Acerola Cherry Extract 500mg + Vitamina C Naturala 125 mg Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
38,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Acerola - o sursă excepțională de vitamina C pentru bună funcționare a imunității și a altor procese din organism


Acerola este obținută din sucul fructelor Acerola (Malpighia glabra) de înaltă calitate. Acerola este o plantă, mai exact un copac, cu fructe roșii asemănătoare cireșelor. Este considerată un super-aliment și este excepțională datorită conținutului său ridicat de vitamina C.
 

Vitamina C este un micronutrient important, care este implicat într-o serie de procese din organism. În fiecare capsula, veți primi până la 125 mg de vitamina C, care contribuie la menținerea funcției corespunzătoare a sistemului imunitar în timpul și după antrenamentul intens. De aceea Acerola este o sursă foarte importantă de vitamina C, perfectă pentru menținerea imunității sănătoase a persoanelor active. 

Vitamina C este benefică pentru producerea de colagen și funcționarea corectă a vaselor de sânge, a oaselor, a cartilajului, a gingiilor, a pielii și a dinților. Susține metabolismul energetic, funcționarea sistemului nervos, imunitatea și psihicul. Printre altele, vitamina C ajută la reducerea oboselii și epuizării, protejează celulele de stresul oxidativ, promovează regenerarea formei reduse de vitamina E și crește absorbția fierului.

 

Acerola și beneficiile sale

  • contribuie la buna funcționare a imunității în timpul antrenamentului intens
  • promovează producția de colagen
  • susține funcțiile vaselor de sânge, ale oaselor și ale cartilajului
  • contribuie la sanatatea gingiilor, a dinților și a pielii
  • ajută la reducerea oboselii
  • crește absorbția fierului


Mod de administrare

Luati 1 capsula pe zi

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % Daily Value*
Vitamin C (from acerola cherry extract) 125 mg 139%
Acerola Cherry Fruit Extract (Malpighia glabra) 500 mg
† Daily Value not established.

 

Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review