Choline & Inositol, 250mg, Swanson, 250 capsule

Swanson Health Products
98,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Colina si Inozitol - sunt substanțe utilizate pentru a îmbunătăți concentrarea și performanța psihicăBitartratul de colină conține colină, care poate fi găsită în toate țesuturile corpului uman, unde formează o parte importantă a membranelor celulare. Colina în sine contribuie la menținerea funcției hepatice normale și promovează metabolismul lipidic în organism. Este, de asemenea, substanța de bază pentru sinteza neurotransmițătorului acetilcolină, fără de care sistemul nervos nu ar putea funcționa corect.

Deoarece acetilcolina este principalul purtător al excitației nervoase din creier, aceasta îmbunătățește, de asemenea, atenția, formarea memoriei și chiar are rolul de a menține vigilența. Acetilcolina are, de asemenea, un efect pozitiv asupra coordonării mișcărilor, care este necesară pentru a gestiona succesiunile corespunzătoare de mișcări, în special în practicarea diverselor sporturi. Importanța aportului de colină este vitală în special în timpul sarcinii, când deficiența sa poate afecta negativ dezvoltarea corectă a fătului.

 

Inozitolul, adesea denumit și vitamina B8, se regăsește frecvent în membranele celulare ale organismului nostru, în special în creier și în sistemul nervos central. Este un carbohidrat a cărui structură moleculară este foarte asemănătoare cu cea a glucozei. 

Prin urmare, îl regăsim în cantități mai mici și în fructe, semințe, pâine integrală sau nuci. O capsulă din acest produs conține până la 250 mg de inozitol. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru completarea nivelului de inozitol, fără a consuma calorii inutile.

  

Choline Inositol si beneficiile sale

 
  • Conține 250 mg bitartrat de colină într-o capsulă
  • Susține funcția hepatică normală 
  • Este clasificat ca nootropic
  • Imbunătățește atenția, formarea memoriei și coordonarea mișcărilor
  • Ameliorarea complicatiilor neurologice produse de cresterea nivelului glucozei sangvine
  • Diviziunea celulara normala prin rolul important in sistemul de semnalizare celulara
  • Protejarea plamanilor fumatorilor
  • Potentarea efectelor pe functia cerebrala


Mod de administrare

Luati 1 capsula pe zi

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % Daily Value
Choline (from Choline Bitartrate) 250 mg 45%
Inositol 250 mg
† Daily Value not established.

 

Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review