Butcher's Broom Ghimpe Pădureț Matura Macelarului 470 mg, 100 capsule Swanson

Swanson Health Products
43,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Butcher's Broom (Ghimpele Pădureț) este un arbust utilizat în medicina alternativă, deoarece are unele beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea circulației sângelui și tratamentul hemoroizilor.

 

Inflamația este modul natural al corpului de a se vindeca și de a combate infecțiile, însă inflamația cronică poate duce la alte probleme de sănătate. Ghimpele pădureț conține unii compuși, cum ar fi ruscogenina, care pot ajuta la suprimarea semnalelor inflamatorii și la tratarea potențială a daunelor cauzate de inflamație.
 

În studiile realizate în eprubete, ruscogenina a redus markerii inflamației și a oprit producția unei enzime care stimulează descompunerea cartilajului la persoanele cu osteoartrită. Un studiu¹ efectuat pe animale sugerează că ruscogenina a redus markerii inflamației asociați cu diabetul și a tratat daunele cauzate de o astfel de inflamație.


Ghimpele pădureț poate trata unele probleme care afectează circulația sângelui. De exemplu, poate combate insuficiența venoasă cronică, o afecțiune dureroasă în care venele picioarelor se luptă pentru a readuce sângele spre inimă. Mai mulți compuși din ghimpele pădureț ajută la contracția venelor, permițând revenirea sângelui în inimă.


Cercetările indică faptul că acest remediu natural reduce semnificativ tensiunea și umflarea la nivelul picioarelor și gleznelor la adulții cu induficiență venoasă cronică. În plus, o analiză a 20 de studii a constatat că un supliment care conținea ghimpe pădureț a redus semnificativ durerea, crampele și umflarea la adulții cu această boală. 

Butcher's Broom Beneficii

  • Poate reduce inflamația
  • Poate îmbunătăți circulația sângelui
  • Reduce simptomele hipotensiunii ortostatice
  • Reduce riscul de hemoroiziHipotensiunea ortostatică, o scădere bruscă a tensiunii arteriale care apare la ridicarea rapidă de pe scaun, este o problemă frecventă la vârstnici. Simptomele frecvente includ amețeli, slăbiciune și greață. În mod normal, reflexele persoanei contracarează acest efect prin restrângerea vaselor de sânge din partea inferioară a corpului, însă aceste reflexe par să se slăbească odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce poate duce la hipotensiune ortostaticăDeoarece ghimpele pădureț ajută la constricția venelor, acest remediu poate preveni cazurile ușoare de hipotensiune ortostatică.

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă pe zi cu apă.


 

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Butcher’s Broom Root (Ruscus aculeatus)
470 mg
*

*Daily Value not established.

 

ATENȚIE:

Numai pentru adulți. Consultați-vă furnizorul de asistență medicală înainte de a utiliza acest produs sau orice produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc uscat, bine uscat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review