Bromelain 1200 GDU/g - Bromelaina 1500 mg/3caps 90 Capsule Sinuzita

Gym Beam
48,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Gym Beam
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Bromelain 1200 GDU/g - Bromelaina 1500 mg/3caps 90 Capsule Sinuzita menține sănătatea aparatului digestiv, articulațiilor, inflamațiilor sinusale, bronșitei și sinuzitei.

Un redutabil complex de enzime naturale derivate din ananas.

Prezentare: flacon cu 90 capsule


 

Descriere:

Bromelaina este un complex de enzime naturale, derivate din ananas, care ajută la decompunerea alimentelor în mod eficient.

Consumul de ananas (proaspăt sau congelat) este cea mai bună metodă de a consuma bromelaină naturală. Se găsește în toate părțile ananasului, dar cel mai concentrat în miez.

Folosit pe scară largă ca remediu natural pentru a trata totul, de la indigestie până la alergii, ananasul nu numai că se încadrează ca această enzimă, ci și vitamina C, vitamina B1, potasiu, mangan și fitonutrienți. In timp ce ananasul are multe beneficii, secretul real al puterilor sale vindecatoare este cu siguranță bromelaina.

*Bromelaina se utilizează pentru reducerea umflăturilor (inflamației), în special a nasului și sinusurilor, după o intervenție chirurgicală sau un prejudiciu. De asemenea, este utilizat pentru febra fânului, tratând o afecțiune a intestinului care include umflături și ulcerații (colită ulcerativă), îndepărtarea țesuturilor moarte și deteriorate după ardere (debridare), prevenirea colectării apei în plămâni (edem pulmonar), relaxarea mușchilor, stimularea contracțiilor musculare, încetinirea coagulării, îmbunătățirea absorbției antibioticelor, prevenirea cancerului, scurtarea forței de muncă și ajutarea organismului să scape de grăsime.

*O analiză a studiilor clinice a constatat că proprietățile antiinflamatorii și analgezice ale bromelainei îl fac un tratament eficace pentru durerea, umflarea țesuturilor moi și rigiditatea articulară asociată cu osteoartrita. Revizuirea sa axat pe eficacitatea bromelainei în tratarea artritei genunchiului și a umărului. Studiile analizate au variat semnificativ în ceea ce privește doza. Au fost găsite îmbunătățiri la unii participanți la studiu, cărora li sa administrat 400 miligrame de bromelaină, de două ori pe zi.

Datorită proprietăților sale puternice antiinflamatorii și analgezice, bromelaina este fantastic pentru reducerea durerii articulare acute sau cronice.

*Jurnalul Alternative Therapies in Health and Medicine a publicat un studiu de cercetare care a evaluat 42 de pacienți cu osteoartrită cu coloane degenerative sau conditii dureroase ale articulațiilor. După acest tratament situația acestora sa îmbunătățit semnificativ, durerile au disparul, iar mobilitatea articulară a crescut foarte mult.

*O privire asupra literaturii științifice, care include articole de 1600 de articole care evaluează beneficiile medicinale ale bromelainei, arată că a fost utilizată pentru a trata o gamă largă de probleme de sănătate, printre care:

 

-Tendinita,

- Alergii,

- Artrita, durerea articulară și osteoartrita,

- Probleme digestive cum ar fi arsuri la stomac sau diaree,

- Tulburări cardiovasculare,

- Astm,

- Boală autoimună,

- Cancer,

- Boala intestinului inflamator,

- Infecții sinusale, cum ar fi bronșita și sinuzita cronica si recurenta - se recomanda asocierea cu Best Serrapeptase Forte

 

Adjuvant in diferite afectuni impreuna  cu: 

-- cancer pancreatic se asociază cu:  Turmeric. 

-- Balonari, constipatie, stari de greata se asociaza cu: Probiotic 16 Strain  ,   Probiotic Epic Pro. 

 

Bromelain 1200 GDU/g - Bromelaina 1500 mg/3caps- supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Ingrediente/capsula: Bromelaina (600 GDU) - 500 mg

 

Mod de utilizare: câte 1 capsulă înainte de fiecare masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

  

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui.Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător: Swanson Health Products, SUA


 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review