Bioperine Enhancer® - Extract de Piper Negru 10 mg 60 capsule Bioperina Swanson

Swanson Health Products
[1]
34,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Bioperine® 10 mg - Extract de Piper Piperină Bioperina contribuie la creșterea absorbției în organism a nutrienților.

Prezentare: flacon cu 60 capsule, 10 mg

Producător: Swanson Health Products, USA

 

MĂREŞTE CONSIDERABIL GRADUL DE BIO-ABSORBŢIE AL SUPLIMENTELOR NUTRITIVE, VITAMINELOR ȘI ALIMENTELOR

 

Piperul negru este un condiment comun de uz casnic. Extractul din piper negru a fost, de asemenea, utilizat pe scară largă ca un medicament de strămoșii noștrii în special în India.

Bioperine® este un extract obținut din fructele de piper negru, care este cultivat în regiunile umede, cu sol bogat în nutrienți din sudul Indiei. Fructele de piper sunt recoltate chiar înainte de coacere și apoi uscate la soare pentru a asigura maturitate și calitate optimă.

Extractul de piperină, numit Bioperine® sub formă patentată, a fost testat clinic în Statele Unite. Bioperine® sporește semnificativ biodisponibilitatea diverselor substanțe nutritive din suplimente alimentare și alimente prin creșterea absorbției.

Cum funcționează Bioperine®?

Procesul metabolic care generează energie la nivel celular în corpul uman este numit termogeneza. Deși termogeneza a fost identificată ca fiind un factor cheie în menținerea unei greutăți normale, ea a fost de asemenea identificată ca jucând un rol esențial în absorbția de zi cu zi a nutrienților din alimentele  pe  care corpul uman le consumă. Termogeneza pune în mișcare mecanismele care conduc la digestie și ulterior la absorbția gastrointestinală. Piperina, sub formă patentată de Bioperine® sporește activitatea naturală de termogeneză a corpului, de unde și termenul de  Thermonutrient®.

Această îmbunătățire poate fi explicată ca o metodă de a crește energia termică suficientă pentru a alimenta  mecanismul legat de termogeneză. Acest lucru duce la creșterea proceselor metabolice care creează o "cerere" pentru "aprovizionare" cu o  gamă largă de substanțe nutritive care contribuie la metabolism, adică vitamine, minerale, plante medicinale, aminoacizi, etc.

Astfel Bioperine® asigură un mod mai eficient de transport a nutrienților în sânge.

*Bioperine® este singurul produs patentat provenit din piperină, care a obținut statutul de produs patentat datorită capacității sale de a crește biodisponisbilitatea nutrienților. În al doilea rând, este singura sursă de piperină care a fost supusă studiilor clinice în SUA pentru a-i demonstra siguranța și eficacitatea în utilizare.

Substanțele nutriționale care pot fi administrate concomitent cu Bioperine® fac parte din următoarele grupe: extracte din plante, vitamine, antioxidanți, aminoacizi, minerale, etc.

Este o impresie generală despre faptul că, cu cât consumăm o cantitate mai mare de substanțe nutritive, cu atât organismul va absorbi mai mult. Dar din punct de vedere biologic, acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Unele substanțe nutritive luate într-o doză prea mare nu își vor face efectul și nu vor fi absorbite de către organism. În mod ideal vorbind cu cât mai puțin, cu atât mai bun.

În mod similar, este greșit să se creadă că dacă Bioperina este extrasă din piper negru tot ce este de făcut este creșterea consumului de piper negru, deoarece consumul direct de piper negru nu va duce la creșterea gradului de absorbție a nutrienților.

*Potrivit studiilor clinice, a avea Bioperine® la locul și momentul potrivit în tractul digestiv duce la o absorbție mai ridicată a nutrienților. Mai mult de atât, dacă ați lua piper negru, ar dura mult mai mult timp ca proprietățile piperinei de a mări gradul de absorbție a nutrienițlor să își facă efectul. Prin urmare, un extract purificat de piperină este necesar pentru a obține absorbția crescută.

Bioabsorbția normală a unui fitonutrient este limitată de capacitatea sistemului digestiv de a absorbi fitonutrientul pe timpul parcurgerii tractului digestiv și apoi depinde de capacitatea organismului de a prelua și descompune fitonutrientul în componentele active, folositoare și a le transporta apoi în sânge. Ultimele cercetări și studii clinice au conclus că Bioperina administrată în cantități de 10mg per doza, administrată concomitent cu suplimentele nutritive mărește bio-absorbția acestora.

Mai mult, organismul nu asimilează toate vitaminele și mineralele din alimente..

Administrarea de Bioperine®  ajută organismul în asimilarea elementelor nutritive din alimentație.

Bioperine®  are un efect extraordinar pentru digestie în sensul că nu numai că stimulează digestia în general, dar o și optimizează în sensul potențării digestiei și asimilării substanțelor nutritive din alimentație concomitent cu stoparea asimilării grăsimilor și carbohidraților.

 

Cel mai des Bioperina este administrată împreuna cu Turmeric, motiv pentru care vă oferim următoarea ofertă cu Discount. Click Aici!

Alte beneficii ale Bioperine®: 

- Mărește producția creierului de beta-endorfine,

-  Acționează împotriva durerilor,    

- Mărește producția de serotonină a creierului,

- Acțiune anticonvulsivă, anti-epileptică,

- Mărește producția de adrenalină a glandelor adrenale,

- Alterează contracțiile din partea superioară și inferioară a tractului digestiv,

-  Reduce timp de aproximativ 1 oră producția de acid a stomacului,

-  Reduce ulcerațiile stomacului,    

- Mărește producția în pancreas a enzimelor digestive (amilaza, lipaza, tripsina și chimotripsina),  

- Stimulează producția de melanină,    

- Reduce inflamațiile cauzate de alergiile iritante,    

- Reduce simptomele cauzate de astm.

 

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Ingrediente /capsulă: agent de încărcare: celuloză microcristalină, capsula: gelatină, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și  dioxid de siliciu; BioperineNature’s ThermonutrientR(extract din fructe de Piper-negru/Piper nigrum, standarizat la min. 95% piperine)-10 mg.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție!  A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Bioperine® and Nature’s Thermonutrient® are registered trademarks of Sabinsa Corp.

Producător: Swanson Health Products, USA

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Ionut Predoiu
21 iun. 2022
Achizitie verificata
Îl folosesc cu turmeric si alte vitamine si minerale pentru a creste biodisponibilitatea, absorbtia. Este bun si recomandat de multi specialisti pentru a creste in greutate.