Complex Avansat de Enzime Digestive 90 tablete Swanson Enzime Pancreatice 3-6 Luni Intoleranta Alimentara

Swanson Health Products
63,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Digestive Enzymes contribuie la îmbunătățirea digestiei și absorbției în organism a nutrienților.

Un redutabil susținător al aparatului digestiv, eficient in intoleranta alimentara

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Producător: Swanson Health products, USA

Descriere:

 

După consumul de hrană, sistemul digestiv nu absoarbe mâncarea ingerată, cu nutrienții din aceasta. Astfel, alimentele au nevoie să fie descompuse în nutrienți separați aminoacizi (din proteine), acizi grași și colesterol (din grăsimi), zaharuri simple (din carbohidrați), vitamine, minerale și alți compuși proveniți din surse vegetale și animale.

Astfel, enzimele digestive, produse în principal la nivelul pancreasului și al intestinului subțire, au rolul de a descompune nutrienții diverși din hrană pentru a putea fi absorbiți corespunzător în organism.

Fiecare tip de enzimă digestivă are o funcție specifică de îndeplinit, fiind elementele de bază care activează toate funcțiile organismului, facilitează reacțiile care construiesc compușii rezultați din materiile brute, transportă elementele vitale în organism, descompun substanțele și elimină produșii chimici nocivi din corp.

Cauzele carenţei de enzime digestive sau ale activității scăzute a acestora pot fi următoarele: cantitatea redusă de suc gastric, stresul, afecţiuni gastrice, afecţiuni ale pancreasului sau ale colecistului, alimentaţie necorespunzătoare, vârsta înaintată etc.

Câteva semne ale carenţei enzimatice sunt: balonarea, senzaţia de “piatra în stomac”, scaun unsuros, scaun plutitor, senzaţia de plin după doar câteva înghiţituri etc.

Efectele carenţei pot fi următoarele: glicemie scazută, afecţiuni renale, infecţii bacteriene sau virale, gingivită, constipare, diaree, insomnie, artrită, afecţiuni cardiovasculare, colesterol mărit, alergii, depresii, oboseală cronică, balonare, astm, bronşită etc.

După cum observaţi, activitatea enzimelor digestive este foarte importantă şi lipsa sau excesul duc la dezechilibrarea organismului.

Ingrediente active /1 capsulă:

-       Pancreatină 4X (protează, amilază, lipază )…..250 mg

-       Extract din bila bovina………………….………150 mg

-       Diastază (din malt de orz)………………………..80 mg

-       Papaina (din carica papaia)……..................….30 mg

-       Celulază (din Aspergillus niger)…….................20 mg

-       Bromelaină (2.400 GDU) (din ananas) ........…. 10 mg

-       Betaină HCL……….........................................5 mg 

Pancreatină

Pancreatina este o combinație de enzime digestive (produsă prin amestecul a mai multor enzime digestive fabricate de celulele pancreasului exocrin). Pancreatina este utilizată frecvent pentru completarea nivelurilor insuficiente ale enzimelor digestive din organism. Există multe alte utilizări, diferite, ale pancreatinei, printre care se numără tratarea persoanelor cu fibroză chistică, tratarea afecțiunilor autoimune, boala celiaca, alergii la anumite alimente, pierderea în greutate și cancer.

Este o substanță extrasă din pancreasul animalelor și folosită în tratamentul tulburărilor intestinale. Are acțiune coleretică și colecistochinetică, îmbunătățind absorbția lipidelor, digestia și tranzitul intestinal.

Pancreatina este formată din mai multe componente diferite, reprezentate de amilaza, tripsina și lipaza. Toate trei sunt enzime pancreatice.

Enzimele din pancreatină au funcții diferite. Amilaza este responsabilă pentru hidrolizarea amidonului pe care il transformă în maltoza și dextrine. Tripsina acționează în sensul hidrolizei proteinelor în oligopeptide, iar lipaza transformă trigliceridele în glicerol și acizi grași. 

Pancreatina este benefică datorită scopului sau de suplimentare a enzimelor. Pancreatina substituie enzimele pancreatice care lipsesc din organism dar care sunt necesare pentru realizarea diferitelor procese esențiale ale organismului. Acestea sunt, de asemenea, extrem de utile în eradicarea cancerului și, de asemenea, pentru realizarea digestiei alimentelor.

Extractul din bila bovina este eficient, în special, în cazul exceselor alimentare (mai ales a meselor bogate în grăsimi și proteine).

Diastaza

Este o enzimă foarte activă, care transformă amidonul în maltoza și care va fi transformată, la randul ei, de maltază în glucoză.

Papaina

Din fructele de Papaya se extrage o enzima foarte importanta pentru organism – papaina, enzima asemanatoare cu pepsina produsă de organismul uman. Papaina este o enzima necesară pentru descompunerea și prelucrarea proteinelor. Papaina acționează asupra cărnii consumate, înainte de a se începe procesul digestiv al acesteia în stomac. Acționează ca un supliment ideal pentru perioadele de după mese. Imbunătățește în mod natural digestia și combate neplăcerile cauzate de un regim alimentar inadecvat (balonări, jenă gastrică, senzație de "prea-plin” etc).

Celuloza

Este o enzimă nesintetizată în mod normal de sistemul nostru digestiv, dar necesară pentru digestia fibrelor vegetale. Scindeaza în mod activ celuloza (fibrele), formând glucoză.

Bromelaina

Este o enzimă proteolitica ce se găsește în ananas și în codița de ananas cu rol în digestia proteinelor. Bromelaina are rol anti-inflamator puternic fiind benefică în boli artritice: artrită, osteoartrită; pentru un efect mai puternic se va administra în paralel cu tripsina și rutina.

Betaina HCI este un lichid transparent, dulce, solubil și cu mari proprietăți de atracție, care stimulează hrănirea. Betaina se extrage din sfecla de zahar.

Indicații terapeutice:

Digestive Enzymes este indicat ca medicație adjuvantă în diferite afecțiuni cu componență inflamatorie: tromboflebita și sindrom posttrombotic, inflamații ale tractului urogenital, boli reumatice; stări inflamatorii de natură traumatică sau consecutive intervențiilor chirurgicale stomatologice și altor intervenții minore, inflamații provocate de iradiere.

Terapia de substituție în stările de deficiență enzimatică pancreatică. enzimele au acțiune hidrolitică asupra grăsimilor, glucidelor și poteinelor.

In insuficiențe ale secreției gastrice și pancreatice, tulburări biliare, colite și enterocolite, dispepsii, anorexie sau exces alimentar, malabsorbtie, indigestii, disconfort abdominal, greață, meteorism, constipații: înaintea explorarilor funcționale, pre și post-operator în intervenții pe abdomen (pentru eliminarea gazelor). 

 

Adjuvant in diferite afectuni impreuna  cu: 

-- cancer pancreatic se asociază cu : SerrazimesTurmeric. 

-- Balonari, constipatie, stari de greata se asociaza cu: 16 Strain, Epic Pro. 

 

Prezentare: flacon cu 90 tablete

Ingrediente /1 tableta: pancreatina 4X (proteaza, amilaza, lipaza ) 250 mg, extract din bila bovina 150 mg, diastaza (din malt de orz) 80 mg, papaina (din carica papaia) 30 mg, celulaza (din Aspergillus niger) 20 mg, bromelaina (2.400 GDU) (din ananas) 10 mg, betaina HCL 5 mg , fosfat dicalcic, acid stearic, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, glazura alimentara, silicat de magneziu.

Mod de utilizare: câte 1 tabletă de 3 ori pe zi la  masa sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atentie!  A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se pastra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Lot nr.: vezi pe ambalaj.

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Producator: Swanson Health Products, SUA

 


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review