NOU

Artemisinin 100mg 90 capsule (Extract Pelin Dulce - Artemisia Annua) Doctor's Best SUA

Doctor's Best
[2]
193,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Doctor's Best
Disponibil in stoc

Descriere

Artemisinin Extract Standardizat din Pelin Dulce - Artemisia Annua - puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian.


Artemisia Annua are în compoziția ei vitaminele B6 si C, absint, acid malic și clorofilă, având un efect tonic digestiv, antiseptic, antiinfecțios, antitumoral, antidiareic, antiinflamator ( este indicat la reducerea febrei). Este recomandat pentru cancer, eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), artrită, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, candida, tuse, migrene, digestie dificilă, gastrită hipo-acidă, precum și senzației de greață sau deranjamente stomacale frecvente. Pelinul este considerat cel mai puternic atunci când este vorba de stimularea activității stomacului și a digestiei. 
 

În trecut, tabletele obținute din Artemisia annua erau utilizate la vindecarea malariei. Ulterior, s-a constatat că are o puternică acțiune vindecătoare în cazul tumorilor maligne canceroase. Spre deosebire de citostaticele uzuale.

 

Artemisinina si Ivermectina au fost descoperite de cercetatoarea chineză Tu Youyou si a primit Premium Nobel pentru aceste doua substante in anul 2015, la 40 ani dupa descoperire.

 
Capsulele cu Artemisinin sunt recomandate în afecțiuni precum Hepatita și Ciroza având un rol deosebit de important în protecția ficatului.

 
În cazul viermilor intestinali sau Giardia se administrează o capsulă de 3 ori pe zi, în cure de 14 zile, cu 10 zile de pauză și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi. Poate fi administrat singur sau în combinație cu medicamente de sinteză, a căror acțiune o potențează.

Pentru intoxicații sau otrăviri se face o cură de 2 săptămâni, în care se iau câte o capsulă de 2 ori pe zi. Este un foarte bun depurativ, stimulează și tonifică ficatul, având efectul de eliminare a toxinelor rămase în organism.

Normalizează circulația cerebrală, combate voma, înlatură tulburările digestive și în special cele biliare, care adesea sunt asociate și stau la baza migrenelor.

Este un foarte bun adjuvant în tratarea infecțiilor de Candidoza vaginală: o capsulă de 3 ori pe zi timp 2 săptămâni, pauză 1 săptămână și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi.
 Proprietăți

- anticancerigen superior, antibacterian, antihelmintic, antiinfecțios, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, reduce ritmul cardiac,citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticide, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug.

 

*Este cunoscut faptul că celulele canceroase au un grad de absorbție a fierului crescut față de celulele normale. Astfel, acțiunea substanței se răsfrânge selectiv asupra celulelor bolnave. *Cercetătorii au utilizat o metodă de amplificare a conținutului de fier al celulelor, utilizând pentru aceasta albumine speciale care leagă fierul.

Cancerul pulmonar apare în primul rând la persoanele care fumează. Din păcate atinge și nefumătorii. Având la baza rezultatele pozitive obținute în diverse forme de cancer prin utlizarea Artemisia annua, s-au elaborat studii cu privire la efectele asupra cancerului pulmonar. *Zhou și colaboratorii au făcut cercetări asupra a două linii celulare tuberculoase (ASTC-a si A549) și au găsit că utilizarea Artemisia annua a condus la apoptoza, adică la moartea programată a celulelor bolnave. Este un rezultat deosebit de important, care da speranța de viață acelor persoane care prezintă la tratamentele cu raze (radioterapie).

*"O lucrare publicată recent în “Life Science” a implicat studierea unei plante care, poartă numele popular de “pelin dulce”,denumirea ei stiințifică fiind “Artemisia annua”,rezultatele din speranțe bolnavilor de cancer.

*“Artemisinina” este o substanță care se găsește în compoziția tuturor variantelor plantei de artemisia.

*In momentul în care aceasta se amestecă cu fier (citrat sau fumarat, doza unica între 18 si 25mg), cercetătorii au descoperit că în decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise! Se administrează citratul sau fumaratul de fier doar înainte de Artemisia annua cu 15-30 min.

A fost utilizată pe toate tipurile de cancer.
*“Artemisinina” a fost folosită în trecut ca un tratament puternic anti-malarie dar, acest studiu s-a axat în special pe acțiunea ei împotriva cancerului.

*Amestecarea cu fier (citrat sau fumarat) pare a fi punctul cheie, pentru ca atunci când artemisinina a fost utilizată în mod singular, s-a constatat doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase.

 Citrat si Fumarat de fier - Click Aici!!!

*Așa că, atunci când pacienților din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care, de multe ori se acumulează în celulele canceroase), artemisinina a fost efectiv capabilă să țintească celulele “rele” și se lase celulele “bune” în siguranță.

Raportul a concluzionat ca:

*“In general, rezultatele noastre arată că artemisia annua oprește factorul de transcriere” E2F1 “și intervine în distrugerea celulelor canceroase,ceea ce înseamnă că prezintă o modalitate de transcriere în funcție de care artemisina controlează creșterea celulelor de cancer”.

*“Acest lucru arată foarte promițător”, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland;acest lucru constituie un progres imens”,a mai adăugat el."

Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore după cină.

O sugestie de tratament complementar antitumoral între 6 și 12 luni:

In timpul terapiei antitumorale ste recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, (baza de ulei) în doze de 10.000 UI (2 capsule softgels de 5.000 UI) în timpul micului dejun Click Aici pentru Vitamina D3 250 softgels !!!

Graviola SW 600 mg3 capsule/zi:  cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

- Mangosteen 3 capsule/zi: cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

Citrat si Fumarat de Fier SW 18 - 25 mg: 1 capsulă la 2,5-3 ore după cină (în cazul în care nivelul de fier în corp este la limita superioară sau peste limita superioară, atunci se înlocuiește doza de fier cu în amestec din 500 g miere + 200 g pudră turmeric + 200 g pudră ghimbir. Din acest amestec se administrează 1 linguriță cu 15 min înainte de  Peliniță - Wormwood - Artemisia annua)

- Artemisinin: 4 capsule administrate toate odată, la 15 min după administrarea de Citrat sau Fumarat de Fier sau amestecul de miere cu turmeric și ghimbir.

 

Fierul și Artemisia Annua se administrează 4 zile consecutiv urmat de 3 zile pauză

 

Este recomandată în cancer de stadiile 1 până la 4: ficat, creier, sân, ovarian, uter, pancreas, adenom prostată, plămâni, gât (laringe, esofag), stomac, colon, duoden, vezică, piele, leucemie

 

Artemisinin si efect terapeutic:

 • ajută la distrugerea celulele canceroase;
 • antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK - natural ucigașe cu pâna la 400%, activează macrofagele, induce sinteza oxidului nitric);
 • complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneza, crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimio și radioterapie, antimutagenic, stimulează producția limfocitelor T,
 • oprește creșterea tumorilor;
 • declanșează apoptoza celulelor canceroase;
 • activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar, 
 • crește capacitatea de adaptare a organismului la condiții de stres prelungit prin: 
  • reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol;
  • reducerea hiperglicemiei cauzată de secreția excesivă de adrenalină;
  • reducerea acțiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescută în stări preneoplazice.
 • activitate antibacterială;
 • are efect în Herpes Simplex;
 • este un excelent antiparazitar.

 

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Serving Per Container: 45 Servings
  Amount Per Serving %Daily Value
Artemisinin (from sweet wormwood (Artemisia annua)) 200 mg
† Daily Value not established.

 

Atenție

Supliment nutritiv. Produsul nu poate înlocui un regim alimentar variat și echilibrat. A se păstra într-un loc uscat la temperaturi sub 25°C. Feriți de îngheț și razele directe ale soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

 


 

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
Ciolan Stela
09 mai
Acum l am cumpărat! Pt micoză.revin după tratament.
B
Bogdan G
19 apr.
Am luat cu fier fumarat si graviola la recomandarea medicului pentru canc3r testicular.
Rezultatele sunt incredibile.
Recomand!!!
P
Patricea Radu
15 mai
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti pe care dintre cele doua variante de pelin dulce l-ati folosit dumneavoastra: Artemisinin 100 mg( de la Doctor"s Best) sau Sweet Wormwood 425 mg( de la Swanson)? Eu am o tumora benigna pe meninge. Multumesc.