Orar 10:00 - 18:30 ~ 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Tratament Natural Impotriva STAFILOCOCULUI AURIU - Usnea Stop Aureus Pret 1 Luna

 
 
Pin It


Tratament Natural Impotriva STAFILOCOCULUI AURIU - Usnea Stop Aureus Pret 1 Luna

Pret vechi: 329 RON Reducere 21%

Pret nou: 259 RON

Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

MOMENTAN ACEST PRODUS NU SE AFLA IN STOC!

Tratament Natural Impotriva Stafilococului Auriu Usnea Stop Aureus Pachet pentru 1 Luna

Program natural complet creat de companiile Americane Eclectic Institute Inc. SUA si Source Naturals Inc. SUA  pentru tratarea Stafilococului Auriu


 Oferta: Tratament  pentru 3 luni  Transport GratuitConținut pachet pentru 1 lună:

Usnea cu Pau d’Arco tinctură- 60 ml

St.John’s Wort Extract 300mg – 60 tablete

Goldenseal Herb 300mg – 60 capsule

Tratamentul se face pe o perioadă de 3-6 luni în funcție de gravitatea bolii.

 

Usnea cu Pau d’Arco Tinctura- 60 ml

Detalii:

Prezentare:  Tinctura hidroalcoolica 45% - 60 ml 

(pachetul conține 1 flacon cu 60 ml)

Producător:  Eclectic Institute Inc. SUA

 

Efecte adjuvante:

-tonic imunitare, tonic pancreatice, antianorexice, fitoncide, antiulceroase, tuberculostatice, antiinflamatorii și anticatarale, antiastmatice.

 

Usnea Barbata licheni – Acid Usnic

Acid Usnic: pigment vegetal galben cu acțiune antimicriobiană (distruge bacteriile gram pozitive: Staphylococcus aureus, Staphylococcus haemolyticus, Staphylococcus lugdunensis, Staphylococcus saprophyticus, Staphylococcus schleiferi, Corynebacterium minutissimum, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus agalactiae (grup B), Streptococcus pyogenes (grup A), Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus sp., Enterococcus sp., Bacillus anthracis, Bacillus cereus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus sp., Erysipelothrix rhusiopathiae, Corynebacterium diptheriae, Propionibacterium acnes, Listeria monocytogenes, Nocardia sp., Rhodococcus equi, Actinomyces sp., Clostridium difficile, Clostridium perfringens, Clostridium tetani, Clostridium botulinum, Peptostreptococcus sp).

Lichenii nu sunt eficienți în fața bacteriilor gram negative:  (Escherichia coli,  Salmonella, Shigella)

 

Acidul usnic se găsește în licheni și în unele ciuperci.

Cercetări mai noi au demonstrat acțiunea antivirală și imunitar stimulentă a acidului usnic.

Sunt în curs teste în vivo care studiază presupusul efect antitumoral al acestui compus.

 

Usnea conține: substanțe mucilaginoase solubile în apă rece (30%) și fierbinte(70%),  poliglucide (lichenina), galctozamine, acizi lichenici (acid usnic, acid cetraric, acid fumaric, acid protolicheresterinic, etc), uleiuri volatile, glucoză, metionitină, lipide, substanțe amare, caroten, vitamina B1, săruri de iod.

Adjuvant în, tiroidii, SIDA, tuberculoza, diabet.
Are acțiune distructivă asupra unor germeni patogeni (Helicobacter pylori, bacilul Koch, Pneumonococi, etc) fiind utilă în tratamentul sau prevenirea unor infecții respiratorii sau gastrice, inclusiv ulcer.

  Tratează catarele gastrice și intestinale (gastrite, enterite, colite). Ameliorează astmul bronșic, bronșitele, pneumoniile. Ajută la vindecarea steatozei hepatice. Gargarismele sunt de mare folos în amigdalite și faringite.
  Extractele de licheni sunt pentru organism tonice generale.

 

Pau d’Arco - Tabebuia Impetiginosa

Efect detoxifiant. Purifică organismul de metalele toxice, de particulele radioactive și de diferitele substanțe toxice. 
Efete antifungice. Atacă fungușii precum și Candida. Atacă de asemenea și alți paraziți intestinali. Fortifică sistemul imunitar în cazul unui organism slăbit (fortifiant general). Menține și îmbunătățește elasticitatea epidermei și a țesuturilor. Crește vitalitatea. Are efect antioxidant. Incetinește procesele de îmbătrânire. Are efect antiviral și antifungic. Reglează metabolismul. Ameliorează procesele inflamatorii. Efect analgezic. Efect vasodilatator. Incetinește procesele de ateroscleroză și reduce tensiunea arterială. Scade riscul apariției bolilor cardiovasculare. 

Black Walnut - Juglans Nigra

Nuca neagră (Juglans nigra) extractul din coaja încă verde este utilizat frecvent datorită proprietăților sale antiseptice, astringente, antiparazitare și antifungice. Poate fi benefică în tratarea infecțiilor și afecțiunilor gastro-intestinale, precum și a diareei, deoarece favorizează vindecarea pielii și a mucoaselor.

Nuca neagră conține cantități importante de iod organic, mangan, magneziu, seleniu, potasiu, fier, sodiu, fosfor, clor, vitaminele B, A si C, niacin, vitaminele B2, B6 și bioflavonoide. Conform dr. Albert Leang, expert în farmacologie, nuca neagră conține substanță numită juglonaă, eficientă împotriva bolilor parazitare.

Yerba Mansa - Anemopsis californica

Yerba Mansa extract din rădăcină, o planta originală din California are efecte astringente asupra membranelor mucoase și este un anti-microbian și anti-inflamator puternic. Acționează și la nivelul sinusurilor în cazul infecțiilor dar are si efecte calmante pentru gingii, dureri în gât și alte condiții legate de congestia și inflamația mucoaselor.
Alte efecte: Yerba mansa reduce acumulările de acid uric în articulații ajutând astfel la eliminarea durerilor asociate cu guta și artrită. 

White Pond Lily - Nymphaea odorata

Extractul din rădăcină este astringent, demulcent, calmant, utilizate în dizenterie, diaree, gonoree, leucoree și extern. 

Frunzele și rădăcinile plantei au fost utilizate sub formă de cataplasmă pentru tratarea de furuncule, tumori, ulcer și inflamarea pielii, infuzia din planta este folosită ca gargară pentru ulcerații în gură și în gât. 

 

Compozitie:

Ingrediente principale:

Usnea (Usnea barbata) extract din lichen, 1:4, 25%;

Pau d' Arco (Tabebuia spp.) extract din partea interioara a scoartei, 1:1, 25%;

Alte ingrediente:

Black Walnut (Juglans nigra) extract din coaja verde de nuca neagra, 1:1, 20%;

Yerba Mansa (Anemopsis californica) extract din radacina, 1:4, 20%;

White Pond Lily (Nymphaea odorata) extract din radacina, 1:4, 10%.

Apa filtrată și alcool organic 45%

 

Mod de administrare                                             

Adulți:

Intern: câte 15 picături de 3 ori/zi cu 15 minute înainte masă, în 100 ml ceai de mesteacăn călduț, nu fierbinte, sau conform recomandării consultantului de specialitate. 
Extern: spălături sau gargară cu infuzie obținută din 50ml ceai de mesteacăn călduț, o linguriță de sare și 15 picături tinctură  (răni, candidoze, furuncule, infecții cutanate, acnee, psoriazis, etc.), de 1-2 ori/zi

 Copii sub 6 ani: jumătate din doza pentru adulți


St.John’s Wort Extract Standardizat 300mg – 60 tablete

Detalii:

Prezentare: Flacon cu 60 tablete de 300 mg

Producător: Source Naturals Inc. SUA

 

Source Naturals SUA oferă un produs de calitate superioară, deosebit de eficient în tratarea diferitelor boli printre care și infecția cu Stafilococ Auriu.

Extractul de St John’s Wort Are proprietăţi sedative, antiseptice, astringente, antiinflamatoare, vasodilatatoare şi cicatrizante. Însă cea mai populară proprietate terapeutică a acestei plante rămâne cea de antidepresiv.

Acest produs de la Source Naturals estre standardizat la maximum de hipericina și are potență maximă existentă pe piață 900mcg Hipericina per tableta , motiv pentru care se administreaza doar 2 tablete pe zi. 

Efecte adjuvante:

Antiviral, scleroza multipla, antiinflamator, antimicrobian puternic, migrene, ulcer gastric, boli de ficat si vezica biliara. Are proprietati de regenerare a tesuturilor. Substanta activa hipericina este responsabila de actiunea farmacologica.

Pe langa actiunile clasice: antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei. Stimuleaza organismul sa produca hormonul Melatonina care regleaza ciclul somn-veghe si ajuta la tratarea starilor de insomnie pe fond depresiv.

 

Compoziție pe 1 tabletă:

Ingrediente principale:

Extract Standardizat  0.3% de Hypericum Perforatum.........300 mg (Hipericina 900 mcg)

Calciu............................................................................31 mg

Mod de administrare

Adulți:

1 tabletă de 2 ori pe zi cu aproximativ 30 minute înainte de micul dejun și prânz, cu 100 ml ceai de mesteacăn călduț, nu fierbinte, sau conform recomandării consultantului de specialitate. 

Copii sub 6 ani: jumatate din doza pentru adulti Goldenseal Herb 300mg – 60 capsule

Detalii:

Prezentare:  Flacon cu 60 capsule Fresh Freeze-Dried 300mg

Producător:  Eclectic Institute Inc. SUA

Partea folosită: Frunza, pentru proprietatea de antibiotic natural

Plantă medicinală originala din America, rădăcina acesteia fiind folosită de Indienii din tribul Cherokee în tratarea răcelii, gripei, infecțiilor, afecțiunilor gastro-intestinale și uro-genitale

Datorită proprietăților sale curative extraordinare, planta Goldenseal a fost recoltată masiv, în secolul al XIX-lea, ajungând chiar să fie în pericol de dispariție. 
Planta Goldenseal are un spectru larg de acțiune, fiind considerate un puternic antibiotic natural, datorită componentelor sale bioactive unice: alcaloizi izochinolinici (berberine, hidrastine, canadine), biotină, uleiuri volatile, rezine, inozitol, vitamine A, C, E, minerale și fitosteroli.

 

Compoziție pe 1 capsulă:

Ingrediente principale:

Goldenseal Herb - Hydrastis canadensis.........300 mg

Alcaloizi Totali .................................................7,5mg

 

Mod de administrare  

Adulți:                                            

Intern: câte 1capsulă de 2 ori/zi la 2 ore după masa de prânz și după cină, cu 100 ml ceai de mesteacan căldut, nu fierbinte, sau conform recomandării consultantului de specialitate. 

Extern: spălături sau gargară cu infuzie obținută din 100ml ceai de mesteacan călduț, o linguriță de sare și conținutul din 1 capsulă de Goldenseal Herb  (răni, candidoze, furunculoză, infecții cutanate, acnee, psoriazis, etc.) de 1-2 ori/zi. 

Copii sub 6 ani: jumătate din doza pentru adulți 

Tratamentul se face pe o perioadă de 3-6 luni în funcție de gravitatea bolii.

Ofertă tratament  pentru 3 luni - Transport Gratuit prin Curier

 Pentru alte informații 0724106687

 

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 10:00 - 18:30 ~ 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10-18:30 Sambata si Duminica inchis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale


Comentarii


 • Clim Marinela / luna trecuta ArataAscunde

  Aș dori să știu dacă aveți în stoc Tinctura de Usnea,Goldenseal și St.john's worth aș fi vrut să fac o comandă pentru 2 luni? Mulțumesc !!!

 • Raspuns magazin / luna trecuta ArataAscunde

  Buna ziua, momentan nu avem pe stoc.
  Multa sanatate!

 • Aniela / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua, cand va sosi in stoc Usnea Stop Aureus" cu tinctura Usnea , Goldenseal si St John''''s Worth.''?
  Va rog ma puteti anunta

 • Raspuns magazin / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua,
  O sa va anuntam. Multumim


Produse similare


Formula exclusivă Black Walnut (nucă neagră) Wormwood (pelin) Clove (cuișoare) contribuie la deparazitarea și detoxifierea organismului. Un redutabil deparazitar al organismului....
132 RON
262 RON
Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,...
69 RON
99 RON
Formula exclusivă Extract Concentrat 10: 1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,...
67 RON
99 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător:...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă Ultimate 16 Strain Probiotic susține repopularea florei intestinale. Un redutabil Complex de 16 probiotice pentru adulți și copii. Prezentare: flacon cu 60 capsule...
119 RON
195 RON
Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral Un redutabil susținătoral sistemului imunitar...
89 RON
149 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    

Marturiile clientilor

 

Am facut tratamentul cu Serrapeptase de la voi timp de 3 luni si mi s-au curatat complet sinusurile. Si fratele meu a inceput tratamentul. Va...

Geanina Horia

Vezi mai multe marturii