Citrus Bergamot 500 mg 60 capsule Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
178,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Disponibil in stoc

Descriere


Citrus Bergamot - contribuie la atenuarea stresului și reglarea glicemiei


Citrus Bergamot Jarrow, extras din coaja de bergamotă (Citrus bergamia), are un parfum ușor de citrice cu note florale despre care se spune că au proprietăți curative. Utilizat în mod obișnuit în aromoterapie pentru a ridica starea de spirit și pentru a atenua stresul, se spune că uleiul de bergamotă are caracteristici similare uleiului esențial de grapefruit prin faptul că este antiseptic, antispasmodic și analgezic (ameliorează durerea), oferind eventual beneficii pentru probleme de sănătate, cum ar fi infecțiile pielii. De asemenea, poate avea o oarecare utilitate pentru colesterolul ridicat.


Reducerea colesterolului

Mai multe studii au arătat că bergamota poate ajuta la reducerea colesterolului general și a colesterolului LDL „rău”. De asemenea, poate ajuta la creșterea colesterolului HDL „bun” și are potențialul de a fi un supliment eficient la medicamentele pentru colesterol.


Ameliorarea depresiei

Studiile au arătat că un amestec de aromoterapie care include bergamotă poate ajuta la simptomele depresiei la adulții în vârstă, la persoanele cu cancer terminal.
Ameliorarea durerii articulare

Oamenii de știință au descoperit că bergamota ar putea proteja articulațiile la persoanele care iau inhibitori de aromatază ca parte a tratamentului cancerului. 


Ameliorarea schizofreniei

Un studiu arată că administrarea suplimentelor de bergamotă poate ajuta persoanele cu schizofrenie să gândească mai clar. Oamenii din studiu au avut rezultate mai bune la mai multe teste cognitive după ce au luat bergamotă. 
 

Mod de administrare

Luați 1 capsulă pe zi pe stomacul gol înainte de masa de seară sau conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră calificat. 

 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving % DV
Citrus bergamia Risso Fruit Extract (30% [150 mg] polyphenolic flavanones comprised of neoeriocitrin, naringin, neohesperidin, melitidin, and bruteridin) 500 mg
†Daily Value not established.
 

Atentie

Dacă aveți o afecțiune (în special probleme de control al diabetului / glucozei, vezică biliară / blocaje ale căilor biliare sau calculi biliari, disfuncție renală sau afecțiuni hepatice), sunteți gravidă, alăptați, încercați să concepeți, cu vârsta sub 18 ani sau luați medicamente, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review