Boswellia Serrata Extract, 125 mg 60 capsule 5-LOXIN Swanson

Swanson Health Products
98,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Boswellia Serrata Extract - utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare croniceBoswellia serrata este una dintre cele mai cercetate și recunoscute plante medicinale pentru susținerea articulațiilor. Dar, la fel ca multe suplimente pe bază de plante, variațiile de compoziție pot interfera cu eficacitatea acestuia. Boswellia rezolvă această problemă prin furnizarea unei cantitati consistente de ingredient active  în fiecare capsulă vegetală.

Oamenii de știință știu că acizii boswellici sunt responsabili pentru beneficiile boswelliei și că multe suplimente furnizează niveluri standardizate. Cu toate acestea, dintre cei șase acizi boswellici, unul este cel mai activ. Această fracție, numită AKBA, este prezentă la doar două până la trei procente în majoritatea extractelor.5-Loxina este singurul supliment de boswellia care oferă 30% AKBA pentru rezultate cu adevărat superioare și fiabile. S-a demonstrat că 5-loxina confirmată în condiții de siguranță a produs rezultate vizibile în doar șapte zile.

Extractul de Boswellia Serrata, in special acidul boswelic, a demonstrat o actiune selectiva, blocand in special actiunea enzimei cu rol pro-inflamator 5-LOX (enzima secretata de organismul uman care avea functia de a apara organismul oamenilor preistorici de diverse infectii. Pe masura ce afectiunile au fost eradicate, si-a pierdut functia terapeutica, in prezent fiind responsabila de afectiuni cum ar fi astmul, degradarea articulara, diverse boli cardiace si reducand nivelul de stres oxidativ din organism). Spre deosebire de anumite antiinflamatoare de sinteza, administrarea de extract de Boswellia nu a provocat degradarea glucozaminei din articulatii.
Boswellia Serrata Extract Beneficii Functiilor Creierului

 

  • extractul de tamaie imbunatateste memoria pe termen scurt, inclusiv la persoanele in varsta, prevenind Alzheimerul
  • extractul de tamaie creste capacitatea de orientare in spatiu si memoria vizuala
  • la tineri, administrarea tamaiei creste numarul de conexiuni neuronale si imbunatateste memoria pe termen lung
  • creierul afectat de traumatisme fizice are o capacitate marita de transfer a functiilor sale in zonele ramase ne-afectate, atunci cand este administrata tamaia.
  • la pacientii cu scleroza multipla, administrarea tamaiei a imbunatatit orientarea spatio-temporala si coordonarea motorie.
  • la pacientii care au suferit un accident vascular ischemic, administrarea tamaii scurteaza timpul de recuperare a functiilor cognitive. 


Conform tuturor cercetărilor de până acum, acidul boswellic este unul din cei mai activi agenți anti-tumorali cunoscuți. Cum acționează el? Pe mai multe căi, dar cel mai cunoscut mecanism este acela de atacare selectivă a celulelor canceroaseSpre deosebire de citostaticele de sinteză, care afectează atât celulele maligne cât și pe cele sănătoase, extractul de tămâie provoacă distrugerea doar a celulor care au suferit mutații. În ce tipuri de cancer este eficient acidul boswellic? Acțiunea sa a fost testată în afecțiuni oncologice cu peste 40 de localizări. Menționăm eficiența sa în cancerul la sân, de colon, de rect, pancreatic, hepatic, la vezica urinară, la stomac, la creier (meningiom, neuroblastom, gliom), bucal, faringian, esofagian, pulmonar. Conform datelor existente, extractul de Boswellia Serrata este activ și contra leucemiei, mielomului, limfoamelor maligne.
 

Se poate asocia in diferite afectiuni cu:

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă vegetală de două ori pe zi cu alimente și apă.

 

Supplement facts
Serving size: 1 Veggie Capsule
Servings per container: 60 servings 
Amount Per Serving %DRI*
5-LOXIN® Boswellia serrata Extract [standardized to 30% acetyl-11-keto-beta boswellic acid (AKBA) (gum resin)] 125 mg ***
* % daily reference intake
*** daily reference intake not established 

 

Atentie

Doar pentru adulti. Consultați medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review