Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Tratament Neuro Optimizator Scleroză Multiplă (în plăci) Parkinson Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie

 
 
Pin It


Tratament Neuro Optimizator Scleroză Multiplă (în plăci) Parkinson Incontinență urinară, Paralizie, Polineuropatie

SKU: 02069251

Pret: 314 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Fibro Essentials, Vitamina D3 și Vitamina K2 contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia Sclerozei Multiple, Fibromialgiei, Afecțiunilor Neurologice, Neuropatiilor și Incontinenței.

Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.


Descriere:

Acest tratament conține câte 1 flacon din fiecare produs, Fibro Essentials + Vitamina D3 5000UI + K2 MenaQ7 45 mcg, un pachet ajunge cel puțin 60 zile.

Combinația dintre aceste 3 produse a fost testată încă din anul 2002 de cercetătorii de la Universitatea Columbia și s-a dovedit a fi eficientă în special în afecțiunile Scleroza Multiplă și Parkinson.


Fibro Essentials

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia Sclerozei Multiple, Fibromialgiei, Afecțiunilor Neurologice, Neuropatiilor și Incontinentei. Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials este caracterizat ca fiind un supliment alimentar natural destinat stimulării metabolismului cerebral, refacerea si insanatosirea sistemului neuromuscular dar şi al funcţiei cognitive, fiind totodată şi un puternic antioxidant. Rolul acestuia este de a menţine excitabilitatea membranei celulare şi echilibrul osmotic (concentraţia de ioni din celule), creşterea cantităţii de glucoză metabolizată în creier, producţia de energie, conţinutul de fosfolipide, stimulează producţia de acetilcolină şi alti neurotransmiţători.

Acest supliment naturist este utilizat cu succes în oboseala psihică, în combaterea deficitului de memorie, în tulburările de concentrare mentală şi neuropatie diabetică, în fibromialgie şi incontinență, în depresii, afectiuni ale coloanei vertebrale, spondiloză cervicală, sechele AVC şi afecţiuni neurodegenerative (Scleroza Multipla, maladia Alzheimer, boala Parkinson, SLA).

Indicații pentru Neuro Optimizatorul Fibro Essentials: polineuropatii, spondiloză cervicală, fibromialgie primară şi secundară, neuropatie periferică, scleroză medulară, scleroză multiplă, incontinență urinară și/sau anală, sechele AVC, boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea creșterii petelor în Vitiligo, Sclerodermie, spondiloză cervicală, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativa,  afecțiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii, migrene, nevrită, paralizie facială, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, poliartrita reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmica, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorțeală, trombangeita obliterantă, Insuficiență circulatorie vertebro-bazilară, icvb, 

Ingrediente active/1 capsulă:

- Trimetilglicină (TMG) (din BetaPower® Natural Betaine)... 50 mg 

- DL-metionină.................................................100 mg 

Inozitol.........................................................7 mg          

- Colina  (bitartrat de colina ) vitamin b 7.......15.6 mg  

- Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină)..................17mg (1133% DZR*)

- Vitamina B2(riboflavină)..................................17 mg (1000% DZR*)

- Niacină..........................................................25 mg (125% DZR*)

- Vitamina B12 (ciancobalamină).......................17 mcg (283% DZR*) 

- Acid pantothenic (D-pantote0nat de calciu).........18 mg (180% DZR*)

- Magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu).....42 mg (11%DZR*)

- Acid Malic.....................................................417 mg                                                                            

*Doza zilnica recomandată

Mod de administrare: câte 1 caspulă pe zi sau conforma recomandării consultantului de specialitate.

In Scleroza Multiplă și Parkinson un flacon este suficient pentru 3 luni de administrare.


Highest Potency Vitamin D-3  5000 IU

Prezentare: 250 gelule softgel

Producător: Swanson Health Products, SUA

Acum te poți bucura de cea mai bună concentrație de Vitamina D3 sub formă activă - Colecalciferol.

Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar. Sistemul imunitar este o alta structura a organismului asupra careia Vitamina D3 are efecte favorabile. Cercetarile au aratat ca aportul adecvat de vitamina D3 poate aduce beneficii insemnate sistemului imunitar. Unul dintre beneficii este, de exemplu, faptul ca vitamina D3 participa la procesul de diviziune normala a celulelor.

Asociat ca adjuvant în:
• hipocalcemie,
• osteoartrită, osteoporoză, osteomalacie, fracturi osoase,
• diabet zaharat de tip I și II,
• trateaza boli autoimune: Scleroza Multiplă, SLA, Parkinson,
• hipoparatiroidism și pseudohipoparatiroidism,
• afecțiuni ale pielii: vitiligo, sclerodermie, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris,
• hiperpigmentatie cutanată: melanină, substanță care conferă pigmentația cutanată acționează ca un blocant al ultravioletelor. Cu cât cantitatea de melanină este mai mare, cu atât sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai întârziată,
• boli inflamatorii intestinale,
• obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D în organism, fiind preponderent depozitata la nivelul țesutului adipos și mai greu eliberată de la acest nivel.

Stabilizează și reface funcțiile nervilor și a neuronilor în afecțiuni cum sunt Scleroza Multiplă, Parkinson prin refacerea învelișului de mielină [doze de la 10.000 UI până la 100.000 UI pe zi (în cazuri grave se poate administra 1.000UI/kg corp/zi)]

Mo1d de administrare: Vitamina D3 câte 2 capsule pe zi în timpul micului dejun. Doza poate fi crescută în funcție de răspunsul la tratament.

In Scleroza Multiplă și Parkinson un flacon este suficient pentru 2 luni de administrare.


MenaQ7 MK-7 Menachinona-7

Prezentare: 60 capsule vegetariene cu 45 mcg

Producător: Doctor's Best Inc.

Vitamina K2 Menachinona-7 Naturală cu Ascorbyl Palmitate 

Biodisponibilitate Ridicată - Mena Q7 (obţinută din Natto/ soia fermentată biotehnologic) 
Filtrat și purificat din cultura bacilului Subtilis Natto - supliment natural esențial pentru buna funcţionare a circulaţiei și reducerea riscului aparitiei trombozei .

Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscută pentru rolul său în procesul de coagulare a sângelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o altă vitamină K (menaquinona) ale cărei proprietăţi sunt de reducere a calcifierilor de pe pereţii arteriali şi de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase. Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la artere rigide, inelastice şi la oase fragile.

Recomandări:
Legarea eficientă a calciului cu menţinerea sănătăţii oaselor (osteoporoză),
Reducerea incidenţei afectării densităţii osoase,
Susţinerea sănătăţii vaselor sanguine,
Scăderea riscului de apariţie a afecţiunilor sistemului circulator.

Rolul MenaQ7 din Natto în tratamentul Sclerozei Multiple, Parkinson, și a altor afecțiuni neurologice este acela de a redirecționa moleculele de calciu în oase și dinți în timpul tratamentului cu doze ridicate de Vitamina D3 și evitând apariția efectului numit "Paradoxul Calciului"

Mod de administrare: câte 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3

In Scleroza Multiplă și Parkinson un flacon este suficient pentru 2 luni de administrare.

Schema de Tratament pentru Scleroză Multiplă (în placi) și Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI câte 2 capsule în timpul micului dejun

K2 MenaQ7 Menaquinona câte 1 capsulă pe zi dimineața cu prima capsulă de Vitamina D3

Fibro Esential câte 1 capsulă pe zi dimineața cu 20-30 minute înainte de micul dejun (poate apărea senzația de încălzire la nivelul pielii)

In timpul tratamentului se elimină alimentele bogate în Calciu și nu se administrează suplimente de Calciu!

Tratamentul determină ameliorari încă din primele zile de utilizare, doar în situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3- 6 săptămâni. 

Aduce în parametrii normali rezultatele analizelor medicale, după utilizarea între 9 și 15 luni (uneori și după 3- 6 luni). In cazul în care se folosește acest set încă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3- 6 luni, și atunci când la a două investigație consecutivă parametrii sunt în limite normale, atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave și depasite terapeutic temporizeazăp evoluția și diminuează manifestările în primele 2-3 luni după care începe procesul de vindecare.

Scleroza multiplă (în plăci) este o afecțiune neurologică cronică a creierului, măduvei spinării și a nervilor optici, și se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci când teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este întrerupt.

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recădere- remisie când simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani,

- Secundar progresivă când după o perioadă de recadere- remisie boala progresează în mod constant,

- Primar progresivă când boala are o evoluție progresivă constantă de la debut,

- Recădere progresivă când deși simptomele apar și dispar deteriorarea nervoasă este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la început: slăbiciune musculară (lipsa de coordonare, neândemânare, târârea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorțeli pe toată suprafața corpului, amețeli, incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremurături, dificultate la mers, tulburări digestive, probleme emoționale, pierdere de memorie sau de concentrare. 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice 
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica inchis

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Afectiuni, Pachete promotionale

Cod produs - SKU: 02069251Produse similare


Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontine...
127 RON
179 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
Formula exclusivă Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 360 capsule gelatinoase Producăt...
119 RON
238 RON
Formula exclusivă MenaQ7 MK-7 Menachinona-7, cu Ascorbyl Palmitate contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge și integritatea oaselor, susține buna funcționare a circulației și reduce riscul apariției t...
129 RON
185 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă Leg Vein Essentials menține sănătatea sistemului circulator. Un redutabil susținător al circulației periferice. Conținut: flacon cu 60 caps cu eliberare prelung...
118 RON
157 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Folosesc Extractul de Asparagus de 3 luni. Sunt foarte multumit de acest supliment alimentar. Eu il folosesc pentru guta. Inainte sa incep sa il iau...

Stoica Lucian

Vezi mai multe marturii