Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Tratament Natural Insomnie Sleep Essential cu MeIatonină Gaba ,Valeriană și Passiflora Pentru Somn Liniștit, Sistem Nervos, Combaterea Stresului, Esentiale Pentru Somn 60 caps

 • Poze Tratament Natural Insomnie Sleep Essential cu MeIatonină Gaba ,Valeriană și Passiflora Pentru Somn Liniștit, Sistem Nervos, Combaterea Stresului, Esentiale Pentru Somn 60 caps
 • Poze Tratament Natural Insomnie Sleep Essential cu MeIatonină Gaba ,Valeriană și Passiflora Pentru Somn Liniștit, Sistem Nervos, Combaterea Stresului, Esentiale Pentru Somn 60 caps
 • Poze Tratament Natural Insomnie Sleep Essential cu MeIatonină Gaba ,Valeriană și Passiflora Pentru Somn Liniștit, Sistem Nervos, Combaterea Stresului, Esentiale Pentru Somn 60 caps
 • Poze Tratament Natural Insomnie Sleep Essential cu MeIatonină Gaba ,Valeriană și Passiflora Pentru Somn Liniștit, Sistem Nervos, Combaterea Stresului, Esentiale Pentru Somn 60 caps
 
 


Tratament Natural Insomnie Sleep Essential cu MeIatonină Gaba ,Valeriană și Passiflora Pentru Somn Liniștit, Sistem Nervos, Combaterea Stresului, Esentiale Pentru Somn 60 caps

SKU: 00000119

Pret vechi: 139 RON Reducere 40%

Pret nou: 83 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820


Formula exclusivă Tratament Natural Insomnie Sleep Essential contribuie la inducerea naturală a somnului liniștitor si odihnitor.

Conținut: 60 capsule

Producător: Swanson SUA 


Descriere:

Un flacon de Sleep Essentials este suficient pentru 2 luni de tratament.

MeIatonina are rol important în ritmul circadian sau alternanța periodică somn-veghe, revitalizează sistemul endocrin și este capabilă să îmbunătățească funcțiile sistemului imunitar.

MeIatonina este secretată de o mică glandă numită glanda pineală, care se află în centrul creierului. Pe măsură ce nivelul de meIatonina crește, se instalează somnolența. Există mai mulți factori care pot afecta nivelele de meIatonină din corp, iar vârsta este unul dintre ele - pe măsura ce oamenii înaintează în vârstă, incidența tulburărilor de somn crește, sugerând faptul că refacerea nivelului acestui hormon ar putea fi de ajutor. De asemenea, nivelul acestui hormon înregistrează variații și în timpul nopții. El începe să crească la apariția întunericului, atinge vârful maxim de producție între 2 și 4 dimineața și scade în a doua jumătate a nopții.

*MeIatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți (mai putemic chiar decât vitaminele C si E și betacarotenul), fiind singurul antioxidant capabil să pătrundă în celulele corpului și să prevină astfel distrugerile provocate de radicalii liberi ajunși în profunzimea structurilor morfo-funcționale ale organismului. MeIatonina distruge într-o mare proporție radicalii liberi răspunzători de unele afecțiuni degenerative (cancer, Alzheimer, Parkinson, demență senilă etc.)

Floarea pasiunii(Passiflora incarnata) este un arbust căţărător originar din America de Sud şi poate atinge lungimea de 9 m. Are frunze trilobate, zimţate şi se agaţă cu ajutorul lujerilor. Florile frumoase cresc individual şi au petale albe, acoperite de o corolă de filamente violet sau roz şi de stamine mari cu săculeţi portocalii. Această plantă medicinală nu trebuie confundată cu varietatea cultivată care produce fructul pasiunii.

De la floarea pasiunii se folosesc în scop medicinal ramurile tinere, subţiri, ale plantei, cu sau fãrã frunze. După uscare, Passiflora este folosită la prepararea de infuzii, tincturi, extract lichid şi pulberi.

Planta conţine flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil şi alcaloizi (harminã, harman, harmol etc.)

Floarea pasiunii are proprietãţi sedative, anxiolitice, analgezice, hipotensoare şi antispastice.

Preparatele din floarea-pasiunii  se folosesc în insomnii, stãri de anxietate, stãri de stres, mai ales cele însoţite de încordare muscularã, stãri de iritabilitate nervoasã, gastrite, colite, nevralgii, atsm.

Passiflora și insomnia In acest domeniu, Passiflora are o eficiență greu de egalat, aceasta, în contextul în care studiile din ultimii ani arată că insomnia, în toate formele sale, a căpătat o răspândire foarte mare în rândul populației europene. *Ei bine, Passiflora are darul de a trata cu succes insomnia, reglând într-o maniera eficientă somnul. *Dovada în acest sens sunt studiile aprofundate, făcute în Germania, care au culminat cu recunoașterea de către Comisia E, organismul guvernamental german pentru studierea plantelor medicinale, a virtuților de somnifer ale acestei flori unice. Tratamentul poate fi eficient încă de la început, dar chiar și în cazul în care primele doze nu par a da efectele scontate, nu trebuie să renunțăm. *Aceasta, deoarece, potrivit cercetătorilor, cele mai clare rezultate se văd după o cura de 30 de zile cu Passiflora, efectele sale de îmbunătățire a somnului instalându-se lent, dar temeinic. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn ușor, cu vise clare, cu respirație normală, ușoară, și cu depresie neurologică și mentală reduse. După trezire, pacienții nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, amețeală, dificultate în respirație, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Passiflora funcționează și în cazul pacienților anxioși, care se trezesc din cauza coșmarurilor și apoi nu mai pot adormi, ori care adorm cu dificultate, din cauza stresului și a tensiunii psihice.

*Valeriana (Valeriana officinalis) este cea mai folosită plantă medicinală din lume. Anual, pe glob sunt consumate peste trei sute de mii de tone. Efectele sale terapeutice foarte puternice sunt recunoscute chiar și de către cei mai înverșunați adversari ai terapiilor naturale Utilizarea valerianei are o tradiție de peste patru mii de ani, fiind considerată o plantă de referință, atât în Europa, cât și în Asia. Investiția și cu însușiri magice de tradiția populară, în ultimele patru decenii i-au fost dedicate sute și sute de studii medicale, care toate ateseta același lucru: valeriana este una dintre cele mai eficiente remedii în tratarea tulburărilor emoționale, precum și a bolilor fizice asociate lor. O problemă extremă de actualitate în vremurile noastre, care stau sub semnul tensiunii si-al stresului.

Valeriana este o planta medicinală care se bucură de o apreciere mare în medicina naturistă. Dacă simți că nu poti adormi, sau dacă suferi de palpitații, stări de nervozitate, neliniște, valeriana constituie un remediu excelent. Este considerată cel mai eficient tratament naturist împotriva insomniilor, afecțiune de care suferă cel putin 30% dintre adulți, dar tratează cu succes și depresia, stresul sau stările de nervozitate extremă.

*Intr-un studiu german efectuat în anul 2001 se afirmau, în mod categoric, următoarele: "Multe plante și remedii naturale pot fi recomandate contra insomniei, însă doar în cazul valerianei eficiența poate fi garantată". *Intr-adevar, nenumărate teste clinice, făcute pe pacienți de toate vârstele și care sufereau de diferite tipuri de tulburări de somn, au dovedit eficiența valerianei ca sedativ și somnifer. Administrarea valerianei înlătura dificultatea în a adormi, micșorează semnificativ procentul de treziri nocturne, favorizează apariția fazei de somn profund fără vise (etapa cea mai odihnitoare a somnului). Cu alte cuvinte, valeriana ajută la mărirea perioadei de somn și - foarte important - îmbunătățește calitatea acestuia.

In scop fitoterapeutic se utilizează rădăcinile și uneori planta întreagă. Valeriana înflorește din luna iunie până în luna septembrie. Rădăcinile se recoltează fie în lunile martie-aprilie, fie în septembrie-octombrie. Planta conține ulei volatil, pinen, camfen, alcaloizi, valeriană, borneol, valeriant de bornil, formâd dinbornil, butirat de bornil, rezile, acid acetic, acid formic, principiu amar, tanin, glucozide. Valeriana are proprietăți sedativeantialgice, antispastice, antiemeticeantidiabetice.

Preparatele din rãdãcinã de valerianã au fost utilizate încã din antichitate ca sedativ. Ele sunt indicate în nevroze, palpitaţii, colici stomacale de naturã nervoasã, insomnii, tulburãri de menopauzã.

Proprietăţile binefacătoare ale musetelului sunt cunoscute încă din antichitate. *Egiptenii dădeau musetelul drept ofrandă Soarelui şi il venerau mai mult decât orice altă plantă datorită calităţilor sale medicinale. *Medicii din Grecia antică prescriau florile de musetel în cazuri de febra sau maladii ginecologice. În zilele musetelul ramane un remediu foarte cunoscut şi foarte utilizat

Partea cea mai folosită de la musetel sunt florile, care trebuie culese imediat după ce se deschid, pentru că atunci conţinutul de principii active este maxim. Musetelul are acţiune calmantă, antispasmodică, antiinflamatorie, antialergică şi emolientă. Planta conţine un puternic antispasmodic care este eficace împotriva durerilor musculare şi permite reducerea iritabilităţii şi agitaţiei nervoase, favorizând somnul, în special la copii.

Hameiul . (Humulus lupulus) "Imigrant" venit din Orientul apropiat, aduce cu el și "calmul" de-acolo: relaxare, somn bun, dar și echilibrul problemelor sexuale.  Demult, în satele de câmpie, hameiul făcea parte din jocurile copiilor. Primavara, când răsar din pământ, tulpinile acoperite cu perisori firavi și incarligați par să aibă un singur tel: să găsească un suport cât mai apropiat, pe care să se cațere tot mai sus, spre lumină. Iar dacă atunci când ating o înălțime de aproape un metru, în apropierea lor se infige o prajină de lemn, plantă reacționează fără întârziere: se întinde spre suport din toate puterile, făcând prin aer acrobații. Dar spectacolul este abia la început. Dacă suportul se mută în partea opusă, planta se reorientează în spațiu, se răsucește și în câteva ore se încolacește pe arac. Un simt al orientării atât de prodigios nu putea să nu nască povești. Oare hameiul este o plantă cu ochi? Așa se explică de ce în vechime, oamenii credeau ca hameiul e păzit de zane și spiriduși, ca hipnotizează și te face să dormi? S-ar putea. Din multiplele însușiri medicinale ale plantei cea mai importantă este puterea ei de a induce somnul și echilibrul senzorial.

*Mai multe studii clinice arată că hameiul, mai ales în asociere cu valeriana, este printre cele mai puternice și nenocive medicamente contra diferitelor forme de insomnie. Un experiment foarte amplu și meticulos realizat pe pacienți în Germania (țara cu cea mai mare tradiție în studierea și utilizarea hameiului) a comparat efectele unui medicament de sinteza folosit frecvent contra insomniei (benzodiazepina), cu combinația de valeriană și hamei, cele doua tipuri de remedii fiind administrate vreme de două săptămâni, în paralel, la două grupe de pacienți cu insomnii puternice. Rezultatele studiului au fost mai mult decât încurajatoare: combinația de hamei și valeriana are efecte comparabile, dacă nu mai puternice, ca benzodiazepina, însă produsul natural are cu 80-90% mai puține efecte secundare față de medicamentul de sinteza. Este un remediu foarte eficient pentru cei care adorm foarte greu, care se trezesc la puțin timp după ce au adormit sau care au un somn agitat și neodihnitor.

Produsul medicinal conţine ulei volatil (mircen, farnesencariofilen, monoterpene), rãşini, principii amare, colinã, trimetilaminã, asparaginã. Cele mai reprezentative substanţe sunt humulona şi lupulona. Sunt prezente şi substanţe cu efect estrogenic.

Prin substanţele active din componenţa lor, preparatele din conuri de hamei au acţiune uşor sedativã, antibacterianã, antispasticã, tonicã amarã, anafrodisiacã. Fitoterapia cu preparate din hamei este indicatã în tratamentul insomniilor, tulburãrilor gastrice de naturã nervoasã.

Gura-lupului este o plantă medicinală valoroasă ce se remarcă prin proprietățile sale curative, fiind în special un remediu popular pentru tulburările sistemului cardiovascular și nervos, pentru oboseală și menopauză. Este cunoscută și sub denumirea de Huang Quin și crește în Asia, China și Mongolia. Face parte din familia Lamiaceae sau Lamiacee și are denumirea stiințifică de Scutellaria baicalensis. Gura lupului prezintă proprietăți antibacteriene, antipiretice, antispasmodice, astringente, colagoge, diuretice, expectorante, hemostatice, sedative, tonice, antiinflamatoare, antialergice, antiastmatice și antitumorale.

Este utilizată frecvent în medicina tradițională în preparate și remedii sedative. Are efect calmant și astfel contribuie la eliminarea durerilor de cap, a tulburărilor de somn, în calmarea crizelor nervoase și ajută astfel la buna funcționare a sistemului nervos. Este de asemenea utilizată pentru proprietățile sale relaxante asupra sistemului nervos central, fiind recomandată și pentru ameliorarea sindromului premenstrual. 

Gura lupului îmbunătățește starea funcțională a sistemului cardiovascular și a sistemului nervos central și, în general, îmbunătățește performanța, rezistența și starea generală de sănătate a organismului.

L-Taurina este un aminoacid esențial care nu este utilizat în sinteza proteinelor, ci se găsește liber în majoritatea țesuturilor, în special în cele ale sistemului nervos. L- Taurina este un neurotransmițător inhibitor. Simplu spus, calmează creierul și sistemul nervos și il ajută în combaterea stresului și anxietății. Pentru un sportiv acest lucru duce la creșterea performanțelor într-un mod cât se poate de evident.

L-Taurina îmbunătățește funcțiile creierului și ale sistemului nervos.  In rolul sau de neurotransmițător inhibitor, am văzut că L-Taurina poate calma creierul și sistemul nervos, așadar, reduce stresul și anxietatea. Acest aspect este benefic pentru orice persoană care are parte de stres și anxietate în viața de zi cu zi.

Acidul gamma-aminobutiric (GABA) este un neurotransmițător cu efect inhibitor, sintetizat în creier din acidul glutamic în prezența vitaminei B6. Concentrația mare de GABA prezentă la nivelul hipotalamusului sugerează rolul acestui aminoacid în reglarea ciclului somn-veghe, a temperaturii corpului și a activității glandei hipofize care coordonează funcționarea sistemului endocrin.

Starea de bine este o nevoie continuă a omului modern, perturbat de un stil de viaţă solicitant. Statul prelungit la birou, lipsa timpului pentru activităţi de relaxare sau exerciţii fizice duc cu timpul la hiper-emotivitate, episoade de irascibilitate, insomnie sau chiar stări de depresie. O cauză a apariţiei apatiei, a insomniei, a durerilor de cap, a anxietăţii, a tulburărilor digestive şi a crampelor musculare poate fi deficitul de magneziu din organism.

Magneziul este al patrulea în clasamentul celor mai importante minerale din organismul uman, pe lângă calciu, potasiu şi fier, fiind indispensabil în procesul de metabolizare a glucidelor, lipidelor şi proteinelor, dar şi în excitabilitatea neuromusculară. În egală măsură, magneziul este un regenerator celular, un echilibrant psihic şi un drenor hepatic care contribuie şi la menţinerea unui sistem cardiovascular sănătos şi previne atacurile de inimă.

In lipsa magneziului, se produce mai puțină meIatonină, un hormon care reglează ceasul nostru biologic. In cazul în care insomnia s-a instalat, ea poate fi remediată cu suplimente de magneziu, luate cu o oră înainte de culcare, sau printr-o dietă bogată în acest mineral.

Magneziul este remediul împotriva oboselii şi a stresului, iar specialiştii precizează că acesta reechilibrează sistemul nervos, menţine echilibrul neuromuscular şi intervine în cele mai delicate procese biochimice ale organismului.

Pe lângă rolul său esențial în dezvoltarea oaselor, calciul este important și pentru un somn sănătos. Calciul calmează sistemul nervos și te ajută să adormi. În perioadele stresante nivelul calciului în organism scade rapid și îți afectează și somnul.

 

Ingrediente active / 1 capsulă:


- MeIatonină………………………………......…3 mg  

- Floarea pasiunii (Passiflora încărnată) (parți aeriene)….......... 50 mg

- Rădăcină de valeriană(Valeriana officinalis)………………......100 mg

- Calciu (carbonat de calciu)....40 mg  - 8% DZR

- Magneziu (oxid de magneziu)…30 mg - 4%DZR 

- Flori de mușețel(Matricaria chamomilla) 75mg

- Flori de hamei (Humulus lupulus)….75 mg     

- Gura-lupului (Scutellaria sp.)... 75 mg    

- L-Taurină…………………………..50 mg  

- GABA (Acidul gama-aminobutiric)…. 25mg

DZR*Doza zilnică recomandată

 

Acțiune: Induce natural un somn liniștit și odihnitor pe toată durata nopţii.

Efect rapid, pentru un somn liniștit.

Prezentare: flacon cu 60 capsule.                                     

Producător: Swanson Health Products, SUA.

Mod de administrare: 1 caspulă pe zi seara, înainte de culcare, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Un flacon de Sleep Essentials este suficient pentru 2 luni de tratament.

Contraindicații: A nu se administra copiilor sub 16 ani și femeilor însărcinate. Datorită faptului că provoacă somnolență, după utilizare nu se conduc autovehicule sau utilaje grele.

Producător: Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.


*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale, Antistres, depresie, insomnie, Antioxidanti

Cod produs - SKU: 00000119


Comentarii


 • Alin / acum 7 luni ArataAscunde

  Am înțeles ca nu mai există pe stoc,pe când ați putea aproxima că o sa îl primiti?

 • / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna ziua, in jur de 2-3 saptamani o sa intre pe stoc. Sanatate!

 • Alin / acum 7 luni ArataAscunde

  Cat timp se poate lua fara întrerupere,8 saptamani urmate de 4 saptamani de pauza?

 • / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna ziua, administrati 3 luni de zile si pe urma faceti o pauza, dar daca observati ca acest produs a reglat somnul. Sanatate!

 • Visan Simona / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va rog sa imi spuneti daca produsul are contrainficatii la persoanele care fac tratament pentru hipertensiune arteriala,boli cardiace si Parkinson.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs nu are contraindicatii pt persoanele care sufera de hipertensiune arteriala, dar in prima saptamana de utilizare monitorizati frecvent tensiunea. Multa sanatate!

 • Virlan luminita / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Foarte bun pentru femeile cu insomnii la menopauza . Pentru somnul si odihna noastra il recomand .

 • Marus Alexandru / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Adorm 2 ore ma trezesc si nu mai dorm pînă la ziua.Aceasta insomnie o am de cîțiva ani,am luaut tot felul de produse naturiste dar fara efect.Va rog sa-mi recomandați ceva util.Va multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Va recomandam sa luati sleep esential impreuna cu Rhodiola.
  Multa sanatate

 • Andreea / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Am si eu aceeasi problema si anume insomnie. Nu reusesc sa adorm...parca dorm cu ochii deschisi, rar se intampla sa visez ceva. Acest lucru se intampla spre dimineata...Ce-mi recomandati? Este indeajuns tratamentul cu Sleep Esentials Cod 00000099?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua!
  Tratamentul cu acest produs este foarte eficient. Combinatia de substante din aceste produs sunt ideale pentru instalarea unui somn profund si odihnitor.

 • ornelia iftime / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  am incercat orice medicament nu im9 ajuta nimic de peste 17 ani creereul sta treaz fara sa adoarma ma simt epizata ,noaptea beste un calvar numai rezist ziua lucrez noaptea mi-as dori si eu macar 2-3=4 ore de somn nu doresc nimanui aiceasta boala insomnia am facut tomograf cerebral totul este normal insa eu stau treaza mereu parca creerulmintea mea ar urmari ceva este credca cea mai grea boala nu doresc nimic decit sa pot dormi si eu un pic macar daca nu normal 6=8 ore

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Sleep Essentials 1 caps si 5HTP 1 capsula, luate impreuna cu 1 ora inainte de somn.

 • florica / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  as dori sa stiu care este modul de livrarea si taxele de livrare cat costa transportul mentinez ca doresc sa achizitionez SLEEP ESSNTIALS cod 00000099 multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Informatii despre costuri de transport gasiti aici:   http://www.naturanoastra.ro/info/livrare

  Multumim pentru interesul acordat.

 • florica / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna as dori sa stui daca produsul dv.este disponibil si in retele de farmacii s au magazine naturiste mentionez ca sunt din timisoara multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Produsul se poate livra prin curier.Comanda se face pe site sau telefonic.Va multumim!

 • Aurel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Vreau ceva care sa mă adoarmă si sa nu simt nimic,sa nu aud nimic

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Sleep Essential este un complex de substante naturale care induc starea de somn in mod natural si fara efecte secundare. Doza este de 1-2 capsule. Administarea se face cu o ora inainte de culcare..


Produse similare


Formula exclusivă Triple Strenght Melatonin contribuie la inducerea somnului liniștitor întreaga noapte. Un redutabil susținător al sistemului nervos Prezentare: 60 capsule pentru 60 zile...
57 RON
81 RON
Formula exclusivă 5 HTP contribuie la reducerea stresului, anxietate, depresie. Un redutabil susținător al sistemului nervos Prezentare: 60 capsule a 50 mg - pentru 60 de "zile senine"...
49 RON
89 RON
Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontine...
127 RON
179 RON
Formula exclusivă Ashwagandha contribuie la combaterea stresului și îmbunătățirea capacității de învațare Un redutabil susținător al sistemului nervos Prezentare: 100 capsule Producător:...
65 RON
118 RON
Formula exclusivă Rhodiola Ashwaganda & Ginseng Complex menține echilibrul sistemului nervos, are efecte antioxidante, sprijină concentrarea și memorarea. Un redutabil luptător împotriva stres...
59 RON
69 RON
Formula exclusiv ă Ultra Lithium Orotate contribuie la buna functionare a sistemului nervos central . Un redutabil suport in Tulbur ă ri Neurologice, Depresie, Abuz de Droguri si A...
67 RON
119 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Iau Strontium Bone Maker de 3 luni si mi-a scazut Scorul T de la 2, 9 la 1, 7. O sa continui sa iau inca 3 luni dupa ce fac o pauza de o luna. Va...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii