Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Protocol Deparazitare ~ Tinctură din Coajă de Nucă Neagră, Pelin, Cuișoare ~ Paraziți și Viermi Intestinali, Tratament Naturist Eficient 10 zile Preț Prospect

 • Poze Protocol Deparazitare ~ Tinctură din Coajă de Nucă Neagră, Pelin, Cuișoare ~ Paraziți și Viermi Intestinali, Tratament Naturist Eficient 10 zile Preț Prospect
 • Poze Protocol Deparazitare ~ Tinctură din Coajă de Nucă Neagră, Pelin, Cuișoare ~ Paraziți și Viermi Intestinali, Tratament Naturist Eficient 10 zile Preț Prospect
 • Poze Protocol Deparazitare ~ Tinctură din Coajă de Nucă Neagră, Pelin, Cuișoare ~ Paraziți și Viermi Intestinali, Tratament Naturist Eficient 10 zile Preț Prospect
 
 


Protocol Deparazitare ~ Tinctură din Coajă de Nucă Neagră, Pelin, Cuișoare ~ Paraziți și Viermi Intestinali, Tratament Naturist Eficient 10 zile Preț Prospect

SKU: 00000190

Pret vechi: 262 RON Reducere 50%

Pret nou: 132 RON

Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Black Walnut (nucă neagră) Wormwood (pelin)  Clove (cuișoare) contribuie la deparazitarea și detoxifierea organismului.

Un redutabil deparazitar al organismului.

Producător: Nature's Answer, SUA

Prezentare: Flacon cu 30 ml extract (tinctură)

 

Protocol de 10 zile: pentru adulți (2 sticluțe de 30 ml) pentru copii (1 sticluță de 30 ml)

Fără Alcool - Fără Gluten

 

Protocolul poate fi folosit și pentru animalele de companie în doza pentru copii.

Protocolul constă într-o combinație de extracte din plante care s-au dovedit de-a lungul timpului a fi cele mai eficiente pentru deparazitare și detoxifiere.

Combinația de plante este oferită sub formă de extract lichid care are la bază glicerină vegetală, substanța care face sigură administrarea tratamentului chiar și de către copiii mici și bolnavii de ficat.

Extractul lichid conține urmatoarea combinație de plante:

Black Walnut Hull (tinctură nucă neagră), Clove (tinctură cuisoare), Wormwood (tinctură pelin amar), Sweet Annie (tinctură pelin dulce)


 

Black Walnut Hull (tinctură din coajă de nucă neagră), Juglans nigra

Nucul negru este foarte apreciat în patria sa, America de Nord, datorită acţiunii benefice şi eficiente a substanţelor naturale care intră în compoziţia sa. Planta conţine polifenoli, juglon, vitamina C, caroten, vitaminele B1, B6, P, E, ulei eteric, acizi organici, substanţe tanante etc. Este important de menţionat faptul că gradul de saturaţie al juglonului şi al polifenolului în frunzele de nuc negru este de 2-4 ori mai mare decât în nucul grecesc. Nucul negru se utilizează în caz de invazii helmintice, afecţiuni ale tractului gastrointestinal, eczeme cronice, diateze. *Se utilizează în programe complexe de slăbire, de curăţare a organismului, de revigorare a acestuia, precum şi ca remediu ajutător în diverse afecţiuni cronice.

*Extractul din coajă de nucă neagră exercită o acţiune antihelmintică, antibacteriană, antiinflamatoare. Este recomandat în special persoanelor de vârsta a treia, cu tendinţă spre constipaţii.

Nuca neagră poate fi folosită și pentru tratarea candidei ștratarea vaginozei bacteriale. Acest lucru se datorează faptului că nucile negre sunt alcaline, iar ciupercile și alți paraziți nu sunt capabili să trăiască într-un mediu alcalin. Este un foarte bun antifungic și antiparazitar.

Nuca neagră este deosebit de cunoscută pentru proprietățile sale medicinale. Nuca neagră este un ingredient esențial al medicamentelor convenționale. *Datorită valorii sale medicinale enorme, multe spitale din Rusia au folosit aceasta nucă timp de secole. *Americanii indigeni au recunoscut, de asemenea, importanța nucilor negre și le-au folosit zeci de ani mai ales în tratarea bolilor infecțioase.

Acţiunea componentelor active

Juglonul este cea mai importantă substanţă activă a nucului negru. Normalizează activitatea intestinului, acţionând ca un laxativ uşor în cazul constipaţiilor. Este eficient împotriva bacteriilor, fungilor şi helminţilor. *Încă din antichitate Hipocrate îl folosea pentru eliminarea viermilor intestinali. În medicina populară a Americii de Sud şi de Nord se utilizează şi în prezent ca remediu împotriva ascaridelor şi teniei.

*Flavonoidele asigură proprietăţi antioxidante şi spasmolitice, relaxând totodată musculatura netedă.

Acidul linolenic participă activ la scindarea celulelor grase şi reducerea colesterolului de densitate joasă, care este una din cauzele apariţiei aterosclerozei şi degenerescenţei grase a ficatului. Acidul linolenic este foarte important pentru organismul uman întrucât intră în compoziţia membranelor celulare, fibrelor nervoase şi retinei. Nu se sintetizează în organismul uman şi de aceea aportul său poate proveni doar dintr-o nutriţie corectă sau din suplimentele alimentare.

Taninurile (substanţele tanate) posedă efect antiinflamator și exercită influenţă asupra mucoaselor, reducând iritaţia şi îmbunătăţind densitatea ţesuturilor. Taninurile formează un film impermeabil care izolează mucoasa împotriva deteriorării sale ulterioare accelerând astfel vindecarea acesteia.

Pentru a sporii eficienta, in cazul adultilor si adolescentilor de peste 14 ani, recomandam combinarea tratamentului cu:

 Capsulele de Pelin Dulce Wormwood -Artemisia Annua. 

Se administreaza 1 capsula de 3 ori pe zi inainte de mese timp de 15 zile. CLICK AICI!

Alte doua elemente, AjiPure L-Arginina cu L-Ornitina, imbunatatesc reteta.

Parazitii produc o mare cantitate de amoniu ca excretii. Amoniul este echivalentul lor pentru urina si este eliberat de catre acesti paraziti in corpul uman in cantitati mari. Aceasta substanta, amoniul, este foarte toxica, mai ales pentru creier. Ea produce insomnia, tulburari ale somnului si anxietate.

AjiPure L-Arginina cu L-ornitina are efecte de reducere a efectelor amoniului.

Se administreaza 1 capsula pe zi, dimineata, timp de 3 luni. CLICK AICI!

 

 


Clove (tinctura de cuișoare) Syzygium aromaticum

Cuișoarele provin din estul Indoneziei și au fost, probabil, primele plante folosite la  împrospătarea respirației. *În China, în timpul dinastiei Han , curtenii mestecau cuișoare pentru a-și îndulci respirația înainte de a discuta cu împăratul.
*Printre mai mult de o mie de alimente studiate la Universitatea din Oslo , cuișoarele conțin cei mai mulți antioxidanți pe gram.
Cuișoarele pot fi folosite pentru a calma balonarea, în compotul de fructe un vârf de cuțit de cuișoare, nu numai că are un gust bun, dar este, de asemenea, un desert calmant pentru digestie.

*Se folosesc în scopuri medicinale bobocii florali, de la arbori în vârsta de peste 6 ani. După uscare lentă la soare, aceștia capătă un aspect cuneiform și au miros plăcut, picant, puternic aromat și gust înțepător, arzător și aromatic. Cuișoarele conțin 15-20% ulei esențial, la care se adaugă flavonoide, taninuri, steroli și glicozide sterolice, ulei gras (10 %) și acizi polifenolcarboxilici (acid galic, acid protocatehic). Uleiul eteric se obține din bobocii florali prin antrenare cu vapori de apă, timp de 14-16 ore sau din frunze, timp de 48 de ore. Producția mondială de ulei eteric din boboci, frunze și ramuri tinere depășește 2.000 de tone anual, valorificîndu-se cu 6-9 euro/kg. Randamentul de ulei ajunge la 15% din boboci, 2-3% din frunze și 4-6 la sută din ramuri. În compoziția uleiului eteric predomină eugenolul (85-95 % din total), la care se adaugă acetatul de eugenol, vanilina, cineolul, cariofilenul, pinenul și mentolul.

Au efect antimicrobian, antiparazitar, vermifug, germicid, antiseptic, carminativ, antispasmodic, antiinflamator, expectorant, stomahic, imunostimulator.

Protejează organismul de bacterii, virusuri, fungi, paraziți; reduce durerea, procesul inflamator și agregarea plachetară; protejează împotriva formării tumorilor cheagurilor și a radicalilor liberi (este antioxidant); favorizează digestia ( prin stimularea secrețiilor gastro-intestinale), diurează și dezintoxicarea organismului; inhibă procesele fermentative din intestin, reasoarbe gazele formate; activează splina și funcțiile renale; îndepartează halena, senzația de vomă, sughțiul rebel.

Utilizat tradițional ca adjuvant în: 
-paraziți și viermi intestinali,
-împrospatarea respirației,
-alungarea gândurilor malefice,
-combaterea diareei, balonării, flatulenței, indigestiei,
-combaterea gastritei
-combaterea grețurilor, senzației de vomă,
-lipsa poftei de mâncare.

 

Wormwood - Tinctura de Pelin amar și Pelin dulce 

Virtuțile pelinului erau cunoscute de greci încă din antichitate. De secole această plantă a fost folosită ca tonic cu proprietăţi antiseptice, antispastice, carminative, antipiretice şi vermifuge.

Pelinul este un arbust peren cu frunze verzi-argintii ce au un gust amar, fiind recunoscut chiar ca fiind cea mai amară plantă de pe Pământ. Este cunoscut sub denumirea ştiinţifică de Artemisia absinthus şi creşte în special în Europa, nordul Africii şi vestul Asiei.

Printre beneficiile consumului de pelin se numără proprietăţile sale carminative, de aceea acesta poate fi folosit pentru tratamentul unor probleme gastrice, cum ar fi balonarea, flatulenţa, indigestia, lipsa poftei de mâncare, forme uşoare de gastrită şi dureri gastrice. Pelinul este una din plantele cele mai eficiente în tratarea şi prevenirea multor probleme de ordin hepatic, inclusiv icterul şi hepatita.

*De curând s-a descoperit că pelinul este deosebit de eficient în lupta împotriva celulelor canceroase.

*Pelinul este eficient în detoxifierea organismului şi stimularea sistemului imunitar. În plus, ceaiul de pelin este un excelent remediu împotriva viermilor intestinali şi a altor paraziţi deoarece pelinul conține substanțe fatale pentru aceștia. O combinație de extracte naturale care conțin și pelin, administrate zilnic timp de 2 săptămâni, sunt suficiente pentru a scăpa definitiv de paraziți sau viermi intestinali.

Extractele cu pelin sunt recomandate în afecțiuni precum: eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), cancer, artrită, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, Candida, tuse, migrene.

Pelinul este o plantă perenă întâlnită în toate zonele, atât în zona de deal, cât şi de şes. Conţine uleiuri eterice, tojona, substanţe amare, absintină, proazulenă, substanţe minerale. Înfloreşte galben în perioada iulie-septembrie. Consumat abuziv este toxic, provocând stări de agitaţie, halucinaţii, pierderea cunoştinţei, tremurături. Se foloseşte în industrie la prepararea de vin şi vermut. Se administrează în cazul lipsei poftei de mâncare, sau pentru eliminarea viermilor si parazitilor intestinali şi în hipertensiune.

*O cercetătoare din Brazilia a făcut o descoperire epocală, tratând cancerul cu pelinul dulce, coajă de nucă neagră şi cuişoare.

Ea a descoperit că parazitul numit Trematod (Fasciolopsis buski), împreună cu alcoolul izopropilic, dă naştere cancerului.

Parazitul poate proveni de la alimente, în special carnea de porc neîndeajuns preparată, laptele nefiert, sau de la animalele de companie pe care trebuie să le deparazităm anual.

Tratamentul constă în administrarea de pelin amar, pelin dulce, cuişoare și nucă neagră americană. Toate acestea trebuie asociate, deoarece pelinul dulce și cel amar omoară numai adultul şi larvele, iar cuişoarele acţionează asupra ouălelor. Rezultatul acestui tratament apare în cel mult două săptămâni. Chiar şi în stadiul patru de cancer s-au obţinut rezultate, persoanele în cauză fiind salvate

 

Pentru a sporii eficienta, in cazul adultilor si adolescentilor de peste 14 ani, recomandam combinarea tratamentului cu Capsulele de Pelin Dulce Wormwood -Artemisia Annua. 

Se administreaza 1 capsula de 3 ori pe zi inainte de mese timp de 15 zile. CLICK AICI!

 

Prezentare: flacon cu 30 ml

Compoziție per 2 ml de extract..... 2,000 mg

Mod de utilizare:

Tratamentul se face pe o perioada de 10 zile fără întrerupere. 

Adulți și adolescenți de peste 14 ani:  câte 2 ml de 3 ori pe zi în puțină apă înainte de mese sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Necesar pentru un tratament: 2 sticluțe de 30 ml.

Copii peste 5 ani :  te 1 ml de 3 ori pe zi în puțină apă înainte de mese sau conform recomandării consultantului de specialitate. 

Necesar pentru un tratament: 1 sticluță de 30 ml.

Protocolul poate fi folosit și pentru animalele de companie în doza pentru copii.

Dacă este nevoie tratamentul se poate repeta la 3 sau 6 luni.

Pentru dozare recomandam folosirea unei seringi gradate cu care se extrage tinctura si apoi se adauga in putina apa sau bautura preferata.

 

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție!  A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Lot nr: Vezi pe ambalaj.

Termen de valabilitate: Vezi pe ambalaj.

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Informațiile nu trebuie folosite pentru a preveni , diagnostica, trata sau vindeca nici o boală.


*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • dumbraveanu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua. am afcut comanda la inceput de februarie de acest protocol...am tot suant si mi s azis ca nua avenit si ca sa sun peste 3 sapt...atata de mult dureaza?as avea mare nevoie de el
  va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, inca nu a sosit produsul pe stoc, in momentul in care il primim o sa fiti anuntata. Sanatate!

 • Zugravu Katy / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Vă rog să mă contactati

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  pt detalii va rog sa sunati la unul din numerele 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820
  Multumim.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  pt detalii va rog sa sunati la unul din numerele 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820
  Multumim.

 • Popescu Livia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am cumparat de la dvs.- Protocol Deparazitare ~ Tinctura din coaja de Nuca Neagra Pelin Cuisoare - si v-am rugat sa-mi spuneti daca acest tratament e bun si pentru viermii cardiaci mai ales ca am terminat tratamentul de 10 zile si n-am nici un rezultat. Va este atat de greu sa-mi raspundeti?!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest tratament este eficient pt toate tipurile de paraziti. sanatate!

 • Ioana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  va rog sa imi spuneti daca in pretul de 132 de lei sunt incluse cele doua sticlute necesare tratamentului de 10 zile sau doar o singura sticluta? Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, 132 lei este pretul unui flacon, pt un tratamant de 10 zile sunt necesare 2 flacoane,
  Multa sanatate!

 • vasiliu anton / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Produsul este exceptional si foarte necesar,dar inaccesibil pentru majoritatea populatiei Romaniei.Este ca si cand ne uitam in vitrina la ceva ce ne-am dori foarte mult.Daca faceti cadouri,sa stiti ca imi doresc si eu,dar ar trebui sa rabd de foame o luna.Anton.


Produse similare


Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral Un redutabil susținătoral sistemului imunitar Prez...
89 RON
149 RON
Tratament deparazitare: Tratamentul constă într-o combinație de extracte din plante care s-au dovedit de-a lungul timpului a fi cele mai eficiente pentru deparazitare și detoxifiere. Tra...
219 RON
366 RON
Formula exclusivă Black Walnut Hulls - Coaja de Nuca Neagra contribuie la deparazitarea și detoxifierea organismului. Un redutabil deparazitar al organismului. Producător: Swanson He...
73 RON
118 RON
Formula exclusivă Best Artemisinin Extract Standardizat din Pelin Dulce - Artemisia Annua puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian. Un redutabil susținător al sănătății întregului organis...
249 RON
396 RON
Formula exclusivă Artemisinin din Pelin Dulce - Artemisia Annua puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian. Un redutabil susținător al sănătății întregului organism. Prezentare: flacon...
237 RON
386 RON
Formula exclusivă Asparagus contribuie la buna funcționare a tractului urniar, gută, pietre la rinichi Prezentare: 60 Capsule Vegetariene Producător: Swanson Health Products, SUA...
109 RON
178 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii