Colostrum Prime Life, 120 capsule 400 mg, Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
108,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Stoc limitat

Descriere


Colostrul – “miracolul naturii” – conține factori imunizanți și de creștere cu puternic efect de echilibrare a sistemului imunitar și de refacere a tuturor țesuturilor organismului.


Jarrow Formulas® Colostrum Prime Life® conține maximum 30% imunoglobuline și este colectat în 16 ore de la nastere de la vaci americane, hrănite la pășune, crescute fără utilizarea hormonului de creștere (rBGH), antibiotice sau pesticide în hrana lor. Colostrul este supus procesării la temperatură scăzută împreună cu testarea pentru a se asigura că diferitele fracțiuni de imunoglobuline de colostru își păstrează activitatea biologică și nu sunt denaturate. Imunoglobulinele din Colostrum Prime Life® susțin sistemul de apărare al organismului și promovează sănătatea gastrointestinală.

Proprietatile benefice ale colostrului asupra organismului uman se impart in doua mari categorii. In primul rand sustine functionarea sistemului imunitar, datorita continutului bogat in imunoglobuline[6], iar in al doilea rand sustine o dezvoltare armoniasa si incurajeaza refacerea tisulara prin continutul de factori de crestere.[3] Prezenta factorilor de crestere ofera o noua alternativa a tratamentului complementar in cazul afectiunilor gastrointestinale. Datorita factorilor imunologici continuti, colostrul ofera protectie contra factorilor infectiosi, iar datorita continutului in inhibitori de tripsina mentine functionarea si structura normala a epiteliului intestinal.Colostrum Prime Life Proprietăți:

 
 • Conține colostru, obținut prin liofilizare (la temperatura scăzută) pentru menținerea conținutului și calităților produsului, 500mg/capsulă
 • Garantat 35% imunoglobuline
 • Nu conține: hormonul anabolizant rBGH (rBST), antibiotice, pesticide
 • Ajunge până la 120 de zile de administrare

Colostrum Prime Life Beneficii

 
 • Echilibrarea sistemului imunitar
 • Eeducerea tulburărilor digestive (de ex.: colici, balonare, flatulență, halena de origine digestivă): reface mucoasa digestivă și reduce permeabilitatea intestinală
 • Susținerea funcției hematopoietice a măduvei osoase: susține funcția și structura globulelor roșii, captează fierul în exces din țesuturi și îl direcționează către măduva osoasă
 • Reducerea stresului oxidativ
 • Refacerea țesuturilor nervoase, oculare, pulmonare, cardiace, osoase, musculare
 • Imbunătățirea performanțelor sportive, refacerea organismului în perioadele de convalescență și efort fizic intens
 • Inducerea stării de bine
 • Reducerea consecințelor îmbătrânirii
 • Imbunătățirea funcțiilor organismului în stări de epuizare manifestate prin: pierdere în greutate, atrofie musculară, slăbiciune, pierderea apetitului, deshidratare.
 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă de 1 până la 2 ori pe zi între mese


 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule (DRcaps®)
Servings Per Container: 120
  Amount Per Serving % Daily Value
Colostrum 400 mg
Immunoglobulins (≥30%) 120 mg
† Daily Value not established.
 

Atentie

Dacă aveți o afecțiune, sunteți însărcinată, alăptați, încercați să rămâneți însărcinată, sub vârsta de 18 ani sau luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review