Curcumin 95 60 capsule Turmeric Extract, 500 mg, Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
131,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Disponibil in stoc

Descriere

Extract patentat Curcumin 95 Complex® care sustine functiile sistemelor imunitar si nervos si prezinta proprietati antiinflamatoare si antioxidante.

 

Curcuminul combate stresul oxidativ și este un adjuvant pentru afecțiuni inflamatorii precum artrita, dar și-a dovedit beneficiile și în remedierea altor probleme de sănătate precum sindromul metabolic sau anxietatea. Totodată, datorită rolului antiinflamator și antioxidant, aduce avantaje și persoanelor sănătoase, care nu suferă de astfel de afecțiuni.

Suplimentele alimentare care îl conțin îmbunătățesc markerii sistemici ai stresului oxidativ. O serie de studii indică faptul că poate crește activitatea serică a anumitor oxidanți, precum superoxid dimustaza sau glutation peroxidaza, ambele fiind enzime cu rol catalizator.

Stresul oxidativ
 este asociat cu o serie de afecțiuni cronice. Acest lucru se datorează corelației cu inflamațiile. Printre aceste afecțiuni se numără Alzheimer, Parkinson, diverse tipuri de scleroză, epilepsia, afecțiunile cardiovasculare, cancerul, alergiile, astmul, bronșita, ischemia renală, psoriazisul, diabetul și obezitatea, sindromul imunodeficienței, dar și oboseala cronică sau depresia. Datorită proprietăților antiinflamatorii, curcuminul se dovedește a fi un bun adjuvant în tratarea și prevenția acestor afecțiuni.


Atunci când îți doreșți să elimini kilogramele în plus, consumul de curcumina este de un real ajutor. Acest condiment elimină toxinele, elimină retenția de apă și îmbunătățește digestia.De asemenea, are un impact pozitiv asupra ficatului, pe care îl ajută să funcționeze mai bine, scăzând riscul de apariție a bolilor hepatice.

 
Originară din India și utilizată de  peste 2000 de ani, curcuma(turmeric) fascinează cercetătorii din intraga lume ,datorită virtuților terapeutice pe care le posedă. Avand o culoare frumoasă, galben-orange,curcuma  are  nenumarate utilizări.
 


 

Curcumin 95 Turmeric Extract Beneficii

 
 • Mentinerea diviziunii celulare normale, prin :
  • sustinerea integritatii ADN-ului, intervenind in faza G2/M a ciclului celular
  • favorizarea activarii genelor implicate in reglarea ratei de diviziune celulara normala (de ex.: p53, Bax)
  • suport in limitarea formarii de noi vase de sange in tesuturile anormale (sustinerea reducerii expresiei metaloproteinazei MMP-9 si a factorilor de crestere vascular VEGF si fibroblastic bFGF)
  • sustinerea actiunii sistemului imunitar asupra celulelor ce se pot dezvolta in alte tesuturi (sustine sinteza moleculelor de adeziune intercelulara - ICAM1)
 • Sustinerea functiilor sistemului imunitar:
  • ofera suport in reducerea actiunii factorilor perturbatori; mentine integritatea ADN-ului si ARN-ului celular (de ex.: la nivel hepatic, la nivelul epiteliului colului uterin, etc.)
  • mentine activitatea normala a BAFF (factor de activare a limfocitelor B, componente ale sistemului imunitar)
 • Functionarea normala a articulatiilor (prin proprietati antiinflamatoare), a mucoasei gastrointestinale, a tesuturilor bronho-pulmonare, a peretelui vascular si a sistemului nervos (mentine un nivel normal al fosfolipazei A2 (PLA2), ciclooxigenazei-2 (COX-2), lipooxigenazei (5-LOX) si al factorului nuclear NF-kβ)
 • Detoxifierea normala a organismului fata de diferiti compusi (de ex.: nitrozamina, tetraclorura de carbon, dioxina, etc.) (sustine activitatea enzimelor detoxifiante de faza II)
 • Sustinerea organismului in fata actiunii radicalilor liberi (ex.: de oxigen, de azot, precum nitrozotiol, etc), prin proprietati antioxidante
 • Chelatarea si eliminarea normala a cuprului si fierului
 • Sustinerea sintezei si eliminarii bilei, cu rol in digestia grasimilor si absorbtia vitaminelor A, D, E, K
 • Mentinerea nivelurilor normale ale proceselor de peroxidare lipidica si agregare plachetara (mentine nivelul normal al fibrinogenului)
 • Sustinerea organismului fata de manifestarile asociate proceselor de imbatranire (ofera suport in reducerea formarii produsilor de glicare avansata- AGE, precum hemoglobina glicozilata)
 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă de 1 până la 3 ori pe zi, împreună cu alimente sau conform instrucțiunilor de către medicul dumneavoastră calificat.


 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Capsule
  Amount Per Serving % DV
Turmeric Extra (95% [475 mg] Total Curcuminoids)(Rhizome)(Curcuma longa) 500 mg
† Daily Value (DV) not established.
 

Avertizări

Notă: Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă încercați să rămâneți însărcinată, gravidă sau alăptați, cu vârsta sub 18 ani sau dacă aveți o afecțiune medicală; dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea.
A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review