7-Keto DHEA Metabolite, 100 mg, 60 capsule Swanson Arzator de Grasimi si Slabit Complex Termogenic Patentat

Swanson Health Products
168,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Stoc limitat

Descriere

S-a demonstrat ca 7-Keto(r) DHEA promoveaza termogeneza procesul de producere a energiei celulare sub forma de caldura prin arderea grasimilor. Acest lucru, impreuna cu dieta si exercitiile fizice, va pot sa ajungeti la greutatea dorita.

7-Keto(r) DHEA este o alegere excelenta atunci cand se ia in considerare un supliment conceput stiintific pentru controlul greutatii. S-a demonstrat ca incurajeaza in conditii de siguranta, termogeneza si controlul sanatos al greutatii corpului atunci cand este combinat cu dieta si exercitiile fizice. Termogeneza se refera la arderea caloriilor pentru a genera caldura corporala.

Intr-un studiu controlat randomizat de opt saptamani la adulti sanatosi, combinatia suplimentarii cu 7-Keto(r) DHEA, dieta si exercitii fizice a condus la o mai buna gestionare a greutatii si la o scadere mai mare a greutatii corporale la sfarsitul studiului, comparativ cu dieta si exercitiile fizice, fara 7-Keto(r) DHEA.

Intr-un alt studiu clinic controlat, adultii sanatosi au primit o dieta cu restrictii calorice plus 7-Keto(r) DHEA, sau placebo. Persoanele care au primit placebo au prezentat o scadere a ratei metabolice un rezultat obisnuit al dietei in timp ce cei care au primit 7-Keto(r) DHEA au prezentat o crestere a ratei metabolice. Niciunul dintre participantii la niciunul dintre aceste studii nu a raportat efecte secundare ale administrarii 7-Keto(r) DHEA.

7-Keto(r) DHEA este numele de marca pentru un metabolit natural al DHEA, cel mai abundent hormon circulant al corpului. S-a demonstrat ca 7-Keto(r) DHEA promoveaza o termogeneza sanatoasa, procesul de producere a energiei celulare sub forma de caldura.

Termogeneza este atunci cand folosim energia celulara pentru a produce caldura, prin arderea grasimilor in mitocondrii.

Proprietati si Beneficii Swanson 7-Keto(r) DHEA:

Promoveaza termogeneza

Promoveaza o greutate corporala sanatoasa

Un supliment sigur si eficient pentru programul de slabire

Un metabolit patentat al DHEA

Favorizeaza formarea masei musculare pure

Calitate

Swanson are cea mai mare nota ,,A" pentru siguranta de la Asociatia Nationala a Produselor Alimentare din SUA. Toate produsele Swanson au certificate GMP de bune practici de fabricatie. Acestea asigura ca producatorul foloseste ingrediente de inalta calitate de origine controlala, ambalare sigura, instalatii curate si respecta procedurile de siguranta ale productiei.

Mod de administrare: 1 capsula, de 2 ori pe zi

Compozitie: per 1 capsula

Ingrediente active per 1 capsula %RI

7-Keto(r) Metabolit al DHEA (7-oxo-dehidroepiandrosteron-3s-acetat) 100 mg -

7-Keto(r) este o marca inregistrata a InterHealth N.I. Marca 7-Keto(r) 7-oxo-dehidroepiandrosteron-3s-acetat (brevet SUA 7.199.116).

Alte ingrediente: celuloza microcristalina (fibra vegetala), gelatina, palmitat de calciu.

Contraindicatii si alergeni: A nu se utiliza de catre copiii de pana la 18 ani! A nu se utiliza de catre femeile insarcinate, sau care alapteaza! Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Depasirea dozei recomandate poate provoca efecte adverse grave asupra sanatatii! Nu folositi produsul ca inlocuitor (substitut) pentru o dieta variata. Recomandate sunt dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Acest supliment trebuie luat impreuna cu o dieta sanatoasa si un program regulat de exercitii fizice. Rezultatele individuale nu sunt garantate, iar rezultatele pot varia!

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review