Beta Carotene (Vitamin A) 25.000 IU, Swanson, 100 softgels

Swanson Health Products
33,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

DescriereBeta Caroten - provitamina A, care protejează vederea, susține sănătatea pielii și întărește sistemul imunitar


Beta Carotenul, denumit și provitamina A, este una dintre carotenoidele importante care, în mucoasa intestinului subțire, sunt convertite în vitamina A. Beta carotenul are un rol important în susținerea sistemului imunitar, în procesul specializării celulare și în metabolismul fierului. De asemenea, este prezent în hematopoieză și susține menținerea sănătăți vederii și a pielii. Îl găsim și în alimentele care au o culoare portocalie specifică, așa cum sunt morcovii, cartofii dulci sau rubarba. 

Betacarotenul este un pigment care se găsește în plante, alge și bacterii capabile de fotosinteză. Acesta face parte din categoria carotenoizilor, precursorii de pigmenți vegetali ai vitaminei A (retinol) și responsabili de culoarea galben-portocalie a multor legume și fructe. Betacarotenul joacă multe roluri biologice importante care pot fi independente de funcția sa de provitamină A. Cea mai cunoscută activitate a sa este funcția antioxidantă, importantă pentru a inactiva speciile de oxigen reactiv și oxigenul singular în țesuturile periferice, în plasmă și în piele.

Aportul de beta-caroten este asociat cu niveluri optime de vitamina A din sânge, care sunt esențiale pentru o bună vedere și sănătate a ochilor, puterea și menținerea sistemului imunitar, creștere și dezvoltare (în special pentru persoanele tinere), sănătatea pielii, niveluri mai scăzute de îmbătrânire a pielii și risc scăzut de orbire nocturnă și uscăciune a ochilor. Beta carotenul este un antioxidant important și puternic și poate proteja celulele (în special celulele retiniene și ale pielii) de daune și este foarte eficient în corectarea deficitului de vitamina A. Este, de asemenea, utilizat pentru a vindeca o boală genetică (Protoporphyria), care se caracterizează prin hipersensibilitate a pielii la lumina soarelui și lumini fluorescente, ceea ce duce la mâncărime și roșeață a pielii.Beta Carotene Efecte și beneficii:

 

  • Menținerea sănătății pielii și a mucoaselor
  • Metabolismul normal al fierului
  • Menținerea vederii normale
  • Funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Procesul de diferențiere celularăMod de administrare

Ca supliment alimentar, luați un softgel pe zi cu apă.


 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
  Amount Per Serving %Daily Value*
 Vitamin A (as beta-carotene)  7,500 mcg RAE (as beta-carotene)  833%

 

Atentie

Doar pentru adulti. Consultați medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu-l utilizați sigiliul este rupt. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A nu se păstra la frigider.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review