Activated Charcoal (Carbune Activ), 260 mg, Swanson, 120 capsule

Swanson Health Products
48,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

DescriereActivated Charcoal sau Cărbunele activ sub formă de capsule elimină eficient balonarea care poate apărea după masă

 


Cărbunele Activ de la Swanson obținut din coji de nucă de cocos este folosit pentru a elimina balonarea excesivă după masă. Cărbunele este activat la temperaturi ridicate, pentru a obține o structură mai poroasă. Din acest motiv, poate capta mai bine toxinele care duc la balonarea în sistemul digestiv. Cărbunele activ se prezintă sub formă de capsule, fără OMG.


Este, la fel ca si carbunele medicinal obisnuit, obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori.
Diferenta este ca dupa aceasta ardere, urmeaza un proces de activare, in care carbunele este supus la un tratament cu substante care-i desfunda porii, marindu-i astfel eficienta de 6-10 ori.
Rezulta un produs cu  o capacitate mult mai buna de a adsorbi diferite gaze, microorganisme si substante toxice din tubul digestiv

Cărbune Activ și beneficiile oferite

  • obținut din coji de nucă de cocos
  • trateaza balonarea, aerofagia, sindromul colonului iritabil
  • contribuie la diminuarea balonării excesive după masă
  • amelioreaza intoxicatiile cu alcool.
  • sub formă de capsule

 

Mod de administrare

Luați 1 până la 2 capsule pe zi, pe stomacul gol sau între mese și beți cel puțin 250 ml de apă după aceea.


 

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving % Daily Value*
Activated Charcoal Powder 520 mg *
*Daily Value not established.

 

Atenție

Destinat exclusiv adulților. Nu se recomandă folosirea continuă mai mult de o săptămână. Luați cu cel puțin 2 ore înainte sau după administrarea de medicamente sau alte suplimente alimentare, deoarece cărbunele activ le-ar putea afecta absorbția. A nu se depăși doza recomandată. Femeile însărcinate, femeile care alăptează, persoanele care iau medicamente sau persoanele care au probleme de sănătate trebuie să ceară părerea unui medic înainte de a lua acest produs. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review