Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Natural Vitamin E 400 IU ~ Vitamina E din Surse Naturale 100 caps, Întărirea Sistemului Imunitar, menținerea tinereții și vitalității organismului.

  • Poze Natural Vitamin E 400 IU ~ Vitamina E din Surse Naturale 100 caps, Întărirea Sistemului Imunitar, menținerea tinereții și vitalității organismului.
  • Poze Natural Vitamin E 400 IU ~ Vitamina E din Surse Naturale 100 caps, Întărirea Sistemului Imunitar, menținerea tinereții și vitalității organismului.
  • Poze Natural Vitamin E 400 IU ~ Vitamina E din Surse Naturale 100 caps, Întărirea Sistemului Imunitar, menținerea tinereții și vitalității organismului.
 
 
Pin It


Natural Vitamin E 400 IU ~ Vitamina E din Surse Naturale 100 caps, Întărirea Sistemului Imunitar, menținerea tinereții și vitalității organismului.

SKU: 01261804

Pret vechi: 149 RON Reducere 20%

Pret nou: 119 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Natural Vitamin E 400 IU  contribuie la menținerea tinereții și vitalității organismului.

Un redutabil susținător al sistemului imunitar sanătos.

Prezentare: flacon cu 100 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA


Descriere:

Vitamina E sub formă de acetat de d-alfa-tocoferol (surse naturale) s-a dovedit a fi forma cea mai activă dintre cele 8 forme existente în natură.

În procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compuși inițiali cu structură asemănătoare. 

Tocoferolii joacă un rol important, reprezentând principalii antioxidanți solubili în grăsimi ce protejează organismul uman împotriva radicalilor liberi.

Vitamina E din surse naturale protejează împotriva cancerului vezicii urinare si cancerului de prostată. Concluziile studiilor și cercetărilor prezentate la reuniunea anuală a Asociaţiei Americane de Cercetare a Cancerului care a avut loc în 2004 în Orlando, Florida, arată că mancând alimente bogate în vitamina E putem reduce cu 50% riscul de apariţie a cancerului vezicii urinare. Cancerului vezicii urinare este pe locul 4 privind incidenţa de cancer în rândul bărbaţilor - de patru ori mai frecvent la bărbaţi decât la femei.

Vitamina E se pierde din alimente destul de mult atunci când acestea nu sunt proaspete sau sunt procesate industrial. În grâu, de exemplu, vitamina E se găseşte în cea mai mare parte în stratul de germeni iar prin prelucrarea comercială se îndepărtează între 50% şi 90% din vitamina E. 

Doza de 1-2 capsule pe zi din produsul Natural Vitamin E de la Swanson Premium este suficientă pentru a vă protaja și a prevenii apariția cancerului de vezică și/sau prostată.

Vitamina E este cunoscută pentru puternicul efect antioxidant, se face utilă în prevenirea aparitiei semnelor bătrâneții cauzate de stresul oxidativ. Poate proteja inima, menține nivelul normal de colesterolul și trigliceride. Poate interveni în reglarea sistemului hormonal fiind folosită în prevenirea sterilității și menținerea unei activități sexuale normale, atât la femei cât și la bărbați. Astfel, favorizeza sarcina și influențează potența sexuală. 

Cunoscută pentru puternicul efect antioxidant, se face utilă în prevenirea apariției semnelor bătrâneții cauzate de stresul oxidativ. Poate proteja inima, menține nivelul normal de colesterolul și trigliceride. Poate interveni în reglarea sistemului hormonal fiind folosită în prevenirea sterilității și menținerea unei activități sexuale normale, atât la femei cât și la bărbați. Astfel, favorizeză sarcina și influențează potenta sexuală.

Prin capacitatea sa puternic antioxidantă, vitamina E are un rol deosebit de important și complex în organismul uman. Astfel,prin funcția sa antioxidantă, vitamina E protejează vitamina A, carotenii și acizii grași nesaturați împotriva procesului de oxidare, prevenind astfel ateroscteroza și îmbătrânirea. De asemenea, vitamina E , inlesneste depozitarea glicogenului în ficat și în mușchi, inclusiv în mușchiul cardiac, intervine în metabolismul grăsimilor, al calciului și al fosforului, ca și în sinteza proteinelor și limitează producerea de colesterol.


Vitamina E și imunitatea
Absența vitaminei E afectează funcțiile celulelor T  deci, activitatea sistemului imunitar. Vitamina E crește atât răspunsul imun înnăscut, cât și pe cel dobândit. Suplimentarea cu vitamina E este deosebit de importantă în cazul vârstnicilor, deoarece, la acestea, activitatea sistemului imunitar este scăzută și sunt mai vulnerabili în fața anumitor bacterii și virusuri. Vitamina  E  mărește puterea de aparare a organismului față de infecții, fiind și anticancerigenă.

Vitamina E și celula - Vitamina tinereții și vitalității
Previne și încetinește procesul de îmbătrânire celulară și contribuie la regenerarea celulelor, fiind de aceea recomandată în perioada de convalescență.

Vitamina E și inimă
Specialistii cardiologi au constatat că, administrand vitamina E în timpul sau după infarctul de miocard, se menajează mușchiul inimii. Accelerează și vindecarea bolnavilor ce au suferit intervenții chirurgicale pe arterele coronare, scade riscul instalării ischemiilor cardiace în miocardite, angină pectorală și insuficiență cardiacă, întărește și protejează inima și arterele împreună cu vitamina A împotriva instalării aterosclerozei, putând atenua chiar și simptomele afecțiunilor deja instalate.

     De asemenea, administrarea vitaminei E duce la importante ameliorări în diferite afecțiuni cardiovasculare, în special în durerile cardiace și în stările de sufocare, preintampină formarea cheagurilor de sânge și contribuie la dizolvarea acestora.
     Cercetătorii de la Asociaţia Americană de Cardiologie au descoperit că vitamina E reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge la femei. Administrarea zilnică a unei doze de vitamina E fluidizează sângele şi scade riscul de tromboembolism venos.
     Acționează pozitiv asupra circulației sanguine periferice având rol de protecție la nivelul vaselor capilare;  are acțiune benefică în arterită, tromboflebită, ulcere varicoase.
Vitamina E are și efect diuretic și hipotensiv.


Vitamina E și funcția sexuală - Vitamina fertilității
Intervine favorabil în reproducere, în asigurarea funcționării normale a glandelor sexuale și a celor endocrine fortificând funcția sexuală, ameliorează ritmul de dezvoltare a organelor genitale la pubertate;
Vitamina E este indicată în atrofie testiculară, ovariană și uterină, în impotență, sterilitate feminină și masculină.
Previne avorturile spontane.
Lipsa vitaminei E se resfrange în special asupra funcției de reproducere și poate duce până la sterilitate (atât pentru femei cât și pentru bărbați) sau la avort spontan.
In acest sens, este recomandată mărirea doxei în cazul maternității sau menopauzei. Diminuează, de asemeni, sindromul premenstrual și tulburările de menopauză.


Vitamina E și pielea - Vitamina frumuseții
Vitamina E este considerată, alături de vitaminele A și C ca fiind vitaminele frumuseții.
Vitamina E are rol în regenerarea pielii fiind astfel  indicata în arsuri și răni greu vindecabile.
Are rol benefic în tratarea eczemelor, acneei și psoriazisului.

Vitamina E și mușchii
Se cunoaște faptul că cei care practică culturismul au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E pentru dezvoltarea masei musculare și înlăturarea mai rapidă a oboselii. Si aceasta, datorită calității vitaminei  E  de a fortifica musculatura și țesutul conjunctiv. Prin faptul că îmbunătățește capacitatea musculară și întârzie apariția oboselii, se poate folosi cu succes de către toți sportivii, în general.
S-a descoperit de asemenea că viatmina E este și un excelent antiinflamator natural.
In cazul efortului fizic intens, reduce (alături de vitamina C) efectele nocive ale consumului mărit de oxigen. Așa că dacă se practică sportul, vitamina E  este indispensabilă, și cu atât mai mult dacă e sport la înălțime (alpinism sau ski).
In afecțiuni reumatice inflamatorii, distrofii musculare, vitamina   E  este de asemenea de un real folos.

Vitamina E si Creierul - Vitamina  E  protejează celulele nervoase diminuând de patru ori riscul bolii Parkinson și este eficientă și în tratarea epilepsiei.
La bolnavii care suferă deja de boala Parkinson,  ameliorează crizele prin relaxarea musculaturii.
Vitamina  E  fortifică capacitățile cerebrale și mentale.


Vitamina E și alte acțiuni:

APA - Controlează eliminarea apei din organism.

PLAMAN - Ameliorează afecțiunile pulmonare.
DIABET - Eficientă ca adjuvant în tratamentul diabetului zaharat.
FICAT - Asigură protecția ficatului, în hepatita cronică și în cea epidemică
OCHI - Eficientă și recomandată în miopia evolutivă, precum și în cazul opacifierii cristalinului și al cataractei.


Indicații terapeutice:

- sindrom de malabsorbtie asociat cu insuficiența pancreatică, fibroza chistică sau cu alte afecțiuni

- afecțiuni ale tractului hepato-biliar (colestaza cronică, ciroză hepatică, atrezie biliară, icter de cauză obstructivă)

- tulburări digestive (boala celiaca, sprue tropical, enterite regionale)

- gastrectomie

- abetalipoproteinemie

- acantoza

-necesități crescute de vitamina E, precum: persoane care lucrează în medii toxice și poluate, alte situații ce duc la scăderea capacității de apărare a organismului.


Prezentare: flacon cu 100 capsule moi.

1 capsulă conține 296 mg Vitamina E/2464%/DZR*/VNR***DZR- Doza Zilnică Recomandată cf. HG nr. 685/2009

***VNR- Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

Ingrediente: Vitamina E din surse naturale( acetat de D-alfa-tocoferil), gelatină, glicerină, boabe de soia, apă purificată. 

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului se specilitate.

Contraindicatii: A nu se administra persoanelor cu alergii la oricare din ingrediente. 

Atentie! A nu se lasa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se pastra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! 

Lot nr: vezi pe ambalaj.

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Termen de valabilitate: 30 de luni de la data inscrisa pe ambalaj.

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Producator: Swanson Health Products, USA


"The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. În majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de către utilizatorii site-ului, rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare. 

 

 

 

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 Produse similare


Formula exclusivă Kidney Essentials-Esențiale pentru rinichi menține sănătatea tractului urinar și a rinichilor. Prezentare: flacon cu 60 capsule. Producător: Swanson Health Products, USA....
89 RON
137 RON
Formula exclusivă Digestive Enzymes contribuie la îmbunătățirea digestiei și absorbției în organism a nutrienților. Un redutabil susținător al aparatului digestiv. Prezentare: flacon cu 180 capsul...
129 RON
159 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
Formula exclusivă Triple Strenght Melatonin contribuie la inducerea somnului liniștitor întreaga noapte. Un redutabil susținător al sistemului nervos Prezentare: 60 capsule pentru 60 zile...
57 RON
81 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă Optimum Potency Serrazimes® contribuie la tratarea chisturilor ovariene, a sinuzitei, elimină inflamația, digeră proteinele. Concentratie: 8 0, 000 Unitati/zi (2 cps) Prez...
79 RON
98 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii