Benfotiamine (Vitamina B1), 160 mg, Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
68,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Benfotiamina - capsule ce conțin vitamina B1 cu un efect pozitiv asupra unor procese biologiceBenfotiamina este o forma liposolubila a vitaminei B1 (tiamina) pe care organismul o absoarbe mult mai bine, fata de alte forme ale acestui nutrient. Benfotiamina este responsabila pentru protejarea inimii, a creierului, a nervilor si a vederii, fiind utila mai ales pentru persoanele diagnosticate cu diabet zaharat. Potrivit unor studii aproape trei sferturi din numarul pacientilor cu diabet zaharat din tara noastra, prezinta o carenta de vitamina B1, deci si de benfotiaminaBenfotiamina 160mg pentru suport metabolic (60 capsule) Swanson este un supliment alimentar recomandat pentru corectarea carentei de vitamina B1 din organism. Astfel, Benfotiamina 160mg ajuta la prevenirea instalarii diabetului zaharat, dar intervine si in evitarea riscului de aparitie a complicatiilor acestei boli. In plus, suplimentul alimentar cu benfotiamina sprijina sanatatea intregului sistem cardiovascular si are beneficii pentru creier, nervi si ochi.


Benfotiamina
 are proprietăți active speciale care îl fac benefic pentru susținerea metabolismului glucozei și pentru protejarea țesuturilor susceptibile la produsele finale de glicație avansată (AGE). În plus, oferă în continuare toate beneficiile convenționale ale tiaminei obișnuite. Swanson Ultra Benfotiamine este un supliment excelent pentru oricine este preocupat de sănătatea glucozeisănătatea rinichilor și sănătatea oculară. Aportul său suficient este extrem de util atunci când sunteți expuși la situații solicitante din punct de vedere mintal și cărora trebuie să le faceți față. De asemenea, are un rol important în timpul exercițiilor fizice solicitante, deoarece contribuie la buna funcționare a metabolismului energetic, care generează energie sub formă de ATP. În plus, are un efect pozitiv și asupra sănătății inimii. 

Benfotiamine Proprietăți:

  • asigură creșterea randamentului intelectual;
  • favorizează depunerea glicogenului în ficat și accelerează procesul de eliminare a urinei;
  • menține sănătatea sistemului nervos;
  • îmbunătățește tonusul muscular;
  • contribuie la apărarea organismului împotriva infecțiilor;
  • ajută organismul să contracareze efectele toxice ale alcoolului.

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă pe zi cu apă.

 

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Benfotiamine
160 mg
*

*Daily Value not established.

 

Atentie

Doar pentru adulti. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review