Boost B12 Vitamin Oral Spray, 25 ml, BetterYou

58,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Disponibil in stoc

Descriere

Boost B12 Spray Oral de la BetterYou este conceput pentru administrarea vitaminei B12 prin pulverizare în cavitatea orală.

 

Boost B12 Oral Spray de la BetterYou conține cea mai bio-disponibilă formă de B12 (metilcobalamina), care este forma activă de vitamina B12 prezentă în mod natural în organismul uman. Formulată special pentru a elibera vitamina B12 direct în cavitatea bucală, picăturile mici se absorb foarte repede, asigurând asimilarea rapidă a nutrienților.


Fiecare doză (4 puf-uri) oferă 1200 μg de vitamina B12 împreună cu 40μg de crom și 0,5mg extract de ceai verde.

 

Tehnologia  de pulverizare intra-orală

Formulate pentru a oferi o nutriție optimă, fiecare pulverizare oferă ingredientul activ în picături de dimensiuni mici care pătrund în țesutul moale al obrazului, furnizând substanțele nutritive esențiale într-o zonă bogat vascularizată a cavității bucale. Aceasta permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă.

Vitamina B12 este un nutrient dificil de absorbit în intestin. În cel mai fericit caz doar 1% din consumul nostru alimentar va fi absorbit de organism iar acest lucru se bazează pe eficiența digestivă a fiecarui organism in parte și pe prezența unui produs chimic numit factor intrinsec. Oboseala, stresul, anumite afecțiuni, dieta săracă sau limitată vor reduce această absorbție.
Deoarece se găsește predominant în produsele de origine animală, suplimentele B12 sunt recomandate persoanelor care urmează diete vegetariene și vegane și persoanelor care suferă de anemie.


Vitamina B12 contribuie la:

 • reducerea oboselii,
 • creșterea capacității de concentare prin susținerea unui metabolism energetic normal
 • funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos (concentrare, invățare, memorare, raționament),
 • funcționarea normală a sistemului imunitar.
 • formarea globulelor roșii.
 

BetterYou Boost B12 Oral Spray este potrivit pentru:

 • Adulți,
 • Copii în vârstă de 3 ani și peste,
 • Utilizarea în timpul sarcinii și alăptării ,
 • Vegetarieni si vegani,
 • Persoane care suferă de anemie pernicioasă,
 • Persoane care urmează o dietă fără gluten
 

Doza recomandată:

Adulți 4 pufuri pe zi administrate odată sau separat.

Copii incepând cu varsta de 3 ani: 2 pufuri pe zi administare odată sau separat

Nu există contraindicații cu medicamente prescrise


 

Mod de administrare:

La prima utilizare apăsăți pompița de 3 ori până lichidul începe să fie expulzat. Agitați înainte de utilizare. Acționați pompița cu atenție în gură, preferabil pe partea interioară a obrajilor şi mențineți cateva secunde. Puneți capacul după utilizare. Consumați produsul în 6 luni de la prima utilizare.
 

Atenție

A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui. A nu se depăşi doză recomandată zilnic.

 

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review