Apel intre 10:00 - 18:30 --- 0721829659 --- 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Marturii clienti  |  Produse Favorite

  
  
  
  

Despre noi

        Natura Noastra este compania romaneasca orientata catre cresterea calitatii vietii oamenilor prin oferirea solutiilor de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, gasirea combinatiilor ideale de substante naturale pentru toate tipurile de afectiuni cat si un veritabil promotor al frumusetii prin produse dermatocosmetice naturale, cu ingrediente de cea mai inalta calitate.

        Misiunea companiei Natura Noastra este de a-si imbogati continuu portofoliul de cunostinte in domeniul medical, pentru a putea raspunde cu profesionalism celor mai complexe nevoi ale omului modern.

        Dorim sa oferim accesul cat mai usor la noile informatii si descoperiri din lumea medicala, cat si la tratamente cu produse naturale de calitate superioara.

        Experienta acumulata in fitoterapia stiintifica si cei peste 92.000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate foarte bune sub tratamentele complementare recomandate, contureaza imaginea de seriozitate in domeniu a companiei noastre.

.       De-a lungul timpului Natura Noastra a demonstrat o performanta constanta in oferirea celor mai eficiente solutii personalizate de medicina integrativa.

 


  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    

Marturiile clientilor

 

Iau Strontium Bone Maker de 3 luni si mi-a scazut Scorul T de la 2, 9 la 1, 7. O sa continui sa iau inca 3 luni dupa ce fac o pauza de o luna. Va...

Andrei Ciutariu

Vezi mai multe marturii