Berberine Complex with Cinnamon, Gymnema & Fenugreek, Swanson, 90 capsule Berberina Glicemie Diabet

Swanson Health Products
83,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

DescriereBerberine Complex - Sprijină reglarea nivelurilor de zahăr din sânge și functionarea sistemului cardiovascular la nivel natural


Berberina este un compus alcaloid găsit în diferite plante, de obicei în rădăcină, tulpini, rizomi și coajă. Printre surse se numără arborele de hidraș, berbera și turmeric. Berberina a fost folosită de mult timp și este populară în India in medicina Ayurvedica și a fost folosită ca si colorant datorită culorii sale galbene pline de viață. Astăzi, berberina este considerată un supliment benefic, cu multe proprietăți naturale, care ajută la menținerea vitalității globale, a nivelurilor sănătoase ale zahărului din sânge și a sănătății cardiovasculare.

Berberina reglează modalitatea prin care organismul folosește zahărul din sânge. Stimulează absorbția glucozei în sânge, crește sensibilitatea la insulină, stimulează descompunerea zaharurilor din celule și reduce producția de glucoză în ficat. În plus, crește numărul de bacterii benefice la nivel intestinal, care ajută la procesarea corectă a carbohidraților.

 

Berberina stimulează eliminarea mai rapidă colesterolului de tip LDL din sânge. La nivel intestinal, Berberina inhibă absorbția de colesterol din alimentație pentru a preveni acumularea acestuia în valori foarte mari în organism.Berberina poate fi benefică și în a reduce tensiunea arterială pentru că eliberează căile sanguine de excesul de colesterol.


Suferinzii de diabet pot folosi pe langa berberina si Scortisoara si Turmeric pentru a scadea insulinorezistenta.
 

Pe lângă reglarea activității metabolice a organismului, Berberina are efect antimicrobian și susține integritatea microbiomului intestinal. Astfel, Berberina se poate utiliza pentru afecțiuni intestinale de cauză bacteriană sau SIBO (sindromul microbiomului intestinal suprapopulat cu bacterii patogene). Suprapopularea tractului digestiv cu bacterii duce la o digestie proastă, slăbirea sistemului imunitar sau dereglarea sistemului nervos și hormonal.
 

Berberina inhibă depunerea de grăsime pe țesuturi și reglează activitatea hormonilor responsabili pentru apetit, pentru stocarea grăsimilor sau pentru producția de energie: insulină, leptină și adiponectină.

Prin reducerea glicemiei, a colesterolului și trigliceridelor, și a grăsimii corporale, Berberina de dovedește eficientă în combaterea simptomelor sindromului metabolic.


Amestecul echilibrat Swanson Berberine Complex with Cinnamon, Gymnema & Fenugreek începe cu berberina, un alcaloid activ care se găsește într-o varietate de ierburi tradiționale. Ei folosesc berberina pură din copacul indian - o sursă economică, durabilă pentru mediu. Proprietățile naturale de susținere a insulinei de la Berberine Swanson, cu adăugarea de scorțișoară adevărată de Ceylon (verma Cinammomum), singura formă de scorțișoară validată științific pentru susținerea glicemiei sănătoase.
Multe produse de pe piață includ scorțișoara casia, care nu este adevărată scorțișoară și nu are aceleași proprietăți sănătoase. Nu vă înșelați! În cele din urmă, Swanson adaugă semințe de fenugreek sinergice și frunza Gymnema sylvestre, două plante utilizate istoric pentru sprijinul metabolic din medicina Ayurveda.
 

 Beneficii Berberina Complex

 

  • Susține vitalitatea generală
  • Reduce valorile glicemiei
  • Reglează nivelul de colesterol și trigliceride
  • Reduce greutatea corporală
  • Are efect antiinflamator
  • Acționează ca antimicrobian intestinal
  • Are efect antifungic, antibiotic și antiviral
  • Potrivit pentru vegani și vegetarieni
  • Nu conține drojdie, produse lactate, ouă, gluten, porumb, soia sau grâu
  • Formula cu puritate și eficienta

 
Mod de administrare:

Ca supliment alimentar,luati 1 capsula cu apa dupa masa.


Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

 
Amount Per Serving   % Daily Value
Berberine HCl (from Berberis aristata root) 150 mg *
Ceylon Cinnamon (Cinnamomum verum) (inner bark) 150 mg *
Fenugreek Seed (Trigonella foenum-graecum) 150 mg *
Gymnema sylvestre Leaf 150 mg *

*Daily Value not established.

 

Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu este un înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat. A se păstra în locuri uscate la o temperatură de sub 25 C. Feriți de îngheț și razele soarelui. Nu este recomandat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de folosirea sau depozitarea necorespunzătoare. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Valabilitatea minimă: menționată pe ambalaj. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review