Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Super Stres Vitamin B-Cmplex With Vitamin C 240 CAPS SW, Sistem Nervos, Anti-stres, Depresie, Anxietate, Oboseală, Surmenare.

  • Poze Super Stres Vitamin B-Cmplex With Vitamin C 240 CAPS SW, Sistem Nervos, Anti-stres, Depresie, Anxietate, Oboseală, Surmenare.
  • Poze Super Stres Vitamin B-Cmplex With Vitamin C 240 CAPS SW, Sistem Nervos, Anti-stres, Depresie, Anxietate, Oboseală, Surmenare.
  • Poze Super Stres Vitamin B-Cmplex With Vitamin C 240 CAPS SW, Sistem Nervos, Anti-stres, Depresie, Anxietate, Oboseală, Surmenare.
  • Poze Super Stres Vitamin B-Cmplex With Vitamin C 240 CAPS SW, Sistem Nervos, Anti-stres, Depresie, Anxietate, Oboseală, Surmenare.
 
 


Super Stres Vitamin B-Cmplex With Vitamin C 240 CAPS SW, Sistem Nervos, Anti-stres, Depresie, Anxietate, Oboseală, Surmenare.

SKU: 02069235

Pret vechi: 259 RON Reducere 31%

Pret nou: 179 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Super Stress B-Complex with Vitamin C (Super Stres B-Complex cu vitamina C) contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos al organismului.

Un redutabil susținător al sănătății mintale.

Prezentare: flacon cu 240 capsule

Producător: Swanson Health products, USA

 

Descriere:

Complexul de vitamine B include o serie de opt vitamine solubile în apă, esențiale pentru organism: B1, B2, B3, B6, B7, B9, B12 și B15. Principala sursă de vitamine B este reprezentată de alimentație, iar aportul extern al acestora trebuie să aibă loc zilnic, intrucât organismul consumă pentru procesele sale o cantitate considerabilă, în timp ce excesul îl elimină prin urină. Ele combat simptomele stresului, depresiei şi problemele cardiovasculare, acţionând direct asupra cauzelor neuropsihice ale acestor adevărate „boli ale secolului”.

Complexul vitaminic B este esențial pentru creșterea și dezvoltarea organismului dar și pentru o varietate de funcții metabolice. Aceste vitamine joacă un rol important în activitatea unor enzime ce controlează reacțiile chimice din organism. Astfel de enzime sunt implicate în transformarea hranei în energie sau în alte substanțe utile organismului. Vitaminele B sunt găsite într-o varietate de plante și alimente de origine animală.

Vitamina B1 - tiamina, este absolut necesară în producerea de energie, în metabolismul glucidelor, pentru funcționarea normală a musculaturii, a sistemului cardio-vascular și a sistemului nervos - stres, depresie, anxietate, pentru creșterea randamentului intelectual - ajută memoria. Carența  de Vitamina B1 produce boala "beri-beri".

Vitamina B2 - riboflavina, are rol determinant în procesul de fixare a fierului în hemoglobină, în sinteza proteinelor și în catabolismul lipidelor și glucidelor, îmbunătățește vederea, contribuie la dezvoltarea fizică, la menținerea și repararea țesuturilor.

Un aport crescut de Vitamina B2 este necesar la alcoolici, persoane în vârstă, femei însărcinate, care alăptează sau care iau contraceptive orale, la sportivi. În caz de deficiență de B2 apar crăpături la colțurile buzelor, buze roții și inflamate, cu aspect solzos, iar ochii sunt sensibili la lumină, lăcrimează și sunt iritați.

Vitamina B3 - nicotinamida, niacina, vitamina PP - este singura vitamină care poate fi produsă în organism din triptofan. Vitamina B3 asigură funcționarea normală a sistemului nervos și digestiv, are rol în procesele metabolice, participă la producerea de energie, menține sănătatea pielii și mucoaselor, contribuie la producerea de acizi grași, steroizi, testosteron, estrogeni și insulină, scade nivelul de colesterol și trigliceride, ameliorează durerile din ulcer și combate halena. Deficiența de B3 produce pelagra cu diaree, dermatită, depresie și demență, boala afectează în special pielea, sistemul nervos și digestiv.

Vitamina B4 - numită si adenina, este esențială pentru producerea de celule noi și participă la formarea ADN-ului și ARN-ului. Este utilă și în stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și este folosită pentru prevenirea și tratarea diabetului.

Vitamina B5 - acid pantotenic, favorizează creșterea, rezistența și pigmentarea părului (căderea părului și încărunțire prematură), favorizează menținerea structurii și funcției normale a pielii și este indispensabilă funcționării glandelor suprarenale.

Vitamina B6 - piridoxina, reduce greața matinală din primele luni de sarcină, ameliorează durerile asociate ciclului menstrual, reduce apariția cariilor dentare, participă la formarea globulelor roșii - în anemie, asigură funcționarea normală a sistemului nervos - în depresie, stres, anxietate, demență, schizofrenie, scăderea capacității de memorare; în imunitate deficitară - participă la formarea de anticorpi; participă la formarea și funcționarea normală a țesutului muscular.

Vitamina B7 - biotina, vitamina H, este componenta unor enzime care au rol în metabolismul proteinelor, glucidelor și lipidelor; împiedică încărunțirea prematură și căderea părului, fiind utilizată cu succes și în prevenirea alopeciei (cheliei); diminuează durerile musculare după efort fizic la sportivi.

Vitamina B8 – inozitolul, este utilizat pentru a îmbunătăți starea de spirit, controlarea anxietății, îmbunătățirea somnului, ajută la relaxare și îmbunătățeste atenția.

Vitamina B9 – acidul folic, care ajută la dezvoltarea sistemului nervos și osos al fătului, îmbunătățește fertilitatea atât în cazul femeilor cât și al bărbaților, reduce riscul de inarct miocardic prin acțiunea de reducere al nivelului de homocisteină, un aminoacid care duce la apariția bolilor cardiovasculare, osteoporozei și aterosclerozei, ajută la cicatrizarea rănilor, întărește firul de păr și unghiile și este deosebit de important în procesul de creștere rapidă.

Vitamina B10 - PABA, acid para-aminobenzoic, contribuie la formarea hematiilor și a hemoglobinei - favorizează sinteza acidului folic și absorbția acidului pantotenic; lipsa sa duce la încărunțire și apariția eczemelor.

Vitamina B12 - ciancobalamina, asigură funcționarea tuturor celulelor din organism, contribuie la dezvoltarea normală a organismului, participă la producerea hematiilor - în anemie și la metabolismul proteinelor, carbohidraților și lipidelor; contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos - în stres, iritabilitate, depresie, anxietate, demență, schizofrenie, capacitate de memorare și păstrarea echilibrului psihic.

Vitamina C numită și acid ascorbic este deasemenea hidrosolubilă și are câteva funcții comparabile cu cele ale vitaminei B, în creșterea și vindecarea la nivel celular.  Vitamina C contribuie la procesul de producere a colagenului, proteina pielii, vaselor capilare, ligamentelor și tendoanelor, menținând puternice oasele, gingiile și dinții. Vitamina C este un puternic anti-oxidant ceea ce o face eficientă în prevenirea cancerului și a problemelor de inimă.

Vitaminele B2 și B9 interactionează cu vitamina C contribuind la producția de proteine care ajută la formarea celulelor roșii și de structuri ADN. Fără interacțiunea vitaminei C ne putem confrunta cu o deficiență de vitamina B9 care poate să ducă la dureri menstruale si ulcerații.

Vitamina C ajută în procesul de metabolizare a vitaminei B. Vitaminele operează impreună pentru a stimula producția de hormoni a glandei tiroide.

O funcție importantă a vitaminei C este să ajute sistemul imunitar în lupta antibacteriană, antivirală și antifungică. Dozele mărite de vitamină inhibă producerea de histamine și astfel scade potențialul alergenic. O combinație de vitamina C cu B12 în doză mare poate să oprească din dezvoltare zona zoster(o infecție virală ce afectează rădăcinile nervoase), atunci când este administrată în faza incipientă a atacului.

În perioadele de stres este recomandat să se ia doza mărită de vitamina B și C. Multivitaminele care au o formulă anti-stres conțin vitaminele B și C. Vitaminele B -complex se administrează în stări anxioase și stres acționând asupra glandelor timus și adrenală.

Beneficii:

  • Vitaminele B2, B3, B5, B6 şi vitamina C contribuie la reducerea stărilor de oboseală şi surmenare,
  • Vitaminele B1, B2, B3, B6 şi vitamina C susţin buna funcționare a sistemului nervos,
  • Vitamina B1 sprijină funcționarea normală a inimii.

 

Prezentare: Super Stress B- Complex with Vitamin C (Super Stress B-Complex cu vitamina C), 240 capsule

Ingrediente: Vitamina C (acid ascorbic) 500 mg

                     Vitamina B-1 (tiamină HCI) 25 mg

                     Vitamina B-2 (riboflavină) 25 mg

                     Vitamina B-3 (niacinamidă) 50 mg NE

                     Vitamina B-6 (piridoxină HCI) 25 mg

                     Vitamina B-9 (acid folic) 335 mcg- 200mcg acid folic

                     Vitamina B-12 (ciancobalamină) 125 mcg

                     Vitamina B-7 (biotină) 50 mcg

                     Vitamina B-5 (acid pantotenic din pantotenat de calciu) 125 mg

                     Vitamina B-10 PABA (acid para-aminobenzonic) 25 mg

                     Inositol 50 mg

                     Colină ( din biratrat de colină) 20 mg

Alte ingrediente: gelatină, stearat de magneziu, făină de orez, siliciu.

Mod de administrare: câte 1 capsulă de 1 sau 2 ori pe zi sau conform recomandării medicului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

Atentie! A nu se lasa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Producător: Swanson Health Products, USA

Termen de valabilitate: 30 de luni de la data înscrisă pe ambalaj.

 

 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date."

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. În majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 Produse similare


Formula exclusivă Super Stress B-Complex with Vitamin C (Super Stres B-Complex cu vitamina C) contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos al organismului. Un redutabil susținător al sănătăț...
81 RON
139 RON
Formula exclusivă 5 HTP contribuie la reducerea stresului, anxietate, depresie. Un redutabil susținător al sistemului nervos Prezentare: 60 capsule a 50 mg - pentru 60 de "zile senine"...
49 RON
89 RON
Formula exclusivă Rhodiola Ashwaganda & Ginseng Complex menține echilibrul sistemului nervos, are efecte antioxidante, sprijină concentrarea și memorarea. Un redutabil luptător împotriva stres...
59 RON
69 RON
Formula exclusivă Ultimate 16 Strain Probiotic susține repopularea florei intestinale. Un redutabil Complex de 16 probiotice pentru adulți și copii. Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
119 RON
195 RON
Formula exclusiva Super - Strength Pregnenolone este o substanta naturala care sprijină stimularea activității horm0nale și funționarea sănătoasă a creierului. Pregnenolona - Un redutabil precurs...
91 RON
127 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii