Albion Chelated Molybdenum (Molibden), 400 mcg 60 capsule Swanson

Swanson Health Products
33,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Albion Chelated Molybdenum - prezintă chelat glicinat de molibden TRAACS®, o formă care este ușor preluată de organism pentru eficacitate optima.

 

Molibdenul este un element esential, un co-factor pentru mai multe enzime. Este depozitat in principal in ficat, rinichi, splina, plamani, creier si muschi. Molibdenul este o parte a mai multor sisteme enzimatice. Aceste enzime sunt responsabile de descompunerea xantinei, hipoxantinei si sulfitului. De asemenea, acestea descompun si indeparteaza multi compusi nocivi. Capacitatea corpului de a stoca molibdenul variaza in functie de aport. 

Molibdenul este vital pentru multe procese din corp. Dupa ce ajunge in organism, acesta este absorbit in sange din stomac si intestin, apoi este transportat la ficat, rinichi si in alte zone. O parte din acest mineral este pastrata in ficat si rinichi, dar cea mai mare parte este transformata intr-un co-factor de molibden. Orice exces de molibden este apoi eliminat prin urina.
Molibdenul si procesele enzimatice

Activeaza patru enzime esentiale, care sunt molecule biologice care conduc reactii chimice in organism:

  • Sulfit oxidaza: transforma sulfitul in sulfat, prevenind acumularea de sulfiti periculosi in corp;
  • Aldehida oxidaza: descompune aldehide, care pot fi toxice pentru organism (de asemenea, ajuta ficatul sa descompuna alcoolul si unele medicamente, precum cele utilizate in terapia cancerului);
  • Xantina oxidaza: transforma xantina in acid uric (aceasta reactie ajuta la descompunerea nucleotidelor, blocurile de ADN, atunci cand nu mai sunt necesare si acestea pot fi apoi excretate in urina);
  • Componenta mitocondriala de reducere a amidoximului (mARC): functia acestei enzime nu este pe deplin inteleasa, dar se crede ca inlatura produsele secundare toxice ale metabolismului.


Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă vegetală pe zi cu alimente și apă.

 

Supplement facts
Serving size: 1 Veggie Capsule
Servings per container: 60 servings 
Amount Per Serving %DRI*
Molybdenum (from TRAACS® Molybdenum glycinate chelate) 400 μg 800%
* % daily reference intake
*** daily reference intake not established 

 

Atentie

Doar pentru adulti. Consultați medicul de familie dacă sunteți gravidă / alăptează, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată.
Nu depășiți aportul indicat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review