Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.

 • Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.
 • Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.
 • Poze Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.
 
 
Pin It


Med's Best Serrapeptase Forte 240,000 IU 90 Caps Serra Tratament Eficient Chisturi, Sinuzită, Inflamații, Endometrioză.

SKU: 00000069

Pret vechi: 198 RON Reducere 31%

Pret nou: 137 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240,000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK)


Profită de ocazie și comandă 3 cutii cu livrare gratuită prin Urgent Cargus CLICK AICI!!!

 

Serratiopeptidaza (Serratia Peptidase) este o enzimă proteolitică studiată de mult timp și lansată relativ recent pe piață. Serratiopeptidaza este enzima extrasă din intestinul viermelui de mătase. Cu ajutorul ei acesta reușește să dizolve o gaură în cocon pentru a putea ieși afară.

Serratiopeptidaza digeră proteinele depuse în exces (proteinurie) care conduce la o afecțiune foarte gravă, Amiloidoza (rar descoperită la timp sau diagnosticată corect), reduce rapid durerile inflamatorii de la articulații până la dinți, tratează cu succes endometrioza în cure de 6-12 luni, elimină sinuzita de orice tip, este foarte utilă ca adjuvant în tratarea adenomului de prostată, rinichi polichistici, ovare polichistice, varicocel testicular, colesterol ridicat.

Cercetările recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subția lichidul care se adună în zonele de inflamație, blocând eliberarea de compuși dureroși și dizolvând fibrina (o acumulare de proteine) care conduce la procese inflamatorii.  

Datorită acestei proprietăți, Serratiopeptidaza de 240.000 U.I. pe zi este extrem de eficientă în tratarea  artritei reumatoidale, osteoartritei, inflamațiilor post-operatorii, endometriozei, a sinuzitei, a curățării întregului corp de materie moartă și a desfundării canalelor de comunicare dintre diferite organe (ex: trompe uterine, aortă, sinusuri, canalul de descărcare a bilei, etc).

 

Endometrioza este o boală progresivă, care afectează 10-15% din femei în timpul anilor de reproducere şi a doua cea mai frecventă cauză a infertilitității. 30% până la 40% din femeile cu endometrioză fiind infertile. Durerea fizică alături de cea sufletească, dată de incapacitatea de a avea copii, aduc cu sine depresie, oboseală, apatie, izolare.

Endometrioza constă în dezvoltarea endometrului, a mucoasei care tapetează pereţii interni ai uterului, în cu totul altă parte decât la locul potrivit precum la nivelul ovarelor, a trompelor uterine, pe peretele abdominal intern, vezică urinară, intestin, uneori poate ajunge până la plămâni, măduva spinării şi chiar la creier.

 

Best Serrapeptase Forte 240,000  este încapsulată în capsule nedigerabile de către Seratiopeptidaza pentru a nu-i consuma din potența proteolitică, este acoperită enteric (gastro-rezistentă) pentru ca enzima să treacă prin stomac fără a fi atacată de sucurile gastrice și să ajungă astfel intactă în intestine.

Best Serrapeptase este standardizat la o concentrație Forte de 240.000 UI per 3 capsule. 

Serratiopeptidaza are capacitatea de a dizolva cheagurile de sânge și chisturile din sistemul circulator, de pe plămâni, rinichi, uter și ovare, efectiv curățând arterele și prevenind accidentele cardiovasulare și în special accidentele cerebrale prin blocări cauzate de cheagurile de sânge sau depuneri de fibrină ori colesterol.

În aceste sens devine foarte utilă și după un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sânge sau în stările post operatorii cand ajută la vindecarea rănilor (externe și interne) provocate de chirurgie precum și dizolvarea cheagurilor de sânge provocate de intervenția chirurgicală și care odată eliberate în circuitul sanguin pot bloca unele vase cauzând complicații neprevăzute.

Efecte terapeutice:

-Elimină inflamația, edema, trauma,

-Curată trompele uterine ajutând la obținerea mai ușor a unei sarcini,  

- Tratează endometrioza,

- Digeră proteinele,

- Elimină treptat chisturile și fibroamele de toate etiologiile,

- Dizolvă fibrina (acumulările de proteină) fiind eficient în tratarea fibroamelor, fibromastoza, varicocel,

-Curăță sinusurile de acumulările care le obturează, cât și de infecțiile din acestea, fiind cea mai bună metodă de a scăpa de puncție. Elimină infecțiile sinusurilor în 2-4 luni. Este eficient în sinuzită cronică, etmoidală, sfenoidală, frontală, maxilară indiferent de origine (bacteriană, virală, fungică, alergică). 

Pentru tratarea Sinuzitei se recomandă că după aproximativ 10 zile de tratament cu Serrapeptase Forte să se facă inhalații (1 litru apă clocotită, 1 lingură sare, 30 picături tinctură de propolis sau 3-4 picături de Ulei de Oregano Salbatic) apoi să se sufle ușor și lung fiecare nară. După inhalații se acoperă capul și se stă la căldură cel puțin 30 min. Inhalațiile se fac timp de 10 zile.

 

-Restabilește buna funcționare a organelor genitale feminine reglând ciclul menstrual și dizolvând chisturile și fibroamele  ovariene, mamare și uterine, elimină endometrioza. În aceste afecțiuni se recomandă administrarea în paralel de 1 capsulă pe zi, dimineața de Graviola 600mg CLICK AICI!!!  , 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara de Omega 3 Pur Distilat Molecular 180EPA/120DHA CLICK AICI!!! ș1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara de Extract din Rădăcină și Frunze de Urzică Vie CLICK AICI!!! 

-Dizolvă cheagurile de sânge din vene și curăță nefronii din interiorul rinichiilor și chisturile renale,

-Restabilește buna funcționare a microcirculației venoase,

-Dizolvă țesuturile moarte din vene,

-Elimină durerile artritice sau care apar odată cu întinderile de ligamente. Eficient în Gonartroză și Coxartroză cand este administrat împreună cu Hyaluronic Acid cu Colagen de tip 2, Condroitină și Extract de Măceșe  CLICK AICI!!!

-Ataca și dizolvă: materia moartă din organism precum celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase și fibrinolitice, Inflamații (Traume) Post-Operatorii, Cistită interstitială,

Curață sistemul circulator de elementele care "îngroașa sângele"


Serrapeptase Forte și Uleiul de Oregano Sălbatic pentru infecțiile respiratorii:

În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămânilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparație cu cei care primiseră un tratament placebo. 

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Serrapeptase Forte de 240.000ui  și Ulei de Oregano Sălbatic  CLICK AICI PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE!!!


Recomandat în:

Sinuzită, Cistită Interstițială, Rinită, Tinitus(țiuit în ureche), Pielonefrită, Curațarea și Desfundarea Trompelor Uterine, Varicocel testicular,  Paniculită nodulară - Boala Weber-Christian, Cancer pulmonar, Enfizem Pulmonar, Boala Pulmonară Obstructivă Croică BPOC 1 2 3,  Stări Post Operatorii, Chisturi(ovariene, mamare, de rinichi, testiculare,etc), Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Endometrioza, Osteoartrită, Artrită Reumatoidală, Intinderi de ligamente, Răni, Amiloidoza, Proteinurie, Traume post operatorii, Inflamații, Riscuri la Accidente cardio-vasculare, Sidromul Tunel Carpal, Hiperplazie benignă de Prostată (Adenom de prostată)

În Germania, Serratiopeptidaza este recomandată în spitale de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice. În America se folosește cu succes pentru curățirea arterelor de materie "moartă" cum ar fi fibrina, cheaguri de sânge etc.

  Pachet Trataemnt Endometrioza Click Aici!


Prezentare: flacon cu 90 de capsule

Ingrediente active/3 capsule: Best Serrapeptase Forte (din Seratiopeptidaza cu 240 000 de unități de serratiopeptidaza reale)...... 120 mg.

Doza zilnică este de 240.000 UI serratiopeptidaza divizată în 3 administrări dimineața, la prânz și seara. 

Mod de utilizare:

Cazuri ușoare și de intreținere 1 capsulă pe zi (80.000 U.I) dimineața cu 15-30 minute înainte de micul dejun.

Cazuri moderate câte 1 capsulă de două ori pe zi (160.000 U.I) dimineața și seara cu 15-30 minute înainte de mese

*Pentru a obține beneficii maxime și rapide, este recomandată utilizarea de 3 ori pe zi a câte 1 capsulă,  dimineața, la prânz și seara. (240.000 U.I/zi)

Administrarea se face înainte de mese cu cel puțin 20-30 minute.

Pentru tratarea Sinuzitei se recomandă ca după aproximativ 10 zile de tratament cu Serrapeptase Forte să se facă inhalații (1 litru apă clocotită, 1 lingură sare, 30 picături tinctură de propolis sau 5-10 picături de Ulei de Oregano Sălbatic) apoi să se sufle ușor și lung fiecare nară. După inhalații se acoperă capul și se stă la caldură cel puțin 30 min. 

Contraindicații: A nu se administra persoanelor cu probleme de coagulare a sângelui sau care iau medicamente care afectează coagularea sângelui, copiilor mici femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, parsoanelor cu alergii la oaricare din ingrediente.


Este recomandat consumul de limonadă în perioada tratamentului pentru sinuzită.

Limonada se face din lămâia întreagă, cu tot cu coajă, dată prin blender.

Aproximativ 1-1,5 litri de limonadă pe zi

Administrarea tratamentul se face pe o perioadă de 3 luni, în cazuri mai grave tratamentul se poate prelungi până la 9-12 luni (cancer de rinichi, pancreas, col uterin, ovarian, plămâni, esofag, sân, leucemie).

 Oferta: Pachet cu 3 flacoane pentru tratamentul de 3 luni   Preț - 411 lei și Transport Gratuit prin Curier.


 *Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • Irina Cazac / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua, ma intereseaza pachetul pentru endometrioza. Am intrebarea daca vreunul dintre suplimente contine zahar si gluten. Multumesc

 • Raspuns magazin / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua,
  La descrierea fiecarui produs scrie ingredientele lui. Sanatate!

 • Nela Sarac / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna, pot sa iau pentru sinuzita daca alaptez un bebe mic? Multumesc

 • Raspuns magazin / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna ziua, nu este recomandat sa se administreze nici un produs in timpul sarcinii sau in timpul alaptarii deoarece nu s-au facut teste daca afecteaza copilul. Sanatate!

 • Carmen+Petcu / acum 3 luni ArataAscunde

  Mulțumesc frumos!

 • Carmen+Petcu / acum 3 luni ArataAscunde

  Dacă mi spuneți și cum sa le iau , modul de administrare pt protruzie ar fi super! Mulțumesc mult!

 • Raspuns magazin / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna ziua, acidul hialuronic de administreaza o capsula seara inainte de culcare, iar serrapeptase cate 2 capsule pe zi inainte cu jumatate de ora de masa. Sanatate!

 • Carmen Petcu / acum 3 luni ArataAscunde

  Este bun și pentru protruzie discala ?

 • Raspuns magazin / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna ziua, acidul hialuronic impreuna cu serrapeptase ajuta in cazul protruziei discale deoarece acidul hialuronic restabileste colagenul la nivelul discului vertebral ceea ce face ca durerea sa fie eliminata, iar serrapeptase ajuta circulatia la nivelul articulatiei si curata rezidurile acumulate. Sanatate!

 • Vero / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua,   In urma controlului ginecologic mi s-a stabilit diagnosticul de polifibromatoza uterina, chist multioculat ovar drept, endometrioza.
  Rezultatele la echografie transvaginala sunt urmatoarele:
  fibrom fundic suseros 40/35/39 mm,
  ovar drept - imagine septata 47 /33 /47 mm,
  ovar stang 43 mm x 26 mm cu imagine necogena 25/19 mm, imagine hipoecogenica 27/25 mm - endometrioza ovariana.
  Considerati ca un tratament cu acest medicament m-ar ajuta? In caz ca raspunsul este afirmativ, ati putea sa-mi prescrieti o schema de tratament?
  Va multumesc mult si va doresc numai bine!

 • Raspuns magazin / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua, petru chisturi ovariene, endometrioza, fibroame va indicam sa administrati pachetul nostru pentru endometrioza care contine si serrapeptase.
  Modul de utilizare :
  In prima luna: se administreaza cate o capsule din fiecare produs inainte de masa cu o jumatate de ora
  In luna a doua: 2 capsule din fiecare produs, dimineata si seara inainte de mese cu o jumatate de ora.
  Pachetul este pentru 2 luni de tratament. Sanatate!

 • Laura / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua,mama are probleme de coagulare a sangelui,e prea gros,de acolo probleme de circulatie,mai are tiroida hashimoto,chist intre rinichi si splina,scrieti mi pe mail ,multumesc

 • Raspuns magazin / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua.
  Tratamentul se face cu 3 capsule luate la 8 ore si Graviola 600 SW 2 pe zi, una dimineata si una seara.

 • Geta / acum 7 luni ArataAscunde

  Bună dimineața, va rog sa imi recomandați un tratament pentru gonartroza. Va multumesc!

 • Raspuns magazin / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna ziua, acidul hialuronic impreuna cu GLM scoica cu cochilie verde este eficient in cazul gonartrozei, mobilitatii scazute si durerilor semnificative. Tratamentul trebuie administrat minim 3 luni. Sanatate!

 • Geta Ralea / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua! Va rog sa.mi spuneti daca tratamentul cu serrapeptaze forte poate da rezultate in cazul rinichilor polichistici. Daca da, va rog sa.mi dati o schema de tratament.Astept raspuns si pe e.mail. Multumesc!

 • Raspuns magazin / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua, Serrapeptase actioneaza si dizolva chisturile din intregul organism indiferent de localizare, iar impreuna cu kidney complexul pentru rinichi ajuta la reducerea acestora semnificativ. Sanatate!

 • GINA / acum 8 luni ArataAscunde

  Baiatul meu in varsta de 20 de ani cam de 2 ani se tot infunda fara sa aibe dureri ,scurgeri purulente,doar sub forma apoasa si nu mereu.Singurul disconfort este ,,infundatul "cu tot ce implica el.Tratamentele recomandate de medicii specialisti aveau efect pe o perioada scurta.LA radiografie sinusurile erau curate..Cand nu e infundat are respirate usoara .Nu am avut probleme cu polipi.Are parul des si la efort transpira la cap si ne am gandit ca din aceasta cauza se infunda.Acum de 2 saptamani imi spune ca simte in gat ceva.E student ,si sta in camin in Bucuresti.M-am gandit ca e curent intre c;adiri,metrou,merge la sala de sport si am zis ca a racit usor.Dar am fost la urgente in Bucuresti la Panduri -ORL si i-a zis ca are o formatiune tumorala naso-sinusala dreapta( suspiciune polip sinuso-cheonal -nu stiu daca am scris corect.Pentru acest diagnostic ce imi recomandati ?Multumesc anticipat

 • Raspuns magazin / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua, serrapeptase impreuna cu uleiul de oregano salbatic curata sinusutile si ajuta la emilinarea lichidului format, dar daca este vorba despre o formatiune tumorala este nevoie de un tratament antitumoral. Cel mai puternic antitumoral sub forma naturala este pelinul dulce. Acesta poate fi administrat impreuna cu Graviola care este la fel un puternic antitumoral si celelalte produse din schema de tratament prezentata la produsul Graviola. Pt mai multe informatii va rog sa ne contactati la unul din numerele: 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820
  Sanatate!

 • Daniela / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, se poate folosi si la durere de ureche? Ma refer la o ureche sensibila la curent...

 • Raspuns magazin / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, Ear Essentials este indicat sa administrati. Sanatate!

 • Daniela / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, am primit Ear Esentials, dar nu vad cand expira, oare unde scrie, eu nu am reusit sa vad, ma puteti ajuta?

 • Raspuns magazin / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, pe flacon aveti o data scrisa si sub data este Mfg, aceea este data fabricatiei. De la data fabricatiei calculati 30 de luni si aceea este data expirarii si anume : 11.2018

 • Daniela / acum 9 luni ArataAscunde

  Va multumesc pentru raspuns si pentru rapiditate.

 • Doina / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua. Pot folosi serapeptaza pentru eliminarea unui fibrom subseros pediculat mare (crescut in afara uterului) si eventual doza si durata tratamentului ? Multumesc

 • Raspuns magazin / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, puteti administra serrapeptase cate 3 capsule pe zi inainte de masa cu jumatate de ora minim 3 luni de zile.Sanatate!

 • Pagina urmatoare
  1 2 3 4 5

Produse similare


Formula exclusivă Med's Best Acid Hialuronic 1900 cu Colagen TIP 2 menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale. Un redutabil susținător aparatului locomotor...
152 RON
220 RON
Profita de ocazie si comanda 3 cutii cu Concentratie DUBLA si livrare gratuita CLICK AICI!!! . D escriere Stiinta bazata pe nutritie Supliment alimentar 40.000 de...
129 RON
149 RON
Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Anti...
69 RON
99 RON
Formula exclusivă Optimum Potency Serrazimes® contribuie la tratarea chisturilor ovariene, a sinuzitei, elimină inflamația, digeră proteinele. Concentratie: 8 0, 000 Unitati/zi (2 cps) Prez...
79 RON
98 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK) Prezentare: 3 x f...
411 RON
594 RON
Formula exclusivă Extract Concentrat 10: 1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Ant...
67 RON
99 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Iau Strontium Bone Maker de 3 luni si mi-a scazut Scorul T de la 2, 9 la 1, 7. O sa continui sa iau inca 3 luni dupa ce fac o pauza de o luna. Va...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii