Butea Superba Root, 400 mg, Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
31,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


 

Radacina de Butea Superba contribuie la menținerea performanței sexuale si un redutabil susținător al aparatului endocrin.Butea Superba este o plantă afrodisiacă, originară din Thailanda. Localnicii o mai cunosc și sub numele de Kwao Kreu Dang sau Red Kwao Krua. Rădăcina acestei plante legendare de pădure sprijină sănătatea sexuală. Bărbați de toate vârstele din cultura tailandeză se bazează pe Butea Superba. Rădăcina este cunoscută deoarece conține compuși de sterol, precum beta-sitosterol, care poate fi răspunzător pentru beneficiile sale recunoscute. În plus, Butea Superba este uneori utilizat în tratamentul unor probleme de sănătate, precum diareea și febraButea superba este, de asemenea, folosită pentru a îmbunătăți fertilitatea.


 

Beneficiile de sănătate ale Butea Superba

 

  • Sanatatea inimii

Există o serie de fitonutrienți și flavonoizi care accesează direct funcția cardiovasculară, ajutând la combaterea bolilor de inimă și a nivelului de colesterol. Asadar s-au demonstrat beneficii asupra colesterolului, acesta este mai echilibrat la persoanele care utilizează Butea superba și reechilibrează nivelurile lor hormonale.
 

  • Îmbunătățirea densității minerale osoase

Studiile au arătat o creștere accentuată a rezistenței osoase și a densității minerale osoase la consumul de Butea Superba, probabil datorită influenței sale asupra eficienței absorbției nutritive a intestinului. Acest lucru face important pentru persoanele care suferă de osteoporoză și alte boli osoase degenerative.
 

  • Proprietăți anti-inflamatorii

Proprietățile antiinflamatorii ale multor compuși și substanțe organice găsite în radacina de Butea superba îl fac o abordare ideală de tratament pentru artrită sau alte afecțiuni inflamatorii, cum ar fi guta sau chiar hemoroizii.
 

  • Îngrijirea părului

Un efect similar stimulant poate fi găsit și pentru bărbații care suferă de căderea părului sau de subțiere. Asemănător extractelor de lemn de palmier, Butea superba stimulează anumite elemente la bărbați, ceea ce provoacă re-creșterea și întărirea părului, o soluție mult așteptată pentru o problemă nesfârșită.
 

  • Sănătate sexuală

Performanța sexuală nu se limitează doar la energia și aptitudinea fizică; disfuncția erectilă afectează milioane de bărbați, atât tineri, cât și bătrâni. Butea superba a demonstrat o abilitate remarcabilă, atât în cercetarea modernă, cât și în cea tradițională, de a stimula libidoul sexual, încurajând imunitatea, creșterea fluxului sanguin și șansele mai mari de reproducere.

 

Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, luați o capsulă pe zi cu apă.
 


ATENȚIE:

Numai pentru adulți. Nu luați acest produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Consultați-vă furnizorul de asistență medicală înainte de a utiliza acest produs sau orice produs dacă luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review