NOU

5 HTP 100 mg 60 capsule Swanson Hidroxitriptofan Griffonia simplicifolia 5HTP

Swanson Health Products
58,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă 5 HTP Hidroxitriptofan Griffonia simplicifolia

Contribuie la reducerea stresului, anxietate, depresie, ajuta la instalarea somnului

Un redutabil susținător al sistemului nervos

Prezentare: 60 capsule a 100 mg - pentru 60 de "zile senine"

Producător: Swanson SUA 

 

Descriere:  

CE ESTE DEPRESIA? Depresia este o stare psihică negativă, caracterizată în mod permanent prin sentimente de tristețe, pesimism, descurajare, lipsă de interes față de tot și toți ce ne înconjoară afectând astfel relațiile familiare, de cuplu și sociale ale bolnavului. In faza mai avansată, boala se manifestă și prin senzație de inutilitate, lipsă de încredere în viitor, lipsă de încredere în sine, lipsa de capacitate de concentrare, diminuarea capacității de memorare, de gândire.
Această afecțiune psihică poate fi însoțită și de unele aspecte fizice cum ar fi oboseală, insomnia sau din contra dorința de a dormi excesiv de mult, lipsa poftei de mâncare sau dimpotrivă o poftă de mâncare excesivă. Netratată la timp, depresia poate conduce la stări vegetative sau stări de agitație. De multe ori duce și la intenții sinucigașe.

Depresia este o afecțiune cronică.
Tratamentul cu  5-HTP reduce efectele unui nivel redus de serotonină în creier. In fapt, 5-HTP se transformă în serotonină, dar fără efectele secundare nedorite ale medicamentelor de sinteza. 5-HTP este o alternativă naturală, testată clinic.

*Produsul 5-HTP marca Swanson SUA este deosebit de util în timpul și după terapiile antitumorale deoarece ajută bolnavul să treaca mult mai ușor peste stresul provocat de boala și să iși canalizeze energia spre a se vindeca. Este cunoscut faptul că un om stresat nu scapă ușor nici de o banală răceală.

Stresul se poate trata ușor prin metode de relaxare, prin eliminarea elementelor de stres sau tratarea pe cale naturistă: în cazurile mai grave, se recomandă folosirea produsului Triple Strength Melatonin 10 mg Click aici!!!

Depresia nu trebuie confundată cu afecțiunile temporare generate de stres, cum ar fi anxietatea, irascibilitatea, oboseala acută. Folosind 5HTP de 50 mg de la Swanson SUA, anxietatea și irascibilitatea dispar în 1-3 zile, tratamentul putand fi întrerupt până la o eventuală revenire a stării de anxietate.

*In mai multe studii clinice recente, 5-HTP s-a dovedit egal sau chiar superior medicamentelor de sinteza utilizate pentru tratamentul depresiei nervoase. Intr-un studiu efectuat în Norvegia s-a demonstrat că 5-HTP îmbunătățește considerabil somnul. *Două studii efectuate în Spania și în Italia au demonstrat că 5-HTP este eficace contra migrenelor pe fond depresiv.

Trasmiterea semnalelor prin diferitele regiuni ale creierului se realizează prin intermediul unor substanțe chimice numite neurotransmițători, cel mai important fiind serotonina.  5-HTP (5-Hidroxitriptofan) este un metabolit al aminoacidului Triptofan și este un precursor direct al  neuro-transmițătorului serotonină numită și “esența fericirii”.

5-HTP este totodată și un precursor al hormonului Melatonina, care reglează ciclul veghe-somn. Nivelul de Serotonină are o influență directă asupra stării de spirit și pentru un somn odihnitor. Când nivelul de serotonină este redus din diferite cauze, cum ar fi stresul cotidian, un mod de viață sedentar, o alimentatie necorespunzătoare, ca și alte aspecte tipice vieții cotidiene din ziua de azi, atunci apar modificări de comportament precum cele descrise anterior, simptome care definesc sindromul depresiv sau altfel spus tulburarea depresivă.

Simptomele unui deficit de serotonina pot fi unul sau mai multe din următoarele:
Depresie – Insomnie

Anxietate – Comportament Obsesiv și compulsv
Migrene – Durere de cap  persistentă
Agresivitate – comportament antisocial

In diferite afectiuni se poate asocia cu:

- Depresie, atacuri de panica, oboseala cronica  se asociaza cu:  Magneziu

- Insomnie se asociaza cu : Melatonina

- Migrene se asociaza cu: Wormwood

 

5-HTP  100 MG-supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Ingrediente/1 capsulă: agent de încărcare: făină de orez,L-5 HTP(l-5-Hidroxitriptofan) (Griffonia simplicifolia extract din semințe) 100 mg,capsula: gelatină, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Sugestie de administrare în perioadele foarte solicitante/stresante - 100 mg/zi:  1 capsulă dimineața înainte de micul dejun.

Sugestie de administrare în insomnie;

Câte 1 capsulă de 5-HTP seara înainte de culcare cu aproximativ 1 ora împreună cu 1 capsulă de Triple Strength Melatonin 10 mg Click aici!!!

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care aăaptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. A nu se administra persoanelor care iau antidepresive cu prescripție medicală. A se consulta medicul înainte de utilizare, în cazul în care aveți o afecțiune medicala sau dacă luați orice fel de medicament pe bază de prescripție medicală.

Atenție! A nu se lasa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul originar, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review