2%

Best D-mannose 1400 Probiotic EpicPro si Oregano Salbatic Extract Protocol Tratament Infectie Urinara Ecoli Klebsiela Cistita Dmannose Mannose Manoza 3 Luni

Swanson Health Products
[1]
531,30 RON (TVA inclus) 545,40 RON
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Stoc limitat

Descriere

Best D-mannose 1400 Probiotic EpicPro si Oregano Extract Protocol Tratament Infectie Urinara Ecoli Cistita Dmannose Mannose Manoza Klebsiela

Protocolul pentru infectii urinare contine tratamentul pentru 3 luni cu cele 3 produse:

 

1. D-Mannose 1400mg (2x700) -  180 capsule, 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mese

2. Probiotic EpicPro 25 Tulpini - 90 capsule, 1 capsula dupa micul dejun

3. Oregano Salbatic Extract 360 capsule, 2 capsule de 2 ori pe zi, dupa mese


D-Mannose - poate fi utilizată cu succes și fără efecte adverse pe termen lung, 2-4-6-12 luni, în tratamentul infectiilor urinare, rinichilor polichistici, nefroză, nefrita, pietre/calculi la rinichi.

 

Manoza este o monozaharida (un tip de zahar numit „aldohexoza”), reprezentata de doi stereoizomeri: D-manoza si L-manoza. Forma de D-manoza este cea mai raspandita in natura, fiind un remediu in cazurile de infectii urinare.

In majoritatea situatiilor, pentru infectiile urinare, specialistii recomanda anumite antibiotice. Insa, tratate cu antibiotic, exista riscul ca agentii patogeni sa dezvolte o toleranta la antibiotic si, astfel, tratamentul sa devina ineficient. Acest lucru poate fi evitat prin preventie, cu ajutorul suplimentelor pe baza de D-manoza. 

Beneficii D-Mannose:

 • Menținerea eficienței antibioticelor impotriva infectiilor
 • Mai eficient decât cranberries (merisor)
 • Nu interferează cu reglarea normală a zahărului din sânge, poate fi administrat de suferinzii de diabet
 • Completeaza procesul de curățare naturală a organismului


D-Manoza este un zahăr extras din porumbportocale, piersici, merișor, care  se leagă efectiv de stratul de lectină al bacteriilor Klebsiela si E. Coli și împiedică aderarea ei la pereții uretrei, vezicii urinare și rinichilor, astfel încât bacteria este eliminată din organism prin urină.

Din nefericire pentru E. Coli, D-manoza se lipește mai bine de stratul de lectină al bacteriei E. Coli, decât se lipește bacteria Escheria Coli de celulele corpului uman. 

Astfel, efectul D-manozei nu constă în distrugerea tuturor bacteriilor, inclusiv a celor benefice pentru organism (precum în cazul antibioticelor), ci doar eliminarea bacteriilor patogene prin urină. S-a dovedit ca până la 90% din cazurile de infecții ale vezicii urinare pot fi combătute prin administrarea de D-manoza.


-Elimina bacteria E. coli, colibaciloza, cistita interstitiala, abcese renale, insuficienta renala, infectii la nivelul prostatei se recomanda administrarea unui probiotic cu spectru larg pentru refacerea florei bacteriene: EpicPro 25 tulpini 
Numeroase studii biochimice descriu rolul D–manozei in comunicarea intre celule, in inhibarea cresterii celulelor tumorale si in protectia in infectiile parazitare, bacteriene, virale si fungice si are un rol important in remodelarea tesuturilor. Aceasta mai este implicata in procesul de productie de citokine, substante de natura proteica implicate in procesul de raspuns al sistemului imunitar.D-Mannose si beneficiile sale:

 

 • Infecții Urinare (cistită recurentă) cu E. Coli, Klebsiela
 • Pentru infecții ale tractului urinar, prostatite, cistite, adenom de prostată,
 • Elimină bacteria E. coli, colibaciloza, cistita interstițială, abcese renale, insuficiență renală, infecții la nivelul prostatei.
 • Până recent pentru infecțiile la vezica urinară (de asemenea cunoscută sub denumirea de cistită), sau la rinichi se recomanda în exclusivitate tratamentul cu antibiotice care astazi nu mai este necesar datorita aparitiei suplimentelor naturale care nu au efecte adverse precum antibioticele.
 • Sănătatea tractului urinar.
 • Susținerea echilibrului florei microbiene.
 • Reducerea populațiilor de bacterii patogene în tractul urinar.
 • Reducerea inflamației.
 • Reducerea recurenței infecțiilor urinare și a nevoii de tratamente cu antibiotice.
 • Creșterea imunității.


Simptome ale infecțiilor tractului urinar

 

 • Nevoia puternică, constantă de a urina
 • Dureri ascutite sau arsuri in uretra in timpul urinarii
 • Incapacitatea de a goli complet vezica urinară
 • Sânge posibil în urină
 • Durere la nivelul abdomenului inferior, spate sau lateral
 • Miros puternic și neplăcut
 • Urină care nu este limpede
 • Frisoane temporare/permanente,
 • Febră,

 

2. Probiotic EpicPro 25 Tulpini - 30 capsule, 1 capsula dupa micul dejun

Formula exclusivă Epic Pro 25 Strain Probiotic - 30 Miliarde de bacterii vii susține Repopularea Florei Intestinale.

Un redutabil complex de 25 Probiotice + FOS pentru Adulți și Copii.

Prezentare: flacon cu 30 capsule 

Producător: Swanson Health Products, USA.

 

*Produsul Epic Pro 25 Strain Probiotic a fost testat pentru a asigura existența tuturor celor 30 de miliarde bacterii probiotice, din toate cele 25 de tulpini, în fiecare doză, ca fiind active și vii.

*Simbiotic de ultimă generație cu rol principal în echilibrarea florei organismului, optimizarea digestiei și creșterii imunității atât la copii cât și la adulți.

Probiotice cu Prebiotice FOS pentru Imunitate și Aparatul Digestiv. Adjuvant în tratarea Helicobacter Pylori.

Spre deosebire de alte produse pe bază de probiotice disponibile pe piața din România, *Epic Pro 25 Strain Probiotic conține 30 de miliarde de bacterii probiotice vii într-o capsulă, grupate în cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de acțiune de pe piața românească: 25 de tulpini patentate.

Complexul patentat de probiotice Kyo-Dophilus® creat de firma Americană Wakunaga of America Co, este o combinație de trei culturi speciale de bacterii rezistente la căldură, la acizii stomacali.

Complexul Kyo-Dophilus® oferă un plus de calitate și performanță produsului Epic Pro 25 Strain Probiotic garantând îmbunătățirea digestiei, refacerea florei intestinale și creșterea imunității pacienților care-l administrează între 2 și 3 luni pe an, în perioadele de convalescență sau în timpul tratamentelor cu antibiotice.

*De asemenea, Epic Pro 25 Strain Probiotic are un adaos de 100 mg FOS (Fructo-oligozaharide = prebiotice), acționând astfel până la nivelul intestinului gros. De cele mai multe ori FOS pote duce la intarirea continutului capsulei, neafectand calitatea produsului.

 

Avantaje:

- 30 de miliarde de bacterii probiotice vii pentru o repopulare optimă a florei microbiene

- 25 tulpini patentate:

 • 15 Lactobacillus,
 • 7 Bifidobacterium,
 • 1 Complexul brevetat Kyo-Dophilus®,
 • 1 Saccharomyces boulardii,
 • 1 Streptococcus thermophilus St-21 pentru acțiune eficientă pe cât mai multe tipuri de agenți patogeni

- adaos de prebiotice  (Fructooligozaharide) pentru potentarea efectelor probioticelor și pentru o acțiune eficientă până la nivelul colonului. 

FOS sunt compuse din D-fructoză și D-glucoza, continând 3-5 unități de monozaharide. Aceste oligozaharide potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum în intestinul gros, reglează echilibrul acido-bazic, accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile.

Probioticele vii din Epic Pro 25 Strain Probiotic, printre care cunoscutele tulpini probiotice precum Lactobacillus Rhamnosus și Lactobacillus Helveticus si Lactobacillus Helveticus Rosell-52, contribuie la menținerea unei digestii optime și funcționarea sistemului imunitar.

Când cultura de probiotice Epic Pro 25 Strain Probiotic este completă, mediul integral-alimentar bogat simbiotic și probioticii vii, sunt liofilizați împreună într-un proces ce pastrează puterea lor până la consumare. O dată consumat, mediul integral-alimentare de cultură al probioticelor le activează sporindu-le efectul. Ambele fac parte din ansamblul sinergic de care beneficiază întregul tract digestiv și sistemul imunitar.

Probioticele sunt bacterii vii benefice care apar în mod natural în tractul intestinal uman. Alimente cu tulpini benefice de probiotice, cum ar fi iaurtul și kefirul, au fost utilizate de-a lungul timpului pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și vitalitate a oamenilor. Astăzi, există multe studii de consolidare privind capacitatea lor de echilibrare și stimulare a sănătății digestive și creșterii . Probioticele, joacă de asemenea un rol important în modularea sistemului imunitar, 70% din acesta fiind situat în intestin.

Pentru a face un supliment probiotic, tuplini selectate de bacterii benefice, trebuiesc în primul rând cultivate într-un mediu integral-alimentar cum ar fi laptele sau soia. Din moment ce fiecare tulpina probiotică are o afinitate pentru o parte anume a tractului digestiv, precum și un mecanism unic de acțiune, este de preferat administrarea unui produs care furnizează organismului mai multe tulpini, decât a unui produs cu o singură tulpină. Pe măsură ce probioticele se reproduc, ele transformă mediul alimentar, rupând substanțele nutritive și făcându-le mai biodisponibile în timp ce secretă compuși beneficii în mediul numit „simbiotic”. *Cercetările sugerează ca simbioticele sunt în mare parte responsabile pentru beneficiile probioticelor.

 

Efecte adjuvante:

Acțiuni FOS (Fructooligozaharide)(prebiotice):

- potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum 

- reglează echilibrul acid-alcalin 

- reduc acumulările de toxine, ajută la eliminarea endotoxinelor care declanșează bolile autoimune 

- accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile. 

 

 Despre probiotice și prebiotice: 

 "Probiotice" provin din limbă greacă și înseamnă "pentru viață". Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sănătății. Probioticele acționează în cavitatea bucală, tubul digestiv, căile respiratorii și în sistemul uro-genital.

FOS (prebiotice) sunt fibre solubile care susțin acțiunea probioticelor. *Efectul principal al probioticelor are loc la nivelul intestinului subțire iar al prebioticelor la nivelul intestinului gros, unde stimulează multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium. *Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezultă un produs simbiotic. 

*Prin acțiunea sinergică a acestor 25 tulpini cu spectre diferite de acțiune se asigură eficiența maximă a produselor. 

 

Proprietaţi: 

- reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice între 20 si 90 minute după administrare 

- rezistența la peristaltismul intestinal și capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide 

- rezistența la acțiunea antibioticelor 

- acțiune antagonista asupra agentilor patogeni: inhiba competitiv aceiași nutrienți și aceiași receptori de pe mucoasa intestinală, scad ph-ul prin descompunerea glucidelor în acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic, etc.), produc peroxid de hidrogen (H2O2) care previne aderarea bacteriilor patogene la peretele intestinal și substanțe naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin, etc.) eficiente fătă de bacteriile patogene și condiționat patogene.

 

Recomandat ca adjuvant în:

- contribuie la sănătatea florei intestinale în timpul și după administrarea de antibiotice, în timpul dietelor de slăbit, persoanelor cu intoleranță la lactoză și  intoleranță la gluten, alergii alimentare, boli intestinale, infecții intestinale, infecții cu Heliobacter pylori, persoanelor cu vârsta peste 50 ani, stimularea mecanismelor de apărare ale organismului, sma.

- pentru stimularea procesului de digestie și ușurarea acestuia, dezechilibrul florei microbiene intestinale, 

- dezechilibre imunitare: modulează imunitatea specifică și nespecifică: reduc endotoxinele cu rol în declanșarea bolilor autoimune, stimulează proliferarea celulelor albe din GALT (țesutul limfoid asociat intestinului) - component major al sistemului imunitar 

- infecții digestive, vaginale, urinare, pulmonare, mamare, cutanate; reduc manifestările și recurența infecțiilor cu virusul febrei aftoase, poliomielitic, gripal, Staphilococcus aureus, Streptococus pneumonie, Listeria monocytogenes, Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter, Proteus, Escherichia coli, Salmonella, Yersinia, Haemophilus influenzae, Klebsiella, Candida albicans, Lamblia (giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara, oxiuri, ascarizi, echinococi, bacterii folosite la fabricarea unor produse din carne, din lactate fermentate, sau a unor băuturi 

- tratamente cu antibiotice: refac flora intestinală afectată de antibiotice, disbioza intestinală,

- ulcer, boala Crohn, constipație, balonare, flatulență, halena digestivă, enterocolită, diverticuloză, intoleranță la gluten, sindrom de colon iritabil, sindrom hemolitic-uremic 

- intoleranță la lactoza: produc enzima lactaza (beta-galactozidaza) care crește asimilarea lactozei 

- digestie dificilă: stimulează unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltaza, alfa-galactozidaza, etc.) 

- diaree infecțioasă și de călătorie, asociate administrării antibioticelor, chimio și radioterapiei 

- sindrom de intestin permeabil (alergii, eczeme, artrite, deficit de atenție, autism, sindrom de oboseală cronică, afecțiuni autoimune, etc.): stimulează producția de mucină și de acizi grași cu lanț scurt - principala sursă de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc producția imunoglobulinei IgE implicata în creșterea nivelului histaminei 

 - terapiile complementare antitumorale: imunomodulator, inhibă unele enzime (beta-glucuronidaza, etc.) și toxine (amoniac, nitrozamine, fenoli, etc.) cu efect mutagenic și cancerigen eliberate de bacteriile intestinale patogene, reduc conținutul acizilor biliari cu efect oncogen din colon 

- demineralizari, avitaminoza B (stimulează sinteza vitaminelor din complexul B), tulburări de coagulare: cresc biodisponibilitatea calciului, zincului, manganului și fosforului, stimulează sinteza vitaminei K și a lizinei 

- inflamații: reglează acțiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale 

- encefalopatie portala asociată bolilor hepatice cronice: reduc excesul de amoniac din sânge

- parodontoza: reduc placa bacteriană

 


 

Epic Pro 25-Strain Probiotic - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 30 capsule vegetale

Ingrediente / capsulă: agenți de încărcare : celuloză microcristalină amidon din cartofi, FOS (Fructo-oligozaharide) 100 mg, capsulă tala: hipromeloza, , agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, palmitat de calciu , Lactobacillus acidophilus La-14 (5 miliarde ufc*) 22 mg,  Bifidobacterium lactis Bl-04  (5 miliarde ufc*) 22 mg,  Bifidobacterium lactis Bl-07 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus acidophilus DDS1-25 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus casei  Lc-11 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus paracasei  Lpc-37 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus plantarum Lp-115 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus rhamnosus Lr-32 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus salivarius  Ls-33(1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus lactis Ll-23 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Streptococcus thermophiles St-21 (1 miliard ufc*)4.4 mg, Lactobacillus gasseri Lg-36 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Bifidobacterium infantis (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus helveticus Rosell-52 (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus helveticus (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus fermentum (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Bifidobacterium animalis (1 miliard ufc*) 4.4 mg , Kyo-DophilusR (amestec de L. gasseri, B. longum, B. bifidum) (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Lactobacillus reuteri (1 miliard ufc*) 4.4 mg, Saccharomyces boulardii (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Lactobacillus bulgaricus Lb- 87 (500 milioane ufc*)2.2 mg, Lactobacillus brevis Lbr- 35 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium bifidum Bb-06 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium breve Bb-03 (500 milioane ufc*) 2.2 mg, Bifidobacterium longum (500 milioane ufc*) 2.2 mg.


3. Oregano Salbatic Extract 120 capsule, 2 capsule de 2 ori pe zi, dupa mese

Formula exclusivă Extract Concentrat 10:1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic si antiviral natural.

Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,  Antibacteriabn, Antiseptic, Antifungic, Antiparazitar.

Prezentare: flacon 120 capsule gelatinoase

Producător: Swanson Health Products, USA

 

Descriere:

Uleiul de oregano, obținut din frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Cu siguranță ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteraneene. Sub formă de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate. 

Află care sunt proprietățile uleiului de oregano și de ce ar trebui să îl încerci ca medicament alternativ pentru tratarea anumitor afecțiuni.  Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns înrudită cu menta. Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde îi pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

 
 În tratamentul deparazitar se administreaza in combinatie cu doua produse naturiste deparazitare din acest Protocol Deparazitar
 

Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale.

Disponibil și sub formă de picături CLICK AICI!!!

Ce substanțe conține oregano?

Ceea ce se vinde în supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta sălbatică, căreia îi sunt atribuite proprietățile medicinale extraordinare. Adevarata plantă sălbatică este de doua tipuri: Thymus capitatus (o varietate care crește în Spania) și Origanum vulgare. Pentru a obține beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie să facă parte din una dintre aceste două varietăți.

Iata ce substanțe fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:

carvacrol, o substanță despre care s-a demonstrat stiințific că are puternice proprietăți antimicrobiene, fiind extrem de eficientă în prezervarea alimentelor. Studiile arată că carvacrolul luptă împotriva unor cunoscuți dușmani ai sănătății, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella

timol, o substanță cu proprietăți antifungice și antiseptice. Este și un ingredient activ din apa de gura Listerine. Timolul acționează ca un scut împotriva toxinelor și este capabil să prevină avarierea țesuturilor.

terpene, substanțe lichide care au o aromă de pin și au funcții antibacteriene. 

- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decât vitamina E. Acesta împiedică efectele nocive ale radicalilor liberi și joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei și a cancerului. S-a demonstrat că această substanță este foarte eficientă și în tratarea astmului alergic și reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substanțe esențiale pentru sănătate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A și C și niacina.

*Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă a alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice. 

Substanța denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. *În Mexic, cercetătorii au făcut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat că oregano este mai eficient împotriva giardiei decat Tinidazol.

*Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit că oregano prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul acționează la nivelul întregului organism și poate fi utilizat atât pentru uz intern cât și extern. Carvacol inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspandirea stafilocolului auriu în special la nivel pulmonar și facial în paralel cu un efect antibactetian, mucolitic și expectorant. Se administrerază contra virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumonie, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util în: infecții urinare și prostatită. Se poate administra de asemena post operatoriu pentru a evita infectarea în special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortală).

Pentru ce poți folosi uleiul de oregano?

*S-au facut numeroase studii pentru a determina eficiența uleiului de oregano în tratarea unor afecțiuni. Rezultatele au surprins prin spectrul larg de efecte benefice pe care aceasta plantă le are asupra sănătății. Iată câteva dintre bolile împotriva cărora luptă uleiul de oregano.

ULEIUL DE OREGANO ȘI PARAZIȚII INTESTINALI

*O cercetare arată că administrarea orală a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziți intestinali. Din acest cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

ULEIUL DE OREGANO SI CANDIDA

*Într-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul că uleiul de oregano distruge Candida. Atunci când șoarecii de laborator au fost infectați cu de 5 ori doza letală de Candida, 80% dintre ei au supraviețuit în urma tratamentului cu oregano.

ULEIUL DE OREGANO ȘI INFECȚIILE RESPIRATORII

*În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămanilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

*Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparție cu cei care primiseră un tratament placebo. 

*Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrazimes

ULEIUL DE OREGANO ȘI COLESTEROLUL 

Lasând la o parte infecțiile, ulei de oregano mai are o proprietate care poate fi valoroasă pentru o mare parte din oameni: ajută la scăderea colesterolului. Într-o cercetare realizată în 2008, s-a arătat că pacienții cu un nivel crecut de lipide în sânge care au luat suplimente pe bază de ulei de oregano și-au îmbunătățit cu mult condiția. Nu numai că scăzuze nivelul colesterolului nesănătos, dar crescuse în același timp nivelul colesterolului benefic. În același timp pacienții care au luat suplimentul și-au îmbunîtățit funcția endotelială( legată de sănătatea vaselor de sânge) în comparație cu cei care nu au luat suplimentul.

În plus față de aceste beneficii demonstrate ale uleiului de oregano, există teoriile (aflate încă în studiu) conform cărora acesta ar fi un remediu împotriva cancerului, inclusiv împotriva celui mamar.

 Proprietăţile terapeutice ale uleiului de oregano:

 • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, AntisepticeAntifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infecțiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util ăn: infecții urinare și prostatită.
 • Vasodilatatoare şi încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitară, alergie la frig
 • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice și obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronșic, traheobronșita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoză, tuberculoză, alergi de primăvara, fibroza chistică.
 • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
 • Imunomodulatoare
 • Antidiabetice
 • Hipotensive
 • Anticancerigene--> poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de încetinire a dezvoltării celulelor canceroase. 


Tratamentul se face pe o perioada de 2-3 luni.

 Administrare:

1. D-Mannose 1400mg (2x700) -  3 x 60 capsule, 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de mese

2. Probiotic EpicPro 25 Tulpini - 3 x 30 capsule, 1 capsula dupa micul dejun

3. Oregano Salbatic Extract 3 x 120 capsule, 2 capsule de 2 ori pe zi, dupa mese

 

*Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumam responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de catre utilizatorii site-ului, efectele nu sunt garantate rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

 

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
Cîrja Emilia
23 mar.
Am facut tratament cu antibiotic mai bine de un an pentru Klebsiela dar eram din ce in ce mai rau.
Am inceput acest tratament naturist, aproape imediat m-am simtit bine, dupa 1 luna am facut analize si a iesit negativ, dupa 2 luni la fel, deci rezultatul tratamentului este excelent. O sa fac tratamentul 3 luni cum este recomandat. Succes si voua!