Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Tratament Natural Stafilococ Auriu, Niacinamida, Pau D'Arco, St John's Wort 1 Luna

  • Poze Tratament Natural Stafilococ Auriu, Niacinamida, Pau D'Arco, St John's Wort 1 Luna
  • Poze Tratament Natural Stafilococ Auriu, Niacinamida, Pau D'Arco, St John's Wort 1 Luna
  • Poze Tratament Natural Stafilococ Auriu, Niacinamida, Pau D'Arco, St John's Wort 1 Luna
  • Poze Tratament Natural Stafilococ Auriu, Niacinamida, Pau D'Arco, St John's Wort 1 Luna
 
 
Pin It


Tratament Natural Stafilococ Auriu, Niacinamida, Pau D'Arco, St John's Wort 1 Luna

SKU: 03385736

Pret vechi: 212 RON Reducere 34%

Pret nou: 139 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Descriere:

Stafilococul auriu este o bacterie care poate cauza infecţii în diferite părţi ale corpului, inclusiv la nivelul pielii, plămânilor, dar de obicei, în mucoasa nazală și alte zone ale corpului, mai ales cele care păstrează umiditatea. Acesta mai este numit şi „superbacteria”, deoarece nu mai răspunde la acţiunea multor antibiotice. Deşi infecţia cu stafilococ nu este severă, există şi situaţii, de exemplu în cazul pacienţilor imunodeficitari, când stafilococul auriu poate duce la deces.

Aceste bacterii gram-pozitive (colorate violet de pete Gram), sunt în formă de cocci și au tendința de a fi aranjate în grupuri care sunt descrise ca "asemănătoare strugurilor". Aceste organisme pot crește și până la 10% și coloniile sunt adesea aurii sau galbene. Aceste organisme se pot dezvolta aerobic sau anaerobic (facultativ) la temperaturi cuprinse între 18 și 40 C. Testul tipic de identificare biochimică include catalaza pozitivă (toate speciile patogene ale stafilococului), care au acțiune pozitivă (pentru a distinge celelalte specii de stafilococ.) .


Rezistențele MRSA (meticilinorezistent) poartă o genă pe cromozomul bacterian, care este o componentă a regiunii mari a casetei cromozomiale stafilococice conferind rezistență la antibiotice multiple în special la meticilină, oxacilină, nafcilină, penicilină.

Este foarte important de menționat faptul că acest stafilococul auriu, odată activat în organismul nostru, poate fi localizat la nivelul mai multor organe. Spre exemplu, atunci când el este localizat la nivelul gâtului, întâlnim faringita streptococică. Această afecțiune se manifestă prin inflamarea faringelui. Simptomele cele mai des întâlnite fiind durere în gât, febră, stare generală de greață. Dacă el este localizat la nivelul urechii atunci avem deaface cu o formă mai agravantă de otită. Intotdeauna, prezența acestui stafilococ, nu va face decât să potențeze efectele negative prin agravarea simptomatologiei.

Până acum, oamenii de știință au identificat 27 de specii de stafilococi. Dintre acestea, 14 au fost depistate pe piele și în mucozități, iar trei dintre cele 14 specii pot cauza infecții. Dintre cele trei specii periculoase, stafilococul auriu este considerat cel mai agresiv.

Primele și cele mai frecvente simptome ale infectării cu stafilococ auriu sunt:

- pungile cu puroi de la nivelul pielii (pot apărea în diferite zone ale corpului, dar mai ales în cele sensibile). La început, ele pot fi ca niște bubițe roșii, umflate și dureroase și calde la atingere. În unele cazuri mai grave, poate apărea și febra, ca la orice infecție serioasă.

- furunculi (tradițional, mai este cunoscut și ca fiind un fel de coș aflat în stare avansată, foarte dureros și depozitar de puroi);

- panarițiu (acumulări de puroi la nivelul unghiilor);

- celulită infecțioasă, cauzată de pătrunderea sub piele a superbacteriei (apare mai ales pe brațe și pe picioare);

- impetigo (niște vezicule cu cruste albe care apar în jurul gurii sau al nasului, de regulă la copii);

- mastita (prezentă mai mult la femeile care alăptează, deci infecția se dezvoltă la nivelul sânilor). Este periculoasă pentru că poate ajunge în laptele matern, iar de aici, la copil.

Alte afecțiuni provocate de stafilococul auriu:

-toxinfecție alimentară;

-sindromul de șoc toxic;

-sindromul pielii opărite;

-infecții ale tractului respirator;

-infecții ale țesutului osos;

-meningită;

-septicemie.

Bacteria aceasta este contagioasă și se transmite cu ușurință, prin atingerea persoanei care poartă stafilococul auriu. De regulă, pielea funcționează precum o barieră protectoare împotriva infecției, însă dacă există leziuni la nivelul pielii, stafilococul poate pătrunde cu ușurință în țesuturi sau sânge, cauzând infecții. Folosirea la comun a prosoapelor sau a lenjeriilor de pat cu o persoană infectată favorizează infecția cu stafilococul auriu.

 

  1. St John's Wort 

Este o plantă erbacee răspândită pe pășuni, prin grădini sau la marginea drumurilor, întâlnindu-se din zona de câmpie până la cea subalpină, dar mai ales în zona deluroasă.

In scop trapeutic se folosesc părțile aeriene ale plantei înflorite.

Conține uleiuri volatile, flavonoide, hiperină, acizi organici (cafeic, clorogenic), taninuri, derivați antracenici (hipericina, pseudohipericina), rezine, colina, betacaroten, fitoncide. Datorită prezenței acidului cloreogenic, hipericine și hseudohipericinei, sunătoarea are acțiune antiseptică, antiinflamatorie, decongestivă, dezinfectantă, astringentă, antidiareică și cicatrizantă.

Acțiunea sa antiinflamatorie și dezinfectantă ajută în ameliorarea reacțiiolor provocate de Stafilococul Auriu, cum ar fi : furunculii de la nivelul pielii, acumulari de puroi la nivelul unghiilor, pungile cu puroi de la nivelul pielii, faringită, otită.

Acțiunea sa diuretică și antiseptică ajută la eliminarea surplusului de apă din organism ( ajutând la tratarea celulitei infecțioase), iar daturită uleiurilor volatile și a colinei are acțiune calmantă atât asupra pielii cât și a sistemului nervos.

Prezentare: flacon 60 cps

Ingrediente/capsulă: pulbere din părți aeriene (Hypericum perforatum ) 375 mg, agent de încărcare: celuloză microcristalină,capsula: gelatină.

Producător: Swanson Health Products, USA

Mod de administrare: 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara.

 

  1. Pau D'arco

Pau d'Arco sau Arborele Furnicilor este un arbore din America de Sud şi Centrală din al cărui scoarţă se obţine unu puternic antibiotic natural. Arborele creşte foarte înalt şi arată foarte bine, mai ales când înfloreşte.

Cercetătorii au descoperit că partea dinspre interior (trunchi) a scoarței copacului Amazonian Pau d’Aarco, uneori denumit și Lapacho, conține Naftachinone, care sunt foarte puternice în lupta contra infecțiilor. Se pare că Naftachinonlele omoară bacteriile și virușii. In plus, testele de laborator au demonstrat că Pau d'Arco are proprietăți anti-fungice la fel sau chiar mai puternice decât medicamentele de sinteză in tratarea Stafilococului Auriu.

Principala substanță activă din scoarța arborelui este lapacolul, a fost descoperită încă la sfarsitul sec. al XX-lea. De atunci, compoziția plantei a fost studiată de către oamenii de stiință și în prezent, sunt cunoscute mai multe principii active ale scoarței de Pau d’Arco care au arătat rezultate promițătoare.

Acțiunea sa antibacteriană împiedică multiplicarea bacteriilor cum ar fi stafilococul, streptococul, brucella, etc. Tratează afecțiuni ale pielii cauzate de stafilococ cum ar fi acneea, pugile de puroi de la nivelul pielii, panarițiu, celulita infecțioasă.

Prezentare: flacon cu 100 capsule

Ingrediente/capsulă: Pau d’Arco(Tabebuia impetiginosa), lemnul scoarței-500 mg, capsulă: gelatină, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți antiaglomeranti: stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Producător: Swanson Health Products, SUA                

Mod de administrare: 1 capsulă de 3 ori pe zi.

 

  1. Niacinamide

Niacina (Vitamina B3), cunoscută și sub denumirea de “acid nicotinic” este un nutrient din familia vitaminelor B. Niacina joacă un rol crucial în producerea de energie, expresia genică și sinteza hormonilor. Ființele umane nu pot trăi fără această vitamină esențială.

 Vitamina B3 sau niacina este necesară pentru funcționarea normală a sute de enzime și pentru metabolismul normal al carbohidraților, grăsimilor și proteinelor, mai exact a tuturor surselor principale de nutriție din corp.

Un studiu recent arată că vitamina B3 este cea mai importantă în lupta cu stafilococii extrem de rezistenți. Aceasta poate fi folosită împotriva stafilococului auriu rezistent la meticilină, extrem de periculos și răspândit în spitale, aziluri, închisori, etc.

Intr-un raport publicat de „ Journal of Clinical Investigation” experții americani au descoperit că Niacinamida crește capacitatea sistemului imunitar de a lupta împotriva stafilocociilor activând anumite gene antimicrobiene din celulele organismului infectat, gene care sporesc capacitatea celulelor imunitare de a anihila bacteriile.

Doctorul Adrian Gombart, profesor asociat la Universitatea Oregon, a descoperit în urmă cu zece ani o mutaţie genetică umană care face oamenii să fie mai vulnerabili în faţa infecţiilor bacteriene. Totuşi, niacinamida, B3, are abilitatea de a “activa” anumite gene antimicrobiene care cresc considerabil abilitatea celulelor imune de a omorî bacteria.
Echipa sa de cercetare a descoperit că doze mari de B3 cresc numărul şi eficacitatea “neutrofilelor”, un tip de celule albe care anihileaza bacteriile patogene si le digera intracelular.

Cantitatea de vitamina B3 absorbita de organism din alimente este una foarte mica pentru a activa celulele neutrofile de aceea expertii recomanda administrarea de suplimente alimentare pe baza de vitamina B3 pentru o absorbtie ridicata care ajutra in lupta impotriva Stafilococului Auriu.

 

Prezentare: flacon cu 250 capsule

Ingrediente/1 capsulă: niacină (nicotinamida) 500 mg, gelatină,celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Producător: Swanson Health Products, SUA 

Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi administrate 2 săptămâni cu 2 săptămâni pauză apoi se continuă administrarea în același fel.

              

 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. În majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.


Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 Produse similare


Tratament deparazitare: Tratamentul constă într-o combinație de extracte din plante care s-au dovedit de-a lungul timpului a fi cele mai eficiente pentru deparazitare și detoxifiere. Tra...
219 RON
366 RON
MOMENTAN ACEST PRODUS NU SE AFLA IN STOC! Tratament Natural Impotriva Stafilococului Auriu Usnea Stop Aureus Pachet pentru 1 Luna Program natural complet creat de companiile Americane...
259 RON
329 RON
Acest Pachet promotional beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin curierat Urgent Cargus. Pachetul contine Tratamentul pentru 2 luni cu cele 3 produse: 1. D-Mannose - 2 x 60 capsule (60...
337 RON
522 RON
Formula exclusivă Green Lipped Mussel G-L-M contribuie la manținerea sănătății aparatului locomotor. Un redutabil susținător al sistemului crdiovascular și al aparatului locomotor. Prezenta...
127 RON
179 RON
Formula exclusivă Luteină menține sănătatea ochilor. Un redutabil antioxidant ocular. Prezentare: f lacon cu 60 capsule Producător: S wanson Health Products, USA Descriere: • Pr...
89 RON
137 RON
Tratament naturist disfuncție erectilă cu L-arginina și Extract din scoarță de pin maritim- Pine Bark Extract Descriere: L-arginina şi Pycnogenolul -Pine Bark sunt două suplimente care s...
249 RON
388 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii