Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Ulei Oregano Salbatic ~ Oil of Oregano ~ Carvacrol 29,6 ml, Astm, Rinită Alergică, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida

 • Poze Ulei Oregano Salbatic ~ Oil of Oregano ~ Carvacrol 29,6 ml, Astm, Rinită Alergică, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida
 • Poze Ulei Oregano Salbatic ~ Oil of Oregano ~ Carvacrol 29,6 ml, Astm, Rinită Alergică, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida
 • Poze Ulei Oregano Salbatic ~ Oil of Oregano ~ Carvacrol 29,6 ml, Astm, Rinită Alergică, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida
 • Poze Ulei Oregano Salbatic ~ Oil of Oregano ~ Carvacrol 29,6 ml, Astm, Rinită Alergică, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida
 
 
Pin It


Ulei Oregano Salbatic ~ Oil of Oregano ~ Carvacrol 29,6 ml, Astm, Rinită Alergică, BPOC, Klebsiela, Paraziți Intestinali, Candida

SKU: 00000152

Pret vechi: 99 RON Reducere 30%

Pret nou: 69 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Oil of oregano - Ulei de oregano sălbatic este cel mai puternic antibiotic natural.

Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,  Antibacteriabn, Antiseptic, Antifungic, Antiparazitar.

Prezentare: flacon 29,6 ml

Producător: Swanson Health Products, USADescriere:

Uleiul de oregano, obținut din frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Cu siguranță ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteraneene. Sub formă de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate. 

Află care sunt proprietățile uleiului de oregano și de ce ar trebui să îl încerci ca medicament alternativ pentru tratarea anumitor afecțiuni.  Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns înrudită cu menta. Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde îi pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale.

Disponibil și sub formă de capsule cu 150mg în flacoane cu 120 capsule  CLICK AICI!!!

.Ce substanțe conține oregano?

Ceea ce se vinde în supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta sălbatică, căreia îi sunt atribuite proprietățile medicinale extraordinare. Adevarata plantă sălbatică este de doua tipuri: Thymus capitatus (o varietate care crește în Spania) și Origanum vulgare. Pentru a obține beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie să facă parte din una dintre aceste două varietăți.

Iata ce substanțe fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:

carvacrol, o substanță despre care s-a demonstrat stiințific că are puternice proprietăți antimicrobiene, fiind extrem de eficientă în prezervarea alimentelor. Studiile arată că carvacrolul luptă împotriva unor cunoscuți dușmani ai sănătății, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella

timol, o substanță cu proprietăți antifungice și antiseptice. Este și un ingredient activ din apa de gura Listerine. Timolul acționează ca un scut împotriva toxinelor și este capabil să prevină avarierea țesuturilor.

terpene, substanțe lichide care au o aromă de pin și au funcții antibacteriene. 

- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decât vitamina E. Acesta împiedică efectele nocive ale radicalilor liberi și joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei și a cancerului. S-a demonstrat că această substanță este foarte eficientă și în tratarea astmului alergic și reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substanțe esențiale pentru sănătate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A și C și niacina.

Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă a alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice. 

Substanța denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. În Mexic, cercetătorii au făcut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat că oregano este mai eficient împotriva giardiei decat Tinidazol.

Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit că oregano prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul acționează la nivelul întregului organism și poate fi utilizat atât pentru uz intern cât și extern. Carvacol inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspandirea stafilocolului auriu în special la nivel pulmonar și facial în paralel cu un efect antibactetian, mucolitic și expectorant. Se administrerază contra virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumonie, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util în: infecții urinare și prostatită. Se poate administra de asemena post operatoriu pentru a evita infectarea în special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortală).

Pentru ce poți folosi uleiul de oregano?

S-au facut numeroase studii pentru a determina eficiența uleiului de oregano în tratarea unor afecțiuni. Rezultatele au surprins prin spectrul larg de efecte benefice pe care aceasta plantă le are asupra sănătății. Iată câteva dintre bolile împotriva cărora luptă uleiul de oregano.

Uleiul de oregano și paraziții intestinali

O cercetare arată că administrarea orală a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziți intestinali. Din acest cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

Uleiul de oregano si Candida

Într-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul că uleiul de oregano distruge Candida. Atunci când șoarecii de laborator au fost infectați cu de 5 ori doza letală de Candida, 80% dintre ei au supraviețuit în urma tratamentului cu oregano.

Uleiul de oregano și infecțiile respiratorii

În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămanilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparție cu cei care primiseră un tratament placebo. 

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

Uleiul de oregano și colesterolul 

Lasând la o parte infecțiile, ulei de oregano mai are o proprietate care poate fi valoroasă pentru o mare parte din oameni: ajută la scăderea colesterolului. Într-o cercetare realizată în 2008, s-a arătat că pacienții cu un nivel crecut de lipide în sânge care au luat suplimente pe bază de ulei de oregano și-au îmbunătățit cu mult condiția. Nu numai că scăzuze nivelul colesterolului nesănătos, dar crescuse în același timp nivelul colesterolului benefic. În același timp pacienții care au luat suplimentul și-au îmbunîtățit funcția endotelială( legată de sănătatea vaselor de sânge) în comparație cu cei care nu au luat suplimentul.

În plus față de aceste beneficii demonstrate ale uleiului de oregano, există teoriile (aflate încă în studiu) conform cărora acesta ar fi un remediu împotriva cancerului, inclusiv împotriva celui mamar.

 Proprietăţile terapeutice ale uleiului de oregano:

 • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, Antiseptice, Antifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infecțiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util ăn: infecții urinare și prostatită.
 • Vasodilatatoare şi încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitară, alergie la frig
 • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice și obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronșic, traheobronșita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoză, tuberculoză, alergi de primăvara, fibroza chistică.
 • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
 • Imunomodulatoare
 • Antidiabetice
 • Hipotensive
 • Anticancerigene--> poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de încetinire a dezvoltării celulelor canceroase. Nota: în acest caz, consultarea unui specialist este obligatorie.                                                                                                                                    

Prezentare: flacon cu 29.6 ml.

Ingrediente/doza (0,17 ml/4 picaturi): agent de încărcare: ulei de măsline, ulei esențial din frunze de Oregano/Sovarv(Origanum vulgare), standardizat la minimum 3.5% carvacrol.

Mod de administrare:

Uz intern:

Adulti și copii peste 12 ani: câte 4 picături (0.17 ml) amestecate într-un pahar cu apă de 3 ori sau conform recomandării consultantului de specialitate. (1 flacon ajunge 2 luni de administrare)

Copii 6-12 ani câte 2 picaturi (0.17 ml) amestecate într-un pahar cu apă de 3 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. (1 flacon ajunge 4 luni de administrare)

Pentru infecții pulmonare sau la sinusuri pe lângă administrarea internă se fac și inhalații: Se fierbe apa într-un vas și se pun câteva picături în apa fierbinte. Se apropie fața de vasul cu apă și oregano, se pune peste cap un prosop și se inspiră adânc vaporii emanați din apa fierbinte. Se poate de asemenea folosi un vaporizator din comerț.

Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrapeptase Forte de 240.000ui  CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!

Uz extern Uleiul de oregano poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi:

1. Piele: Pentru înțepături, infecții, furunculi, acnee, psoriazis, negi, iritaţii de piele, micoze: se aplică câteva picături de ulei de oregano și se freacă bine zona afectată până la absorbția în piele. Se adaugă câteva picături de ulei în săpunul lichid sau în gelul pentru dus. Se poate adăuga și în săpunul lichid pentru mâini. În caz de răni pe piele, negi, furuncui sau acnee se aplică ulei pana la saturație și se freacă bine pâna se absoarbe în piele. În cazul rănilor sau furunculelor se acoperă apoi cu un plasture.

2. Dinți și gingii - pentru a dezinfecta și deparazita total zona bucală, pentru a trata sau preveni paradontoza:  Se pun câteva picături de ulei de oregano pe periuța de dinți în loc de pasta de dinți și se freacă dinții. În caz de infecții la gingii se freacă gingiile cu câteva picături.

3. Păr: În caz de scalp infectat cu o ciupercă, în caz de mătreață, iritații ale scalpului, se adaugă câteva picături în șampon înainte de spălarea parului. Se lasa pe par samponul astfel preparat pentru cateva minute, dupa care se clateste.

4. Herpes: câte 1-3 picături în zona afectată de 2-3 ori pe zi.

5. Picioare: Prezenta fungilor (ciupercilor) la nivelul labei piciorului produce raniri (picior de atlet) in special între degetele piciorului precum și deteriorarea (măcinarea) unghiilor în paralel cu un miros foarte neplăcut. Se aplică și se distribuie uniform câteva picături de ulei de oregano între degete și pe unghii.

6. Igiena intima: Câteva picături de ulei de oregano în apă caldă pentru baie de șezut ajută la eliminarea problemelor legate de un spectru larg de ciuperci (inclusiv Candida).

Alte sugestii de folosire:

 • Fă-ţi propriul dezinfectant de mâini! Deoarece uleiul de oregano este puternic, ar trebui să îl diluezi mai întâi. Combină zece picături de ulei de oregano cu două linguriţe de ulei de cocos. Foloseşte-l la fel ca pe orice gen dezinfectant de mâini. Deşi ar putea să fie puţin uleios la început, pe măsură ce îl aplici, pielea ta îl va absorbi în totalitate.  
 • Creează-ţi propriul tratament pentru ten: Datorită proprietăţilor şi efectelor sale antibacteriene şi antiinflamatorii experţii afirmă că „tratarea” tenului cu ulei de oregano poate fi modalitatea perfectă de a scăpa de coşuri, puncte negre şi acnee! Combină cantităţi egale de ulei de oregano şi ulei de cocos, aplică-l, folosind o dischetă demachiantă, pe zona cu probleme. 

Ulei de Oregano salbatic -supliment alimentar

Prezentare: flacon 29.6 ml

Utilizare: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Ingrediente/doză (0,17 ml/4 picaturi): agent de încărcare: ulei de masline, ulei esențial din frunze de Oregano/Sovarv(Origanum vulgare), standardizat la minimum 3.5% carvacrol.

Mod de utilizare: câte 4 picături (0.17 ml) diluate într-un pahar de apă  de 3 ori pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații:A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și bolnavilor de anemie feriprivă (acesta putând reduce absorbţia de fier în organism).

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator:Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data inscrisa pe eticheta este data productiei conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentratie maxima timp de 30 luni de la data fabricatiei.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.
Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • Florin Manea / acum 2 luni ArataAscunde

  Bună ziua! Pt amigdalita acuta la copil de 4 ani, ce doze și ce durată de tratament recomandați? Mulțumesc!

 • / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua
  Se poate administra uleiul de oregano salbatic la un copil de 4 ani cate 1- 2 cps/zi
  Este indicat ca tratamentul sa se faca minin 3 luni de zile.
  Multa sanatate!

 • Florin Manea / acum 2 luni ArataAscunde

  Bună ziua! Pt amigdalita acuta la copil de 4 ani ce doze și ce durată de tratament recomandați? Mulțumesc!

 • Jitaru Ionel / acum 5 luni ArataAscunde

  Daca am BPOC care este doza zilnica recomandata pentru picături sau pt.capsule?

 • / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua, doza zilnica recomandata este de 4 capsule pe zi, 2 dimineata si 2 seara, iar picaturile trebuie administrate cate 4 picaturi de 3 ori pe zi diluate in apa. Sanatate!

 • Dan / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  As avea o obiectie la descrierea dvs: Thymus capitatus este cunoscut de englezi ca "spanish origanum" dar probabil pentru ca prin ei le-a parvenit aceasta planta, altfel, ea se gaseste in flora salbatica din tot spatiul mediteranean, din Spania pana in Turcia, inclusiv Creta. Eu l-am vazut si prin insulele ionice ale Greciei, tara in care este cunoscut sub numele de "timari". Din florile lui se face si o miere foarte buna. Acum, cele doua plante pomenite de dvs. (Thymus capitatus si Origanum vulgare) sunt inrudite pt ca fac parte din aceiasi familie, dar sunt totusi distincte, din genuri diferite, Thymus, respectiv Origanum.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Multumim!

 • Adrian Vlai / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua pt scarlatina la baietel de 7 ani se poate administra pe langa antibiotic sau separat .Mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua
  Se poate administra concomitent.
  Multa sanatate!

 • George Manolache / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ce concentratie de carvacrol are?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  concentratia de carvacrol este de 35%

 • Vlad Popescu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara,
  Pentru astm bronsic si alergii de primavara si toamna se utilizeaza tot 4 picaturi de 3 ori pe zi? Are importanta daca se iau inainte de mese sau dupa mese? Trebuie sa fie in linii mari cam la aceleasi ore zi de zi? Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Administrati 4 picaturi de 3 ori pe zi inaintea mesei daca nu suntem sensibila la gustul puternic. Tratamentul se administreaza minim 3 luni de zile.
  Multa sanatate!

 • Vlad Popescu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara,
  Pentru astm bronsic si alergii de primavara si toamna se utilizeaza tot 4 picaturi de 3 ori pe zi? Are importanta daca se iau inainte de mese sau dupa mese? Trebuie sa fie in linii mari cam la aceleasi ore zi de zi? Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,   Tot 4 picături de 3 ori pe zi trebuie să luați. Puteti lua ori inainte de mese ori după, însă, dacă îl luați înainte de mese se absoarbe mai bine în organism.   O zi frumoasa!

 • Vlad Popescu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Si cam cat trebuie sa dureze o cura? Va multumesc!

 • Ruse Viorel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   As dori sa stiu dacă uleiul de Oregano poate fi folosit
  pentru tratarea fisuri anale si a hemoroizilor .
  Dacă da cum se poate întrebuința ?
  Sub forma de crema sau lichid ?   Mulțumesc pentru răspuns   Ruse Viorel   Constanta   Tel 0723329392

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, pentru problemele mentionate mai sus va recomandam sa administrati unguentul avenoc http://www.naturanoastra.ro/cumpara/avenoc-homeopa... si http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tablete-hemorr...

 • Maria / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara! As dori sa stiu cum imi dau seama daca sunt alergica la uleiul de Oregano wild, l-am achizitionat, dar cand l-am desfacut, mirosul lui puternic m-a facut sa stau la distanta de el. As dori sa il folosesc intern pentru Candida. se pot face si spalaturi vaginale cu el? Va multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, daca aveti probleme de sensibilitate la gusturi puternice avem ulei de oregano si sub forma de capsule care sunt la fel de eficiente.
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/extract-concen...
  Multa sanatate!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, daca aveti probleme de sensibilitate la gusturi puternice avem ulei de oregano si sub forma de capsule care sunt la fel de eficiente.
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/extract-concen...
  Multa sanatate!

 • Dan Marius Apsan / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Care este concentrația de carvacrol în ulei?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  35% este concentratia de carvacrol.

 • vadim / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.   Cum se face tratamentul cu Ulei de Oregano Salbatic in cazul infectie urinara, prostatita cronica (prezent Escherichia Coli).   Va multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  4 picaturi de 3 ori pe zi cu putuna apa. Se asociaza cu D-mannose Forte 1400 mg

 • Ion / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pentru rinita alergica si sinuzita cronica care este proportia de oregano cu serrapeptase?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Uleiul de oregano se adminstreaza de 3 ori pe zi cate 3 picaturi, iar serrapeptase de 2 ori pe zi.
  Multa sanatate!

 • Violeta Pera / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ce procentaj de Carvacrol are produsul de Ulei Oregano Salbatic cod 00000089?
  Va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, 35% carvacrol contine acest produs

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, 35% carvacrol contine acest produs

 • oana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Cat la suta are carvacrol? Uleiul de oregano.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, contine 35% carvacrol.

 • ALEXANDRA A / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Se poate administra si copiilor cu varsta mai mica de 2 ani?
  Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Se poate administra 1 picatura de 3 ori pe zi. Oricum este bine sa întrebati medicul pediatru. El decide daca puteti sa-i administrati ulei de oregano.

 • Aurelian Panaite / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va multumesc pentru produs. A ajuns foarte repede. In urma cu doua zile am facut comanda pe site si ieri la 10 dimineata a ajuns.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Si noi va multumim.
  Incercam sa facem livrarea produselor in 24 de ore.

 • Ungureanu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna seara.
  Sufar de 2 ani de BPOC grad 2. Cand racesc tusesc foarte mult si ma innec. Fac tratament cu antibiotic pentru BPOC si mai iau ceva pufuri seara. Va rog sa imi spuneti cum sa fac tratament pentru BPOC grad 2 cu serrapeptase forte de 240.000 iu si ulei de oregano salbatic.
  Multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pentru BPOC se administreaza Serrapeptase Forte de 240.000 IU 1 capsula de 3 ori pe zi cu 15-30 min inaintea meselor si Ulei de Oregano Salbatic, flacon cu 120 caps cate 1 capsula de 3 ori pe zi, odata cu Serrapeptase Forte. Daca se doreste administrarea de Ulei de Oregano Salbatic sub forma lichida, doza este de 4 picaturi de 3 ori pe zi.
  Va dorim o zi buna.

 • ionut livituc 0730890409 / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  ulei de oregano 29,6 ml cod sku 00000048 2 bucati .   ulei de oregano 29,6 ml
  cod sku 00000048   2--sticlute

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Comanda se face adaugand produsul in cos sau la tel 0724106687


Produse similare


Formula exclusivă Extract Concentrat 10: 1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Ant...
67 RON
99 RON
Formula Exclusivă Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutică Forte susține sănătatea sistemului vascular. Prezentare: flacon cu 90 capsule Producător: Cambridge Comod...
137 RON
198 RON
Formula exclusivă Ulei Oregano Salbatic 90 mg Carvacrol si Menta contribuie la sănătatea întregului organism Un redutabil antibiotic natural Prezentare: flacon cu 60 capsule Pro...
79 RON
99 RON
Formula exclusivă Ulei de Oregano Salbatic 80% Carvacrol este cel mai puternic antibiotic natural. Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral, Antibacteriabn, Ant...
119 RON
159 RON
Profita de ocazie si comanda 3 cutii cu Concentratie DUBLA si livrare gratuita CLICK AICI!!! . D escriere Stiinta bazata pe nutritie Supliment alimentar 40.000 de...
129 RON
149 RON
Formula exclusivă D-Mannose contribuie la menținerea sănătoasă a tractului urinar, elimină bacteria E-coli și cistita recurentă. Un redutabil susținător al tractului urinar sănătos . Prezentare:...
127 RON
184 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am fost la analize din nou si domnul doctor se uita cu ochi mari la mine si nu-i venea sa creada ca am scapat de osteoporoza atat de repede. Cand...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii