Coral Calcium Complex 250 mg 180 capsule cu Magneziu Swanson Biodisponibilotate Absorbtie Ridicata

Swanson Health Products
89,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Complex Calciu Coral 250mg + Magneziu 125mg și Vitamina D3 50 U.I ajută la menținerea oaselor puternice, sănătoase. 

Un redutabil ajutor în osteoporoză, implanturi dentare, coxartroză, Biodisponibilotate Absorbtie Ridicata

Prezentare: flacon cu 180 capsule suficient pentru 3 luni

Producător: Swanson Health Products, USA

 

Este recomandata asocierea cu Strontium 340mg pentru cazurile de osteoporoza  CLICK AICI!!!

 

Descriere:

Coralii fosilizați din oceane reprezintă o sursă 100% naturală de elemente minerale cu o biodisponibilitate mărită față de substanțele minerale obișnuite. *Pe lângă componentul principal calciul, coralii fosilizați din insula japoneza Okinawa conțin o cantitate însemnată de siliciu și alte microelemente (Al, Cr, Co, Cu, I, Mn, V, Zn) indispensabile pentru păstrarea sănătății părului și a unghiilor.

Recomandat în:

- Osteoporaza de șold, col femural, genunchi, coloană, umăr, etc... 

- Implanturi dentare (fixarea implantului în maxilar în interval de 2-4 luni) susține, reface și protejează structura oaselor, 

- Recuperare articulară post-chirurgicală sau după traumatismele aparatului locomotor, fracturi osoase care necesită tije de titan,

- Osteoartrita, osteomalacie, osteopenie, rahitism, artrita reumatoidă, discopatii, displazie cervicală, nevralgii,

- Coxartroza și Gonartroza se tratează cu acest produs asociat cu Acid Hialuronic 1900,


 In cazuri grave de Coxartroza sau Gonartroza se recomanda administrarea concomitenta cu  Best Hyaluronic Acid cu Colagen de tip 2  si Best Serrapeptase Forte  CLICK AICI!!

Indicații: 

- Calciul coral reprezintă un complex de minerale cu structura asemănătoare celei a scheletului uman devenind util în restabilirea echilibrului mineral şi refacerea pH-ului alcalin al organismului.
- Calciul coral este formula ideală pentru suplimentarea necesarului de calciu datorită prezenței acestuia în forma ionică într-un complex de 73 minerale, asigurând o absorbție superioară formelor tradiționale de calciu.

- Calciul coralier de cea mai bună calitate se extrage exclusiv din insula japoneză Okinawa.

- Ceea ce îl deosebește de alte forme de Calciu coralier de pe piață este atât bogăția unică de oligo minerale trasoare cât și alcalinitatea lui deosebit de ridicată ceea ce nu numai că îl face foarte biodisponibil dar și foarte eficient în reglarea pH-ului organismului și restabilirea echilibrului mineral.

- Aportul insuficient de calciu și siliciu favorizează apariția osteoporozei, perturbă buna funcționare a inimii și vaselor sangvine și pune în pericol dezvoltarea corectă a sistemului osteo-articular la copii.
- Produsul este recomandat pentru prevenirea rahitismului și a decalcifierii oaselor, reducerea riscului de osteoporoză, dezvoltarea armonioasă la copii, favorizează creșterea părului și a unghiilor, iar prezența siliciului determină strălucirea acestora.

Ajută la menținerea oaselor puternice, sănătoase .

Contraindicații și efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Poate fi administrat și de vegetarieni.

Mod de administrare:

Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi după masă

Tratamentul se face pe perioadă de 3-6-12 luni în funcție de afecțiune


Compoziție:

Calciu .................250 mg

Magneziu............125 mg

Vitamina D3    ......50 U.I.

A nu se depăși doza zilnică recomandată!

Alte ingrediente: celuloză (capsule vegetariene), stearat de magneziu (sursa vegetală) 

Producator: Swanson Health Products, USA

Este recomandata asocierea cu Strontium 340mg pentru cazurile de osteoporoza  CLICK AICI!!!

 

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review