Boron Organic din Albion Boroganic Glycine, 6 mg, Swanson, 60 capsule Absorbtie Optimizata

Swanson Health Products
48,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Boron Organic (Bor) ajută la prevenirea osteoporozei, asigură buna funcțioanre a creierului si a articulatiilor si previne dezvoltarea celulelor canceroase


Borul este un element nemetalic descoperit în 1810 și izolat pentru prima dată în forma sa pură la sfârșitul anilor 1800. Găsit foarte puțin în corpul uman, borul a fost în general privit ca un mineral neesențial; cu toate acestea, cercetările efectuate în ultimii douăzeci de ani sugerează că borul poate juca roluri importante în metabolismul mineral, sinteza hormonilor și funcția creierului. Formele complementare de bor includ chelați de bor (cum ar fi citrat de bor, aspartat și glicinat), borat de sodiu și tetraborat de sodiu decahidrat.

 

Pentru cresterea eficientei tratamentului de refacere a articulatiilor, este recomandata administrarea concomitenta cu Acid Hyaluronic cu Collagen de Tip 2 si Scoica cu Cochilie VerdeOasele puternice și sănătoase au nevoie de bor, dar acest mineral poate fi o provocare de absorbit pentru organism.* Swanson Boron din glicinatul bororganic Albion's® optimizează absorbția și biodisponibilitatea pentru a asigura o suplimentare eficientă. Albion este liderul în minerale cu absorbție ridicată, producând minerale alimentare de neegalat în care poți avea încredere. Fiecare capsulă furnizează 6 mg de bor.

Organismul uman are nevoie de cantități foarte mici de bor, dar acesta este esențial pentru sănătatea oaselor, creșterea masei musculare, cresterea nivelului de testosteron, asigură buna funcționare a creierului, îmbunătățește atenția și joacă un rol important în felul în care organismul folosește energina din grăsimi.
Deficiența de bor este rară, însă persoanelor în vârstă le este recomandat sa ia suplimente de bor datorită faptului că au probleme cu absorbția calciului. Carența de bor accentuează deficiența de vitamina D. Borul ajută la prevenirea osteoporozei, înlătură simptomele neplacute ale menopauzei și la construcția musculară.

 

Boron Beneficii:

  • Prevenirea osteoporozei,
  • Ajută la tratarea impotenței masculine și creșterea nivelului de testosteron,
  • Reduce dimensiunea prostatei si ajuta la tratarea cancerului de prostata*
  • Reduce riscul de a dezvolta celule canceroase in plamani si in cervixul uterin *
  • Ajută la absorbția vitaminei D în organism,
  • Ajută la ameliorarea stărilor negative ale meopauzei,
  • Reduce riscul de artrită reumatoidă,
  • Ajută la creșterea masei musculare,
  • Îmbunătățește memoria.

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă pe zi cu alimente și apă.

 

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Boron (from Albion® bororganic glycine)
6 mg


Atentie

Doar pentru adulti. Consultați-vă furnizorul de asistență medicală înainte de a utiliza acest produs sau orice produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.


* https://ods.od.nih.gov/factsheets/Boron-HealthProfessional/
 .

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review