Cianocobalamina 500 mcg 250 Capsule Swanson Premium Vitamina B12

Swanson Health Products
53,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Vitamina B12, Vitamin B12 (cianocobalamina) 

 

Vitamina B12  -  este singura vitamina ce contine cobalt, un oligoelement.  Este esentiala pentru functionarea normala a tuturor celulelor din organism, in special cele ale maduvei, tractului intestinal si sistemului nervos, fiind necesara pentru formarea celulelor rosii din sange. 

 

Efecte si Beneficii Vitamina B12:

 

Vitamina B12 indeplineste mai multe roluri benefice in organismul uman. Cum ar fi:

 

Functionarea sistemului nervos

Vitamina B12 este cruciala pentru functionarea normala a creierului si a sistemului nervos. De asemenea, ea este implicata in formarea globulelor rosii din sange si ajuta in crearea si reglarea ADN-ului, eficienta in anemiile pernicioase Addison Biermer

 

Functionarea si reinnoirea celulara

Metabolismul fiecarei celule din corpul uman depinde de aportul de vitamina B12, deoarece aceasta detine o parte importanta (un rol important) in sinteza acizilor grasi si in productia de energie. Ea are, astfel, un rol activ in functionarea celulelor si in reinnoirea lor. In plus, vitamina B12 permite / activeaza eliberarea de energie, prin faptul ca ajuta corpul uman sa absoarba acidul folic.

 

Dezvoltarea globulelor rosii

Vitamina B12, spun specialistii, este o vitamina solubila in apa care este, in acelasi timp, necesara pentru formarea corespunzatoare a globulelor rosii (un tip de celule sanguine cunoscute ca eritrocite). Numita si cobalamina, vitamina B12 este indeosebi de importanta in dezvoltarea globulelor rosii in maduva osoasa.

Corpul uman produce milioane de globule rosii sanguine in fiecare minut. Aceste celule nu se pot multiplica in mod corespunzator fara vitamina B12. Productia de globule rosii se reduce daca nivelurile de vitamina B12 sunt prea scazute, iar anemia poate sa apara daca numarul de eritrocite din sange scade vertiginos.

 

Protejarea celulelor hepatice

Potrivit unui studiu dat publicitatii in iulie 2012, hepatita C ar putea fi tratata cu vitamina B12. Cercetatorii sugereaza ca pacientii cu hepatita C cronica, care primesc tratamentul standard pentru virusul hepatitei C ar putea avea de beneficiat de pe urma faptului ca iau suplimente cu vitamina B12. Potrivit cercetatorilor, includerea suplimentelor cu vitamina B12 in terapia standard ar putea accelera capacitatea corpului de a lupta contra virusului hepatitei C.

Rezultatele studiului au aratat ca efectele au fost indeosebi puternice in cazul pacientilor cu o infectie greu de tratat, asa ca astfel s-a ajuns la concluzia ca vitamina B12 are un rol in protejarea celulelor hepatice.

 

Stimularea activitatii tractului intestinal

Vitamina B12 este un element important in stimularea activitatii tractului intestinal. Exista situatii in care unele boli, care afecteaza functionarea intestinelor, pot impiedica organismul sa absoarba cantitatea necesara de vitamina B12. De exemplu, boala Crohn (o afectiune cronica) poate, uneori, sa insemne ca organismul tau nu obtine o cantitate suficienta de vitamina B12.

 

Calitate

 

Swanson are cea mai mare nota „A” pentru siguranta de la Asociatia Nationala a Produselor Alimentare din SUA. Toate produsele Swanson au certificate GMP de bune practici de fabricatie. Acestea asigura ca producatorul foloseste ingrediente de inalta calitate de origine controlala, ambalare sigura, instalatii curate si respecta procedurile de siguranta ale productiei.

 

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

 

Compozitie: per 1 capsula

 

Ingrediente active

per 1 capsula

%RI

Vitamina B12 (Cinocobalamina)            

500 mcg

20,833 %

 

Alte ingrediente: Gelatina, faina de orez.

 

Contraindicatii: Daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub tratament medicamentos sau suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review