Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Protocol Tratament Naturist Torticollis - Spondiloză ~ Fibro Essential + Zeel Homeopat Cremă + Traumeel S Homeopate, Artrită, Gonartroză, Coxartroză, Gât Ințepenit

 • Poze Protocol Tratament Naturist Torticollis - Spondiloză ~ Fibro Essential + Zeel Homeopat Cremă + Traumeel S Homeopate, Artrită, Gonartroză, Coxartroză, Gât Ințepenit
 • Poze Protocol Tratament Naturist Torticollis - Spondiloză ~ Fibro Essential + Zeel Homeopat Cremă + Traumeel S Homeopate, Artrită, Gonartroză, Coxartroză, Gât Ințepenit
 • Poze Protocol Tratament Naturist Torticollis - Spondiloză ~ Fibro Essential + Zeel Homeopat Cremă + Traumeel S Homeopate, Artrită, Gonartroză, Coxartroză, Gât Ințepenit
 
 
Pin It


Protocol Tratament Naturist Torticollis - Spondiloză ~ Fibro Essential + Zeel Homeopat Cremă + Traumeel S Homeopate, Artrită, Gonartroză, Coxartroză, Gât Ințepenit

SKU: 171

Pret vechi: 659 RON Reducere 52%

Pret nou: 314 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Protocol Tratament Naturist Eficient Torticollis

Fibro Essentials 90 caps + Zeel Homeopat Crema 100 gr + Traumeel S Homeopate 10 Fiole

Pachetul se livrează Gratuit prin Curierat rapid!!!

Există mai multe tipuri de torticolis:

1. Torticolis banal - care apare după o mișcare bruscă și forțată a gâtului, după o poziție inadecvată în timpul somnului. Idealul este, fie că dormim pe o parte sau pe spate, ca perna pe care dormim să urmeze linia axei gâtului. Daca avem probleme cervicale e necesară o pernă consistentă.

2. Torticolis muscular congenital - prezent de la naștere, cauzat de o dezvoltare insuficientă a mușchiului responsabil de extensia gâtului: sterno-cleido-mastoidian. In acest caz, torticolisul este permanent și nedureros. Nu se cunoaște cauza scurtării mușchiului sterno-cleido-mastoidian. Unii medici consideră că mușchiul poate fi întins sau rupt în timpul nașterii. Leziunea produce hemoragie care apoi se absoarbe, ducând la apariția unei cicatrici ce scurtează mușchiul. Unele cazuri de torticolis congenital sunt produse de o afecțiune osoasă a parții superioare a măduvei spinării (coloana cervicală). Această afecțiune este cunoscută ca malformație congenitala a coloanei cervicale.

Este important ca părinții, imediat ce au observat prezența torticolisului, să consulte un medic, deoarece și alte afecțiuni pot cauza această pozitie vicioasă. Medicul va examina copilul, va face o anamneză (istoric) minuțioasă a nașterii, vă indică o radiografie a coloanei cervicale pentru a decela eventuale probleme osoase și va analiza șoldurile copilului. Dezvoltarea anormală a șoldurilor ( displazia de șold ) apare la 1 din 5 copii cu torticolis congenital.

3. Torticolis spasmodic - de cauză necunoscută, este clasificat printre distonii ( boli în decursul cărora contracțurile provoacă poziții anormale ale corpului ). Se observă accese de dureri și de redoare a gâtului, în timpul cărora survin contracturi succesive. Capul poate fi în rotație (torticolis), în înclinație pe o parte (laterocolis), în flexie spre în față (antecolis) sau în extensie spre spate (retrocolis).

4. Torticolis simptomatic - nu este decât unul dintre simptomele unei boli cauzale. Multe leziuni ale coloanei vertebrale cervicale sau ale regiunii cefei pot provoca un torticolis.

Administrare:

Fibro Essentials  1-0-1

Zeel Cremă         1-0-1

Traumeel S fiole: 1 fiolă la două zile intramuscular, seara. 

Formula exclusivă  Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare. Optimizator Neuromuscular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Indicații Fibro Essentials:

 Afecțiuni ale sistemului nervos: spondiloză cervicală, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativă, nevralgii, migrene, fibromialgie, fibromialgie primară și secundară, nevrită, paralizie facială, polineuropatii, scleroză medulară, scleroză multiplă, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, incontinență urinară și/sau anală, poliartrită reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmică, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorțeală, trombangeita obliterantă, Insuficiență circulatorie vertebro-bazilară, icvb, Neuropatie Periferică,  boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea creșterii petelor în Vitiligo, Sclerodermie.    

Afecțiuni musculare: mialgie, torticollis, astenie musculară, entorse, displazii

Afecțiuni osteo-articulare: artrită, artroză, carii osoase, necroză osoasă, decalcifiere osoasă, fracturi, lumbago, reumatism articular.

Fibro Essentials contribuie la :

- funcționarea normala a sistemului muscular

- reducerea oboselii și extenuarii,

- metabolismul energetic normal

- menținerea sănătății psihice

- funcționarea normală a sistemului nervos

- îmbunătățirea performanței mentale

- stimularea memoriei 

- funcționarea normala a  inimii

- menținerea sănătății membranelor mucoase

- menținerea nivelului normal al globulelor roșii

- menținerea sănătății pielii,

- menținerea vederii normale,

- metabolismul normal al  fierului,

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,

Ingrediente active/ 1 capsulă:                                           

- Trimetilglicină (TMG) (din BetaPower® Natural Betaine)... 50 mg 

- DL-metionină.................................................100 mg 

Inozitol.........................................................7 mg          

- Colina  (bitartrat de colina ) vitamin b 7.......15.6 mg  

- Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină)..................17mg (1133% DZR*)

- Vitamina B2(riboflavină)..................................17 mg (1000% DZR*)

- Niacină..........................................................25 mg (125% DZR*)

- Vitamina B12 (ciancobalamină).......................17 mcg (283% DZR*) 

- Acid pantothenic (D-pantotenat de calciu).........18 mg (180% DZR*)

- Magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu).....42 mg (11%DZR*)

- Acid Malic.....................................................417 mg   

*Doza zilnica recomandata

Vitamina B1 (tiamina) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase și ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispoziții”, are efecte tonice și este utilă pentru cei care suferă de rău de mișcare (kinetosis); contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. 

Vitamina B2 (riboflavina) ajută la transformarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor în energie și intervine în menținerea vederii normale

Vitamina B3 (niacina) are efect direct în procesul de sintetizare a grăsimilor și colesterolului. Ajută la scăderea nivelului de colesterol și, conform unor studii recente, joacă un rol relevant în protecția împotriva bolii Alzheimer și a declinului congnitiv care poate să apară odată cu înaintarea în vârstă.

Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la sinteza normală a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol în protecția celulelor hepatice și în funcționarea corectă a tractului gastrointestinal

Vitamina B5 (acidul pantoneic) are rol în transformarea grăsimilor, proteinelor și a carbohidraților în energie.

Magneziul reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Organismul nu il produce singur și, în plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decât în cantități reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile în comerț îngreunează și mai mult asimilarea magneziului necesar funcționării optime a organismului. Nu în ultimul rând, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în timp ce utilizarea în mod repetat a laxativelor și consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantității de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, pretul pe care il plătim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic.

Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, stările anxioase, irascibilitatea, atacurile de panica sau chiar depresia.

Acidul malic este un compus organic ce se găseşte în mod natural în fructe ca mere, struguri, ananas, fructe de pădure etc.

A fost izolat pentru prima dată din suc de mere în 1785, iar în 1787 a primit denumirea de acid malic.

Acidul malic este un compus important ce creşte nivelul de energie din organism şi rezistenţa la efort fizic.

Este folosit şi ca supliment alimentar, împreună cu magneziul, pentru tratarea oboselii cronice şi a fibromilagiei.

DL-metionina este un aminoacid esenţial cu sulf care acţionează în metabolismul lipidelor şi proteinelor. Previne sau corectează grăsimile la nivelul ficatului prin eliberarea deficitului de colină în protecţia ficatului. Are efect de reglator al acidității urinei.

Betaina este un nutrient important pentru organism ce poate fi produs intern de mitocondrii sau obţinut printr-o alimentaţie variată. Betaina este un derivat al aminoacidului glicină şi poate fi întâlnită şi sub denumirile trimetilglicină, licină şi oxineurină.

A fost descoperită în secolul 19 în sucul de sfeclă de zahăr, după care a fost gasită şi în alte organisme.

Este absorbită şi utilizată uşor, iar principalele roluri sunt de protecţie celulară şi de donor de grupări metil necesare în foarte multe reacţii biochimice. Acest compus protejează celulele în cazuri de salinitate ridicată, deshidratare, temperaturi ridicate. Betaina favorizează acumularea de apă în celule, înlocuieşte sarurile anorganice şi protejează enzimele de inactivarea osmotică sau termică. 

Studii recente au arătat că un consum adecvat de colină şi betaină (betaine) are efect antiinflamator, ceea ce scade considerabil riscul apariţiei cancerului şi a altor afecţiuni grave. Acest compus protejează rinichii de acţiunea unor substanţe toxice şi poate creşte performanţele fizice ale sportivilor.

Inozitolul sau ciclohexanul este un compus identificat în urmă cu mai bine de 100 de ani. Beneficiile asupra sănătaţii au fost puse în valoare abia în ultimele decenii, în urma unor cercetări ştiinţifice şi studii clinice efectuate de echipa de medici condusă de A. K. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

Poate fi regăsit în complexul vitaminic B (vitamina B7), este lipotropic şi alături de colină intră în compoziţia lecitinei ce are un rol important în alcătuirea şi hrănirea celulelor organismului. Lecitina este secretată de bilă, solubilizează sărurile, împiedică depunea grăsimilor şi a colesterolului în ficat, previne steatoza hepatică, împiedică arteroscleroza şi formarea calculilor biliari.

Precursor al fosfogliceridelor (fosfatidil-inozitol) facilitează comunicarea neuronilor cu sistemul nervos al organismului şi asigură transportul grăsimilor, a ionilor de potasiu şi sodiu prin membrane în tot corpul. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, care poate provoca mutaţii genetice.

Este de un real  folos în afecţiuni neurologice, psihiatrice, cardiovasculare, dermato-venerice, digestive, metabolice, diabet (diabeticii au un nivel ridicat de inozitol în urină), modificări biochimice şi electrolitice ale sângelui. Eficient în tratarea eczemelor, constipaţiei, ajută secreţia laptelui, menţine sănătatea pielii, părului şi a ochilor.

Colina mai este numită și vitamina memoriei. Colina este una din puținele substanțe capabile saă penetreze așa-numita "barieră sangvină a creierului" care are rolul de a proteja encefalul de variatiile bruste ale dietei zilnice. Este una din puținele vitamine care trec in lichidul cefalorahidian, fiind implicată în metabolismul chimic al creierului. Ea reușește să pătrundă direct în celulele creierului unde produce o substanță ce stimulează memoria.

.Mod de administrare: câte 1 caspulă de doua ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Zeel Comp. N Crema -produs homeopat

Prezentare: tub cu 100 gr crema.

Producător: Biologische Heilmittel Heel GmbH, Germany

Torticollis Artrita Gonartroza Coxartroza Hernie de Disc 

Durerile reumatice în toata lumea au atins proporții enorme. Milioane de oameni suferă de o formă sau alta de artrită, cu un impact enorm asupra calității vieții. Crema Zeel oferă o alternativă homeopat sigură și eficientă.

Zeel reprezintă tratamentul pentru coxartroză, gonartroză, dureri articulare, fracturi osoase, inflamații articulare și rigiditate de la forma ușoară până la moderată și mare. Zeel este folosit pentru a calma durerile articulare, pentru a îmbunătăți funcțiile comune oaselor, și de a stimula performanța cartilajului normal.
Zeel este deosebit de eficace în ameliorarea simptomelor asociate cu artrită degenerativă, cum ar fi osteoartrita şi spondiloartrita. 

Sunt recomandate în toate tipurile de traume (sportive, habituale), entorse, luxații, torticollis, contuzii, echimoze, hemartoze, fracturi, edemele posttraumatice și postoperatorii; procesele inflamatorii și degenerative în diverse țesuturi și organe, îndeosebi ale aparatului locomotor (tendovaginita, bursită, periartrită scapulohumerală), artroza coxofemorală a genunchiului și articulațiilor mici.

Zeel este un produs ce nu crează dependența, caracteristică care il fac eficient și sigur pentru tratamentul pe termen lung. 

Este foarte bine tolerat și nu are nici o interacţiune cunoscută cu alte medicamente. Intr-un studiu clinic recent, Zeel a fost găsit a fi eficace ca inhibitori ai COX 2 în ameliorarea durerii asociate cu osteoartrita de genunchi. Aceasta Formula Avansată este, de obicei, disponibilă numai prin intermediul profesioniștilor în domeniul sănătății, și nu se găsește în magazine cu amanuntul ci doar în cabinete medicale sau prin intermediul internetului.

Compoziție per 10 g cremă:

Ingrediente active:

Rhus Dil. D2 0,027 g,

Arnica montana Dil. 0,03 g D2,

Solanum dulcamara Dil. D2 0,0075 g,

Sanguinaria canadensis Dil. D2 0.0225 g,

Sulf Dil.  D6 0.027 g.

Excipienți: Etanol 94% (m / m), apă purificată, emulsifiant alcool cetilstearil (tip A), parafină lichidă, parafină albă moale.

Mod de utilizare: se aplică de 2 ori pe zi (dimineața și seara) pe zona afectată sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Fiole Traumeel S - produs homeopatic 2,0 ml 

Producător: Biologische Heilmittel Heel GmbH, Germany

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 2,2 ml/fiolă.

Durerile reumatice în toata lumea au atins proporții enorme. Milioane de oameni suferă de o formă sau alta de artrită, cu un impact enorm asupra calității vieții. Fiolele Traumeel S oferă o alternativă homeopat sigură și eficientă.

Traumeel S reprezintă tratamentul pentru coxartroză, gonartroză, dureri articulare, fracturi osoase, inflamații articulare și rigiditate de la formă ușoara până la moderată și mare. Traumeel S este folosit pentru a calma durerile articulare, pentru a îmbunătăți funcțiile comune oaselor, și de a stimula performanța cartilajului normal.
Traumeel S este deosebit de eficace în ameliorarea simptomelor asociate cu artrita degenerativă, cum ar fi osteoartrita şi spondiloartrita. 

Sunt recomandate în toate tipurile de traume (sportive, habituale), entorse, luxații, contuzii, echimoze, hemartoze, fracturi, edemele posttraumatice și postoperatorii; procesele inflamatorii și degenerative în diverse țesuturi și organe, îndeosebi ale aparatului locomotor (tendovaginita, bursita, periartrita scapulohumerală), artroză coxofemorală, a genunchiului și articulațiilor mici

Traumeel S este un produs ce nu crează dependență, caracteristică care il fac eficient și sigur pentru tratamentul pe termen lung. 

Este foarte bine tolerat și nu are nici o interacţiune cunoscută cu alte medicamente. Intr-un studiu clinic recent, Traumeel S a fost găsit eficace ca inhibitori ai COX 2 în ameliorarea durerii asociate cu osteoartrita de genunchi. Această Formulă Avansată este, de obicei, disponibilă numai prin intermediul profesioniștilor în domeniul sănătății, și nu se găsește în magazine cu amanuntul ci doar în cabinete medicale sau prin intermediul internetului.

Compoziție: 1 fiolă la 2,2 ml (= 2,2 g) conține:

Ingrediente active:

Calendula officinalis Dil. D2 2.2 mg,

Atropa bella-donna Dil. D2 2.2 mg,

Aconitum napellus Dil. D2 1,32 mg,

Bellis perennis Dil. D2 1.1 mg,

Hypericum perforatum Dil. D2 0,66 mg,

Echinacea Dil. D2 0,55 mg, Echinacea purpurea Dil. D2 0.55 mg,

Tătăneasă Dil. D6 2.2 mg,

Matricaria recutita Dil. D3 2.2 mg,

Coada șoricelului Dil. D3 2.2 mg,

Mercurius solubilis Hahnemanni Dil. D6 AQUOS. 1.1 mg,

Hepar sulfuris Dil. D6 AQUOS. 2.2 mg,

Hamamelis virginiana Dil. D1 0,22 mg,

Arnica montana Dil. D2 2.2 mg.

Excipienți: apă pentru preparate injectabile, clorură de sodiu.

Aplicatii principale:

Ameliorarea simptomelor asociate cu artrita degenerative, cum ar fi osteoartrita şi spondiloartrita, torticolis, contracturi musculare, coxartroza, gonartroza, dureri articulare, reumatism poliarticular, fracturi osoase, inflamații articulare și rigiditate de la ușoară până la moderată și mare, durerile articulare, pentru a îmbunătăți funcțiile comune oaselor, și de a stimula formarea cartilajului normal, dureri acute ale sportivilor.

Mod de utilizare:

În afecțiuni acute: zilnic 1-2 fiole timp de 1 săptămână sau conform recomandării consultantului de specialitate .Administrarea pe o perioadă mai mare de 1 săptămână se face doar cu acordul consultantului de specialitate.

În formele cronice: cate1-2 fiole între 1 și 3 ori pe săptămână sau conform recomandării consultantului de specialitate. Dacă ați uitat să luați o doză, nu luați o doza dublă. Administrarea pe o perioadă mai mare de 3 săptămâni se face doar cu acordul consultantului de specialitate.

 Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Producător:  Fiolele Traumeel S sunt fabricate și distribuite de Biologische Heilmittel Heel GmbH, Germany, unul dintre cei mai mari proucători de farmaceutice homeopate din lume.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

 

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale, Articulatii, Neurologice, Antiinflamatoare naturale

Cod produs - SKU: 171


Comentarii


 • Szakacs Dalma / acum 4 luni ArataAscunde

  Buna ziua,   Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitore la modul de administrare a fiolelelor Traumeel S. Cum se administreaza mai aexact, sunt injectii?

 • Valentina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   As dori un tratament eficace pt un bebe de 1 an si 2 luni pt torticolis postural, un unguent, orice sa il faca bine pt ca facem kineto de la 3 sapt fara niciun rezultaf satisfacator !Multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pentru copii puteti sa folositi doar crema zeel.   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/zeel-comp-n-ze...


Produse similare


Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontine...
127 RON
179 RON
Formula exclusivă Med's Best Acid Hialuronic 1900 cu Colagen TIP 2 menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale. Un redutabil susținător aparatului locomotor...
152 RON
220 RON
Formula exclusivă Zeel Comp. N (Zeel T) contribuie la buna funcționare a aparatului osteo-articular. Un redutabil susținător al sănătății oaselor. Prezentare: cutie cu 10 fiole a 2 ml/fiol...
157 RON
195 RON
Formula exclusivă Best D-Mannose 1400 Forte contribuie la tratarea infecțiilor urinare, eliminarea bacteriei E-coli Un redutabil susținător al tractului urinar și al rinichilor P...
119 RON
198 RON
Formula exclusivă Med's Best GLM Premium ~ Scoica cu Cochilie Verde și Best Acid Hialuronic contribuie la menținerea articulațiilor și a sistemului locomotor sănătos Un redutabil susținător al sistemul...
271 RON
389 RON
Formula exclusivă TRAUMEEL contribuie la menținerea articulațiilor sănătoase Prezentare: cutie cu 10 fiole a 2, 2 ml/fiolă Producător: Biologische Heilmittel Heel GmbH, Germany Descri...
149 RON
195 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Folosesc Extractul de Asparagus de 3 luni. Sunt foarte multumit de acest supliment alimentar. Eu il folosesc pentru guta. Inainte sa incep sa il iau...

Stoica Lucian

Vezi mai multe marturii