Complex 16 Probiotice si Prebiotice ProCombo FOS 60 capsule Dr Stephen Langer's Ultimate

Swanson Health Products
[3]
49,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Ultimate 16 Strain Probiotic susține repopularea florei intestinale.

Un redutabil Complex de 16 probiotice pentru adulți și copii.

Prezentare: flacon cu 60 capsule 

Producător: Swanson Health Products, USA

 

Descriere:

Simbiotic de ultimă generație cu rol principal în echilibrarea florei organismului.

Probiotice cu Prebiotice și Complex de 72 Minerale pentru imunitate și aparatul digestiv. Adjuvant în tratarea Helicobacter Pylori.

Spre deosebire de alte produse pe bază de probiotice disponibile pe piața din România, Ultimate 16 Strain Probiotic conține 3 miliarde de bacterii probiotice într-o capsulă, grupate în cel mai mare număr de tulpini cu spectre diferite de acțiune de pe piața romanească: adică 16.

De asemenea, Ultimate 16 Strain Probiotic are un adaos de 50 mg FOS (Fructo-oligozaharide = prebiotice), acționând astfel până la nivelul intestinului gros și 12,5 mg de ConcenTrace® care este un complex cu spectru larg de 72 minerale naturale sau urme de minerale depozitate din timpuri preistorice în Great Salt Lake din Utah SUA.

Acest complex de minerale este deosebit de util în buna funcționare a corpului uman.

Avantaje:

- 3 miliarde de bacterii probiotice pentru o repopulare optimă a florei microbiene,

- 16 tulpini patentate:

  • 10 Lactobacillus,
  • 5 Bifidobacterium,
  • 1 Streptococcus pentru acțiune eficiența pe cât mai multe tipuri de agenți patogeni.

- adaos de prebiotice  (Fructooligozaharide) pentru potențarea efectelor probioticelor și pentru o acțiune eficientă până la nivelul colonului. FOS sunt compuse din D-fructoză și D-glucoză, conținând 3-5 unități de monozaharide. Aceste oligozaharide potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum în intestinul gros, reglează echilibrul acido-bazic, accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile. De cele mai multe ori FOS pote duce la intarirea continutului capsulei, neafectand calitatea produsului.

- ConcenTrace®  Mineral Complex, Complex de 72 Minerale

Probioticele vii din Ultimate 16 Strain Probiotic, printre care cunoscutele tulpini probiotice precum Lactobacillus Rhamnosus și Lactobacillus Helveticus, contribuie la menținerea unei digestii optime și funcționarea sistemului imunitar.

Când cultura de probiotice Ultimate 16 Strain Probiotic este completă, mediul integral-alimentar bogat simbiotic și probiotice vii, sunt liofilizați împreună într-un proces ce păstrează puterea lor până la consumare. Odată consumat, mediul integral-alimentar de cultură al probioticelor le activează sporindu-le efectul. Ambele fac parte din ansamblul sinergic de care beneficiază întregul tract digestiv și sistemul imunitar.

Probioticele sunt bacterii benefice care apar în mod natural în tractul intestinal uman. Alimente cu tulpini benefice de probiotice, cum ar fi iaurtul și kefirul, au fost utilizate de-a lungul timpului pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și vitalitate. *Astăzi, există multe studii de consolidare privind capacitatea lor de echilibrare și stimulare a sănătății digestive.* Probioticele, joacă de asemenea un rol important în modularea sistemului imunitar, 70% din acesta fiind situat în intestin.

Pentru a face un supliment probiotic, tuplini selectate de bacterii benefice, trebuiesc în primul rând cultivate într-un mediu integral-alimentar cum ar fi laptele sau soia. Din moment ce fiecare tulpină probiotică are o afinitate pentru o parte anume a tractului digestiv, precum și un mecanism unic de acțiune, este de preferat administrarea unui produs care furnizează organismului mai multe tulpini, decât a unui produs cu o singură tulpină. Pe măsură ce probioticele se reproduc, ele transformă mediul alimentar, rupând substanțele nutritive și făcându-le mai biodisponibile în timp ce secretă compuși benefici în mediul numit „simbiotic”. Cercetările sugerează că simbioticele sunt în mare parte responsabile pentru beneficiile probioticelor.

Efecte adjuvante:

Acțiuni FOS (Fructooligozaharide)(prebiotice):

- potențează acțiunea probioticelor, cresc nivelul de Bifidobacterium longum, 

- reglează echilibrul acid-alcalin, 

- reduc acumulările de toxine, ajută la eliminarea endotoxinelor care declanșează bolile autoimune, 

- accelerează descompunerea alimentelor ingerate, facându-le asimilabile, 

Despre probiotice și prebiotice: 

 "Probiotic" este un cuvânt ce provine din limba greacă și înseamnă "pentru viață". Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sănătății. Probioticele acționează în cavitatea bucală, tubul digestiv, căile respiratorii și în sistemul uro-genital.

FOS (prebiotice) sunt fibre solubile care susțin acțiunea probioticelor. Efectul principal al probioticelor are loc la nivelul intestinului subțire iar al prebioticelor la nivelul intestinului gros, unde stimulează multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezultă un produs simbiotic. 

Prin acțiunea sinergică a acestor 16 tulpini cu spectre diferite de acțiune se asigură eficiența maximă a produselor. 

ConcenTrace®  Mineral Complex este un spectru larg de 72 minerale naturale ionizate, minerale depozitate din timpuri preistorice în Great Salt Lake.

  • Preparat din surse elementare pure.

  • Minerale solubile în apă având dimensiuni de ordinul Angstrom-ilor, furnizează cea mai mare rată de absorbție și utilizare de către organism.

  • Datorită procesului de purificare în mai multe etape și energizare a apei, patentat de noi (ConcenFlo™), mineralele sunt activate într-o formă ionică încărcată electric pentru maximul de avantaje.

  • Mineralele ionice din ConcenTrace® au prorpietatea de a menține și îmbunătății PH-ul corpului.

Proprietăţi: 

- *reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice între 20 și 90 minute după administrare,

- rezistență la peristaltismul intestinal și capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide, 

- rezistență la acțiunea antibioticelor,

- acțiune antagonistă asupra agenților patogeni: inhibă competitiv aceiași nutrienți și aceiași receptori de pe mucoasa intestinală, scad ph-ul prin descompunerea glucidelor în acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic, etc.), produc peroxid de hidrogen (H2O2) care previne aderarea bacteriilor patogene la peretele intestinal și substanțe naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin, etc.) eficiente față de bacteriile patogene și condiționat patogene.

Recomandat ca adjuvant în:

- stimularea procesului de digestie și ușurarea acestuia, dezechilibrul florei microbiene intestinale. 

- dezechilibre imunitare: modulează imunitatea specifică și nespecifică: reduc endotoxinele cu rol în declanșarea bolilor autoimune, stimulează proliferarea celulelor albe din GALT (țesutul limfoid asociat intestinului) - component major al sistemului imunitar. 

- infecții digestive, vaginale, urinare, pulmonare, mamare, cutanate;

- reduc manifestările și recurența infecțiilor cu virusul febrei aftoase, poliomielitic, gripal, Staphilococcus aureus, Streptococus pneumonie, Listeria monocytogenes, Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter, Proteus, Escherichia coli, Salmonella, Yersinia, Haemophilus influenzae, Klebsiella, Candida albicans, Lamblia (giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara, oxiuri, ascarizi, echinococi, bacterii folosite la fabricarea unor produse din carne, din lactate fermentate, sau a unor băuturi. 

- tratamente cu antibiotice: refac flora intestinală afectată de antibiotice, disbioza intestinală,

- ulcer, boala Crohn, constipație, balonare, flatulență, halenă digestivă, enterocolită, diverticuloza, intoleranță la gluten, sindrom de colon iritabil, sindrom hemolitic-uremic,

- intoleranță la lactoză: produc enzima lactaza (beta-galactozidaza) care crește asimilarea lactozei.

- digestie dificilă: stimulează unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltaza, alfa-galactozidaza, etc.),

- diaree infecțioasă și de călătorie, asociate administrării antibioticelor, chimio și radioterapiei, 

- sindrom de intestin permeabil (alergii, eczeme, artrite, deficit de atenție, autism, sindrom de oboseală cronică, afecțiuni autoimune, etc.): stimulează producția de mucină și de acizi grași cu lanț scurt - principala sursă de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc producția imunoglobulinei IgE implicată în creșterea nivelului histaminei.

- terapiile complementare antitumorale: imunomodulator, inhibă unele enzime (beta-glucuronidaza, etc.) și toxine (amoniac, nitrozamine, fenoli, etc.) cu efect mutagenic și cancerigen eliberate de bacteriile intestinale patogene, reduc conținutul acizilor biliari cu efect oncogen din colon, 

- demineralizări, avitaminoză B (stimulează sinteza vitaminelor din complexul B), tulburări de coagulare: cresc biodisponibilitatea calciului, zincului, manganului și fosforului, stimulează sinteza vitaminei K și a lizinei, 

- inflamații: reglează acțiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale, 

- encefalopatie portală asociată bolilor hepatice cronice: reduc excesul de amoniac din sânge, 

- parodontoza: reduce placa bacteriană.

 

Prezentare: flacon cu 60 capsule vegetale

Ingrediente / 1 capsulă: agent de încărcare : celuloză microcristalină , capsulă vegetală: hipromeloză, FOS (Fructo-oligozaharide) 50 mg, agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu și stearat de magneziu, complex de minerale CONCENTRACE(R) 12.5 mg, alfalfa/Lucerna (Medicago sativa) 5 mg, Bifidobacterium longum (430 milioane ufc*) 1.9 mg, Lactobacillus acidohilus (430 milioane ufc*)1.9 mg, Bifidobacterium bifidum ( 180 milioane ufc*) 0.79 mg , Bifidobacterium breve (180 milioane ufc*) 0.79 mg , Bifidobacterium lactis  (180 milioane ufc*) 0.79 mg , Lactobacillus brevis (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus bulgaricus (180 milioane ufc*)  0.79 mg, Lactobacillus casei (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus helveticus (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus plantarum (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus reuteri (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus rhamnosus (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactobacillus salivarius (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Lactococcus lactis  (180 milioane ufc*) 0.79 mg, Streptococcus thermophilus (180 milioane ufc*)  0.79 mg, Bifidobacterium infantis    (90 milioane ufc*)   0.43 mg. 

*ufc- unități formatoare de colonii.                  

Mod de utilizare: 2 capsule/ zi  dimineata si seara sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Adulți: câte 1 capsulă pe zi, la 15 minute după masă de dimineața sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Copii sub 4 ani: Se administrează jumătate de capsulă pe zi - capsulele pot fi desfăcute și jumătate din conținut amestecat cu apă, iaurt, suc natural sau mâncare.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A se păstra la frigider!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător:Swanson Health Products, USA


*Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Complex 16 Probiotice + Prebiotice FOS Dr Stephen Langer's Ultimate pentru Imunitatea Tractului Digestiv ajuta la tratarea si vindecarea infectiei cu helicobacter pilory, tratament ulcer si gastrita, tratament pentru flatulenta, colon iritabil si balonare, cresterea imunitatii, tratament pentru infectia cu ecoli

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 3 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Moni
06 feb.
Achizitie verificata
Acest probiotic poate fi administrat la un copil de 8 ani?
C
Claudia Aur
20 oct. 2022
Achizitie verificata
Am luat probioticul 3 luni si am reusit sa scap de durerile de stomac, diaree si balonare.
Pret si calitate foarte bune
Recomand!!!
s
sanda udrea
11 iul. 2022
Achizitie verificata
este foarte bun, l-am folosit pentru infectie urinara impreuna cu d-mannose
S
Stanciu elena
06 iul. 2021
Achizitie verificata
Bună ziua, acest medicament este bun și pentru reflux gastroesofagian, cit timp se administreaza. Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
26 iul. 2021
Buna ziua
Se poate folosi si in caz de reflux gastric.
Se administreaza 1 cps dimineata inainte de 15-30 minute de micul dejun.
Multa sanatate!
N
NaturaNoastra
20 oct. 2022
2-3 cutii sunt suficiente pentru tratament complet
L
Lia
17 dec. 2022
Bună dimineața, dacă iau probiotic pot lua și enzime digestive în același timp? Multumesc, o zi bună!
T
Torre Sorina
26 ian. 2020
Pt un baietel de 5 ani jum 25 kg care are helicobacter pylori pot sa ii administrez produsul si ce doza multumesc
N
Naturanoastra.ro
30 ian. 2020
Buna ziua, Se administreaza doza pentru adulti. Capsulele se pot desface si amestecat continutul cu alimente
I
Irina
17 sept. 2019
Buna,pt acnee pe fața si spate,cosuri rosii cu varf galben,inflamate,ce recomandati?
N
Naturanoastra.ro
26 dec. 2019
Buna ziua!
Complexul de 16 probiotice ajuta la refacerea florei intestinale, in special dacă urmări un tratament pe o perioada îndelungată de timp, antibiotice.
Pentru acnee, va recomandam uleiul de oregano sălbatic, unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, asociat cu Pau D’Arco, un fortifiant general al organismului și vitamina B3, Niacin, antimicotic și antibacterian care ajuta la curățarea organismului de toxine.
Multă sănătate!
M
Mariana
26 aug. 2019
Bună ziua! Am făcut făcut colonoscopie pentru constipație și balonare. Analizele au ieșit bine. Unii doctori spun ca am aceste probleme de la ficat. Am făcut tratament dar nimic nu s-a ameliorat. Mă umflu foarte tare în abdomen. Și constipația este cronica. Balonarea am început sa o reglez cât de cât prin mestecat foarte bine și eliminarea legumelor care ma umfla în stomac și fără sucuri acidulate. Nu am rezolvat în totalitate dar s-a diminuat. Problema cea mare este constipația. Organismului meu ii place diversitatea. Dacă astăzi încep sa beau 1 l de apa dimineața este minunat. Am scaun. Dar nu mai mult de 2 saptamani. Dacă astăzi încep sa beau suc de mere pe stomacul gol este fabulos. Timp de maxim 2 saptamani. Am încercat cu ceaiuri, tincturi sau pastile. Toate dau rezultate. Dar nu mai mult de 2 saptamani. Am epuizat cam toate leacurile și medicamentele. Asa ca va întreb dacă aceste probiotice sunt bune în constipație. Sau ce-mi recomandați. Mulțumesc
N
Naturanoastra.ro
29 aug. 2019
Buna ziua, acest produs va poate fi de folos deoarece ajuta la refacerea florei intestinale, de acolo pleaca problema dumnevoastra. Pe langa probiotice mai puteti folosi si enzimele digestive pentru a va ajuta la procesul de digestie si a elimina astefel balonarea. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la unul din numerele 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 si va ajutam cu drag.
Multa sanatate!
H
Horga Mirela
23 aug. 2019
Achizitie verificata
Aș dori să mi spuneți dacă acest medicament este eficient și în cazul Halitozei, aceasta nefiind de la dantura!Oricum l am comandat! Aici scrie că se ia o tabletă pe zi dimineața! Mulțumesc frumos!
N
Naturanoastra.ro
29 aug. 2019
Buna ziua,
Da, acest produs ajuta si in combaterea halitozei si se adminstreaza, asa cum bine ati vazut, o capsula pe zi dimineata.
Multa sanatate!
C
Corina
05 aug. 2019
Bună ziua, am avut o tumora malignă de colon. Am făcut radioterapie și capecetabina apoi după operație am făcut perfuzii cu oxiplatin. După perfuzii, am probleme cu tranzitul intestinal. Nu mai am curajul sa mănânc fructe și multe legume. Probleme de balonare am avut și înainte de operație dar acum diarea ma deranjează foarte mult și scaunele foarte dese. Pot sa iau acest medicament?
N
Naturanoastra.ro
28 aug. 2019
Buna ziua,
Da, puteti sa luati acest produs sau Epic Pro care sa va ajute la refacerea florei intestinale deoarece de acolo pleaca problema dumneavoastra.
Multa Sanatate!
M
Medeea
16 iul. 2019
Buna ziua! Tatal meu, in varsta de 64 de ani, a avut anul trecut in luna august o infectie cu klebsiella pneumoniae si a facut timp de 21 de zile tratament cu 2 antibiotice injectabile. Acum este bolnav si de 10 zile face din nou tratament cu antibiotic injectabil (cefort), tratament care va mai dura. Ar fi indicat sa ia produsul dvs. Complex 16 Probiotice - Prebiotice + in timpul tratamentului cu antibiotice sau dupa terminarea lui si care ar fi modul de administrare in cazul tatalui meu? Va multumesc!
N
Naturanoastra.ro
16 iul. 2019
Buna ziua
Daca antibioticul folosit pentru tratarea bolii este injectabil, va recomandam Epic Pro., Acesta conține 30 de miliarde de bacterii probiotice vii într-o capsulă, grupate în cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de acțiune de pe piața românească: 25 de tulpini patentate.
Multa sanatate!
A
Alina
28 iun. 2019
Buna ziua,aveti ideie daca anxietatea si atacurile de panica pot avea o legatura cu o flora intestinala dezechilibrata?Am tinut in tratament cu antibiotic puternic pentru helicobacter si mi s-au amplificat starile de anxietate.
N
Naturanoastra.ro
08 iul. 2019
Buna ziua
Flora intestinala dezechilibrata afecteaza intregul organism, dar principalele cauze ale anxietatii si atacurilor de panica sunt stresul de zi cu zi si lipsa unui somn odihnitor.
Multa sanatate!
L
Loredana
05 iun. 2019
Se poate folosi si in tratarra gastritei?
N
Naturanoastra.ro
12 iun. 2019
Buna ziua
In tratarea gastritei recomandat este produsul Red Clover Combination. O combinatie de 9 plante: trifoi rosu, papadie, echinacea, lemn dulce, scoarta de frasin, patlagina care ajuta la detoxifierea intregului organism. Scoarta de frasin este recomandata pentru mai multe afectiuni printre care si ulcerul gastric si gastrita.
Ultimate 16 strain este un probiotic puternic care ajuta la refacerea florei intestinale, balonare, sindrom de colon iritabil, ulcer
Multa sanatate!
M
Maria97
22 apr. 2019
Buna ziua! Se poate folosi si pentru tratarea candidozei orale si vaginale aparuta in urma tratamentului cu antibiotice? Si care sunt conditiile de pastrare pentru a mentine viabilitatea bacteriilor?
N
Naturanoastra.ro
24 apr. 2019
Buna ziua, puteti administra cate o capsula pe zi din acest probiotic, iar in legatura cu conditiile de depozitare acestea nu trebuie tinute la frigider. Pentru candida va recomandam sa administrati uleiul de oregano deoarece este un puternic antibiotic natural, un puternic antifungic si antibacterian. Sanatate!
B
BURDULEA LILIANA
26 feb. 2019
este bun pentru infectii ginecologice si infectii urinare recurente. mentionez ca am 54 de ani si urmez trei luni la rand tratament cu antibiotice si ovule, recomandat de medic.
cum il livrati daca el trebuie tinut la rece? Adica pe drum are conditiile necesare pentru a se pastra?
N
Naturanoastra.ro
26 feb. 2019
Buna ziua, pentru infectii urinare recidivate va recomandam sa administrati D-mannose sau pachetul nostru pentru infectii urinare deoarece este foarte eficient, elimina si bacteria e-coli daca este prezenta si curata caile urinare in totalitate. Daca ati administrat antibiotic o perioada mai lunga de timp va indicam sa luati si un probiotic deoarece flora intestinala este distrusa la fel si sitemul imunitar. Sanatate!
D
Denisa Brumaru
20 aug. 2018
In descriere vad ca se cultiva pe mediu de lapte sau soia. Corect? In acest caz contine urme ale acestora? Intreb pt ca cel mic e alergic la ambele.
N
Naturanoastra.ro
20 aug. 2018
Buna ziua, poate sa contina urme de lapte sau soia acest produs. Sanatate!
P
Panait Cristina
18 iul. 2018
Achizitie verificata
Bună ziua!
Tocmai ce am primit acet probiotic, am nevoie pt.fetita mea de 3 ani, cu mari probleme intestinale. Există însă o problemă, pe flacon, la ingrediente, spune că acesta contine lapte , însa pe lista tradusă în limba română nu ați precizat acest lucru ! Cum procedez? Aștept radpunsul d-voastră! Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
24 iul. 2018
Buna ziua, acest produs contine o proteina care se numeste lactobacillus extrasa din lapte,nu lapte. Se poate administra fara probleme. Sanatate!
B
Boit Bianca
20 sept. 2017
Buna ziua .
As vrea sa stiu daca contin gluten , proteine din lapte sau ceva din ou .
Astept raspuns .
Multumesc
N
Naturanoastra.ro
03 oct. 2017
Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.
A
Anca
04 mai 2017
Doresc si eu un flacon cat mai repede! Multumesc anticipat!
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Puteti face comanda telefonic la unul din numerele: 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820
K
Kelemen Lavinia
24 oct. 2016
Am probleme digestive, cu colonul, scaun diareic, dureri abdominale. Am fost la mai multi doctori si am facut tot felul de analize insa nimeni nu mi-a dat un diagnostic si un tratament corect.
In urma cu 2 luni am inceput sa apelez la google pentru a gasi informatii despre afectiunile mele si am dat de dumneavoastra.
Am inceput tratamentul cu acest probiotic in urma cu 3 saptamani si doresc sa va spun ca ma simt excelent.
Va multumesc din suflet pentru consilierea prin telefon, pentru sfaturile de alimentatie, ca m-ati ascultat si ca m-ati ajutat sa scap de starea in care am fost.
N
Naturanoastra.ro
24 oct. 2016
Va multumim pentru feedback, este foarte important pentru noi sa stim cum raspund clientii nostri la tratamentele naturiste recomandate.
Cu bucurie va informam ca de curand am reusit sa punem pe piata din Romania, cel mai bun si mai complex probiotic Epic Pro. In compozitia acestuia intra 25 de tulpini de probiotice in cantitatea de 30 de Miliarde de bacterii vii si prebioticul FOS.
Va dorim sa nu aveti nevoie de acesta, dar in cazul in care nevoia va aparea, sa stiti la ce sa apelati.
Multa sanatate!
Citeste mai mult despre complexul de probiotice Epic Pro
http://www.naturanoastra.ro/cumpara/epic-pro-25-probiotice-prebiotice-fos-30-de-miliarde-30-capsule-7752956
M
Matei Anamaria
10 iun. 2016
Achizitie verificata
Am imunitatea slabita, racesc des, si vara si iarna. De 4 ani tot fac tratament pentru Helicobacter Pylori cu antibiotic dar tot reapare. Am mai incercat sa imi cresc imunitatea cu probiotice dar nu am gasit pana acum de concentratie asa mare cu atatea tiputi de culturi ca acest produa. Va rog sa imi spuneti cat timp trebuie sa iau acest probiotic cu 16 culturi pentru a-mi creste imunitatea.
N
Naturanoastra.ro
10 iun. 2016
Administrarea probioticului cu 16 tulpini se face intre 2 si 4 luni. In cazuri severe de imunitate scazuta se poate administra acest probiotic pana la 6 luni consecutiv.