3x Graviola Swanson - Vita Plus Annona Muricata Antitumoral Anticancer 180 caps

Swanson Health Products
[2]
110,80 RON (TVA inclus) 116,40 RON
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Graviola capsule 530 mg contribuie la distrugerea celulelor canceroase, metastaze și elimina efectele negative ale radio si chimioterapiei

Un redutabil antiinfectios, antiviral, antibiotic, susținător al sistemului imunitar.

Prezentare: 3x flacon cu 60 capsule

Prezentare: 180 capsule 530 mg 

Producător: Swanson Premium SUA (formula Vita Plus)

Graviola (Annona Muricata) este o plantă nativă a pădurilor tropicale Amazoniene și a celor din Brazilia. Filipinezii o numesc Guyabano. Capsulele se administrează ca atare sau sub formă de ceai.

Pentru a prepara ceaiul se folosește conținutul de la o capsulă și 100 ml apă fierbinte. 

Administrare: Cura cu Graviola se face minim 3 luni. 

 

Pentru flacon cu 60 capsule Click Aici!!! 

 

În mod traditional, frunzele și mugurii au fost folosiți ca antibiotic natural (citostatic natural) de către triburile locale pentru a trata diferite boli infecțioase.

Ingredientele active documentate, cercetate, și verificate din Graviola sunt un grup de fitochimicale numite  Acetogenine Annonaceous care sunt găsite doar în familia de plante Annonaceae, în special în frunze și muguri.

*Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani, iar testele au relevat ca substantele active din Graviola identifică și distrug celulele maligne, în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar, hepatic, osos și cancer pancreatic.

Capsulele de la Swanson Premium Graviola 600(530) mg reduc efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei atunci când sunt administrate în timpul terapiei antitumorale cu citostatice și/sau radiații.

Efectul fitochimicalelor din Graviola se exercită de la începutul administrarii dar se vede în general în timp. 
Pentru marea majoritate a bolnavilor, care se află în fazele terminale de boală, cu metastaze, Graviola trebuie administrat concomitent cu celelalte tratamente.

Graviola (Annona muricata) are 82 de fitochimicale Acetogenine diferite (în 10 tipuri distincte) care oferă un sprijin puternic în chimioterapie. 

Graviola este utilizată pentru a lupta împotriva infectiilor grave, ca anti-cancerigen superior, întăritor al sistemului imunitar, citostatic în adenom de prostată, renal, uterin, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, osos, testicular, mamar, pulmonar, ovarian.

- In multe cazuri cancerul dezvoltă rezistență la chimioteratie. Acest fenomen s-a observat la cancerul de colon, celulă canceroasă reușește să respingă tratamentul cu ajutorul Glicoproteinei-P înainte să fie distrusă de chimioterapie. Pentru a face acest lucru celulele canceroase au nevoie de o cantitate foarte mare de energie. Fitochimicalele din Graviola continuă atacul asupra celulei canceroase mult mai mult timp, astfel celula canceroasă se epuizează de energie dar efectul chimioterapeutic al Acetogeninelor nu se diminuează ducând la distrugerea completă a celulei canceroase. 

 In 1997 s-a descoperit ca Acetogeninele din Graviola au o putere de 10.000 ori mai mare decat Adriamycin(un medicament chimioterapeutic) si au avut efecte citotoxice excelente, rezultând în distrugerea completă a cancerului de colon în toate testele efectuate.

Spre deosebire de Adriamycina, Graviola nu are nici un fel de efect asupra celulelor sănătoase.

 

De asemenea, tot in 1997 Universiatatea Purdue din USA a facut public un amplu studiu care certifică aceleași calități anticancerigene. Potrivit studiului, graviola blochează sursele de energie ale celulelor cancerigene, distrugându-le. Aceeași cercetători de la Universitatea Purdue din SUA au demonstrat faptul că din 14 tipuri de acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului mamar decat medicamentele standard administrate.

 

Un studiu efectuat in 1999 a arătat că Annoglacynele A și B, o selecție de fitochimicale din Acetogenine, au avut efect de 1.000 până la 10.000 de ori mai puternic decat Adriamycina, în cancerul de sân MCF-7 și eficient în cancerul pancreatic Faza a 2-a. In 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al 6 Acetogenine în cancerul hepatic.

In ultimele studii efectuate s-a demonstrat că multe celule canceroase care dezvoltă rezistențaă la chimioterapia clasică cu medicamente de sinteză, sunt atacate și distruse complet de agenții fitochimici din Graviola. Studiul activității biologice (efecte medicinale multiple) de Annona muricata (Graviola) prin teste de laborator au fost efectuate în diferite țări, inclusiv: Statele Unite, Republica Guyana, Indonezia, China, Filipine, Surinam, Trinidad si Tobago, Republica Dominicana, Puerto Rico, Columbia, Brazilia.

Proprietatea anti-tumorală a graviolei a fost brevetată de cel putin nouă companii străine. Studii medicale recente au descoperit că Graviola are un efect pozitiv foarte important în ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care și tratamentele chimioterapeutice).

In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finanțare federală. In urma studierii a peste 20 de mii de specii de plante, frunzele de Graviola, o planta din pădurea Amazoniană, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. Institutul Național de Cancer a înaintat firmelor de medicamente studiile lor. Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale – numite Annonaceous acetogenins-continute în frunze, muguri,  semințe și tulpină. Mugurii plantei, după cum se știe conțin o cantitate foarte mare de substanță activă precum și celule stem de creștere. Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv al Extractului din Graviola asupa celulelor tumorale. Graviola a intrat pe piață ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase are efecte multiple în menținerea stării de sănătate (calmant nervos, regularizarea presiunii sângelui etc). Nu numai ca are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare ca are o „afinitate specială” către acestea, remarcă un studiu al unei universități americane.

Ingredient activ:

-mugurii și frunzele de Graviola (Annona Muricata). .

Proprietăți:
-anti-cancerigen superior, antitumoral, antineoplasmic, antibacterian, antihelmintic, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antiparazitic, antispasmic,  antiviral, astringent, febrifug, sedativ, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug.

.Efectele terapeutice:

- distruge celulele canceroase;

- inhibă virusul de hepatită B și cancerul hepatic

- oprește creșterea tumorilor;

- graviola declanșează apoptoza celulelor canceroase;

- antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK - natural ucigașe cu până la 300%, activează macrofagele, induce sinteza oxidului nitric);

- activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar 
- crește capacitatea de adaptare a organismului la condiții de stres prelungit prin: 

     *reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol;

     *reducerea hiperglicemiei cauzată de secreția excesivă de adrenalină;

     *reducerea acțiunii enzimei ornitin decarboxilază crescută în stări preneoplazice.

- activitate antibacterială;

- are efect în tratarea Herpes Simplex;

- este un excelent antiparazitar.

.
Efectul fitochimicalelor din Graviola se exercită de la începutul administrării dar se vede în general în timp.
Pentru marea majoritatea bolnavilor, care se afla în fazele terminale de boală,cu metastaze, Graviola trebuie administrat concomitent cu celelalte tratamente.

.Administrare: Cura cu Graviola se face minim 3 luni

In timpul terapiei antitumorale se recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, ( baza de ulei) în doze de 10.000 UI pe timp de vară si 20.000 UI pe timp de iarnă când expunerea la soare este imposibilă.

 

Click Aici pentru Vitamina D3 250 softgels !!!

 

*Preventiv: 1 capsulă/zi cu 15 min înainte de micul dejun

*Tratament intens, cazuri grave:

- prima luna: 1 capsulă de 3 ori/zi cu 15 min înainte de mese

- din a 2-a lună se reduce doză la 1 capsulă de 2 ori/zi cu 15 min înainte de mese.

.Excipienti: Gelatină vegetală (capsulă).

Capsulele se administrează ca atare sau sub formă de ceai. Pentru a prepara ceaiul se folosește conținutul de la o capsulă și 100 ml apă fierbinte.

In terapiile anticancer se administrează:

-1 capsulă de Wormwood- click aici!!! de 3 ori pe zi împreuna cu:

-1 capsulă de Mangosteen - click aici!!! de 3 ori pe zi

-1 capsulă de Ashwagandha - click aici!!! de 3 ori pe zi

-1 capsulă de Astragalus - click aici!!! de 3 ori pe zi

-1 capsulă de Yucca - click aici!!! de 3 ori pe zi

-1 capsulă de Probiotice cu FOS- click aici!!!  la 15 minute după micul dejun

-2 capsule de Turmeric - click aici!!! înainte de masa de prânz

- Seara cu 1 ora înainte de culcare se administreaza câte 1 capsulă din: Melatonin si 5 HTP - click aici!!!

In terapia antitumorală alimentașia va fi pe cât posibil vegană.

Se beau 1-2 căni de ceai verde pe zi în care se adaugă jumatate de linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul de la jumătate de lămaie. 

Dimineața și seara este recomandat a se consuma cereale, semințe, fructe și lapte vegetal;

50 gr fulgi de ovaz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secară (2-3 linguri) + 1 linguriță susan + ½ linguriță de scortișoara + 1 linguriță semințe de floarea soarelui neprăjite + 1-2 lingurițe cu vârf de pudră de roscove + 1 linguriță semințe de dovleac  + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 sâmburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de pădure + 1 linguriță  semințe de chia  (toate acestea se lasă la înmuiat de seara pânaă dimineața în 200ml apă plată)+ ½-1  banană feliată + ½ -1 măr feliat (sa nu fie acru sau acrișor) + 1 kiwi (să nu fie foarte tare pentru ca nu e copt =>acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apă plată sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amestecă și se consumă tot o dată.

Masa de pranz poate consta în: Ciorba/supa  de legume, o mâncare de Orez brun sau negru; Quinoa neagră; Fasole neagră; Naut; Hrișca; Mazăre; Amarant. Salata de legume care să conțină: roșie, ceapă, varză roșie sau albă, morcov ras, castravete, ardei rosu sau gogosar, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie proaspat, puțină sare, piper, 

Se pot consuma și sucuri proaspete de legume de 1-3 ori pe zi:  Câte 80 ml suc proaspat din urmatoarele legume: castravete, morcov, sfeclă roșie, țelină și varză roșie (sucul de varză roșie se filtrează prin tifon).   

Rezultă 400 ml suc proaspat de legume care se bea în maxim 15-20 min de la preparare. 

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

A nu se administra Graviola concomitent cu Coenzima Q10.

 

Prezentare: 3x flacoane x 60 capsule

Utilizare: contribuie la buna funcționare a  sistemului imunitar.

Ingrediente/1 capsulă: Graviola planta (Annona muricata) 530 mg, gelatină (capsula) ,pulbere de orez(agent de încărcare), dioxid de siliciu(agent antiaglomerant).

Mod de utilizare: 1 capsulă/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. A se consulta medical înainte de utilizare, în cazul persoanelor care iau medicamente pentru tensiune arterială sau alte medicamente care cresc nivelul de ATP. În cazul în care utilizați produsul pentru o perioadă mai mare de 30 de zile este recomandat consumul de probiotice sau enzime digestive. Utilizarea pe termen lung sau excesivă  poate duce la modificări ale funcțiilor neurologice. Întrerupeți utilizarea imediat dacă observați orice modificări ale funcțiilor neurologice.

Atentie! A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător: Swanson Health Products, SUA

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Graviola Guanabano sorsoup guyabano  luptă împotriva infecțiilor grave, anti-cancerigen superior, întăritor al sistemului imunitar, citostatic în adenom de prostată, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar și pulmonar.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
D
Daciana H
05 nov. 2022
Achizitie verificata
Am facut o cura de deparazitare si detoxifiere de 2 luni cu 1 capsula de 3 ori pe zi.
Foarte bun tratamentul si pentru tratarea tumorilor.
S
Sorin Palade
05 oct. 2021
Achizitie verificata
Am luat produsul asta si serrapeptase pentru sotia mea. Le-a folosit pentru chisturi ovariene timp de 4 luni si aproape toate au disparut, au mai ramas cateva foarte mici dar continua tratamentul. Produsul este foarte eficient si nu are efecte negative. Ia cate o capsula din fiecare de dimineata si seara inainte de mancare.