Acid L-Glutamic 500 mg 60 capsule Swanson Neuro Learning and Memory Glutamic

Swanson Health Products
38,85 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

 

Acid L-Glutamic revitalizarea memoriei si invatare. Formula Eficienta si Sigura pentru revitalizarea memoriei si a capacitatii de concentrare, deosebit de util in perioadele de studiu intense. 

Producator:  Swanson SUA

Continut:  flacon cu 60 capsule


Acidul L-Glutamic este un aminoacid neurotransmitator excitator, care îmbunatateste functionarea neuronilor din sistemul nervos central. Este transformat in glutamina sau acid gamma-aminobutiric, alti doi aminoacizi cu rol de neurotransmitator. Acidul glutamic este important pentru metabolismul zaharurilor si grasimilor, si ajuta la transportarea potasiului. Creierul foloseste acidul glutamic ca sursa de energie. Acidul glutamic are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Acesta are capacitatea de a colecta excesul de amoniac din organism, care poate inhiba creierului, convertindu-l în glutamina. Dat fiind faptul ca glutamina produce o sporire considerabila a nivelului de acid glutamic, un deficit al acesteia poate determina carenta celui de-al doilea. Pe langa faptul ca are un rol important in dezvoltarea inteligentei (ridicand chiar si coeficientul de inteligenta al copiilor retardati), glutamina s-a dovedit utila si in tratamentul impotriva alcoolismului. In ultimul timp a fost folosita cu rezultate bune in tratamentul unor boli ca senilitatea si schizofrenia, poate reduce senzatia de oboseala, stabilizeaza controlul mental asupra poftei de dulce si poate influenta pozitiv organismul in cazul depresiilor.

Celulele intestinului subtire, celulele renale si cele ale sistemului imunitar sunt mari consumatoare de acid glutamic, pe care il folosesc ca substrat energetic. Acidul L-Glutamic se recomanda si in cazul cazul sportivilor pentru ca s-a constatat ca acidul glutamic previne catabolizarea masei musculare, amplifica sinteza proteica, mareste depozitele de glicogen, ajuta la refacerea dupa efort si stimuleaza functia sistemului imunitar. In conditii de stres metabolic se constata o scadere a nivelului de glutamina plasmatica si implicit a nivelului de acid glutamic. In timpul antrenamentelor intense, muschii elibereaza glutamina in fluxul de saânge, producandu-se o depletie a rezervelor de glutaminaa cu pana la 35%. In aceasta situatie muschii scheletici intra in stare catabolica, ceea ce inseamna ca proteinele musculare vor fi degradate (o explicatie secundara a acestui proces este nevoia de a oferi acid glutamic celorlalte celule ale organismului).

product image extra 1

Utilizari:

Perioadele de invatare intense (sesiuni de examene, bacalaureat),  sprijina memoria si functia cognitiva, ce sunt afectate de trecerea anilor, contribuind la imbunatatirea activitatii intelectuale.  Are rol foarte important în dezvoltarea inteligentei.  Are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Atenueaza starea de oboseala, este eficient in cazul depresiilor. Efectele pozitive pot fi observate dupa cel putin 2-4 saptamani

Revitalizarea memoriei, Protejeaza Neuronii, Amnezie, Senilitate, Schizofrenie, Ischemie, Scleroza Multipla, Maladia  Alzheimer, Dementa, sechele AVC, afectiuni neurologice. Poate reduce nevoia de alcool si poate stabiliza controlul mental asupra poftei. 

Afectiuni ale sistemului nervos: boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajuta la oprirea cresterii petelor in Vitiligo, Sclerodermie, spondiloza cervicala, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativa, nevralgii, migrene, fibromialgie, fibromialgie primara si secundara, nevrita, paralizie faciala, polineuropatii, scleroza medulara, scleroza multipla, tulburari de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroza cerebrala, tulburari ale reflexelor, incontinenta urinara si/sau anala, poliartrita reumatoida, gastrita de reflux, polineuropatie toxica etanolica, ,hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmica, parestezii, astenie musculara, miastenie, durere de cap, degete reci, amorteala, trombangeita obliteranta, Insuficienta circulatorie vertebro-bazilara, icvb, Neuropatie Periferica, 

  

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

  Amount Per Serving % Daily Value
L-Glutamic Acid           500 mg *

*Daily Value not established.


 

Administrare:

- in perioada de invatare (sesiune de examene)  se administreaza 1 capsula dimineata inainte de micul dejun. Un flacon este suficient pentru 2 luni de invatare

- in cazul afectiunilor Amnezie, Senilitate, Schizofrenie, Ischemie, Maladia  Alzheimer,Scleroza Multipla Dementa, sechele AVC, etc..  doza este de 1 capsula dimineata inainte de micul dejun si 1 capsula inainte de cina.

Un flacon este suficient pentru 1-2 luni de administrare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review