Calcium D-Glucarate Calciu D Glucarat 250 mg 60 capsule Swanson

Swanson Health Products
[1]
93,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Glucarate™ Calciu D-Glucarate contribuie la echilibrarea estrogenului și prevenirea tumorilor.

Un redutabil susținător al sistemului endocrin feminin și masculin.

Prezentare: flacon cu 60 capsule.

Producator: Swanson Health Products, SUA

 

Descriere:

Calciul D-Glucarat este un nutrient relativ obișnuit găsit în multe fructe și legume precum: grapefruit, mere, portocale, broccoli, spanac și varză de Bruxelles. Este, de asemenea, produs în mod natural în cantități foarte mici de către organismul uman. Această substanță ajută la eliminarea toxinelor în special cele carcinogene. Deoarece organismul nu îl poate produce decât în cantități mici acesta se poate suplimenta  pe cale orală. Calciu D-Glucarat inhibă beta-glucuronidaza, o enzimă produsă de microflora din colon și care este implictată în Faza a-II-a de detoxifiere a ficatului.   

Calciu D-Glucarate micșorează nivelul de glucuronidază și prin aceasta permite organismului să elimine carcinogenii (substanțe chimice care cauzează cancer). Eliminarea carcinogenilor se face, în special prin fecale, prin urmare este nevoie de un colon curat în vederea tranzitării rapide a toxinelor carcinogene și eliminarea rapidă prin fecale.

Prezența în exces a beta-glucuronidazei este legată direct de riscurile mărite pentru apariția cancerelor precum cel de colon, sân, prostată, plămân, etc. Un alt efect benefic al suplimentării cu Calciu D-Glucarat este reglarea metabolismului estrogenului (în special la femei) și reducerea nivelului de lipide. 

*Cercetătorii consideră că acest nutrient ajută organismul în eliminarea multor substanțe nocive și ajută la scăderea nivelului anormal ridicat de h0orrmoni steroizi incluzând estr0genul, t3st0steronul și progesteronul. Ambele efecte pot ajuta la protejarea împotriva dezvoltării anumitor tumori.

Acest nutrient este în prezent obiectul a numeroase studii clinice și se dovedește a avea un mare potențial pentru abordarea diferitelor probleme de sănătate.

*Oamenii de știință au descoperit că oferă suport superior imunitar printr-un mecanism diferit de antioxidanți precum vitamina C, carotenoide și acid folic. Acești antioxidanți vitaminici funcționează prin neutralizarea toxinelor din organism. Cu toate acestea, existăși alte mecanisme prin care corpul uman se poate detoxifia, cum ar fi conjugarea și glucuronidarea.

Conjugarea și Glucuronidarea sunt procese de detoxifiere care apar atunci când toxinele, carcinogenii și hoorrmonii utilizați sunt combinați și legați de substanțele solubile în apă, în ficat, făcându-le astfel mai ușor de îndepărtat din organism. D-glucaratul a demonstrat că susține acest proces vital prin inhibarea unei enzime numite beta-glucuronidază care poate rupe legăturile dintre toxine și h0orrmonii utilizați și le permite să fie recirculată în sânge, mai degrabă decât excretată.

 

*In anul 1990, Dr.Walaszek (descoperitorul efectelor D-Glucaratului) s-a mutat la Centrul de Carcinogeneza MD Anderson din Houston Texas, unde și-a continuat cercetările.  In mai multe articole publicate anterior el arată că această substanță reduce "proliferarea" tumorilor. Cu alte cuvinte prezența aceastui agent oprește sau încetinește creșterea tumorilor.

*In 1991, 1992, 1993 si 1994 echipa Dr. Walaszek a efectuat mai multe teste atât pe animale, cât si pe oameni, demonstrând că doze mici de Calciu D-Glucarat administrate oral sunt convertite imediat în D-Glucaro-lactona care conduce la o activitate anti-tumorală mărită a rentinoidelor.  Tehnologia de extragere și purificare a Calciului D-Glucarat este patentată în Statele Unite. 

Impreună cu DIM (Diindolylmethane) ajută în reglarea activității enzimelor specifice care îmbunătățesc metabolismul estrogen, atât la bărbați cât și la femei, ajutând la reducerea aromatazei.

Aromataza este o enzimă implicată în producția de estrogen care acționează prin catalizarea conversiei t3st0steronul în estradiol. Aromataza este localizată în zonele în care se produce estrogenul: glandele suprarenale, ovare, placentă, testicule, țesut adipos și creier. Dezvoltarea anumitor tipuri de cancer de sân este stimulată de estrogen.

 

DIM împreună cu Calciul d-glucarat ajută la echilibrarea hoorrmonilor sexuali estrogen și t3st0steronul. Acestea explică faptul că atunci când estrogenul este descompus în corpul dumneavoastră, acesta poate fie să formeze metaboliți estrogenici benefici sau nocivi, iar DIM ajută corpul dumneavoastră să descompună estrogenul în metaboliti de tipul benefic. 

Metaboliții benefici ai estrogenului au proprietăți antioxidante și contribuie la protejarea inimii și a creierului de deteriorarea radicalilor liberi.

 

Beneficiile calciului d-glucarat:

- reducerea lipidelor - rezultatele preliminare la om arată că D-glucaratul a redus colesterolul seric total până la 12%, colesterolul LDL de până la 28% și trigliceridele până la 43%.

- eliminarea estrogenului - Calciul-D-Glucarat permite organismului să elimine hoorrmonii utilizați, cum ar fi estrogenul, înainte ca ei să poată deveni reabsorbiți. Studiile arată o conexiune benefică între glucarat și receptorii de estrogen.

- prevenirea tumorilor - *Studiile au arătat rezultate pozitive în ceea ce privește utilizarea D-glucaratului de calciu pentru detoxifierea cancerigenilor din colon, piele, plămâni, sân și ficat

- creșterea imunității.

 

Asociat ca adjunvant in diferite afectiuni cu: 

-- Colesterol si trigliceride se asociaza cu: Extract de scoica cu cochilie verde, , L-glutathione, Reishi Mushroom.

-- Reglarea estrogenului se asociaaza cu: Indolr 3 Carbinol DIM

-- Antitumoral se asociaza cu: Fier Organic, GraviolaMangosteen.

 

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: 30mg calciu, 250mg Glucarate™ Calciu D-Glucarate 

Glucarate™ is a trademark of and is licensed from Applied Food Sciences, LLC and is protected by U.S. patent #4,845,123.

Capsulă: celuloză microcristalină, făină de orez, gelatină, stearat de magneziu.

Modul recomandat de administrare (doar pentru adulți): 1 capsulă pe zi


Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
B
Bianca
20 oct. 2022
Achizitie verificata
Medicul ginecolog mi-a recomandat pentru fertiIitate, in urma cu 7 luni dhea 25mg de 3 ori pe zi impreuna cu indole 3 carbinol, calciu d-glucarate si serrapeptase forte.
Luna asta am aflat ca sunt insarcinata.
Functioneaza!!!!