Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol Pret Prospect, Susține Sistemul Imunitar, Antibiotic Natural Puternic, Antifungic, Antimicrobian, Antimicotic, Antiviral, Antiseptic, Antiparazitar

 • Poze Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol Pret Prospect, Susține Sistemul Imunitar, Antibiotic Natural Puternic, Antifungic, Antimicrobian, Antimicotic, Antiviral, Antiseptic, Antiparazitar
 • Poze Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol Pret Prospect, Susține Sistemul Imunitar, Antibiotic Natural Puternic, Antifungic, Antimicrobian, Antimicotic, Antiviral, Antiseptic, Antiparazitar
 • Poze Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol Pret Prospect, Susține Sistemul Imunitar, Antibiotic Natural Puternic, Antifungic, Antimicrobian, Antimicotic, Antiviral, Antiseptic, Antiparazitar
 
 
Pin It


Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol Pret Prospect, Susține Sistemul Imunitar, Antibiotic Natural Puternic, Antifungic, Antimicrobian, Antimicotic, Antiviral, Antiseptic, Antiparazitar

SKU: 01261797

Pret vechi: 159 RON Reducere 25%

Pret nou: 119 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol este cel mai puternic antibiotic natural.

Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,  Antibacteriabn, AntisepticAntifungic, Antiparazitar.

Prezentare: 30 ml

Producător: Natural Factors


Descriere: 

Uleiul de oregano, obținut din frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Cu siguranța ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteraneene. Sub forma de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Află care sunt proprietățile uleiului de oregano și de ce ar trebui să il încerci ca medicament alternativ pentru tratarea anumitor afecțiuni.  Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns inrudită cu mentă. Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde ii pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale..

Disponibil si sub forma de capsule cu 150mg in flacoane cu 120 capsule  CLICK AICI!!!

Ce substanțe conține oregano?

Ceea ce se vinde în supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta sălbatică, căreia îi sunt atribuite proprietățile medicinale extraordinare. Adevărată planta sălbatică este de două tipuri: Thymus capitatus (o varietate care crește în Spania) și Origanum vulgare. Pentru a obține beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie să facă parte din una dintre aceste două varietăți.

Iată ce substanțe fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:

carvacrol, o substanță despre care s-a demonstrat stiințific că are puternice proprietăți antimicrobiene, fiind extrem de eficientă în prezervarea alimentelor. *Studiile arată că carvacrolul luptă împotriva unor cunoscuți dușmani ai sănătății, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella

timol, o substanță cu proprietăți antifungice și antiseptice. Este și un ingredient activ din apa de gură Listerine. Timolul acționează ca un scut împotriva toxinelor și este capabil să prevină avarierea țesuturilor.

terpene, substanțe lichide care au o aromă de pin și au funcții antibacteriene. 

- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decât vitamina E. Acesta împiedică efectele nocive ale radicalilor liberi și joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei și a cancerului. *S-a demonstrat că această substanță este foarte eficientă și în tratarea astmului alergic și reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substanțe esențiale pentru sănătate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A și C și niacină.

*Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă o alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice. 

Substanța denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. *In Mexic, cercetătorii au facut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat că oregano este mai eficient împotriva giardiei decât Tinidazol.

*Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit că oregano prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul acționează la nivelul întregului organism și poate fi utilizat atât pentru uz intern cât și extern. Carvacol inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspândirea stafilocolului auriu în special la nivel pulmonar și facial în paralel cu un efect antibactetian, mucolitic și expectorant. Se administrerază contra virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util în: infecții urinare și prostatită. Se poate administra de asemenea post operatoriu pentru a evita infectarea în special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortală).

Pentru ce poți folosi uleiul de oregano?

*S-au facut numeroase studii pentru a determina eficiența uleiului de oregano în tratarea unor afecțiuni. Rezultatele au surprins prin spectrul larg de efecte benefice pe care această plantă le are asupra sănătății. Iată câteva dintre bolile împotriva cărora luptă uleiul de oregano.

Uleiul de oregano și paraziții intestinali

*O cercetare arată că administrarea orala a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziți intestinali. Din aceste cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

Uleiul de oregano și Candida

*Intr-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul că uleiul de oregano distruge Candida. Atunci când soarecii de laborator eu fost infectați cu de 5 ori doza letală de Candida, 80% dintre ei au supraviețuit în urma tratamentului cu oregano.

Uleiul de oregano și infecțiile respiratorii

*In 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe baza de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămânilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevarat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparație cu cei care primiseră un tratament placebo. 

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 si 3 si a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Salbatic și Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

Uleiul de oregano și colesterolul 

Lăsând la o parte infecțiile, uleiul de oregano mai are o proprietate care poate fi foarte valoroasă pentru o mare parte din oameni: ajută la scăderea colesterolului. *Intr-o cercetare realizată în 2008, s-a arătat că pacienții cu un nivel crescut de lipide în sânge care au luat suplimente pe baza de ulei de oregano și-au îmbunătățit cu mult condiția. Nu numai că scăzuse nivelul colesterolului nesănătos, dar crescuse, în același timp, nivelul colesterolului benefic. In același timp, pacienții care au luat suplimentul și-au îmbunătățit funcția endotelială (legată de sănătatea vaselor de sânge) în comparație cu cei care nu au luat suplimentul.

In plus față de aceste beneficii demonstrate ale uleiului de oregano, există teoriile (aflate încă în studiu) conform cărora acesta ar fi un remediu împotriva cancerului, inclusiv împotriva celui mamar.

 Proprietăţile terapeutice ale uleiului de oregano:

 • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, AntisepticeAntifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infectiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util in: infectii urinare si prostatita.
 • Vasodilatatoare şi Încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitara, alergie la frig
 • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice si obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronsic, traheobronsita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoza, tuberculoza, alergi de primăvara, fibroza chistica.
 • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
 • Imunomodulatoare
 • Antidiabetice
 • Hipotensive
 • Anticancerigene--> poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de îcetinire a dezvoltării celulelor canceroase. Nota. În acest caz, consultarea unui specialist este obligatorie.                                                                                                                                    

Ulei de Oregano sălbatic 80% carvacrol - supliment alimentar

Prezentare: flacon 30 ml

Ingrediente/doza (0,17 ml/4 picaturi): ulei esențial din frunze de Oregano salbatic#(Origanum vulgare) 30 mg cu conținut de 80% carvacrol (24 mg), ulei extravirgin de măsline# presat la rece 120 mg, vitamina e naturală (obținută din ulei de floarea soarelui). # certificate organic.

Mod de administrare:

Uz intern:

Adulți și copii peste 12 ani: câte 4 picături (0.16 ml) amestecate într-un pahar cu apă de 3 ori sau conform recomandării consultantului de specialitate. (1 flacon ajunge 2 luni de administrare)

Copii 6-12 ani câte 2 picături (0.16ml) amestecate într-un pahar cu apă de 3 ori sau conform recomandării consultantului de specialitate. (1 flacon ajunge 4 luni de administrare)

Pentru infecții pulmonare sau la sinusuri pe lângă administrarea internă se fac și inhalații: Se fierbe apa într-un vas și se pun câteva picături în apă fierbinte. Se apropie față de vasul cu apă și oregano, se pune peste cap un prosop și se inspiră adânc vaporii emanați din apa fierbinte. Se poate de asemenea folosi un vaporizator din comert.

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Salbatic și Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

Uz extern Uleiul de oregano poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi:

1. Piele: Pentru înțepături, infecții, furuncule, acnee, psoriazis, negi, iritaţii de piele, micoze: se aplică câteva picături de ulei de oregano și se freacă bine zona afectată până la absorbția în piele. Se adaugă câteva picături de ulei în sapunul lichid sau în gelul pentru duș. Se poate adauga și în săpunul lichid pentru maini. In caz de răni pe piele, negi, furuncule sau acnee se aplică ulei până la saturație și se freacă bine în piele. In cazul rănilor sau furunculelor se acoperă apoi cu un plasture.

2. Dinți și gingii - pentru a dezinfecta și deparazita total zona bucală, pentru a trata sau preveni paradontoza:  Se pun câteva picături de ulei de oregano pe periuța de dinți în loc de pastă de dinți și se freacă dinții. In caz de infecții la gingii se freacă gingiile cu câteva picături.

3. Păr: In caz de scalp infectat cu o ciupercă, în caz de mătreață, iritații ale scalpului, se adaugă câteva picături în șampon înainte de spălarea părului. Se lasă pe păr șamponul astfel preparat pentru câteva minute, după care se clătește.

4. Herpes: câte 1-3 picături în zona afectată de 2-3 ori pe zi.

5. Picioare: Prezența fungilor (ciupercilor) la nivelul labei piciorului produce răniri (picior de atlet) în special între degetele piciorului precum și deteriorarea (măcinarea) unghiilor în paralel cu un miros foarte neplăcut. Se aplica și se distribuie uniform câteva picături de ulei de oregano între degete și pe unghii. 6. Igienă intimă: Câteva picături de ulei de oregano în apă caldă pentru baie de sezut ajută la eliminarea problemelor legate de un spectru larg de ciuperci (inclusiv Candida).

Alte sugestii de folosire:

 • Fă-ţi propriul dezinfectant de mâini! Deoarece uleiul de oregano este puternic, ar trebui să îl diluezi mai întâi. Combină zece picături de ulei de oregano cu două linguriţe de ulei de cocos. Foloseşte-l la fel ca pe orice gen dezinfectant de mâini. Deşi ar putea să fie puţin uleios la început, pe măsură ce îl aplici, pielea ta îl va absorbi în totalitate.  
 • Creează-ţi propriul tratament pentru ten: Datorită proprietăţilor şi efectelor sale antibacteriene şi antiinflamatorii experţii afirmă că „tratarea” tenului cu ulei de oregano poate fi modalitatea perfectă de a scăpa de coşuri, puncte negre şi acnee! Combină cantităţi egale de ulei de oregano şi ulei de cocos, aplică-l, folosind o dischetă demachiantă, pe zona cu probleme. 

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează. Uleiul de oregano poate provoca reacţii adverse la persoanele alergice la plantele aromatice (familia Lamiaceae). De asemenea, uleiul de oregano este interzis femeilor gravide sau bolnavilor de anemie feriprivă, acesta putând reduce absorbţia de fier în organism.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată.

Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de către utilizatorii site-ului, rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. În majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă medicală. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, stare generală de sănătate, sex, vârstă, etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • Kenzzo / acum 8 luni ArataAscunde

  Care e diferenta dintre ulei oregano 29.ml si asta cu 80% carvacrol este mai puternic asta?

 • / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua, carvacrolul este substanta activa din uleiul de oregano, aceasta face ca uleiul sa fie mai puternic sau mai putin puternic. Cu cat cantitatea de carvacrol din ulei este mai mare cu atat acesta este puternic. Sanatate!

 • alina / acum 10 luni ArataAscunde

  Buna ziua!Poate fi administrat unui copil de 3 ani si 8 luni,avand in vedere ca pana la aceasta varsta a vut 5 episoade de bronsolita si unul de bronsita ;amigdalite aftoase ,6 enterocolite cu febra,scaune apoase si varsaturi?Daca da ,ce doza imi puteti recomnada?Toate medicamentele folosite pana acum au avut rezultate pe termen scurt.Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.

 • / acum 10 luni ArataAscunde

  Buna ziua, puteti adimistra copilului uleiul de oregano pentru problemele de sanatate mentionate mai sus, dar doar cate o picatura de 2 ori pe zi, impreuna cu probiotice deoarece si flora intestinala de la tratamentele facute este distrusa. Sanatate!

 • lili / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Daca folosesc acest ulei de oregano si urmeaza sa fac analize de sange afecteaza cu ceva rezultatul ?? Posibil sa nu imi iese bine analizele ??

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs nu influenteaza rezultatele analizelor.

 • lili / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Multumesc pentru raspuns . O zi frumoasa !


Produse similare


Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Anti...
69 RON
99 RON
Formula exclusivă Extract Concentrat 10: 1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Ant...
67 RON
99 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă Pau d’Arco menține sănătatea organismului, antigungic, antiviral, anticancergien, antibacterian. Un redutabil detoxifiant al organismului. Prezentare: 100 capsule de 500 m...
47 RON
72 RON
Formula exclusivă Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol si Menta contribuie la sănătatea întregului organism Un redutabil antibiotic natural Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
79 RON
99 RON
Formula exclusivă Ultimate 16 Strain Probiotic susține repopularea florei intestinale. Un redutabil Complex de 16 probiotice pentru adulți și copii. Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
119 RON
195 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii