Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol și Mentă, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, Antibiotic Natural

 • Poze Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol și Mentă, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, Antibiotic Natural
 • Poze Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol și Mentă, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, Antibiotic Natural
 • Poze Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol și Mentă, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, Antibiotic Natural
 • Poze Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol și Mentă, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, Antibiotic Natural
 
 


Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol și Mentă, Astm, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida, Antibiotic Natural

SKU: 01261717

Pret vechi: 99 RON Reducere 20%

Pret nou: 79 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol si Menta contribuie la sănătatea întregului organism

Un redutabil antibiotic natural

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Producător: Swanson, USA


 Descriere:

Cu siguranță ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteranene. Sub formă de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Află care sunt proprietățile uleiului de oregano și de ce ar trebui sa il încerci ca medicament alternativ pentru tratarea anumitor afecțiuni. Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns înrudită cu menta. *Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde ii pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

*Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale.

Uleiul de Oregano Salbatic este disponibil și sub formă lichidă în sticluță cu picurător - 29,6 ml  CLICK AICI!!!

Ce substanțe conține oregano?

Ceea ce se vinde în supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta sălbatică, careia ii sunt atribuite proprietățile medicinale extraordinare. Adevarata plantă sălbatică este de două tipuri: Origanum vulgare si Thymus capitatus (o varietate care crește în Spania). Pentru a obține beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie să facă parte din una dintre aceste două varietăți.

Iată ce substanțe fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:

carvacrol, o substanță despre care s-a demonstrat stiintific ca are puternice proprietăți antimicrobiene, fiind extrem de eficientă în prezervarea alimentelor. Studiile arată că carvacrolul luptă împotriva unor cunoscuți dușmani ai sănătății, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella

timol, o substanță cu proprietăți antifungice și antiseptice. Este și un ingredient activ din apă de gură Listerine. Timolul acționează ca un scut împotriva toxinelor și este capabil să prevină avarierea țesuturilor.

terpene, substanțe lichide care au o aromă de pin și au funcții antibacteriene. 

- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decat vitamina E. Acesta impiedică efectele nocive ale radicalilor liberi și joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei și a cancerului. S-a demonstrat că această substanță este foarte eficientă și în tratarea astmului alergic și reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substanțe esențiale pentru sănătate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A si C si niacină.

*Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă a alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice. 

Substanță denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. In Mexic, cercetătorii au facut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat ca oregano este mai eficient împotriva giardiei decât Tinidazol.

*Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit că oregano prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul acționează la nivelul întregului organism și poate fi utilizat atât pentru uz intern cât și extern. Carvacol inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspândirea stafilocolului auriu în special la nivel pulmonar și facial în paralel cu un efect antibactetian, mucolitic și expectorant. Se administrerază contra virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util în: infecții urinare și prostatită. Se poate administra de asemenea post operatoriu pentru a evita infectarea în special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortală).

Pentru ce poți folosi uleiul de oregano?

S-au făcut numeroase studii pentru a determina eficiența uleiului de oregano în tratarea unor afecțiuni. Rezultatele au surprins prin spectrul larg de efecte benefice pe care această plantă le are asupra sănătății. Iată câteva dintre bolile împotriva cărora luptă uleiul de oregano.

Uleiul de oregano și paraziții intestinali

*O cercetare arată că administrarea orală a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziti intestinali. Din aceste cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

Uleiul de oregano și Candida

*Intr-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul că uleiul de oregano distruge Candida. Atunci când soarecii de laborator au fost infectați cu de 5 ori doza letală de Candida, 80% dintre ei au supraviețuit în urma tratamentului cu oregano.

Uleiul de oregano și infecțiile respiratorii

*In 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite iîn diverse stadii, infecții ale plămânilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiti în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

*Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevarat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a aratat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparație cu cei care primiseră un tratament placebo. 

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

Uleiul de oregano și colesterolul

Lăsând la o parte infecțiile, uleiul de oregano mai are o proprietate care poate fi foarte valoroasă pentru o mare parte din oameni: ajută la scăderea colesterolului.

*Intr-o cercetare realizată în 2008, s-a arătat că pacienții cu un nivel crescut de lipide în sânge care au luat suplimente pe bază de ulei de oregano și-au îmbunătățit cu mult conduita. Nu numai că scăzuse nivelul colesterolului nesănătos, dar crescuse, în același timp, nivelul colesterolului benefic. In același timp, pacienții care au luat suplimentul și-au îmbunătățit funcția endotelială (legată de sănătatea vaselor de sânge) în comparație cu cei care nu au luat suplimentul.

*In plus față de aceste beneficii demonstrate ale uleiului de oregano, există teoriile (aflate încă în studiu) conform cărora acesta ar fi un remediu împotriva cancerului, inclusiv împotriva celui mamar.

Proprietăţile terapeutice:

 • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, Antiseptice, Antifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infectiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util in: infectii urinare si prostatita.
 • Vasodilatatoare şi Încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitara, alergie la frig
 • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice si obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronsic, traheobronsita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoza, tuberculoza, alergi de primăvara, fibroza chistica.
 • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
 • Imunomodulatoare
 • Antidiabetice
 • Hipotensive
 • Anticancerigene--> poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de îcetinire a dezvoltării celulelor canceroase. 
 • Beneficiile terapeutice ale uleiului de Menta piperata

           Infecții ale tractului urinar: Uleiul de mentă piperată poate fi folosit cu succes pentru a trata infecțiile tractului urinar (UTI). Cu toate că este utilizat în mod tradițional, cercetarea stiințifică formala este în curs de desfășurare pentru a înțelege detaliile acestui atribut specific. Uleiul de mentă piperată are proprietăți antibacteriene din belsug, proprietăți care stau la baza motivului pentru care poate reduce efectele și frecvența infecțiilor tractului urinar.

            Sistemul imunitar: Uleiul de mentă piperată poate crește imunitatea unei persoane la diferite boli și este frecvent utilizat de oamenii care au sistemul imunitar slab sau care par să sufere frecvent de boli. Uleiul de mentă piperată este cunoscut, de asemenea, pentru puternicele efecte antivirale, antibacteriene și antifungice, de asta este atât de folosit în așa multe tratamente alternative.  Este compus din camfor, mentol, mentona, mentofuran, timol și carvacol, care sunt rezistente la bacterii periculoase, cum ar fi E. coli, salmonella și stafilococi. Gama completă de rezistența împotriva bacteriei nu este știută încă dar studiile continuă.

             Probleme respiratorii: Mentolul, care este abundent în uleiul de mentă piperată, ajută la curățarea tractului respirator. Este de asemenea un expectorant eficient și în plus oferă instantaneu, deși temporar, ajutor pentru numeroase probleme respiratorii  incluzând congestia nazală, sinuzita, astm, bronșita, răceală și tuse. Ca rezultat, este utilizat în numeroase creme și balsamuri. Când aceste creme reci sunt aplicate pe piept, pot elimina rapid congestia nazală și respiratorie. Intr-un studiu, utilizarea uleiului de mentă piperată s-a dovedit a fi antispasmodic, expectorant,  anti-inflamator. Evident, mai multe studii bazate pe oameni trebuie sa fie făcute, dar a fost frecvent parte a medicinei alternative pentru generații si este foarte respectat pentru utilizarea lui în ușurarea problemelor respiratorii.

            Circulația sângelui: Efectele stimulatoare ale uleiului de mentă piperată s-au dovedit a crește circulația sangelui. Studiile au arătat că imediat ce vaporii de ulei esential ating terminațiile olfactive nervoase, este aproape o creștere instantanee în puls și în circulația sângelui. Efectul stimulării creșterii circulației sângelui ajută la oxigenarea organelor și îmbunătățește metabolismul, de asemenea oxigenează creierul. Aceasta duce la o funcție cognitivă mai înaltă și la protecția împotriva bolilor degenerative neurale cum ar fi Alzheimerul și demența. In plus, circulația sângelui mai crescută poate preveni pacienții diabetici de la complicații la care sunt deja expuși datorită nivelului de glucoza neechilibrat.

            Indigestia: Uleiul de mentă piperată este un ajutor de nădejde în cazul unei indigestii. Se pun câteva picături de ulei de mentă piperată într-o sticlă cu apă și se bea după masă pentru proprietățile digestive. Este carminativ, așadar ajută în eliminarea gazelor acumulate în exces în intestine. Uleiul de mentă piperată este de asemenea un tonic foarte bun pentru cei ce au apetitul scăzut și ajută la tratarea răului de mașina, greața și tulburări stomacale. O cercetare preliminară a dovedit că uleiul de mentă piperată combinat cu ulei de chimen poate fi folosit pentru arsuri stomacale.

Uleiul de mentă piperată poate relaxa mușchii netezi ai tractului GI, de aceea este o componentă a medicamentelor luate fără prescripție. Un numar de studii au arătat de asemenea că este un bun atenuant pentru Sindromul colonului iritabil (IBS), ceea ce afectează milioane de oameni în fiecare an și este caracterizat prin durere abdominală sau discomfort fără altă boală diagnosticată. Cercetările trebuie făcute mai departe pe același mecanism prin care are aceasta lor, dar numeroase studii au validat aceste efecte.

            Igiena dentară: Uleiul de mentă piperată, datorită proprietățile lui antiseptice este foarte folositor în îngrijirea dentară. Elimină de asemenea respirația urât mirositoare și ajută dinții și gingiile în lupta împotriva germenilor periculoși. Fapt nesurprinzător, aceste atribute se referă la faptul că uleiul de mentă piperată este adăugat la numeroase paste de dinți și s-a dovedit a fi folositor în tratamente pentru dureri dentare. Câteodată, inhalarea vaporilor de mentă piperată poate fi anti-inflamatorie și ușurează durerile așa că poate fi adăugat la oxigenul postoperator, în special după operațiile bucale.

            Ingrijirea unghiilor: Proprietățile antifungice ale uleiului de mentă piperată sunt bine studiate și este o cercetare importantă care arată că uleiul de mentă piperată, când este aplicat topic, poate reduce șansele unei infecții fungice la unghii, care afectează mulți oameni din jurul lumii.

            Greața și durerile de cap: Uleiul de mentă piperată este un bun remediu pentru greață și dureri de cap. Pentru a ușura rapid durerea de cap, doar aplicați ulei de mentă piperată într-o formă diluată direct pe frunte. Inhaland uleiul de mentă piperată se pot elimina efectele grețurilor și a răului de mașină, doar datorită efectelor relaxante și liniștitoare. Proprietățile răcoritoare și anti-inflamatorii ale uleiului fac parte din motivul pentru care este atât de apreciat când vine vorba de ușurarea simptomelor durerilor capului, și este de asemenea folosit pentru a reduce durerile migrenelor la anumiți pacienți în 15 minute după aplicarea topică, conform studiului din 2007.

            Stres: Ca multe alte uleiuri esențiale, menta piperată este capabilă să ofere ajutor pentru stress, depresie și epuizare mental datorită naturii ei răcoritoare. Este de asemenea eficientă împotriva anxietății și oboselii.  In plus, stimulează activitatea mental, limpezește mintea și sporește concentrarea la sarcini cognitive.

            Antispasmodic: Uleiul de mentă piperată este foarte eficient în gastroscopie și colonoscopie. Mai multe beneficii are uleiului de mentă piperată care pot ajuta la proprietățile antispasmodice sunt studiate.

            Analgezic: Uleiul de mentă piperată poate fi folosit pentru uz extern pentru a ajuta la liniștirea durerii. Se crede că prezența antagonismului de calciu în uleiul de mentă piperată ajută la eliminarea durerii din zonele afectate. Este răcoritor și ajută la reducerea febrei. Este frecvent numit refrigerent, ceea ce înseamnă că poate oferi o senzație răcoritoare intensa oricărei zone afectate. In caz de leziuni, răni sau proces de vindecare, aplicarea topică a uleiului de mentă piperată zonei pentru a reduce umflăturile, pentru a ușura durerea și pentru a elimina șansele de inflamație inconfortabilă.

            Ingrijirea părului: Uleiul de mentă piperată este foarte folositor pentru îngrijirea părului, astfel încât acesta are un efect răcoritor asupra capului, eliminând mătreața și păduchii. Uleiul de mentă piperată are efecte antiseptice, regenerative și de stimulare, ceea ce înseamnă că poate ușura iritarea scalpului și pielea uscată, poate stimula creșterea părului pentru cei ce suferă de chelie și poate reda părului un aspect strălucitor și proaspăt. Uleiul de mentă piperată poate fi găsit în multe produse pentru păr și soluții alternative pentru chelie, mătreață și alte probleme legate de păr. Creșterea circulației sângelui în scalp poate ajuta la creșterea părului.

            Ingrijirea pielii: Uleiul de mentă piperată conține mentol care este bun pentru piele deoarece creează o senzație răcoritoare. In plus, hrănește pielea degradată și îmbunătățește textura tenului gras.

Se crede de asemenea că uleiul de mentă piperată este folositor în tratamentul cancerului și a tuberculozei, cu toate că mai multe cercetări trebuie facute în aceste zone.  In plus, uleiul de mentă piperată a facut parte din niște studii preliminare ca un agent antiviral ce poate reduce șansele de herpes.

Menta piperată se amestecă bine cu multe alte uleiuri esențiale ce includ eucalipt, rozmarin, lamaia, maghiran, multi aromaterapisti și botanisti folosesc uleiul de mentă piperată în combinațiile lor medicinale sau aromatice.

Sunt unele riscuri în folosirea în exces a uleiului de mentă piperată, inclusiv reacții alergice, arsuri stomacale și dureri de cap. Pe scurt, aceleași reguli se aplică la folosirea uleiului de mentă piperată ca și la alte suplimente alimentare sau schimbări de dietă; vorbiți cu un doctor și dacă nu consultați un profesionist, începeți cu doze mici sau teste cu plasturi pentru a vedea cum va afectează sistemul.


Oregano & Peppermint Oil- supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 60 capsule moi.

Ingrediente/capsulă: gelatină, agent de încărcare: ulei din tărâțe de orez. glicerină ,apă purificată,  ulei de Oregano-sălbatic (Origanum vulgare)(frunze) (standardizat la minimum 60% carvacrol) – 150 mg, ulei de Mentă(Mentha piperita)(frunze)- 150 mg,  agent de încărcare: ulei din tărâțe de orez.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi cu 1 ora înainte de mese sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Rezultate foarte bune s-au obtinut în tratarea BPOC de grad 1, 2 si 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Salbatic si Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

Contraindicații: Contraindicat copiilor , femeilor însărcinate sau care alaptează, persoanelor alergice la plante din Fam. Lamiaceae si bolnavilor de anemie feripriva (carora uleiul de Oregano le poate reduce absorbtia de fier în organism).

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Producator: Swanson Health Products, SUA "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data inscrisa pe eticheta este data productiei conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentratie maxima timp de 30 luni de la data fabricatiei.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.


 

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • MAGDALENA CANURECI / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Uleiul de Oregano cu menta este EXCEPTIONAL. La problemele multiple cu care ma confrunt: reflux, infectie generalizata cu candida, gastrita, colita,febra, fermentatie,toate fiind rezultatul consumului excesiv de antibiotice sintetice, acest ulei reprezinta pentru mine un dar divin. Ce pacat ca oamenii nu cunosc propietatile acesui miraculos ulei de oregano...

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Multumim. Sanatate multa!

 • Pasca Felicia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Imi provoacă aciditate gastrica acest produs,desi il administrez după masa. Ce pot să fac?Ma confrunt cu candida in gât.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, puteti sa il administrati in timpul mesei


Produse similare


Formula exclusivă Extract Concentrat 10: 1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Ant...
67 RON
99 RON
Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Anti...
69 RON
99 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă D-Mannose contribuie la menținerea sănătoasă a tractului urinar, elimină bacteria E-coli și cistita recurentă. Un redutabil susținător al tractului urinar sănătos . Prezentare:...
127 RON
184 RON
Formula exclusivă Ultimate 16 Strain Probiotic susține repopularea florei intestinale. Un redutabil Complex de 16 probiotice pentru adulți și copii. Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
119 RON
195 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am facut tratamentul cu Serrapeptase de la voi timp de 3 luni si mi s-au curatat complet sinusurile. Si fratele meu a inceput tratamentul. Va...

Geanina Horia

Vezi mai multe marturii