Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Passion Supreme DHEA  Sexual Health cu Yohimbe, Damiana, Zinc, Avena Sativa, Saw Pallmetto 45 tablete Pret

 
 
Pin It


Passion Supreme DHEA Sexual Health cu Yohimbe, Damiana, Zinc, Avena Sativa, Saw Pallmetto 45 tablete Pret

SKU: 02069254

Pret vechi: 196 RON Reducere 40%

Pret nou: 118 RON

Stoc limitat - Grabeste-te!

Pretul include taxa TVA 1 de 19%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Supreme DHEA Complex menține sănătatea sexuală feminină și masculină.

Un afrodisiac redutabil pentru femei și bărbați. 

Prezentare: flacon cu 45 tablete

Producător: Swanson Health Products, USA


Descriere:

DHEA este un hormon produs de glanda suprarenală și este cel mai obișnuit hormon din fluxul sanguin uman. Când suntem tineri, în jur de 7 ani, începem să producem acest hormon în mod natural. Nivelurile din sânge ajung la cel mai înalt nivel în timpul adolescenței noastre târzii și încep să scadă în jurul valorii de 25 de ani. Nivelurile DHEA se diminuează la o rată de aproximativ 20% pe decadă până când ajungem în final la aproximativ 10% din nivelurile de vârf până la atingerea vârstei de 80 de ani.

DHEA reprezintă o abreviere pentru dihidroepiandrosteron, un hormon masculin prezent atât în sângele bărbaților cât și al femeilor și secretat de glandele suprarenale, mai exact de cortexul suprarenal (adrenal) al acestor glande. De asemenea, acesta mai este produs în cantități mici și de către ovare și testicule. Cea mai mare parte din acest hormon se găsește în organism sub formă sulfatată, adică are o moleculă de sulfat atașată (DHEAS), procesul de adăugare a acestei molecule având loc în ficat, potrivit specialștilor. Trebuie știut că această formulă nu are același impact asupra organismului precum formula DHEA. Pentru o privire de ansamblu, trebuie să știm că în organismul nostru glandele endocrine secretă 5 tipuri de androgeni (hormoni sexuali care determină caractere masculine; în cazul femeilor aceștia reprezintă precursorii hormonilor feminini): dihidroepiandrosteronul sulfat (DHEAS), dihidroepiandrosteronul (DHEA), androstendionul, testosteronul și androstendiolul. Dintre aceștia, testosteronul este singurul androgen cu activitate directă, în timp ce restul sunt precursori ai testosteronului. Astfel, se consideră că DHEA este un androgen ”slab”, ale cărui efecte nu pot fi comparate cu cele ale testosteronului, chiar dacă DHEA poate crește nivelul acestui hormon. Din câte se pare, DHEA are doar 5% din efectele androgene ale testosteronului.

În organism cea mai importantă poate fi relația sa cu cortizolul. DHEA are o relație inversă cu cortizolul, adică dacă DHEA are niveluri scăzute de cortizol sunt ridicate și invers. Cortizolul este unul dintre puținii hormoni care crește odată cu vârsta. Cortizolul este cunoscut pentru a induce stresul și când nivelurile sunt ridicate pentru perioade lungi, multe funcții corporale sunt afectate negativ. De exemplu, organismul poate deveni mai rezistent la insulină și pot apărea leziuni ale sistemului endocrin prin deteriorarea hipotalamusului. Menținerea nivelurilor sănătoase de DHEA, menținând sub control nivelurile de coritol poate ajuta la încetinirea îmbătrânirii fizice și la reducerea stresului.

DHEA este cel mai abundent hormon din sângele uman. Cercetările au descoperit că are efect anti-îmbătrânire semnificativ. Nivelurile DHEA se diminuează în mod natural pe măsură ce oamenii îmbătrânesc și există motive întemeiate să se gândească că luarea unui supliment DHEA vă poate extinde viața și vă va face mai tineri în timp ce sunteți în viață. În plus, DHEA poate fi un jucător important în îmbunătățirea cognitive și creșterea performanțelor sexuale.

În anii 1960, medicul francez Etienne Emile Baulieu, M.D., a descoperit proprietățile anti-îmbătrânire ale DHEA. Într-un studiu recent, un endocrinolog de la Universitatea din California, San Diego, Samuel Yen, MD a administrat suplimente DHEA la treizeci de bărbați și femei de 40-70 de ani, timp de șase luni. Subiecții s-au simțit mult mai bine din punct de vedere fizic și psihic, au avut mai puține dureri și boli auto-imune. De asemenea, DHEA poate îmbunătăți pielea la persoanele în vârstă și poate ajuta la tratamentul osteoporozei, atrofiei vaginale, disfuncției erectile și a unor condiții psihologice.

Supreme DHEA Complex conține 25 mg de zinc,avena sativa, scoarță de Yohimbe, frunză de Damiană, fruct de palmier pitic, rădăcină de urzică și DHEA 25 mg. care susțin sănătatea și performanțele sexuale.

O cantitate insuficientă de Zinc în organism diminuează libidoul, reduce capacitatea unui bărbat de a menține erecția și cantitatea și calitatea lichidului seminal, reduce sinteza t3st0st3r0nului și diminuează considerabil performanța sexuală. Organele sexuale masculine folosesc cel mai mult zinc dintre toate componentele corpului în procesele sale.  Lipsa zincului în organism poate cauza impotență masculină, prostatită( inflamația prostatei), iar în cazul băieților care nu au ajuns la vârsta maturității sexuale poate determina dezvoltatea penisului și a testiculelor.

Zincul este un factor determinant a calitatii spermei bărbaților. Jurnalul Fertilitatea și Stertilitatea a publicat un studiu efectuat pe un grup de bărbați din China, iar în urma acestei cercetări s-a dovedit că o concentrație scăzută de zinc în organism afectează grav calitatea spermei. Un studiu realizat ulterior, pe aceeași grupă de bărbați care au luat în prealabil suplimente pe bază de zinc a demonstrat că spermatozoizii erau într-o cantitate mai mare, mai puternici și mai rapizi.

Yohimbe este o plantă populară care este originară din Africa de Sud și este cunoscută în întreaga lume ca un afrodisiac puternic. Se extrage din scoarța interioară a copacului tropical din Africa de Vest (Corynanthe Yohimbe). Timp de secole, scoarța brută a fost folosită ca un tonic pentru a crește priceperea sexuală și plăcerea.

Yohimbe a fost una dintre cele mai populare suplimente pentru bărbați și femei de ani de zile. Atunci când sunt ingerate, organismul îl convertește în yohimbină și se asimilează în fluxul sanguin. Yohimbina, un alcaloid, este ingredientul activ principal al yohimbe.

Persoanele care iau Yohimbe trebuie să evite alimentele care conțin tiramină, cum ar fi brânza, vinul roșu sau ficat. Tiramina este o substanță conținută în produsele alimentare, cum ar fi brânza, ficatul și vinul roșu. Aceste alimente nu ar trebui să fie consumate în timpul tratamentului cu yohimbe. De asemenea, antidepresive, cum ar fi Prozac ar trebui să fie luate în combinație cu yohimbe numai sub supravegherea atentă a unui medic.

Damiana este o plantă considerată "afrodiziacul mayașilor" pentru puterile sale extraordinare în creșterea performanțelor sexuale, în special la bărbați. Este un tonic sexual și pentru femei, stimulează fertilitatea prin echilibrarea hormonală și are o mulțime beneficii în sănătate.

Fertilitatea partenerilor este stimulată cu ajutorul acestei plante în mai multe feluri: creșterea apetitului seuxal sau libidoului; tratarea impotenței masculine; reglarea ciclului menstrual; combaterea problemelor de ejaculare precoce; stimularea secreției de t3st0test3r0n. Damiana are un efect tonifiant asupra organelor sexuale și contribuie la stimularea ovariană a femeii în vederea maximizării fertilității.

SUPREME DHEA COMPLEX 25 mg/ tabletă, 45 tablete

Prezentare:  flacon cu 45 tablete

Ingrediente/ capsulă: DHEA(dehidroepiandrosteron ) 25 mg, Zinc 15 mg, Avena sativa 500 mg, Yohimbe Bark  150 mg, Damiana 100 mg, Radacină de Sarsaparilla 100 mg, Fruct de Palmier Pitic 100 mg,  Extract din Rădăcină de Urzică 50 mg.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi seara dupa cină sau conform recomandării consultantului de specialitate,.

Contraindicații: Acest produs conține yohimbină, care poate determina o creștere a tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace, și nu trebuie luată de persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, ulcere, hipertensiune arterială sau hipersensibilitate la orice componentă. Acest produs nu este recomandat femeilor, copiilor și persoanelor cu tulburări psihice. Nu utilizați alcool, medicamente care modifică starea de spirit, antidepresive, alimente care conțin tiramină, cum ar fi ficatul, brânzeturile și vinul roșu, sau medicamentele care conțin OTC (fenito-propanolamină) (PPA). Întrerupeți utilizarea și consultați medicul dumneavoastră dacă apar amețeli, insomnie, tremor, nervozitate, dureri de cap sau palpitații cardiace. A nu se utiliza de persoanele sub 18 ani! A nu se utiliza de femeile însărcinate sau care alăptează. Nu se recomandă femeilor cu vârsta sub 35 de ani. Consultați-vă medicul sau personalul medical autorizat și calificat înainte de a utiliza acest produs dacă aveți antecedente familiale de cancer de prostată, mărirea prostatei, boli de inimă, colesterol scăzut "bun" dacă folosiți orice alt supliment alimentar, medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală sau medicamente fără prescripție medicală. Nu depășiți doza recomandată. Depășirea dozei recomandate poate provoca efecte adverse grave asupra sănătății. Reacțiile adverse posibile includ: acnee, căderea părului, creșterea părului pe față (la femei), agresivitate, iritabilitate și creșterea nivelului de estrogen. Întrerupeți utilizarea și contactați imediat un medic sau un medic specialist calificat și autorizat, dacă aveți bătăi rapide ale inimii, amețeli, vedere încețoșată sau alte simptome similare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise. În caz de supradozaj s-au evidențiat urmatoarele reacții adverse: acnee, căderea părului, creșterea părului pe față (la femei), agresivitate, irascibilitate și creșterea nivelului de estrogen. Întrerupeți consumul și prezentați-vă  la medic în cazul în care experimentați: creșterea bătăilor inimii, amețeli, vedere încețoșată sau alte simptome similare.

Producător: Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data inscrisa pe eticheta este data productiei conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentratie maxima timp de 30 luni de la data fabricatiei.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 Produse similare


Formula exclusivă DHEA susține stimularea activității secretoare a glandelor hormonale. Un redutabil susținător în creșterea fertilității feminine. DHEA - dehidroepiandrosteron Prezentar...
127 RON
178 RON
Formula exclusivă Tangkat Ali sau Testojack contribuie la buna funcționare a sistemului reproducător, calității spermei, masei musculare. Un afrodisiac redutabil cu efect rapid Prez...
163 RON
249 RON
Formula exclusivă Kyoto 100% Natural Japanese Oyster Extract (extract de stridii) contribuie la menținerea sănătății aparatului reproducător. Un redutabil afrodisiac natural. Prezentare: flacon...
98 RON
167 RON
Formula Complexă Horny Goat Weed (Iarba Caprei Agitate) contribuie la menținerea sănătății sexuale feminine și masculine. Un redutabil afrodisiac pentru ambele sexe. Conținut: 120 capsule...
147 RON
215 RON
Formula exclusiva Super - Strength Pregnenolone este o substanta naturala care sprijină stimularea activității horm0nale și funționarea sănătoasă a creierului. Pregnenolona - Un redutabil precurs...
91 RON
127 RON
Tratament naturist disfuncție erectilă cu L-arginina și Extract din scoarță de pin maritim- Pine Bark Extract Descriere: L-arginina şi Pycnogenolul -Pine Bark sunt două suplimente care s...
249 RON
388 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Folosesc Extractul de Asparagus de 3 luni. Sunt foarte multumit de acest supliment alimentar. Eu il folosesc pentru guta. Inainte sa incep sa il iau...

Stoica Lucian

Vezi mai multe marturii