Chaga Mushroom (Inonotus Obliquus), 400mg, Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
53,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Chaga este folosita de peste 1000 de ani in diverse scopuri terapeutice, inclusiv pentru boli severe.

 

Ciupercile terapeutice au devenit un remediu alternativ de preferinta atat pentru doctorii naturisti cat si pentru cei care se intereseaza personal de sanatatea lor. Capacitatea ciupercilor terapeutice de a preveni si de a trata cancerul si alte probleme legate de sistemul imunitar si sanatatea generala au condus la integrarea lor in protocoale pro-imunitare si anti-cancerigene de catre doctorii japonezi si chinezi, atat in scop terapeutic cat si preventiv.


Ciuperca siberiana Chaga (Inonotus obliquus), o ciuperca din familia Basidomycete a fost folosita de secole in medicina populara ca un remediu traditional atat contra bolilor tumorale cat si in general contra imbolnavirilor gripale in zonele reci, nord-estice ale Rusiei, Bealrus, Polonia precum si in Finlanda si tarile Baltice. Folosirea ei a migrat apoi catre sud fiind integrata si in medicina traditionala chineza. Recent, aceasta ciuperca a atras atentia cercetatorilor, efectuandu-se numeroase studii asupra efectelor terapeutice ale polizaharidelor prezente in Chaga.

In medicina populara ruseasca Chaga este denumita si “ciuperca neagra” sau “gaga” in slavona.Se stie faptul ca dereglarea nucleului ADN-ului si mutatia acestuia prin efect oxidativ contribuie semnificativ la aparitia cancerelor majore precum sunt cele de colon, prostata si san. Gradul de degradare (mutatie) a ADN-ului este astazi unul din markerii biologici cei mai sensibili si eficienti pentru evaluarea stressului oxidativ rezultat din balanta intre generarea de radicali liberi si tinerea lor sub control prin mecanisme antioxidante.

In 2008, studiile efectuate de Seung-Shi Ham  la Facultatea de Biologie a Universitatii Kangwon din Coreea au concluzionat ca extractul de Chaga are un puternic efect anti-mutagen, efect important pentru preventia cancerelor si stoparea proliferarii celulelor canceroase.


Proprietatile terapeutice ale ciupercii Chaga:

  • anti-aging
  • antibacterial
  • antitumoral (conform unor cercetari, chaga ar stopa producerea de celule canceroase)
  • ajuta in alergii, psoriazis
  • ajuta in boala Crohn
  • ajuta in diabet
  • ajuta in ulcer si gastrite
  • normalizeaza colesterolul
  • regleaza tensiunea arteriala
  • poate ajuta in astmCombinarea acestor ciuperci precum si asocierea lor cu alte suplimente sinergice sau complementare precum Immune RenewSerrapeptaseAstragalusBeta GlucanCoenzima Q10 etc. se va face de catre specialistul terapeut de la caz la caz si in functie de compatibilitate, intrucat fiecare individ reactioneaza diferit si fiecare afectiune are particularitatile ei.


Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați o capsulă de două ori pe zi cu apă.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 60 servings
  Amount Per Serving %Daily Value
Chaga Mushroom (Inonotus obliquus) (mycelium) 400 mg *
*Daily Value not established.

 

Atentie

Consultați-vă medicul înainte de utilizare dacă sunteți gravidă sau alăptați, dacă luați medicamente eliberate pe bază de rețetă sau dacă aveți o afecțiune medicală.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review