret vechi: 198 RON Reducere 31%

Pret nou: 137 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240,000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK)


Profită de ocazie și comandă 3 cutii cu livrare gratuită prin Urgent Cargus CLICK AICI!!!

 

Serratiopeptidaza (Serratia Peptidase) este o enzimă proteolitică studiată de mult timp și lansată relativ recent pe piață. Serratiopeptidaza este enzima extrasă din intestinul viermelui de mătase. Cu ajutorul ei acesta reușește să dizolve o gaură în cocon pentru a putea ieși afară.

Serratiopeptidaza digeră proteinele depuse în exces (proteinurie) care conduce la o afecțiune foarte gravă, Amiloidoza (rar descoperită la timp sau diagnosticată corect), reduce rapid durerile inflamatorii de la articulații până la dinți, tratează cu succes endometrioza în cure de 6-12 luni, elimină sinuzita de orice tip, este foarte utilă ca adjuvant în tratarea adenomului de prostată, rinichi polichistici, ovare polichistice, varicocel testicular, colesterol ridicat.

Cercetările recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subția lichidul care se adună în zonele de inflamație, blocând eliberarea de compuși dureroși și dizolvând fibrina (o acumulare de proteine) care conduce la procese inflamatorii.  

Datorită acestei proprietăți, Serratiopeptidaza de 240.000 U.I. pe zi este extrem de eficientă în tratarea  artritei reumatoidale, osteoartritei, inflamațiilor post-operatorii, endometriozei, a sinuzitei, a curățării întregului corp de materie moartă și a desfundării canalelor de comunicare dintre diferite organe (ex: trompe uterine, aortă, sinusuri, canalul de descărcare a bilei, etc).

 

Endometrioza este o boală progresivă, care afectează 10-15% din femei în timpul anilor de reproducere şi a doua cea mai frecventă cauză a infertilitității. 30% până la 40% din femeile cu endometrioză fiind infertile. Durerea fizică alături de cea sufletească, dată de incapacitatea de a avea copii, aduc cu sine depresie, oboseală, apatie, izolare.

Endometrioza constă în dezvoltarea endometrului, a mucoasei care tapetează pereţii interni ai uterului, în cu totul altă parte decât la locul potrivit precum la nivelul ovarelor, a trompelor uterine, pe peretele abdominal intern, vezică urinară, intestin, uneori poate ajunge până la plămâni, măduva spinării şi chiar la creier.

 

Best Serrapeptase Forte 240,000  este încapsulată în capsule nedigerabile de către Seratiopeptidaza pentru a nu-i consuma din potența proteolitică, este acoperită enteric (gastro-rezistentă) pentru ca enzima să treacă prin stomac fără a fi atacată de sucurile gastrice și să ajungă astfel intactă în intestine.

Best Serrapeptase este standardizat la o concentrație Forte de 240.000 UI per 3 capsule. 

Serratiopeptidaza are capacitatea de a dizolva cheagurile de sânge și chisturile din sistemul circulator, de pe plămâni, rinichi, uter și ovare, efectiv curățând arterele și prevenind accidentele cardiovasulare și în special accidentele cerebrale prin blocări cauzate de cheagurile de sânge sau depuneri de fibrină ori colesterol.

În aceste sens devine foarte utilă și după un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sânge sau în stările post operatorii cand ajută la vindecarea rănilor (externe și interne) provocate de chirurgie precum și dizolvarea cheagurilor de sânge provocate de intervenția chirurgicală și care odată eliberate în circuitul sanguin pot bloca unele vase cauzând complicații neprevăzute.

Efecte terapeutice:

-Elimină inflamația, edema, trauma,

-Curată trompele uterine ajutând la obținerea mai ușor a unei sarcini,  

- Tratează endometrioza,

- Digeră proteinele,

- Elimină treptat chisturile și fibroamele de toate etiologiile,

- Dizolvă fibrina (acumulările de proteină) fiind eficient în tratarea fibroamelor, fibromastoza, varicocel,

-Curăță sinusurile de acumulările care le obturează, cât și de infecțiile din acestea, fiind cea mai bună metodă de a scăpa de puncție. Elimină infecțiile sinusurilor în 2-4 luni. Este eficient în sinuzită cronică, etmoidală, sfenoidală, frontală, maxilară indiferent de origine (bacteriană, virală, fungică, alergică). 

Pentru tratarea Sinuzitei se recomandă că după aproximativ 10 zile de tratament cu Serrapeptase Forte să se facă inhalații (1 litru apă clocotită, 1 lingură sare, 30 picături tinctură de propolis sau 3-4 picături de Ulei de Oregano Salbatic) apoi să se sufle ușor și lung fiecare nară. După inhalații se acoperă capul și se stă la căldură cel puțin 30 min. Inhalațiile se fac timp de 10 zile.

 

-Restabilește buna funcționare a organelor genitale feminine reglând ciclul menstrual și dizolvând chisturile și fibroamele  ovariene, mamare și uterine, elimină endometrioza. În aceste afecțiuni se recomandă administrarea în paralel de 1 capsulă pe zi, dimineața de Graviola 600mg CLICK AICI!!!  , 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara de Omega 3 Pur Distilat Molecular 180EPA/120DHA CLICK AICI!!! ș1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara de Extract din Rădăcină și Frunze de Urzică Vie CLICK AICI!!! 

-Dizolvă cheagurile de sânge din vene și curăță nefronii din interiorul rinichiilor și chisturile renale,

-Restabilește buna funcționare a microcirculației venoase,

-Dizolvă țesuturile moarte din vene,

-Elimină durerile artritice sau care apar odată cu întinderile de ligamente. Eficient în Gonartroză și Coxartroză cand este administrat împreună cu Hyaluronic Acid cu Colagen de tip 2, Condroitină și Extract de Măceșe  CLICK AICI!!!

-Ataca și dizolvă: materia moartă din organism precum celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase și fibrinolitice, Inflamații (Traume) Post-Operatorii, Cistită interstitială,

Curață sistemul circulator de elementele care "îngroașa sângele"


Serrapeptase Forte și Uleiul de Oregano Sălbatic pentru infecțiile respiratorii:

În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămânilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparație cu cei care primiseră un tratament placebo. 

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Serrapeptase Forte de 240.000ui  și Ulei de Oregano Sălbatic  CLICK AICI PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE!!!


Recomandat în:

Sinuzită, Cistită Interstițială, Rinită, Tinitus(țiuit în ureche), Pielonefrită, Curațarea și Desfundarea Trompelor Uterine, Varicocel testicular,  Paniculită nodulară - Boala Weber-Christian, Cancer pulmonar, Enfizem Pulmonar, Boala Pulmonară Obstructivă Croică BPOC 1 2 3,  Stări Post Operatorii, Chisturi(ovariene, mamare, de rinichi, testiculare,etc), Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Endometrioza, Osteoartrită, Artrită Reumatoidală, Intinderi de ligamente, Răni, Amiloidoza, Proteinurie, Traume post operatorii, Inflamații, Riscuri la Accidente cardio-vasculare, Sidromul Tunel Carpal, Hiperplazie benignă de Prostată (Adenom de prostată)

În Germania, Serratiopeptidaza este recomandată în spitale de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice. În America se folosește cu succes pentru curățirea arterelor de materie "moartă" cum ar fi fibrina, cheaguri de sânge etc.

  Pachet Trataemnt Endometrioza Click Aici!


Prezentare: flacon cu 90 de capsule

Ingrediente active/3 capsule: Best Serrapeptase Forte (din Seratiopeptidaza cu 240 000 de unități de serratiopeptidaza reale)...... 120 mg.

Doza zilnică este de 240.000 UI serratiopeptidaza divizată în 3 administrări dimineața, la prânz și seara. 

Mod de utilizare:

Cazuri ușoare și de intreținere 1 capsulă pe zi (80.000 U.I) dimineața cu 15-30 minute înainte de micul dejun.

Cazuri moderate câte 1 capsulă de două ori pe zi (160.000 U.I) dimineața și seara cu 15-30 minute înainte de mese

*Pentru a obține beneficii maxime și rapide, este recomandată utilizarea de 3 ori pe zi a câte 1 capsulă,  dimineața, la prânz și seara. (240.000 U.I/zi)

Administrarea se face înainte de mese cu cel puțin 20-30 minute.

Pentru tratarea Sinuzitei se recomandă ca după aproximativ 10 zile de tratament cu Serrapeptase Forte să se facă inhalații (1 litru apă clocotită, 1 lingură sare, 30 picături tinctură de propolis sau 5-10 picături de Ulei de Oregano Sălbatic) apoi să se sufle ușor și lung fiecare nară. După inhalații se acoperă capul și se stă la caldură cel puțin 30 min. 

Contraindicații: A nu se administra persoanelor cu probleme de coagulare a sângelui sau care iau medicamente care afectează coagularea sângelui, copiilor mici femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, parsoanelor cu alergii la oaricare din ingrediente.


Este recomandat consumul de limonadă în perioada tratamentului pentru sinuzită.

Limonada se face din lămâia întreagă, cu tot cu coajă, dată prin blender.

Aproximativ 1-1,5 litri de limonadă pe zi

Administrarea tratamentul se face pe o perioadă de 3 luni, în cazuri mai grave tratamentul se poate prelungi până la 9-12 luni (cancer de rinichi, pancreas, col uterin, ovarian, plămâni, esofag, sân, leucemie).

 Oferta: Pachet cu 3 flacoane pentru tratamentul de 3 luni   Preț - 411 lei și Transport Gratuit prin Curier.


 *Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • LDS / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua. Este recomandat si pentru rinita acuta? Ce doza zilnica e recomandat? Multumesc!

 • / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua
  Serrapeptase forte este recomandat in caz de rinita acuta, cate 2 cps /zi impreuna cu uleiul de oregano salbatic 2 cps/ zi , antibiotic natural puternic.
  Multa sanatate!

 • Irina Cazac / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna ziua, ma intereseaza pachetul pentru endometrioza. Am intrebarea daca vreunul dintre suplimente contine zahar si gluten. Multumesc

 • / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna ziua,
  La descrierea fiecarui produs scrie ingredientele lui. Sanatate!

 • Carmen Petcu / acum 8 luni ArataAscunde

  Este bun și pentru protruzie discala ?

 • / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua, acidul hialuronic impreuna cu serrapeptase ajuta in cazul protruziei discale deoarece acidul hialuronic restabileste colagenul la nivelul discului vertebral ceea ce face ca durerea sa fie eliminata, iar serrapeptase ajuta circulatia la nivelul articulatiei si curata rezidurile acumulate. Sanatate!

 • Nela Sarac / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna, pot sa iau pentru sinuzita daca alaptez un bebe mic? Multumesc

 • Carmen+Petcu / acum 8 luni ArataAscunde

  Dacă mi spuneți și cum sa le iau , modul de administrare pt protruzie ar fi super! Mulțumesc mult!

 • / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua, acidul hialuronic de administreaza o capsula seara inainte de culcare, iar serrapeptase cate 2 capsule pe zi inainte cu jumatate de ora de masa. Sanatate!

 • Carmen+Petcu / acum 8 luni ArataAscunde

  Mulțumesc frumos!

 • / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua, nu este recomandat sa se administreze nici un produs in timpul sarcinii sau in timpul alaptarii deoarece nu s-au facut teste daca afecteaza copilul. Sanatate!

 • Vero / acum 10 luni ArataAscunde

  Buna ziua,   In urma controlului ginecologic mi s-a stabilit diagnosticul de polifibromatoza uterina, chist multioculat ovar drept, endometrioza.
  Rezultatele la echografie transvaginala sunt urmatoarele:
  fibrom fundic suseros 40/35/39 mm,
  ovar drept - imagine septata 47 /33 /47 mm,
  ovar stang 43 mm x 26 mm cu imagine necogena 25/19 mm, imagine hipoecogenica 27/25 mm - endometrioza ovariana.
  Considerati ca un tratament cu acest medicament m-ar ajuta? In caz ca raspunsul este afirmativ, ati putea sa-mi prescrieti o schema de tratament?
  Va multumesc mult si va doresc numai bine!

 • / acum 10 luni ArataAscunde

  Buna ziua, petru chisturi ovariene, endometrioza, fibroame va indicam sa administrati pachetul nostru pentru endometrioza care contine si serrapeptase.
  Modul de utilizare :
  In prima luna: se administreaza cate o capsule din fiecare produs inainte de masa cu o jumatate de ora
  In luna a doua: 2 capsule din fiecare produs, dimineata si seara inainte de mese cu o jumatate de ora.
  Pachetul este pentru 2 luni de tratament. Sanatate!

 • Laura / acum 10 luni ArataAscunde

  Buna ziua,mama are probleme de coagulare a sangelui,e prea gros,de acolo probleme de circulatie,mai are tiroida hashimoto,chist intre rinichi si splina,scrieti mi pe mail ,multumesc

 • / acum 10 luni ArataAscunde

  Buna ziua.
  Tratamentul se face cu 3 capsule luate la 8 ore si Graviola 600 SW 2 pe zi, una dimineata si una seara.

 • Geta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună dimineața, va rog sa imi recomandați un tratament pentru gonartroza. Va multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acidul hialuronic impreuna cu GLM scoica cu cochilie verde este eficient in cazul gonartrozei, mobilitatii scazute si durerilor semnificative. Tratamentul trebuie administrat minim 3 luni. Sanatate!

 • Geta Ralea / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Va rog sa.mi spuneti daca tratamentul cu serrapeptaze forte poate da rezultate in cazul rinichilor polichistici. Daca da, va rog sa.mi dati o schema de tratament.Astept raspuns si pe e.mail. Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, Serrapeptase actioneaza si dizolva chisturile din intregul organism indiferent de localizare, iar impreuna cu kidney complexul pentru rinichi ajuta la reducerea acestora semnificativ. Sanatate!

 • GINA / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Baiatul meu in varsta de 20 de ani cam de 2 ani se tot infunda fara sa aibe dureri ,scurgeri purulente,doar sub forma apoasa si nu mereu.Singurul disconfort este ,,infundatul "cu tot ce implica el.Tratamentele recomandate de medicii specialisti aveau efect pe o perioada scurta.LA radiografie sinusurile erau curate..Cand nu e infundat are respirate usoara .Nu am avut probleme cu polipi.Are parul des si la efort transpira la cap si ne am gandit ca din aceasta cauza se infunda.Acum de 2 saptamani imi spune ca simte in gat ceva.E student ,si sta in camin in Bucuresti.M-am gandit ca e curent intre c;adiri,metrou,merge la sala de sport si am zis ca a racit usor.Dar am fost la urgente in Bucuresti la Panduri -ORL si i-a zis ca are o formatiune tumorala naso-sinusala dreapta( suspiciune polip sinuso-cheonal -nu stiu daca am scris corect.Pentru acest diagnostic ce imi recomandati ?Multumesc anticipat

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, serrapeptase impreuna cu uleiul de oregano salbatic curata sinusutile si ajuta la emilinarea lichidului format, dar daca este vorba despre o formatiune tumorala este nevoie de un tratament antitumoral. Cel mai puternic antitumoral sub forma naturala este pelinul dulce. Acesta poate fi administrat impreuna cu Graviola care este la fel un puternic antitumoral si celelalte produse din schema de tratament prezentata la produsul Graviola. Pt mai multe informatii va rog sa ne contactati la unul din numerele: 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820
  Sanatate!

 • Daniela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, se poate folosi si la durere de ureche? Ma refer la o ureche sensibila la curent...

 • Daniela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, am primit Ear Esentials, dar nu vad cand expira, oare unde scrie, eu nu am reusit sa vad, ma puteti ajuta?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, pe flacon aveti o data scrisa si sub data este Mfg, aceea este data fabricatiei. De la data fabricatiei calculati 30 de luni si aceea este data expirarii si anume : 11.2018

 • Daniela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va multumesc pentru raspuns si pentru rapiditate.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, Ear Essentials este indicat sa administrati. Sanatate!

 • Doina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Pot folosi serapeptaza pentru eliminarea unui fibrom subseros pediculat mare (crescut in afara uterului) si eventual doza si durata tratamentului ? Multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, puteti administra serrapeptase cate 3 capsule pe zi inainte de masa cu jumatate de ora minim 3 luni de zile.Sanatate!

 • Rusu Luminița / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună seara,am cumpărat de la dvs Serapeptse Forte pentru un chist de glandă epifiza, acest medicament se poate folosi și în tratarea unui polip endometrial cu diametrul de 19mm?și dacă da câtă perioada trebuie sa le iau.Va mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, il puteti administra pe o perioada de minim 3 luni. sanatate!

 • Liliana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua !! Pentru sinuzita sfenoidala de cate ori pe zi trebuie sa iau aceste medicamente si cat timp ?? Eu mi-am comandat serappeptase de 80.000 U.I

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, serrapeptase impreuna cu ulei de oregano este foarte eficient pt sinuzita, tratamentul se face minim 3 luni de zile, 2 capsule pe zi. sanatate

 • Liliana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Multumesc frumos !

 • Ana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua
  Am cumpărat de pe site ul dvstra serapeptaza forte si ulei de oregano sălbatic.ma interesează cum se administrează in cazul poliartritei reumatoide cu inflamații ale incheieturilor.va multumesc .numai bine !

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  serrapeptase se administreaza de 2 ori cate o capsula pe zi, iar uleiul de oregano cate 3 picaturi de 3 ori pe zi.
  Multa sanatate!

 • Elena / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Cum se poate administra Serapeptaza pentru trompe uterine, unfindate din cauza unor aderente (care au aparut dupa o laparoscopie)? 3 luni de tratament ar fi suficient? Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  puteti sa administrati 3 pastile pe zi.
  Multa sanatate!

 • Rusu Luminița / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,va rog să-mi spuneți dacă pot folosi Serapeptse Forte , pentru un chist de glanda epifiză am fost deagnosticata acum 1 lună la un control Rmn

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Serrapeptase dizolva chisturile din organism. Va poate ajuta acest produs.
  Multumesc!

 • Dumitru / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, se poate administra copiilor? Puteti sa ma ajutati cu o schemă de tratament pt endometrioza?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, avem un tratament pentru endometrioza si se poate administra si copiilor dar jumatate din doza recomandata adultilor.
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-natu...

 • SABINA / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua!
  Am cumparat si eu Serrapeptase ptr 3 luni.Spuneti-mi ,va rog frumos are vreun efect secundar tratamentul daca am insuficienta renala cronica std 3, proteinurie si hipertensiune arteriala?Cum imi recomandati sa iau ,2 sau 3 capsule pe zi?Multumesc frumos.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, serrapeptase nu are efecte secundare. Va recomand sa luati 3 capsule pe zi pentru a ajunge la concentratia de 240000 ui.
  Multa sanatate!

 • Mirela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua!Pentru diabetul de tip II ar avea efect?Cu medicamente pentru hipertensiune si colesterol poate fi administrat?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Se poate administra impreuna cu medicamentele mentionate.
  Multa sanatate!

 • Susana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Imi puteti spune va rog pt.rinichi polichistici bilaterali aveti ceva tratament macar pt incetinirea boli.
  Multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Pentru rinichi polichistici va recomandam Serrapeptase Forte 1 cps de 2 ori pe zi
  Graviola 600 mg 1 capsula de 2 ori pe zi
  Complex esential pentru rinichi 1 capsula pe zi.
  Administrarea se va face cu 15 min inainte de masa

 • Mihaela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua se poate lua pentru chist la rinichiul drept l a descoperit la un Rmn lombar ,chistul este mic doctorul mi a spus ca nu am tratament doar sa l controlez de 2 ori pe an ,îmi este teama un pic .va mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Pentru rinichi polichistici va recomandam Serrapeptase Forte 1 cps de 2 ori pe zi
  Graviola 600 mg 1 capsula de 2 ori pe zi
  Complex esential pentru rinichi 1 capsula pe zi.
  Administrarea se va face cu 15 min inainte de masa

 • vasilescu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, am un chist osos subcondral la genunchi, cartilaj uzat pina la os, citeva chisturi Backer. Deasemenea am rinichi multichistici.Pot lua serrapeptase fara a dauna gamapatiei monoclonale pe care o am?.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, puteti administra serrapeptase, o sa va fie de folos pentru chisturile de care mentionati mai sus

 • vasilescu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Am la genunchiul sting gonartroza avansata,cartilajul interior,uzat integral,pina la os, chist osos subcondral de 8mm, chisturi Backer. Rinichiul sting e multichistic. Am gamapatie monoclonala sub observatie. Ma poate ajuta serrapeptase forte fara sa interfereze cu gamapatia? Multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, serrapeptase va poate ajuta impreuna cu aidul hialuronic pentru refacerea articulatiei si stoparea durerilor, dar si pentru dizolvarea chisturilor mentionate mai sus. sanatate!

 • Simona Gaben / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.Sufar de adenomioza uterina cu sangerari masive in lipsa tratamentului hormonal care pot scadea hemoglobina pana la 6g/L!!!De asemenea sufar de sinuzita cronica ,hemoroizi si chist pilonidal.Am 47 de ani .Va rog sa-mi spunet daca pot beneficia de tratament cu serapeptaza
  .De asemenea am o parestezie cronica pe coapsa dr de 10 ani diagnosticata ca meralgie parestezica Roth si pana acum nu am gasit cauza si nici un tratament.Pot beneficia de tratament pentru aceste boli?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua,
  pt chist si sinuzita este recomandat sa faceti tratament cu Serrapeptase Forte.
  pt celelalte afectiuni deocamdata nu avem un remediu.

 • lucus crina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca acest medicament este indicat pentru amiloidoza familiala, daca dizolva si acumularile de proteina deja formate pe organe, in ce dozaj si daca mai exista alte variante de tratament. multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  este recomandat pentru dizolvarea acumularilor de proteina si fibrina in doza de 1 capsula de 3 ori pe zi cu 20-30 min inainte de mese

 • Violeta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  pentru astm ce produse imi recomandati si care ar fi schema de tratament ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  o schema de tratament pentru aceasta afectiune nu avem, dar produsul http://www.naturanoastra.ro/cumpara/full-spectrum-... o sa va fie de ajutor.
  O zi buna!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  o schema de tratament pentru aceasta afectiune nu avem, dar produsul http://www.naturanoastra.ro/cumpara/full-spectrum-... o sa va fie de ajutor.
  O zi buna!

 • Gabi / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Spuneti-mi va rog daca acest produs Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU este recomandat si copiilor. Daca da, de la ce varsta si ce dozaj.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, puteti administra si copiilor jumatate din doza recomandata adultilor, o capsula pe zi.

 • TANASE / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am fost diagnosticata cu BPOC grad 3 puteti sa ma indrumati cu o schema de tratament. Momentan folosesc SERETIDE SI ERDOMED.POT FOLOSI TRATAMENTUL DE LA DVS.IN PARALEL?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, tratamentu se poate face in paralel.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, tratamentu se poate face in paralel.

 • alexandra / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Am la unul din sani multiple chisturi, ca niste placi foarte tari, imi pun speranta ca acest produs ar putea sa le ... dizolve.
  Ce ma sfatuiti?
  Alexa

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,   Puteți face tratament cu Serrapepase Forte și ulei de oregano sălbatic.   O zi frumoasă!

 • Adrian / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  este eficientă pt.curătirea plămânilor cu fibroză ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs este eficint si pt curatarea plamanilor.
  Multa sanatate!

 • Nicoleta alba i / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am fost diagnosticata cu chist pleuro pericardic unghi cardio frenic drept, o gastrita eritematoasa antrala acum un an dar nu trece la tratament cu nexium sau ranitidina, rinichi putin mai mici decat normal.se poate administra serrapeptase?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,se poate adiministra serrapeptase pt problemele mentionate.
  Multa sanatate!

 • Mihai / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   Ma dor articulatiile de la brate, cot & laba mainii. Sunt fost sportiv de performanta gimnastica & judo.
  Este bun tratamentul cu Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 270 Caps Serra.   Multumesc anticipat.   Mihai.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, pentru aceste dureri articulare mentionate mai sus va recomand acidul hialuronic sub forma de capsule care are un efect benefic asupra articulatiilor http://www.naturanoastra.ro/cumpara/med-s-best-aci...
  O zi buna !

 • Ioana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am o sinuzita maxilara cronica. As vrea sa iau acest medicament. Am puls marit...87-90 constant si tensiune 9 sau 10. Pot lua acest supliment?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, puteti administra acest produs impreuna cu uleiul de oregano care are o eficineta mare in cazul sinuzitei.
  Multa sanatate!
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/ulei-oregano-s...

 • Negrea Lucia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am sinuzita cronica,ma ajuta tratamentul cu serrapeptase?Si inca o intrebare, fiica mea are un chist ovarian de dimensiuni mai mari, ar putea-o ajuta acest tratament, in ce doza?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, pentru sinuzita acest produs se mai administreaza concomitent cu uleiul de oregano salbatic pentru rezultatele dorite, dar dizolva si chisturile. De doua ori pe zi se administreaza.
  Multa sanatate!
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/ulei-oregano-s...

 • blejusca emilia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca aveti o solutie eficienta pentru candidoza intestinala. Va multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Avem Probiotice cu 25 tulpini.
  Epic Pro

 • blejusca emilia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca a-ti avut rezultate semnificative( sau daca pot fi)in spondilartrita anchilopoetica cu dureri foarte accentuate in articulatii,coloana,coaste,piept,calcaie la un barbat de 48 ani. De asemenea va rog sa-mi faceti o schema de tratament. Va multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua,
  Va recomandam sa administrati serrapeptase de 2 ori pe zi cate o capsula impreuna cu acidul hialuronic cu colagen cate o capsula in fiecare seara. O zi buna!

 • Silvia Marcu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  va rog sa-mi spuneti daca acest produs esta eficient in tratarea varicelor.
  Va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs este eficient si in tratarea varicelor.
  Multa sanatate!

 • blejusca-jorza emilia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca la un barbat care are spodilita anchilizanta cu dureri mari se pot suprima antiinflamatoarele luand serapeptaza. Va multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Da, are efect antiinflamator, Serapeptase Forte 1 capsula de 3 ori pe zi inainte de mese cu 20-30 min.

 • Vlad / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Care este concentratia reala per capsula? 80.000 UI? Atunci de ce pe eticheta apare concentratia de 24.000 UI? Imi miroase a inselatorie.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, concentratia de 240.000 este recomandata zilnic, asta inseamna 2 capsule zilnic.
  O zi buna!

 • Cristina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Poate fi folosit pentru un chist ovarian de 5 cm ? Care ar fi schema de tratament?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Poate fi folosit pentru chist ovarian.
  Se administreaza de 2 ori pe zi inainte de mese cu 20-30 minute cate o capsula de Serrapeptase Forte impreuna cu Graviola 600 mg

 • ion / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am chist subcapsular cu aspect seros la rinichiul drept.
  Am nodul 27 mm izodens cu lizeriu hopodens, cu aspect adenomatos.
  Ajută Serapeptaza forte? Dacă da, în ce doze?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Va multumim ca ati apelat la noi.
  Pentru eliminarea chistului trebuie facut un tratament naturist care sa contina Serrapeptase Forte si Graviola 600. Administrarea va fi de cate o capsula din fiecare produs, luate impreuna, inainte de mese cu 15-30min , de 2-3 ori pe zi in functie de greutatea corporala a fiecarui bolnav.
  Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin telefon.

 • Olga / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, se poate administra acest tratament pentru sinuzita daca persoana respectiva ia un pumn de pastile pentru inima??? Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.Nu se recomanda a fi luat impreuna cu medicamente anticoagulante si nu se recomamnda persoanelor care au afectiuni de coagulare a sangelui.

 • Flori constanta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am dentara pot sa iau acest medicament bestserapeptase si cand nu se poate lua

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Acest produs poate fi administrat de catre oricine, chiar si in timpul sarcinii.

 • IUGA ALEXANDRU / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   Se poate folosi acest supliment daca am avut un AVC si iau zinic Plavix ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   Da se poate folosi.
  Doza va fi de 1 capsula de 2 ori pe zi.

 • Ioan Mos / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna,
  Recent am fost diagnosticat cu BPOC stadiul II B.Va rog sa-mi recomandati o schema de tratament cu produse din magazinul d-voastra.
  Va multumesc !

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  In tratarea BPOC avem rezultate foarte bune cu protocolul compus din   - Serrapeptase Forte 3 capsule pe zi cu 15-30 min inainte de mese: http://www.naturanoastra.ro/cumpara/med-s-best-ser...   - Capsule cu Ulei de Oregano Salbatic 3 pe zi imediat dupa mese: http://www.naturanoastra.ro/cumpara/extract-concen...   - Capsule cu Turmeric si Ghimbir 2 pe zi dupa masa de pranz:
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/full-spectrum-...

 • Luminita / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am comandat 3 flacoane pt desfundarea trompelor uterine, este suficientă administrarea de 3 ori pe zi pt deblocarea lor fara alt tratament?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Sunt suficiente 3 capsule pe zi de serrapeptase forte pentru desfundarea trompelor uterine. Se administreaza pe stomacul gol cate o capsula de 3 ori pe zi.

 • dumitru liliana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,se poate administra pentru lupus erimatos sistemic,multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Se poate administra.

 • h.g.i.t. / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ochiul stâng îmi lăcrimează. Canalul nu este complet înfundat, medicamentul pus picături ajuns în gât, dar nu face faţă excesului lacrimal mai ales când mă aplec.
  Nu am dureri dar e incomod, la vânt frig şi soare se accentuează, lăcrimarea. maxim 2 ori pe oară
  Sunt 3 cauze cred: 82 ani, mă uit cam mult pe P.C., pe la 45 ani am avut sinuzită, tratată prin puncţii ,ultrasunete,etc. De de apoximativ un an a mai abundentă lăcrimarea şi mă jenează.
  Am folosit picătrurile scrise de specialist dar....
  Am aflat de pe net. de la un domn din Germania, de acest produs. Dacă are contra indicaţii gastrice.
  Dacă e poate pe [email protected]
  Mulţumesc anticipat pentru sfaturi. -

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Puteti folosi cu incredere acest produs, Serrapeptase Forte de 240.000 UI.
  Administrati intre 2 si 3 capsule pe zi inaintea meselor cu 15-20 min pe o perioada de 2-3 luni.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Puteti folosi cu incredere acest produs, Serrapeptase Forte de 240.000 UI.
  Administrati intre 2 si 3 capsule pe zi inaintea meselor cu 15-20 min pe o perioada de 2-3 luni.

 • Corina Ungureanu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua. Sufar de sinuzita de 7 ani si am incercat tot felul de tratamente cu antibiotice de la medicul de familie. Nu mai stiu ce sa fac sa scap de durerile de cap si de maxilar.
  Va rog sa imi spuneti cat timp trebuie sa fac tratament cu serrapeptase forte de 240.000 de unitati pentru a scapa definitiv de sinuzita.
  Va multumesc anticipat.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Ne bucuram ca ati ajuns la noi. Cu siguranta o sa va tratati definitiv sinuzita frontala si maxilara cu produsul Serrapeptase Forte 240.000 IU.
  Administrarea se face pe o perioada intre 2 si 3 luni.
  Se administreaza cate 1 capsula de 3 ori pe zi inainte de mese cu 15-30 minute. Primele efecte apar din prima saptamana de administrare.
  Daca mai aveti intrebari va mai asteptam.
  Sa aveti o zi frumoasa!

 • Iulian Mateescu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  O vecina de scara mi-a spus ca a luat produsul asta pentru sinuzita si ca nu mai are probleme, i s-au curatat sinusurile de puroi si acum nu mai are dureri.
  Oare pe mine m-ar ajuta acest produs?! Am sinuzita de mai bine de 10 ani si pana acum am incercat toate tratamentele prescrise de domnul doctor dar fara succes.
  Astept un raspuns. Va multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Produsul acesta, datorita concentratiei si calitatii substantei active, este foarte eficient pentru desfundarea, curatarea si vindecarea sinusurilor. Tratamentul dureaza in medie 3 luni dar efectele se cunosc inca din primele saptamani de administrare. Pentru sinuzita doza recomandata este de 1 capsula de 3 ori pe zi inainte de mese.
  Multumim pentru interesul acordat si va mai asteptam cu intrebari.

 • Nicoleta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna Ziua,   Este bun si pentru sinuzita sfenoidala?   Multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Da. Este bun si pentru a trata sinuzita sfenoidala.


Produse similare


Formula exclusivă Med's Best Acid Hialuronic 1900 cu Colagen TIP 2 menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale. Un redutabil susținător aparatului locomotor...
152 RON
220 RON
Formula exclusivă Extract Concentrat 10: 1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Ant...
67 RON
99 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK) Prezentare: 3 x fla...
411 RON
594 RON
Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Anti...
69 RON
99 RON
Formula exclusivă Med's Best Acid Hialuronic 1900 cu Colagen TIP 2 și Serrapeptase Forte menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale. Un redutabil susținăt...
279 RON
418 RON
Profita de ocazie si comanda 3 cutii cu Concentratie DUBLA si livrare gratuita CLICK AICI!!! . D escriere Stiinta bazata pe nutritie Supliment alimentar 40.000 de...
129 RON
149 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am facut tratamentul cu Serrapeptase de la voi timp de 3 luni si mi s-au curatat complet sinusurile. Si fratele meu a inceput tratamentul. Va...

Geanina Horia

Vezi mai multe marturii