Bacopa Monnieri Extract, 250mg BaCognize® Swanson, 90 capsule

Swanson Health Products
58,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Bacopa Monnieri este unul dintre adaptogenii și nootropicii populari cu efecte pozitive universale asupra organismului uman 

 

Bacopa Monnieri este o plantă cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, care pare să fie utilă în gestionarea stresului și a anxietății, precum și în stimularea funcției cerebrale.

Isopul de apă (Bacopa monnieri) este o plantă care crește în medii tropicale umede și este un ingredient de bază în medicina tradițională ayurvedică, în scopuri precum îmbunătățirea memoriei, reducerea anxietății și tratarea epilepsiei.

 Bacopa monnieri a avut efecte antiinflamatorii comparabile cu cele ale diclofenacului și indometacinului - două medicamente anti-inflamatorii nesteroidiene utilizate frecvent pentru tratarea inflamației. 

Bacopa monnieri poate ajuta la prevenirea anxietății și a stresului. Este considerată o plantă adaptogenă, ceea ce înseamnă că mărește rezistența corpului la stres. Cercetările sugerează că Bacopa monnieri ajută la reducerea stresului și a anxietății prin îmbunătățirea stării de spirit și prin reducerea nivelului de cortizol, hormon strâns legat de nivelurile de stres.

Bacopa este recomandat în special în perioadele de studiu intens, nivel crescut de stres, oboseală sau probleme de concentrare. 

Cercetările sugerează că isopul de apă poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale într-un interval sănătos. Într-un studiu, Bacopa monnieri a redus atât tensiunea sistolică, cât și pe cea diastolică, prin eliberarea oxidului nitric, care ajută la dilatarea vaselor de sânge, ceea ce duce la îmbunătățirea fluxului sanguin și la scăderea tensiunii arteriale.

Bacopa Monnieri conține 250 mg de extract de plante standardizat din Bacopa monnieri cu 12% din ingrediente active sub formă de bacopa glycosides ceea ce conferă plantei Bacopa proprietățile sale adaptogene și nootropice. Bacopa, ca și alte plante cu aceste efecte, face obiectul cercetărilor din întreaga lume, în principal datorită posibilului său efect pozitiv asupra memoriei, capacității de învățare și a concentrării. În plus, conține antioxidanți, care sunt substanțe ce luptă împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ din organism. Bacopa Monnieri mai este cunoscută și sub numele de Brahmi, care este popular în Ayurveda.

 

 

Bacopa Monnieri și beneficiile sale

 
  • Imbunatatirea memoriei si proceselor cognitive.
  • Sustinerea functiilor cerebrale.
  • Reducerea stresului si anxietatii.
  • Calmarea agitatiei.
  • Echilibrarea neurotransmitatorilor.
  • Actiune antidepresiva.
  • Protectie antioxidanta.
  • Reducerea inflamatiei.
  • Actiune neuroprotectoare si anti-aging.
  • Intarirea imunitatii.

 

Mod de administrare

Luați 1 capsulă de 2 pana la 3 ori pe zi

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
BaCognize® (Bacopa monnieri whole-herb extract) (standardized to 12% bacopa glycosides) 250 mg *
*Daily Value not established

 

Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review